ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    η εργασιοθεραπεία θα σου κάνει πολύ καλό πιστεύω.
    Αντε και συ βρε παιδί! Ξεκίνα να ψάχνεις!
    Και γω ψάχνω και δεν βρήκα τπτ μέχρι στιγμής
    Αλλά μην σε αποθαρρύνει αυτό, τουλάχιστον μετά θα λες ότι έχεις κάνει τις προσπάθειες σου, οτι
    δεν αφέθηκες έρμαιο της τύχης, και αυτό κάτι είναι, μην νομίζεις. Αλήθεια, έχεις κάνει καμιά καινούρια γνωριμία;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    η εργασιοθεραπεία θα σου κάνει πολύ καλό πιστεύω.
    Αντε και συ βρε παιδί! Ξεκίνα να ψάχνεις!
    Και γω ψάχνω και δεν βρήκα τπτ μέχρι στιγμής
    Αλλά μην σε αποθαρρύνει αυτό, τουλάχιστον μετά θα λες ότι έχεις κάνει τις προσπάθειες σου, οτι
    δεν αφέθηκες έρμαιο της τύχης, και αυτό κάτι είναι, μην νομίζεις. Αλήθεια, έχεις κάνει καμιά καινούρια γνωριμία;
    Με γυναικα?? Εχω κανει ναι...

Βεβαια δεν την ξαναειδα λογω καταστασεων - συγκυριων ... ειμαι και λιγο κολλημενος με την πρωην... Ειλικρινα απορω με τον εαυτο μου πως μπορω οταν βγαινω απο το σπιτι και μαζυεω οση δυναμη εχω και πηγαινω στις δραστηριοτητες μου με αποφασιστικοτητα ενω ακομα και τωρα που σας γραφω αισθανομαι ******** ερειπιο...Τωρα τελευταια αρχισα να το παθαινω αυτο... Εκει που παει το μυαλο να ξεγλυστρισει στα παλια γνωριμα μιζερα κατατοπια, σαν να ερχεται κατραπακια και παιρνω αναποδες και γινομαι σκυλι μαυρο...Οσο κουραστικο να ειναι να πιεζεις τον εαυτο σου να αλλαξει, αλλο τοσο επιτακτικο ειναι αλλα και αποδοτικο....ιδιαιτερα σε εναν τελειομανη οπως εγω που ειμαι απιστευτα σκληρος με τον εαυτο μου και ΑΠΑΙΤΩ μονο αποτελεσματα και προοδο....

Senior Member
    μμμμ μπράβο! προοδεύεις απο αποψη εμπειριών!
    αφού την θέλεις ακόμα την πρώην γιατί δεν κάνεις μια κίνηση επανασύνδεσης;

καλά κάνεις και δεν αφήνεσαι και το προσπαθείς, αν αφήσεις τον εαυτό σου θα σ' αφήσει κι' αυτός...

Banned
    I apologise, but, in my opinion, you are not right. I am assured. Let's discuss it.

Senior Member
    Quote Originally Posted by soopsSon View Post
    I apologise, but, in my opinion, you are not right. I am assured. Let's discuss it.
    I don't want to discuss it, I am sure, I am right...fillthy bastard

Junior Member
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    ''Γιατί υπάρχει η χρυσή αυγή? Γιατί υπάρχει η ακμή? (Σε σύγκριση, η ακμή είναι απείρως προτιμότερη)''

RainAndWind: Σοβαρά τώρα, μήπως να αφήσεις τις παιδιάστικες και ανόητες φιλελεύθερες προπαγάνδες που ίσως και να προσβάλουν κάποιους που μπαίνουν εδώ για να βρούν λίγη υποστήριξη και ηρεμία και που σε τελική ανάλυση δεν έχουν καμία θέση σε ένα τέτοιου είδους φόρουμ?

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα σε όσα έχεις συμβουλέψει τον Jim, και τα έχεις θέσει και πολύ σωστά θεωρώ, είναι πολύ θετικός ο τρόπος που σκέφτεσαι, πράγμα σπάνιο..

Εγώ θα προσθέσω μόνο το εξής, Jim: να θυμάσαι να μην παίρνεις την ζωή τόσο στα σοβαρά, το χιούμορ είναι το αντίδοτο σε όλες τις αρρώστιες! Ψάξε να βρείς το παιδί μέσα σου! (ΥΓ: δυστυχώς γνωρίζω πολύ καλά απο κατάθλιψη..)

