mala vida... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59

Thread: mala vida...

Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie♥ View Post
    ναι οκ, εντάξει δεν είπα ότι έγινε κάτι φοβερό, αλλά ρε γαμώτο τι κατάσταση είναι αυτή, να μην κυλάει νορμάλ τίποτα!!!
    εσύ δηλ. ως άντρας τι εξήγηση δίνεις γι'αυτή τη συμπεριφορά?
    η πηθανοτητα να τα φτιαξεις με εναν αγνωστο ειναι μηδεν ή κοντα στο μηδεν

Senior Member
    τους ψεκαζουν,δεν εξηγειται αλλιως!! χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    τους ψεκαζουν,δεν εξηγειται αλλιως!! χαχαχα
    βρε κοριτσια ποσες σχεσεις ξερετε που πανε καλα? Οι ανθρωποι εχουν καει και δεν θελουν να μπλεκουν, σημερα οι ανθρωποι ειναι τοσο εγωιστες που δεν μπορουν να ζουν σε σχεση, αυτο εχω καταλαβει...

εκεί λοιπόν ήταν κι ένα παιδί, με το οποίο είχαμε γνωριστεί αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ εκτενώς, τέλος πάντων για να μην πολυλογώ, όλο το βράδυ καθόμασταν μαζί και μπούρου μπούρου, μπούρου μπούρου, κατά τη 1 η ώρα μού λέει θέλεις να πάμε σε ένα μαγαζί που θα ήταν οι φίλοι του, εγώ δεν πολυψηνόμουνα αλλά επειδή επέμενε και περνούσαμε καλά μέχρι τότε, λέω πάμε. πράγματι πήγαμε, περάσαμε πολύ ωραία και γυρνώντας με στο σπίτι μού ζήτησε το τηλέφωνό μου και όλα καλά, όλα ωραία.
    την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο κατά το μεσημεράκι και μού είπε ότι επειδή είχε να πάει σ' ένα γάμο (μου το'χε πει απ' την προηγούμενη) δε θα προλαβαίναμε να βρεθούμε και ότι θα με έβλεπε την επόμενη μέρα. ξημερώνει λοιπόν η Κυριακή, πάω εγώ κατά το μεσημεράκι για μπάνιο με τους δικούς μου φίλους, στην παραλία όλη η παρέα του, αυτός πουθενά. τελικά εμφανίστηκε κατά τις 8 η ώρα, ήρθε εκεί που καθόμουνα, έκατσε 10 λεπτά μιλώντας περί ανέμων και υδάτων και αυτό ήτανε! εννοείται ότι τηλέφωνο δε με πήρε ποτέ και η συνάντησή μας ήταν εντελώς τυχαία, δηλ. αν εγώ είχα πάει σε άλλη παραλία ή είχα φύγει νωρίτερα, δε θα είχαμε βρεθεί καν!
    και ερωτώ! τι σκ@τά έγινε πάλι και πάνω που είχε ξεκινήσει να φαίνεται κάτι στον ορίζοντα, τέλειωσε πριν καλά καλά αρχίσει???
    Δεν σε γούσταρε, αυτός είναι ο λόγος. Σου ζητησε το τηλέφωνο χωρίς να ειναι βεβαιος για σενα, ίσως πάνω στην κουβεντα και για να το σκεφτει αφου δεν ηταν βεβαιος, και στην πορεια (δλδ μεχρι που βρεθηκατε ολως τυχαια στην παραλία ειχε ηδη αποφασισει οτι δεν ενδιαφερετε) αλλιως θα ξαβγαίνατε και θα ξαναβγαίνατε με δικη του πρωτοβουλία. Το ότι ειχε γαμο και δεν προλάβαινε και θα μπορουσε την επομενη για μενα ειναι η μεγάλη μου απόδειξη για την αβεβαιότητα του για την οποια σου μιλώ (δεν ειμαι βεβαιος αν μ αρεσει άρα το αναβάλλω). Αν ηταν εξαρχης βεβαιος και σε γουσταρε δε θα πατουσε στο γαμο και θα βρισκε οσο χρονο ηθελε να ρθει σε σενα. Εσύ καλά τα πήγες, δεν φταις, δεν χρειάζεται να λυπάσαι και να ψαχνεις λαθος σε σενα. Δεν ενδιαφεροταν για τους δικους του λόγους οι οποιοι μπορει και να μην εχουν καμία σχεση με σενα, κι αυτο αφορουσε αποκλειστικα τον συγκεκριμενο. Αλλος μπορει να σου φερθει πολύ αλλιώς. Πας παρακάτω και σταματα να το σκέφτεσαι γιατι δεν κερδιζεις τιποτα και σου ριχνεις την αυτοεκτιμηση και τη ψυχολογια χωρις λογο.
    γιάννης

