Results 1 to 3 of 3
Thread: ομό κρέας
-
23-06-2012, 20:01 #1
ομό κρέας
καλησπέρα κε πάλι στη παρέα.
πολλες φορες, και μεσα στη συγχηση του πανικου μου, κατηγορω διαφορους ανθρωπους ακομα κι αν φταινε δεν θελω να κατηγορω κανεναν και να συγχωρω θελω γιατι οτι κανουμε εμεις ειμαστε το παραδειγμα για τους νεοτερους. στο θεμα τωρα.
εχω προσεξει πως εχω παθει καποια εντερικη ζημια κατα περιοδους απο την καταναλωση ομου κρετος. οπως για παραδειγμα ζαμπον ομο απο το σουπερμαρκετ. δεν ειναι αστειο το θεμα αυτο αντιθετως το θεωρω ηλιθιοτητα να αρρωστησει καποιος για οποιοδηποτε λογο να τρωει ομο κρεας. οπως επισης και μερικα παιδια που παριστανουν με εντεχνεια την διαβολικη τους φυση η οπως θελετε πειτε το. ολοι παιδια ειμαστε αλλωστε η ειμασταν κι αν δεν ειναι καποιοι η δεν κρατησαν λιγο παιδικοτητα στη ψυχη τους θα ειναι προφανως πολυ σοφοι σαν μια μασελα που το περιτριγυριζει κρεας. το θεμα μου εδω δεν ειναι ο κανιβαλισμος αλλα ισως και ειναι σε ελαφρα μορφη. η καταναλωση κρεατος και ειδικα ομου φερνει αρρωστιες. υποθετω βεβαια πως υπαρχουν και "ανθρωποι" σε αυτο το κοσμο οι οποιοι εφοσον υπαρχουν ενδεχεται να ασκουνται στην διατροφικη αυτη συνηθεια , ετσι ωστε να συνηθησουν. για ποιο λογο δε γνωριζω περαν την μαγνητικης τασης προς την κολαση της απολαυσης στην οποια ηδη βρισκομαστε πολλοι. και αν μετα βρεθουν σε ενα χαος που δεν τους αρεσει ,μετα τη σωματικη τους ηττα δηλαδη.
η αραχνη, το τελευταιο δημιουργημα της φυσης ειναι εδω για να μας θυμιζει τους νομους της φυσης και της εξελιξης. θελω ειλικρινα να επιβιωσει ο καλος μας εαυτος και να συγχωρεσουμε αυτους τους ξερετε ποιους ,ολοι για ολα οσα εχουν κανει και την θλιβερη καταλληξη τους η και του γενους ολοκληρου για τα ηρωικα τους κατορθωματα.
σας ευχαριστω οσους διαθεσατε χρονο να διαβασετε ενα ακομα μηνυμα μου λογω της ανυσηχης μου φυσης ως ανθρωπος. σας ευχαριστω και να ειστε καλα.
- 23-06-2012, 20:12 #2
πιο πηθανο να σε πειραξαν τα συντηρητικα, το ωμο κρες δεν με εχει πειραξει ποτε, ακριβως το αντιθετο
24-06-2012, 03:50 #3
Ωμο κρεας το ζαμπον?
After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind