ΦΑΡΥΓΓΟΛΑΡΥΓΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜ.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Member

ΦΑΡΥΓΓΟΛΑΡΥΓΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜ.

εχω γραψει και πριν ενα μηνα..ειμαι καπως καλυτερα..αλλα κουραστει απο αυτο το θεμα παρακαλω οποιος εχει ιδιο προβλημα ας μ πει λυσεις γτ αρχιζω και κουραζομαι πραγματικα!υπαρχουν μερες που δεν μ ενοχλει και μερες που με πιανει!τι να κανω??

Senior Member
    Γεια σου λιακι..! εχω ακουσει για την γαστροοισοφαγικη παλινδρομιση, ειναι το ιδιο..; σε παρακολουθει καποιος γιατρος;
    Will I ever be free?

Member
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    Γεια σου λιακι..! εχω ακουσει για την γαστροοισοφαγικη παλινδρομιση, ειναι το ιδιο..; σε παρακολουθει καποιος γιατρος;
    ναι,και εκανα γαστροσκοπηση και μ βρηκαν αλλα το θεμα ειναι πως με εχει κουρασει το ολο θεμα και εχουν περασει 3 μηνες σχεδον! :/ και δεν μπορω να φανταστω πως σε ολη μου την ζωη θα πρεπει να προσεχω το στομαχι μου!

Senior Member
    http://e-orl.gr/pHmetry_LPR.htm

λιακι προφανως το εχεις ψαξει κ μονη σου αλλα ηταν το μονο που καταφερα να βρω στο ιντερνετ...εχει καποιες συμβουλες! επειδη εχω στην οικογενεια μου ατομα με γαστροιοισοφαγικη, θελει υπομονη και να προσεχεις τη διαιτα σου, θα δεις βελτιωση τοτε.. ειναι δυσκολο σαφως αλλα κουραγιο..! αν δεν εισαι ικανοποιημενη με το γιατρο σου μπορεις να παρεις κ μια δευτερη γνωμη δεν ειναι κακο..
    Will I ever be free?

Senior Member
    liaki Περναω τα ιδια... το εχω αυτο 3 μηνες και κατι.. και τωρα πονοκεφαλους.

Λοιπον εχω 15 μερες λιγο καλυτερα. Να δεις τι κανω. δεν τρωω γιαουρτι η γαλα το βραδυ... ΠΟΤΕ.
    Παιρνω ενα χαπι για το στομαχι πρωι - βραδυ. και ενα χαπι για την παλιδρομηση πρωι - μεσημερι - βραδυ.

Βεβαια η ψυχολογος και ο γαστραντερ. λενε ειναι ψυχοσωματικο μαζι με την ευαισθησια που εχω στο στομαχι , μετα απο 3 γατσριτιδες.

Επειδη εκει οφειλονται ολα , με επιασαν ξανα και οι πονοκεφαλοι . ΟΛΑ μα ολα απο το ανχος και τον φοβο.

Ξεκινησα τελικα εδω και 5 μερες το ladose ( αντικαταθλιπτικο ) γιατι τα ψυχοσωματικα μου ειπανε εστω ( και το πιστευω ) πανω απο μηνες συνεχεια θελουνε δυστυχως
    τετοια αντιμετωπιση .

απο φαρμακα τι παιρνεις? εμενα με βοηθησε πολυ η ψυχοθεραπεια αλλα ομως δεν μου φτανει προσωπικα εμενα
    λογω οτι εχω ολη μερα παλινδρομηση και 3 στιος 7 μερες εντονη ημικρανια

Member
    Υπομονη, κ εγω αντιμετοπιζα προβληματα με το στομαχι πριν καποιους μηνες, μαζι με αλλα θεματα υγειας που εχω και με εχουν κανει ρακο τους τελευταιους μηνες...θα περασει. υπομονη

Member
    κανω ποση υπομονη..νιωθω πως κανεις δεν μπορει να με καταλαβει!!εχω πολλα νευρα
    τι να κανωω?σκεφτηκα την περιπτωση του χειρουργιου !να ξελαφρωσωω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by liaki!! View Post
    κανω ποση υπομονη..νιωθω πως κανεις δεν μπορει να με καταλαβει!!εχω πολλα νευρα
    τι να κανωω?σκεφτηκα την περιπτωση του χειρουργιου !να ξελαφρωσωω!
    Τι φαρμακα παιρνεις?

Member
    sedacid εδω και δυο μηνες και κατι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by liaki!! View Post
    sedacid εδω και δυο μηνες και κατι!
    ασε το χειρουργιο και πηγαινε σε ψυχοθεραπευτη...

και περπατα αν εχεις χρονο .. πεΡΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ

Member
    to thema einai pws einai ligo duskolo!pffff

Senior Member
    Quote Originally Posted by gossamer View Post
    Παιρνω ενα χαπι για το στομαχι πρωι - βραδυ. και ενα χαπι για την παλιδρομηση πρωι - μεσημερι - βραδυ.
    Ποιά χάπια είναι αυτά?

Senior Member
    Laprazol cirloton
    If I could start again A million miles away
    I would keep myself - I would find a way....

Senior Member
    Quote Originally Posted by gossamer View Post
    Laprazol cirloton
    Thanks. Με την ευκαιρία να πω ότι τυχαία ανακάλυψα το φάρμακο που με βοήθησε στο θέμα αυτό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση που ήταν δυνατή για το στομάχι και ο γιατρός μου έγραψε και Losec (για προστασία του στομαχιού, δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί). Έτσι πήρα για 14 μέρες Losec και αφού είδα εξαιρετική βελτίωση το συνέχισα μέχρι τις 20 μέρες. Από τότε, μόνο όταν χρειαστεί ξαναπαίρνω Losec για μια-δυο μέρες.
    Επίσης να πω, ότι ψάχνοντας για το θέμα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, γνωστός μου είπε για μια ασθένεια που προκαλεί παλινδρόμηση, και πολλά άτομα την έχουν χωρίς να το γνωρίζουν.

Senior Member
    John - όντως το losec βοηθάει .. το ειχα παρει και εγω. το cirloton ειναι για γρηγορη χωνεψη. ενα μηνα το πηρα .. τωρα το παιρνω μονο οταν ειναι να φαω καποιο φαγητο βαρυ η που γνωριζω οτι με δυσκολευευι..
    If I could start again A million miles away
    I would keep myself - I would find a way....

Page 1 of 2 12 LastLast