Ερωτοχτυπήθηκα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Banned

Ερωτοχτυπήθηκα

Γειά σας ρε παιδιά!

Σας γράφω γιατί έχω σκαλώσει άσχημα... Μου συνέβη κάτι που δεν το έχω ξαναπάθει. Βασικά το έχω ξαναπάθει αλλά όχι με κάποιον που δεν ξέρω!!!
    Λέτε να έπαθα τον "κεραυνοβόλο"; Μακάρι να ξερα!
    Πριν είκοσι μέρες περίπου είχα καθίσει με τη μάνα μου εντελώς τυχαία να φάμε σε ένα ψητοπωλείο-εστιατόριο. Μας σέρβιρε ένας νέος που απλά δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο ωραίος είναι. Εγώ όπως καταλαβαίνετε ήμουν πολύ νορμάλ, με τη μάνα μου ήμουν άλλωστε, τι να κάνα, παραγγείλαμε λοιπόν, φάγαμε και όλα καλά και ήσυχα.
    Κάποια στιγμή που λέτε η μάνα μου πάει στην τουαλέτα. Αυτός λοιπόν στήνετε απέναντί μου και με καρφώνει με το βλέμμα με νόημα. Χαμογελώ λιγάκι ντροπαλά, έρχεται η μάνα, πληρώνουμε και φεύγουμε.
    Ύστερα από μερικές μέρες ξαναπάω εκεί με παρέα μια φίλη χωρισμένη (το λέω γιατί έχει σημασία)... Μόλις με βλέπει με καρφώνει πάλι και χαμογελάει, φάνηκε δηλ να με θυμάται. Εγώ όμως εκείνη την ημέρα δεν κατάφερα να του πιάσω κουβέντα γιατί η φίλη ήταν ψιλοχάλι, πιάσαμε να λέμε για το λεγάμενο και ξέρετε.
    Ε λοιπόν, ωσπου ξαναπήγα στο μαγαζί χθες απογευμα!!! είχα μέρες να πάω... του ζήτησα το ένα, του ζήτησα το άλλο, δεν έγινε τίποτα... τυπικός τελείος.
    Εγώ όμως κάτι εχω παθει, τον σκέφτομαι πολυ, πραγματικά δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό με άγνωστο... νιώθω σα να τον ξέρω χρόνια.

Τί να κάνω;

Senior Member
    φαε σουβλακια :)

Banned
    :pΤρώω αλλά δεν γίνεται δουλειά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sullengirl View Post
    :pΤρώω αλλά δεν γίνεται δουλειά!
    ε ψητοπωλειο ειναι, οχι μπουρδελο

Banned
    Χαχα δεν ειπα το αντιθετο. Μου "ξεφτιλισες" και το θεμα, δεν το εννοουσα ετσι. Δε μου πολυαρεσουν τα ειρωνικα σχολια :)

Senior Member
    Χαχα δεν ειπα το αντιθετο. Μου "ξεφτιλισες" και το θεμα, δεν το εννοουσα ετσι. Δε μου πολυαρεσουν τα ειρωνικα σχολια :)
    δεν ειρωνευομαι :) Απλα εσυ βιαζεσαι

Banned
    Ε τι βιαζομαι, αυτα γρήγορα γινονται! Αν ενδιαφερεσαι τον βλεπεις τον αλλο, γουσταρεις, ριχνεις βλεμα, ξαναρχεται κ αυτος αν γουσταρει, κ εσυ κανεις κινηση! Πως αλλιως;
    Μου διαφευγει κατι;

Senior Member
    Ε τι βιαζομαι, αυτα γρήγορα γινονται! Αν ενδιαφερεσαι τον βλεπεις τον αλλο, γουσταρεις, ριχνεις βλεμα, ξαναρχεται κ αυτος αν γουσταρει, κ εσυ κανεις κινηση! Πως αλλιως;
    Μου διαφευγει κατι;
    σου εδειξε ενδιαφερον και αυτος, μπορεις να πας σε ωρα που δεν εχουν κινηση , να κατσεις και να πιασετε κουβεντα

