ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 29-06-2012 at 23:31.

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by twoweeks View Post
    Last edited by Idella; 29-06-2012 at 23:32.

Senior Member
    Quote Originally Posted by twoweeks View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
    εσένα ποιο ακριβώς είναι το ψυχολογικό σου πρόβλημα;;
    Last edited by Idella; 29-06-2012 at 23:32.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Καλησπερα!

Εχεις δικιο σε αυτα που λες...ειμαι οντος εκνευρισμενος με οσα ανεφερες. Και ενω αναγνωριζω οτι σε πολλα δεν ημουν εγω σωστος, σιγουρα το περιβαλλον μου θα μπορουσε να ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο. Γιαυτο τον λογο και εγω εχω παρει την αποφαση να διορθωσω οσα λαθη καταλαβαινω στον εαυτο μου και απο κει και περα να φιλτραρω αναλογα τον κοσμο που με περιβαλλει και να ξαναδημιουργω τις συνθηκες που με περιβαλλουν αυτη τη φορα με γνωμωνα το ΤΙ ΘΕΛΩ εγω...κατι που για πολυ καιρο δεν εκανα... Καταλαβα με τον καιρο οτι "προσεχα" υπερβολικα τους αλλους και γενικα το τι γινεται γυρω μου αδιαφορωντας για μενα... Ομως αυτο εχω παρει αποφαση να το αντιμετωπισω και μαλιστα πολυ δυναμικα. Εννοειται πως πρεπει να κοιταμε πρωτα τον εαυτο μας. Εκτος απο τα ατομα που δεν μπορω να αλλαξω (οπως πχ οι γονεις μου) ολοι οι υπολοιποι θα παιρνουν ειτε ποδι, ειτε θα τους βαζω ορια...ιδιαιτερα στην συμπεριφορα τους απεναντι μου...

Ηδη κανω κινησεις για δουλεια εννοειται... Εδω και λιγο καιρο το μυαλο μου εχει αρχισει και λειτουργει "σωστα" υπο την εννοια οτι παρατηρω πιο αντικειμενικα καποιες καταστασεις, αναγνωριζω τι εκανα λαθος (σε πολλα επιπεδα...επαγγελματικα, φιλικα, στη σχεση μου κτλ) και ετσι προσπαθω να πορευομαι με βαση τι μου εχουν διδαξει τα λαθη μου...

Οσα αφορα τη σεξουαλικοτητα μου, σιγα σιγα αντιλαμβανομαι πως ισως η "ελξη" μου για το ιδιο φυλο ερχεται ειτε απο ψυχολογικους λογους και ελλειψη αυτοπεποιθησης που ειχα αφου οντος με γυναικες λειτουργω κανονικα... Μαλιστα η διαφορα ειναι οτι οταν ειμαι σκατα ψυχολογικα καμια φορα θα βαλω να δω γκει πορνο και αυτο με κανει ακομα πιο χαλια...οταν ειμαι καλα και παταω γερα στα ποδια μου ουτε που σκεφτομαι να κανω κατι σεξουαλικο με αντρα...αντιθετα κοιταω καθε θυληκο που περναει σαν πεινασμενος χαχα... και ειναι λογικο γιατι ειμαι πολυ στερημενος σεξουαλικα...γιατι αν και ειχα σχεση κοντα εναν χρονο, πρωτο δεν ειχαμε χωρο να πηγαινουμε και δευτερον σαν πρωτη σχεση ειχα τοσα πολλα πρεπει και αγχη στο μυαλο μου που δεν το ευχαριστιομουν... αν ειχα 2η ευκαιρια με την ιδια κοπελα, τα πραγματα θα ηταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερα... ομως κι αν προσπαθησα να της μιλησω τωρα δεν μου απανταει πλεον... ισως την πληγωσα, ισως την φοβισα γιατι πολλες φορες φορτωμενος με τα αγχη μου της φερομουν αποτομα....οπως και αποτομα την χωρισα... Αλλα και παλι την ζηταω να ξαναμιλησουμε και δεν θελει ουτε καν να με δει.... Τι να πω δεν ξερω... Ηδη κανω ενεργειες να βρω αλλη... Ομως η καρδια μου ως ενα σημειο ειναι ακομα στην παλια....

Πιστευω πως λογω "φοβου" για την ιδια τη ζωη εμεινα πισω σε πολλα πραγματα και αυτο ειναι μια απ τις πηγες του αγχους μου.. Οταν "ξυπναω" θελω να τα "κανω ολα"...ομως ειναι αδυνατον να συμπληρωσεις κενα ετων με τη μια. Οπως πηραν χρονο να δημιουργηθουν ετσι θα παρουν χρονο να καλυφθουν... Απο την δικη μου πλευρα λοιπον πλεον προσπαθω να κανω υπομονη, να δρομολογω αλλαγες οχι ομως με αγχος και να κανω υπομονη σκεπτομενος πως ΟΚ οτι εγινε εγινε, τουλαχιστον ας διορθωσω οτι μπορω προς το καλυτερο κατα το δυνατον πιο γρηγορα χωρις ομως υπερβολικη πιεση σε μενα που και δεν την αντεχω πλεον, αλλα και δεν αποδιδει σε τπτ αφου με κανει να "τραβιεμαι" ακομα πιο πολυ.... Ισως να ηταν γραφτο μου να ζησω καποια πραγματα πιο αργα απο οτι αλλοι και ισως να ειναι και νορμαλ...το νορμαλ για μενα... ομως το ματι ειναι ματι..και το ματι βλεπει.. κι οταν βλεπεις συνεχως αλλους να κανουν πραγματα και εσυ να μενεις πισω σε κανει και να ζηλευεις αλλα και να τα βαζεις με σενα... Δλδ εγω τι εχω??? Τι κανω λαθος?? Ειμαι καταδικασμενος να μεινω μονος, ανεραστος και αφραγκος??? Γιατι εγω?? Κτλ....εξου και νευρα και υπερβολικη συμπεριφορα προς τον κοσμος μερικες φορες...