Φιλικά
    Last edited by mayhem; 28-06-2012 at 23:29.

Senior Member
    jim, παρατηρησα προοδους!
    μπραβο!

α κ ξεκολλα το μυαλο σου αν σου αρεσουν γυανιακες ή αντρες.
    θα το δειξει αυτο το μελλον.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    jim, παρατηρησα προοδους!
    μπραβο!

α κ ξεκολλα το μυαλο σου αν σου αρεσουν γυανιακες ή αντρες.
    θα το δειξει αυτο το μελλον.
    Η πιθανοτητα να μην μου αρκουν οι γυναικες με εχει γονατισει... ειναι κατι που ακομα δεν μπορω να δεχτω

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Η πιθανοτητα να μην μου αρκουν οι γυναικες με εχει γονατισει... ειναι κατι που ακομα δεν μπορω να δεχτω

ειπειδη δεν γινεται ευκολα αποδεκτο απο τους αλλους σε εχει γονατισει?
    ή επειδη δεν το θεωρεις φυσιολογικο?

Senior Member
    ειπειδη δεν γινεται ευκολα αποδεκτο απο τους αλλους σε εχει γονατισει?
    ή επειδη δεν το θεωρεις φυσιολογικο?
    Δεν θελω να ξεκινησω flame wars τωρα εδω μεσα και ειλικρινα βαριεμαι να διαφωνησω... Εν ολιγοις δεν μπορω να το αποδεχτω... ειναι ενα κομματι μου που (εαν οντος υφισταται) με κανει να στενοχωριεμαι... ασχετα αν το κανω για παρτη μου και δεν το ξερει απολυτως κανενας... δεν υπαρχει γιατι και πως... απλα ετσι το βλεπω

Senior Member
    Jim προφανως και δεν εισαι καλα.
    Εχεις νευρα με την κοινωνια, εχεις νευρα με τους γονεις σου, και εχεις νευρα και με τον εαυτο σου.Τα βρισκω πολυ λογικα ολα αυτα.
    Εγω δεν θα ασχοληθω με την σεξουαλικοτητα σου. Απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα , αλλα ειναι ενα μερος γενικοτερων προβληματων που αντιμετωπιζεις (ή δεν αντιμετωπιζεις).

Το θεμα ειναι τι κανεις απο εδω και περα.Ξεχνα το παρελθον, ετσι και αλλιως μονο στο τωρα ζεις. και επειδη το τωρα στο οποιο ζεις δεν σε ικανοποιει σκεψου τι μπορεις να κανεις για να το αλλαξεις.
    Δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανεις γιατι δεν ειμαι εσυ, αλλα σε μια τετοια κατασταση ημουν εγω πριν 2 χρονια. Η μονη λυση που εβλεπα ηταν να πηδηξω απο το μπαλκονι αλλα τελοσπαντων.
    Τι εκανα? Aποφασισα οτι εχω κανει πολλα λαθη και αποφασισα να τα διορθωσω. Επισης καταλαβα οτι ανθρωποι του περιβαλλοντος μου με πιεζαν και εκαναν τα προβληματα μου ακομα μεγαλυτερα.Οποτε πηρα το ρισκο (και τις βαλιτσες) και την εκανα. Εγινα λιγο εγωιστρια και αρχισα να σκεφτομαι λιγο και την παρτη μου μονο.Με βοηθησε και λιγο η τυχη και ευτυχως τωρα ειμαι σε πολυ καλη κατασταση( αν και το αγχος καλα κρατει).
    Προσπαθησε να κανεις και εσυ κατι αντιστοιχο.Ρισκαρε.Βρες μια δουλεια ακομα και μια μη ικανοποιητικη απλα και μονο για να ξεχνιεσαι και να βαλεις κανα φραγκο στην ακρη αν μπορεις. Σκεψου μονο τον εαυτο σου και μονο το παρον....

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Δεν θελω να ξεκινησω flame wars τωρα εδω μεσα και ειλικρινα βαριεμαι να διαφωνησω... Εν ολιγοις δεν μπορω να το αποδεχτω... ειναι ενα κομματι μου που (εαν οντος υφισταται) με κανει να στενοχωριεμαι... ασχετα αν το κανω για παρτη μου και δεν το ξερει απολυτως κανενας... δεν υπαρχει γιατι και πως... απλα ετσι το βλεπω

σορυ αλλα σου απνατησα εντελως φιλικα....
    δεν ξερω πως το πηρες....
    καλη συνεχεια....