Senior Member
    In this old house where every door is open
    βρε αμελι και αυτα μες στο προγραμμα ειναι, δεν θελουν καμια επιστημονικη εξηγηση! Θα ηταν καλο να μην επενδυες τοσο σε ατομα που δεν ξερεις, σιγα δεν εμφανιστηκε και κατι εγινε! Παρτο χαλαρα! ΕΠισης, μηπως κοιτας να βρεις αντρες σε λαθος μερια? Δλδ ανθρωπους που δε σου ταιριαζουν? ΠΟλλοι το κανουμε αυτο, ρωτα αν θες τους καλους σου φιλους ή καποιον συγγενη σου που σε ξερει καλα να σου πει αν ταιριαζαν οντως αυτοι οι ανρθωποι σε εσενα, ή τι τυπος αντρα σου ταιριαζει, γιατι πολλες φορες οι τριτοι βλεπουν την καμπουρα μας, που εμεις αδυνατουμε να δουμε..

Senior Member
    μωρέ δίκιο έχετε όλοι και δε διαφωνώ, απλά αυτή η ιστορία έχει καταντήσει πλέον the story of my life! δηλ. κάνω αμάν να γνωρίσω κάποιον να μου κινήσει το ενδιαφέρον και ακόμα και όταν σπάσει ο διάλος το ποδάρι του και υπάρξει ενδιαφέρον και από την άλλη πλευρά, στο τέλος δε γίνεται τίποτα! πόσο να αντέξω ακόμα αυτή την κατάσταση, τι στο καλό, μάγια μου έχουν κάνει και δεν κάθεται τίποτα???
    και δε συμφωνώ ότι οι άνθρωποι δεν κάνουν σχέσεις, κάνουν και είναι και ευτυχισμένοι μάλιστα, δε λέω ότι είναι κανόνας, αλλά δεν είναι και σπάνιο!
    επίσης, πώς δηλαδή να κοιτάω προς τη σωστή πλευρά αντρών, υποτίθεται ξεκινάει κάτι αν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, αλλά ξέρεις πώς θα σου βγει στην πορεία??? τυχερά είναι αυτά!

Senior Member
    Αμελη, αν ηταν τοσο ευκολο να κανεις και να κρατησεις μια σχεση ολοι θα ειχαμε, θα ημασταν ευτυχισμενοι και οι ζωες μας θα ηταν τελειες. Αντε τωρα ξυπνα και θα δεις πως ηταν απλα ενας εφιαλτης. Η αληθεια ειναι πως αν εισαι καλα, εισαι καλα ανεξαρτητως εν εισαι μονος ή διπλος και το αντιθετο...

Senior Member
    κ εγω πιστευω οτι αυτες τις καταστασεις πρεπει να τις παιρνουμε χαλαρα.. οκ, θα μπορουσες να στειλεις π.χ. ενα μηνυμα οτι ειμαι με την παρεα μου σε αυτη την παραλια, αν θες ελα, οπως σου προτεινε κ ο ιδιος να βγειτε με τους φιλους του.. για εμενα δεν εχει τελειωσει τιποτα επειδη ο αλλος δεν αντιδρα σε καποια φαση οπως θα ηθελες.. κ αυτος ενδεχομενως επειδη εχει εγωισμο να σκεφτηκε,οκ δεν θα την κυνηγαω κιολας,αυτη κανει το προγραμμα της κ εγω θα πρεπει να παρατησω τη δικη μου ζωη απο τη μια μερα στην αλλη? νομιζω δεν χανεις τιποτα να κρατησεις μια χαλαρη επαφη μαζι του κ αν ειναι να κατσει, θα κατσει χωρις να περιμενεις συγκεκριμενη συμπεριφορα απο τον αλλον, γιατι δεν τον ξερεις ακομα καλα κ επομενως δεν ξερεις τι ακριβως παιζει..
    μην σπαταλας τη σκεψη σου σε αυτον, οπως λενε ολοι, τελικα αυτα καθονται σε ασχετες φασεις που δεν τα εχουμε τοσο αναγκη..δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο,αλλα συμβαινει

