SEROXAT και όνειρα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Member

SEROXAT και όνειρα

Καλησπέρα παιδιά!Έχω αγανακτήσει με τα όνειρα που μου προκαλέι αυτό το φάρμακο!Μιλάμε για τρελλά όνειρα απίστευτες ιστορίες!!και κάθε μέρα βλέπω 3-4...ευτυχώς όχι εφιάλτες αλλά πολύ περίεργα ακόμη και αστεία όνειρα..απλώς το γράφω για να το μοιραστώ μαζί σας..πιστεύω να βλέπετε κι εσείς...

Senior Member
    Εγώ έβλεπα από μικρή πολλά όνειρα και στην προ seroxat μου εποχή.............

Τίποτα δεν άλλαξε και στην μετά seroxat εποχή............συνεχίζω να βλέπω επιστημονική φαντασία, βιωματικά όνειρα και θρίλερ..........

Τί σκας? Εγώ το βλέπω από τη θετική πλευρά...........ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΝΕΜΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΣΑΜΠΑ!!!

Αν πέφτει και καμιά τσοντούλα παραπάνω και φταίει το seroxat.........η αλήθεια δεν το έχω προσέξει................:P:P

Member
    χαχαχαχααχαχαχ......α ρε όλγα με έκανες και γέλασα....χιχιχι...το θέμα είναι πως βλέπω γελοία όνειρα αλλά και πολλά κάθε μέρα..δεν ενυσηχώ ιδιαίτερα...σε δυό μήνες εξ΄άλλου τελειώνω με την θεραπεία..απλά έχει πλάκα..το μόνο που με ανησυχεί είναι τα 5-6 κιλάκια που εχω πάρει απ την μέρα που ξεκίνησα..

Senior Member
    Η μητέρα μου παίρνει seroxat και αποφάσισε να τα μειώσει. Δε ρώτησε όμως τη γιατρό και από 1 χάπι το έριξε στο μισό. Για τις μέρες που το έκανε άρχισε να έχει ζαλάδες και άλλα συμπτώματα που την έκαναν να νιώθει ότι έχει κάποια ίωση αλλά και να βλέπει πολύ ζωντανά όνειρα, τα ζούσε κανονικά. Και αυτηνής δεν ήταν εφιάλτες, ιστοριούλες φαντασίας και τέτοια. Η γιατρός της είπε ότι οφείλονται όλα αυτά στο φάρμακο και να το πάει πιο σταδιακά από 3/4 του χαπιού οπότε και αυτά διορθώθηκαν.
    Άρα είναι και άλλοι στους οποίους έχουν αυτή την επίδραση.

Senior Member
    i-love-me χαίρομαι βρε ψυχή που σε έκανα να γελάσεις........

Πάντως δεν θα ήταν άσχημο να γράψεις βιβλίο με τα όνειρά σου αν όντως είναι τόσο φευγάτα!!!!!!!!

Aphelia μου περί μείωσης μιας και το ανέφερες.........Εγώ μετά από 1 χρόνο αγωγής με 1 χάπι......όταν είπα να τα μειώσω για να μεταβώ σε στάδιο διακοπής τους έπεσα σε απογοητευτικό κενό.............

Είχα πέραν τις ζαλάδες που ανέφερες επιστροφή των συμπτωμάτων της αγοραφοβίας........Ίσως δεν ήταν έτοιμη η οργανική μου ισορροπία για κάτι τέτοιο αν και το ήθελα πολύ.............

Anyway..........επειδή κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και τα ψυχολογικά αίτια είναι διαφορετικά όσων αφορά την ένταση στον καθένα - ποτέ δεν ξέρεις οριστικά και καθοριστικά πότε είναι η πρέπουσα στιγμή να τα διακόψεις. Δεν είναι τυχαίο που σε φάση διακοπής της αγωγής - γιατροί ωθούνται σε συμβουλές προς παράτασής της........

Όλα είναι σχετικά και ρευστά και ουδεμία πρωτοβουλία περί τροποποίησης δοσολογίας seroxat δεν πρέπει να γίνεται αυθαίρετα από τον εκάστοτε ασθενή πριν συμβουλευτεί το γιατρό του..........

ΦΙΛΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!!!

Υ.Γ - i-love-me τελικά ξέφυγες με την απάντηση που έδωσες..........βλέπεις τρελά σενάρια από τσόντες στα περίεργα όνειρα που έχεις?????:P:P

Μην πας να μου ξεφύγεις..........χε.......χε