Ελπιζω απο δω και περα να συνεχισω την ανοδικη πορεια γιατι εχει φτασει ο κομπος στο χτενι...

πολυ ωραίο αυτό το ποστ τζίμυ, δείχνει ότι τα έχεις τοποθετήσει σωστά μέσα στο μυαλο σου. Μακάρι στην πραγματικότητα να διατηρήσεις την ίδια αποφασιστικότητα
    και αισιοδοξία που διαφαίνεται σ' αυτό το ποστ.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    tzimako??????????εχω χασει επεισοδια!
    γτ μαναρακι μου θες να τα σπασεις ολα?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    tzimako??????????εχω χασει επεισοδια!
    γτ μαναρακι μου θες να τα σπασεις ολα?
    Γεια σου φωτεινη... δες την αρχη του ποστ και θα καταλαβεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Φιλικα το πηρα... δεν σου την ειπα ή κατι τετοια καμια σχεση. Απλα ξερω οτι τετοιες συζητησεις οδηγουν σε διαφωνιες ιδιαιτερα απο τα ατομα που προσκυνται στον LGBT χωρο και δεν ηθελα να γινει κατι τετοιο στο δικο μου ποστ.
    α okz....
    σε ενα χωρο αυτοβοηθειας το θεμα μας δεν ειναι οι διαφωνιες...
    δεν μου απαντησες ωστοσο παιδι μου....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    α okz....
    σε ενα χωρο αυτοβοηθειας το θεμα μας δεν ειναι οι διαφωνιες...
    δεν μου απαντησες ωστοσο παιδι μου....
    Η ερωτηση ποια ηταν? Γιατι δεν μπορω να το αποδεχτω? Ε θεωρω ειναι αυτονοητο γιατι ενας αντρας δεν θα θεωρουσε κολακευτικο να ανακαλυψει οτι γουσταρει αντρες... Πιστευω κανεις δεν το θελει και πως ολοι απλα μαθαινουν να ζουν μαυτο...στενοχωριουνται μεχρι αηδιας μεχρι που σκληραινουν και αδιαφορουν... αυτη πιστευω οτι ειναι η ωμη αληθεια

Senior Member
    Τι τρομερη ελλειψη που ειναι οταν σκεφτεσαι οτι μια τοσο ομορφη ηλικια οπως η εφηβεια την σπαταλησες... ειλικρινα ποτε δεν νομιζω αυτο το κομματι μου να επουλωθει ποτε... αιωνια θα ποναω...

Banned
    [. Γιατί το ένα πράγμα σου δίνει σιγουριά, γιατί το θεωρείς καλύτερο από τα περισσότερα? Το έχεις σκεφτεί ποτέ έτσι?

Δηλαδή είναι καρασυντηρητική μια τέτοια οπτική, και μάλιστα εσύ που βλέπεις γκέι πορνό, που έχει και έναν αντιστασιακό, παράπλευρο ρόλο στην ετεροκανονική βιομηχανία του πορνό, μπορείς να το δεις και ως μια μη συντηρητική σου πλευρά, που δεν αρνείται την ύπαρξη άλλων ανθρώπινων σεξουαλικοτήτων, αλλά της δίνεις χώρο να έχουν μία επίδραση μέσα σου, ένα τοπίο που δικαιούνται.

Συμφορμιτη !!! χαχαχα, ηταν από τα καλητερα που εχουν γραφτει πωτες!!"""" αντιστασιακο το γκει πορνο!!'''''χαχαχα!!
    συγνωμη αν δειχνει να "σου την λεω" αλλα επειδή καταλαβαίνω την ιδεωλογια σου, επειδή καπωτες ειχα την ιδια, μαλον πλισιων αποψεις σε παραδέχομαι σε πολλα αλλα από την άλλη ,,,,,,,,,
    Θα σου πω κατις -ξερω πως θα με βρισεις, μαλον διαβαζωντας ειδη βριζει ¨)¨) - λοιπον όταν δεχεσαι κι αναγνοριζεις μια κινηση, μια συτιμικη επιχηρηση κι τις πραξεις αυτης ,τωτες συντροφε παει να πει ότι εν μερος εισαι κοματι της!! σημαινει ότι συμφωνεις με αυτην κι αυτους που την διμηουργουν! ειδαλως δεν θα την αναγνώριζες εξ αρχης!! όπως πολύ τιμιτικα κι ανατριχιαστικα θαρραλεα εχουν αντικρισει το ειδωλιο της δικαιωσινης καποι αντιεξουσιαστες λεγωντας τους κατά μουτρα! '' ότι μπορειτε να με καταδικασετε,να με τσακισετε σωματικα!! αλλα δεν αναγνωρίζω αυτόν τον χωρο, δεν αναγνωρίζω την δικαιωσυνη ως εξουσια!! δεν απαντω σε εσς κι δε συμετεχω αφου για εμας δεν υπάρχετε!!!' αυτό είναι μια θαρραλεα πραξη οπου δειχνει ότι δεν αποδεχεσαι ένα αντικιμενο, μια αρχη!! όλα τα αλλα είναι κομφορμισμος!! συντροφε!!!
    Υ.Γ. συγνωμη για το εγκλημα μου πρως την ορθωγραφια αλλα είμαι δυσλεκτικος!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123