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    κ εγω πιστευω οτι αυτες τις καταστασεις πρεπει να τις παιρνουμε χαλαρα.. οκ, θα μπορουσες να στειλεις π.χ. ενα μηνυμα οτι ειμαι με την παρεα μου σε αυτη την παραλια, αν θες ελα, οπως σου προτεινε κ ο ιδιος να βγειτε με τους φιλους του.. για εμενα δεν εχει τελειωσει τιποτα επειδη ο αλλος δεν αντιδρα σε καποια φαση οπως θα ηθελες.. κ αυτος ενδεχομενως επειδη εχει εγωισμο να σκεφτηκε,οκ δεν θα την κυνηγαω κιολας,αυτη κανει το προγραμμα της κ εγω θα πρεπει να παρατησω τη δικη μου ζωη απο τη μια μερα στην αλλη? νομιζω δεν χανεις τιποτα να κρατησεις μια χαλαρη επαφη μαζι του κ αν ειναι να κατσει, θα κατσει χωρις να περιμενεις συγκεκριμενη συμπεριφορα απο τον αλλον, γιατι δεν τον ξερεις ακομα καλα κ επομενως δεν ξερεις τι ακριβως παιζει..
    μην σπαταλας τη σκεψη σου σε αυτον, οπως λενε ολοι, τελικα αυτα καθονται σε ασχετες φασεις που δεν τα εχουμε τοσο αναγκη..δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο,αλλα συμβαινει
    Συμφωνώ απόλυτα...κράτα μια χαλαρή επικοινωνία και βλέπεις...για να βρούμε έναν ανθρωπο και να είμαστε πραγματικα ευτυχισμένοι με μια σχέση που θα κρατήσει και δεν θα είναι κατι παροδικό είναι αρκετα δύσκολο και ελάχιστοι το ζουν (αυτοί είναι πολύ τυχεροί)

Senior Member
    ξέρω γω ρε παιδιά...απλά έχω απογοητευτεί και έχω κουραστεί μ' αυτή την κατάσταση...κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια!
    τέλος πάντων, ίδωμεν, η αλήθεια είναι πως τυχερά είναι αυτά, μόνο που εμένα απ΄ό,τι φαίνεται η τύχη μου μ΄έχει ξεχάσει!!!

Senior Member
    ξέρω γω ρε παιδιά...απλά έχω απογοητευτεί και έχω κουραστεί μ' αυτή την κατάσταση...κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια!
    τέλος πάντων, ίδωμεν, η αλήθεια είναι πως τυχερά είναι αυτά, μόνο που εμένα απ΄ό,τι φαίνεται η τύχη μου μ΄έχει ξεχάσει!!!
    σταματα να ψαχνεσαι με αυτο το τροπο. δεν τρωγεται ο,τι πεταει στον αερα, αλλιως εχεις να φας πολλες μυγες

Senior Member
    τι εννοείς "μ'αυτόν τον τρόπο"? δεν είναι του τύπου μου να γνωρίζω αγνώστους σε bar, αρνούμαι όταν μου λένε ότι θέλουν να μου γνωρίσουν κάποιον γιατί το θεωρώ προξενιό και μου φαίνεται γελοιότητα, ε δε μένει κι άλλος τρόπος!!! σε κοινή παρέα γίνονται συνήθως οι γνωριμίες και για μένα τουλάχιστον αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος! αυτό μια χαρά ξεκίνησε, το θέμα είναι ότι δε συνεχίστηκε και όταν αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται, ε, γίνεται πρόβλημα!

Senior Member
    τι εννοείς "μ'αυτόν τον τρόπο"? δεν είναι του τύπου μου να γνωρίζω αγνώστους σε bar, αρνούμαι όταν μου λένε ότι θέλουν να μου γνωρίσουν κάποιον γιατί το θεωρώ προξενιό και μου φαίνεται γελοιότητα, ε δε μένει κι άλλος τρόπος!!! σε κοινή παρέα γίνονται συνήθως οι γνωριμίες και για μένα τουλάχιστον αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος! αυτό μια χαρά ξεκίνησε, το θέμα είναι ότι δε συνεχίστηκε και όταν αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται, ε, γίνεται πρόβλημα!
    αλλο εννοουσα, περιμενεις πολλα απο καθε γνωριμια και μετα απογοητευεσαι, καλα και εγω το ιδιο κανω :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    αλλο εννοουσα, περιμενεις πολλα απο καθε γνωριμια και μετα απογοητευεσαι, καλα και εγω το ιδιο κανω :Ρ
    Έτσι είναι. Τουλάχιστον στην αρχή, γιατί μετά είναι αδιανόητο να εκθέτουμε εαυτούς σε ρίσκα ελάχιστων προοπτικών. Μικρά βήματα και διαρκή αναθεώρηση σώνουν απ'τα γκρεμοτσακίσματα. Μόνος μας σήμαχος η μνήμη. Η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο αν Εμείς το επιτρέπουμε
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234