Banned
    Να του πιασω εγω εννοεις; ;)
    Χθες προσπαθησα λιγο με το να του ζηταω το ενα κ το αλλο αλλά τζιφος.. :( Ξενερα.
    Πως προσεγγιζουμε τους σερβιτορους γαμωτο; φοβαμαι κ μη μου βγει ψωνιο

Senior Member
    Να του πιασω εγω εννοεις; ;)
    Χθες προσπαθησα λιγο με το να του ζηταω το ενα κ το αλλο αλλά τζιφος.. :( Ξενερα.
    Πως προσεγγιζουμε τους σερβιτορους γαμωτο; φοβαμαι κ μη μου βγει ψωνιο
    δεν χανεις τπτ να το ψαξεις, πηγαινε ενα βραδυ που δεν εχουν δουλεια, παρε μερικα καλαμιακια και μισο κιλο κρασι , θα εχεις δικαιολογια να κατσεις αρκετες ωρες :Ρ

Αν ήξερες το όνομα του θα μπορούσες να ρίξεις ένα φώνι του λες ποια είσαι γίνονται οι συστάσεις ακόμη καλύτερα είναι τσεκαρισμένο γουστάρει ο τύπος πολύ άνετα σου προτείνει να βρεθείτε όχι στην ταβέρνα είναι και χώρος που δουλεύει και κολλήεται ίσως θα ποιάσει το έχω κάνει δύο φορές ο ένας ήταν μπάτσος ο άλλος γείτονας σίγουρα πράγματα κάνε μιά προσπάθεια να μάθεις πως τον λένε .

Junior Member
    Εγώ λέω πήγαινε χωρίς να θέλεις να αγοράσεις κάτι, ούτε για σουβλάκια ούτε για κρασιά. Αν έχεις έστω μια υποψία ότι σε γουστάρει τότε γράψε σε ένα χαρτάκι το όνομά σου και το τηλέφωνό σου και δώστο. Αν δε σε πάρει σε 3 μέρες ξέχνα τον. Ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος. Θα σε ξενερώσει και θα τον ξεχάσεις θες δε θες. Και άρχισε να δοκιμάζεις σουβλάκια και από κανένα άλλο μαγαζί. Αν σε πάρει, καλή αρχή..

Senior Member
    επειδη νομιζω εχω μια μικρη πειρα τα πιο απλα ειναι τα πιο καλα για τισ γυναικεσ σερβιτορουσ πωσ σε λενε;τι κανεισ;πωσ απο δω;αμα ξαναπασ παλι εσυ εδω βαρεθηκα να σε βλεπω χαμογελωντασ μεχρι τα αυτια τωρα στουσ αντρεσ νομιζω θα ειναι πιο απλο τα 2 πρωτα αρκουν

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Κοιτα σεναριο 1 αποκαρδιωθηκε γιατι δεν ψηθηκε το πραγμα απο τις πρωτες φορες και νομιζε οτι δε γουσταρεις, ή σεναριο 2. σου κανει μουτρακια επειδη δεν τσιμπησες αμεσως γιατι ειναι και λιγο ψωνιο και τωρα σε ψηνει, η σεναριο 3 οπως κοιταζε εσενα κοιταζε αρκετες και καποια πριν απο σενα του καθισε, αλλα αν ειναι τετοια φαση τοτε μαλλον δε θα χε προβλημα και για δευτερη και τριτη να του κατσει, η σεναριο 4 ηταν ψιλοχωρισμενος τοτε με τη δικια του και ετσι ψιλοεπαιζε, αλλα τωρα τα ξαναβρηκαν και δε θελει πολλα πολλα :P

Eρευνησε τα σεναρια και που θα παει θα την βρεις την ακρη συντομα!!

Senior Member
    ωραία σενάρια έκανε η λιλίουμ

Page 1 of 2 12 LastLast