αδυνατω να κοιμηθω το βραδυ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anonimi789 View Post
    και ναι πιστευω πωσ ανησυχουν αλλα εχουν πιο σκληρουσ τροπουσ να σε αντιμετωπιζουν!
    Διαβάζοντας αυτό μου έρχεται να παραθέσω μέρος μιας κουβέντας. Συγνώμη, από κείμενο είναι δύσκολο να μεταφερθούν εύκολα τα νοήματα, και επίσης πρέπει να γραφτούν περιληπτικά.
    Κ: ... Επομένως, η ερώτησή μας τώρα είναι: πώς μπορεί να ξεφύγει κανείς απ’ αυτό το κενό, αυτή τη μοναξιά; Όχι πώς να είναι κανείς αυτάρκης, όχι πώς να καμουφλάρει μόνιμα αυτό το κενό.
    Ε: Γιατί λέτε πως δεν είναι θέμα του να γίνει κανείς αυτάρκης;
    Κ: Γιατί αν είσαστε αυτάρκης, δεν είσαστε πιο ευαίσθητος, γίνεστε αλαζονικός και σκληρός, αδιάφορος και κλειστός. ...

Junior Member
    καλησπέρα και απο εμένα.. καταρχάς να ρωτήσω αν έχεις την δυνατότητα να μείνεις κάπου αλλού για κάποιο διάστημα που θα έχεις περισσότερο χρόνο μόνη σου.. έστω και αν πρέπει να κινήσεις νήματα ή ακόμη κ να βάλεις τις σπουδές σε δεύτερη μοίρα.. γτ για εμένα αυτό ακούγεται ως το πιό σημαντικό για σένα αυτή τη στιγμή..

Junior Member
    καλησπερα! κατ'αρχασ συγγνωμη για την αδιαφορια των τελευταιων ημερων αλλα αρχισαν να συμβαινουν διαφορα ασχημα και παλι που δεν μου επετρεπαν να ψυχολογικα να μιλησω με κανεναν ουτε καν εδω.. αυριο παω σε ειδικο να τα πω να ξεφορτωσω λιγο και να δουμε αν θα αποφυγω την φαρμακευτικη αγωγη τελικα! δυσκολο.. τελοσ παντων! το θεμα ειναι πωσ τελικως συμβαινουν τοσα πραγματα αυτη τη στιγμη στη ζωη μου που το οτι δεν κοιμαμαι μαλλον ειναι το λιγοτερο!

ευχαριστω παρα πολυ γ τισ απαντησεισ και την υποστηριξη! θα επιστρεψω συντομα με πολυ πιο ασχημεσ καταστασεισ ειμαι σιγουρη! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και παλι κ μιλαμεεεεεε!
    (στειλτε θετικη ενεργεια γ αυριο μηπωσ και την γλυτωσω..)

μην ανησυχεις για τα φαρμακα, το θεμα δεν ειναι αν θα τη γλιτωσεις αυριο,αλλα το πως θα τη γλιτωσεις γενικα! Ελπιζω ο γιατρος να σε βοηθησει και να σε ξεμπλοκαρει
    Καλη τυχη!!

Senior Member
    τα φάρμακα δεν είναι κακά. δεν χρειάζεται να τα φοβάσαι.
    αν έχεις βουλιάξει τόσο που δεν μπορείς μόνη σου να σπάσεις το φαύλο κύκλο και να βγεις από αυτό το λούκι, τα φάρμακα είναι σημαντική βοήθεια.
    αν πάρεις και σου ταιριάξει ωραία το φάρμακο χωρίς πολλές παρενέργειες και σε ανακουφίσει κάπως από όλα αυτά τα συμπτώματα, θα το διαπιστώσεις και μόνη σου!

ο υπνος ειναι πολυ σημαντικος αν και εγω πριν απο λιγο διαστημα δεν κοιμομουν σχεδον καθολου για 1,5 μηνα και το εννοω αν και αυτο επεδρασε θετικα στην μετεπειτα ψυχολογια μου αν και πρωην κοινωνιοφοβικος και καταθληπτικο τυπακι εχω καταφερει γνωριζοντας τον εαυτο μου καλλιτερα μιλωντας με τον εαυτο μου θα ελεγα να τα ξεπερασω ολα με μονη ελπιδα την αυτογνωσια.διεξοδος σε ολα τα κακως πραγματα η μαθηση και ο αθλητισμος.φιλικη συμβουλη κοπελια αλλαξε λιγακι την διατροφη σου πανε θαλασσα βρες ενα αθληματακι που ειχες απο μικρη αγαπησει κ πιστεψε με σταδιακα θα αλλαξει η κατασταση θα χαλαρωσεις.αν υπαρχει η δυνατοτητα δες και καποιον ειδικο αλλα μην αναιρεσεις αυτα π ειπα.

Junior Member
    kai nai loipon! piga stin psixologo alla telikaden arkouse ayto! i manoula me esteile paketaki k ston psixiatro!! zoloft kai xanax loipon g to koritsi mas! kai vlepoume... ouf...

Page 2 of 2 FirstFirst 12