Φάκελος icon - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Εμενα παλι ακομα και στο μηνυμα μου περι κοινωνικων δεξιοτητων που δεν εχει καμμια απαντηση απλως το εγραψα εγω βγαζει μια κοκκινη τελεια....Dodoni λυσε μας τις αποριες ή θα κρατησουμε την αναπνοη μας μεχρι να σκασουμε
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Οχι ότι έχει πολύ σημασία αλλά έτσι από απορία... να μπορούμε να τα ερμηνεύσουμε...

Administrator
    Originally posted by keep_walking
    Εμενα παλι ακομα και στο μηνυμα μου περι κοινωνικων δεξιοτητων που δεν εχει καμμια απαντηση απλως το εγραψα εγω βγαζει μια κοκκινη τελεια....Dodoni λυσε μας τις αποριες ή θα κρατησουμε την αναπνοη μας μεχρι να σκασουμε
    Μακάρι να \'ξερα....
    ισχύουν περίπου αυτά που γράψατε συν το ότι ο φάκελος γίνεται κόκκινος όταν ένα θέμα έχει πολλές απαντήσεις (νομίζω 20 και πάνω)

Γενικά πάντως, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αυτό το σύστημα με τα φακελακια δε δουλεύει και πολύ σωστά./
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    ΠΑιδια μου το αγνωστησ ταυτοτητασ σχεδιο μεσα στα κουτακια ειναι και καλα το σχεδιο του \"baboo\"...μπαμπου ........... εντελοσ διακοσμητικοσ ο ρολοσ του..οσο για την τελιτσα....
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    A μάλιστα! Ενα μπαμπού. Χμμμ....

Senior Member
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Originally posted by dodoni
    Μακάρι να \'ξερα....
    ισχύουν περίπου αυτά που γράψατε συν το ότι ο φάκελος γίνεται κόκκινος όταν ένα θέμα έχει πολλές απαντήσεις (νομίζω 20 και πάνω)

Γενικά πάντως, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αυτό το σύστημα με τα φακελακια δε δουλεύει και πολύ σωστά./
    ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ

Page 2 of 2 FirstFirst 12