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Jim προφανως και δεν εισαι καλα.
    Εχεις νευρα με την κοινωνια, εχεις νευρα με τους γονεις σου, και εχεις νευρα και με τον εαυτο σου.Τα βρισκω πολυ λογικα ολα αυτα.
    Εγω δεν θα ασχοληθω με την σεξουαλικοτητα σου. Απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα , αλλα ειναι ενα μερος γενικοτερων προβληματων που αντιμετωπιζεις (ή δεν αντιμετωπιζεις).

Το θεμα ειναι τι κανεις απο εδω και περα.Ξεχνα το παρελθον, ετσι και αλλιως μονο στο τωρα ζεις. και επειδη το τωρα στο οποιο ζεις δεν σε ικανοποιει σκεψου τι μπορεις να κανεις για να το αλλαξεις.
    Δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανεις γιατι δεν ειμαι εσυ, αλλα σε μια τετοια κατασταση ημουν εγω πριν 2 χρονια. Η μονη λυση που εβλεπα ηταν να πηδηξω απο το μπαλκονι αλλα τελοσπαντων.
    Τι εκανα? Aποφασισα οτι εχω κανει πολλα λαθη και αποφασισα να τα διορθωσω. Επισης καταλαβα οτι ανθρωποι του περιβαλλοντος μου με πιεζαν και εκαναν τα προβληματα μου ακομα μεγαλυτερα.Οποτε πηρα το ρισκο (και τις βαλιτσες) και την εκανα. Εγινα λιγο εγωιστρια και αρχισα να σκεφτομαι λιγο και την παρτη μου μονο.Με βοηθησε και λιγο η τυχη και ευτυχως τωρα ειμαι σε πολυ καλη κατασταση( αν και το αγχος καλα κρατει).
    Προσπαθησε να κανεις και εσυ κατι αντιστοιχο.Ρισκαρε.Βρες μια δουλεια ακομα και μια μη ικανοποιητικη απλα και μονο για να ξεχνιεσαι και να βαλεις κανα φραγκο στην ακρη αν μπορεις. Σκεψου μονο τον εαυτο σου και μονο το παρον....
    Καλησπερα!

Εχεις δικιο σε αυτα που λες...ειμαι οντος εκνευρισμενος με οσα ανεφερες. Και ενω αναγνωριζω οτι σε πολλα δεν ημουν εγω σωστος, σιγουρα το περιβαλλον μου θα μπορουσε να ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο. Γιαυτο τον λογο και εγω εχω παρει την αποφαση να διορθωσω οσα λαθη καταλαβαινω στον εαυτο μου και απο κει και περα να φιλτραρω αναλογα τον κοσμο που με περιβαλλει και να ξαναδημιουργω τις συνθηκες που με περιβαλλουν αυτη τη φορα με γνωμωνα το ΤΙ ΘΕΛΩ εγω...κατι που για πολυ καιρο δεν εκανα... Καταλαβα με τον καιρο οτι "προσεχα" υπερβολικα τους αλλους και γενικα το τι γινεται γυρω μου αδιαφορωντας για μενα... Ομως αυτο εχω παρει αποφαση να το αντιμετωπισω και μαλιστα πολυ δυναμικα. Εννοειται πως πρεπει να κοιταμε πρωτα τον εαυτο μας. Εκτος απο τα ατομα που δεν μπορω να αλλαξω (οπως πχ οι γονεις μου) ολοι οι υπολοιποι θα παιρνουν ειτε ποδι, ειτε θα τους βαζω ορια...ιδιαιτερα στην συμπεριφορα τους απεναντι μου...

Ηδη κανω κινησεις για δουλεια εννοειται... Εδω και λιγο καιρο το μυαλο μου εχει αρχισει και λειτουργει "σωστα" υπο την εννοια οτι παρατηρω πιο αντικειμενικα καποιες καταστασεις, αναγνωριζω τι εκανα λαθος (σε πολλα επιπεδα...επαγγελματικα, φιλικα, στη σχεση μου κτλ) και ετσι προσπαθω να πορευομαι με βαση τι μου εχουν διδαξει τα λαθη μου...

