Μουφοαγγελίες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by vlack_swan View Post
    Μπα, εγώ λέω να μου δώσεις τη δουλειά σου μέχρι να βρώ δικιά μου. Να ξεκουραστείς, να χαρείς τον ήλιο, το καλοκαίρι και προπάντων, να μη χάσεις το χιούμορ σου! :-DDD
    ελπίζω να μην με παρεξήγησες! όμως δυστυχώς κι εγώ μια απ' τα ίδια.. και μακάρι νάχα κάτι να σου προτείνω..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Υπαρχουν και χειροτερα, εταιρειες βαζουν αγγελιες και καλα για προσωπικο, και μετα κανονιζουν ομαδες των 8-10 ατομων που και καλα ειναι υποψηφιοι, και τους κανουν ενημερωση για το τι κανει η εταιρεια, και δεν ξαναεπικοινωνουν φυσικα μαζι τους, και ναι συνεχιζετε το ιδιο βιολι ξαναβαζουν αγγελιες για τις ιδιες θεσεις, δλδ ουσιαστικα τζαμπα προμοσιον και διαφημιση!!!! Γαμω τις ιδεες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ελπίζω να μην με παρεξήγησες! όμως δυστυχώς κι εγώ μια απ' τα ίδια.. και μακάρι νάχα κάτι να σου προτείνω..
    ΟΧΙΙΙΙ! Δεν σε παρεξήγησα απλώς πλάκα έκανα. Αφού δεν ήξερα καν αν έχεις κι εσύ δουλειά. Δεν έχω νευριάσει πάντως επειδή δεν βρίσκω, η αλήθεια δεν ψάχνω και τόσο. Αυτές οι αγγελίες με νευρίασαν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Υπαρχουν και χειροτερα, εταιρειες βαζουν αγγελιες και καλα για προσωπικο, και μετα κανονιζουν ομαδες των 8-10 ατομων που και καλα ειναι υποψηφιοι, και τους κανουν ενημερωση για το τι κανει η εταιρεια, και δεν ξαναεπικοινωνουν φυσικα μαζι τους, και ναι συνεχιζετε το ιδιο βιολι ξαναβαζουν αγγελιες για τις ιδιες θεσεις, δλδ ουσιαστικα τζαμπα προμοσιον και διαφημιση!!!! Γαμω τις ιδεες!
    Καλά και δεν μπορεί να γίνει κάτι γι αυτό; Δηλαδή θα έτσι θα συνεχιστεί το θέμα; ΑΑΑΑΑΑΑ!!! Τα νεεύρα μουυυυυ! :ΡΡΡΡΡ

Senior Member
    ΟΧΙΙΙΙ! Δεν σε παρεξήγησα απλώς πλάκα έκανα. Αφού δεν ήξερα καν αν έχεις κι εσύ δουλειά. Δεν έχω νευριάσει πάντως επειδή δεν βρίσκω, η αλήθεια δεν ψάχνω και τόσο. Αυτές οι αγγελίες με νευρίασαν!
    η αλήθεια είναι ότι έχεις πάντοτε ευχάριστη διάθεση..
    κι αυτό ήθελα να τονίσω ότι δεν χρειάζεται για κανένα λόγο να χαθεί!
    για τις συγκεκριμένες αγγελίες δίκιο έχεις να νευριάζεις, αλλά δεν αξίζει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    η αλήθεια είναι ότι έχεις πάντοτε ευχάριστη διάθεση..
    κι αυτό ήθελα να τονίσω ότι δεν χρειάζεται για κανένα λόγο να χαθεί!
    για τις συγκεκριμένες αγγελίες δίκιο έχεις να νευριάζεις, αλλά δεν αξίζει!
    Αν δεν είχα και λίγο χιούμορ θα ήμουν να με κλαίνε οι ρέγγες! χεχε

Δεν αξίζει, το ξέρω αλλα τελευταία δεν ξέρω, με εχει πιάσει κάτι και θέλω να κάνω καταγγελίες συνέχεια λολ! Ε μα, δεν μιλάμε, δεν μιλάμε.. Ο καθένας κάνει ο,τι του κατέβει, απο γιατρούς μέχρι εργοδότες που βάζουν μούφα αγγελίες :Ρ

Λέμε συνέχεια "έλα μωρέ χέστο, ας μην το τραβήξω και τι θα καταλάβω.." και τέτοια, μέχρι που μας έχουν καβαλήσει όλοι και δεν τολμάμε να βγάλουμε κιχ.

Ε ρε κάτι μηνιιιιιιιύσειςςςς που θα πέσουν!

http://www.youtube.com/watch?v=Wgbm3R4UgmI

Senior Member
    Αν δεν είχα και λίγο χιούμορ θα ήμουν να με κλαίνε οι ρέγγες! χεχε

Δεν αξίζει, το ξέρω αλλα τελευταία δεν ξέρω, με εχει πιάσει κάτι και θέλω να κάνω καταγγελίες συνέχεια λολ! Ε μα, δεν μιλάμε, δεν μιλάμε.. Ο καθένας κάνει ο,τι του κατέβει, απο γιατρούς μέχρι εργοδότες που βάζουν μούφα αγγελίες :Ρ

Λέμε συνέχεια "έλα μωρέ χέστο, ας μην το τραβήξω και τι θα καταλάβω.." και τέτοια, μέχρι που μας έχουν καβαλήσει όλοι και δεν τολμάμε να βγάλουμε κιχ.

Ε ρε κάτι μηνιιιιιιιύσειςςςς που θα πέσουν!

http://www.youtube.com/watch?v=Wgbm3R4UgmI

μια χαρά είσαι εσύ! απλά χάθηκες και μας έλειψες ο χαριτωμένος τρόπος που τα χώνεις! και πολύ σωστές
    τις βρίσκω τις αντιδράσεις σου! Αρκετά πιά έχουμε ανεχτεί! Δεν πάει σίγουρα άλλο αυτή η κατάσταση!..

Senior Member
    Ημιαπασχολιση 600 ευρω,πληρης απασχολιση 1600 που λενε κατι φυλλαδες
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Page 2 of 2 FirstFirst 12