Οσα αφορα τη σεξουαλικοτητα μου, σιγα σιγα αντιλαμβανομαι πως ισως η "ελξη" μου για το ιδιο φυλο ερχεται ειτε απο ψυχολογικους λογους και ελλειψη αυτοπεποιθησης που ειχα αφου οντος με γυναικες λειτουργω κανονικα... Μαλιστα η διαφορα ειναι οτι οταν ειμαι σκατα ψυχολογικα καμια φορα θα βαλω να δω γκει πορνο και αυτο με κανει ακομα πιο χαλια...οταν ειμαι καλα και παταω γερα στα ποδια μου ουτε που σκεφτομαι να κανω κατι σεξουαλικο με αντρα...αντιθετα κοιταω καθε θυληκο που περναει σαν πεινασμενος χαχα... και ειναι λογικο γιατι ειμαι πολυ στερημενος σεξουαλικα...γιατι αν και ειχα σχεση κοντα εναν χρονο, πρωτο δεν ειχαμε χωρο να πηγαινουμε και δευτερον σαν πρωτη σχεση ειχα τοσα πολλα πρεπει και αγχη στο μυαλο μου που δεν το ευχαριστιομουν... αν ειχα 2η ευκαιρια με την ιδια κοπελα, τα πραγματα θα ηταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερα... ομως κι αν προσπαθησα να της μιλησω τωρα δεν μου απανταει πλεον... ισως την πληγωσα, ισως την φοβισα γιατι πολλες φορες φορτωμενος με τα αγχη μου της φερομουν αποτομα....οπως και αποτομα την χωρισα... Αλλα και παλι την ζηταω να ξαναμιλησουμε και δεν θελει ουτε καν να με δει.... Τι να πω δεν ξερω... Ηδη κανω ενεργειες να βρω αλλη... Ομως η καρδια μου ως ενα σημειο ειναι ακομα στην παλια....

Πιστευω πως λογω "φοβου" για την ιδια τη ζωη εμεινα πισω σε πολλα πραγματα και αυτο ειναι μια απ τις πηγες του αγχους μου.. Οταν "ξυπναω" θελω να τα "κανω ολα"...ομως ειναι αδυνατον να συμπληρωσεις κενα ετων με τη μια. Οπως πηραν χρονο να δημιουργηθουν ετσι θα παρουν χρονο να καλυφθουν... Απο την δικη μου πλευρα λοιπον πλεον προσπαθω να κανω υπομονη, να δρομολογω αλλαγες οχι ομως με αγχος και να κανω υπομονη σκεπτομενος πως ΟΚ οτι εγινε εγινε, τουλαχιστον ας διορθωσω οτι μπορω προς το καλυτερο κατα το δυνατον πιο γρηγορα χωρις ομως υπερβολικη πιεση σε μενα που και δεν την αντεχω πλεον, αλλα και δεν αποδιδει σε τπτ αφου με κανει να "τραβιεμαι" ακομα πιο πολυ.... Ισως να ηταν γραφτο μου να ζησω καποια πραγματα πιο αργα απο οτι αλλοι και ισως να ειναι και νορμαλ...το νορμαλ για μενα... ομως το ματι ειναι ματι..και το ματι βλεπει.. κι οταν βλεπεις συνεχως αλλους να κανουν πραγματα και εσυ να μενεις πισω σε κανει και να ζηλευεις αλλα και να τα βαζεις με σενα... Δλδ εγω τι εχω??? Τι κανω λαθος?? Ειμαι καταδικασμενος να μεινω μονος, ανεραστος και αφραγκος??? Γιατι εγω?? Κτλ....εξου και νευρα και υπερβολικη συμπεριφορα προς τον κοσμος μερικες φορες...

Ελπιζω απο δω και περα να συνεχισω την ανοδικη πορεια γιατι εχει φτασει ο κομπος στο χτενι...

Senior Member
    σορυ αλλα σου απνατησα εντελως φιλικα....
    δεν ξερω πως το πηρες....
    καλη συνεχεια....
    Φιλικα το πηρα... δεν σου την ειπα ή κατι τετοια καμια σχεση. Απλα ξερω οτι τετοιες συζητησεις οδηγουν σε διαφωνιες ιδιαιτερα απο τα ατομα που προσκυνται στον LGBT χωρο και δεν ηθελα να γινει κατι τετοιο στο δικο μου ποστ.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 29-06-2012 at 23:34.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast