ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΒΟΙΝΤ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 80 of 80
    Βοιντ, όλα αυτα που σου ειπαμε χθες και σημερα σου τα ξαναπαμε κι αλλες φορες, όταν ξαναρθες εδω με τα ίδια επαναλαμβανόμενα περιστατικα, αφου και πάλι σε πηρε το παραπονο και ήθελες καπου να τα πεις. Διαβασα αρκετα από τα μηνυματα των αλλων μελων, και τα σημερινα και αυτα που σου γραψανε πιο παλια. Μηνυματα ανθρωπων που εχουν δει πολλα στη ζωη τους, περισσότερα από σενα κι απο μενα και πάνω απ όλα με καλή προαίρεση απέναντι σου και ετσι ο λόγος τους ειναι σοβαρος και υπευθυνος. Μεσα στα λογια τους αυτα υπάρχουν οι κατευθυνσεις αλλά και οι λύσεις. Εγω πάντως ωφελήθηκα που τα διάβασα. Οποτε.... Γιατι βρε Βοιντ εξακολουθεί να σε παίρνει το παραπονο? Γιατι μετα τα όσα ειπαμε εξακολουθεις να λαμβανεις όλους αυτους τοσο σοβαρα υπόψη? γιατι ερμηνευεις τη σκέψη που κρυβεται πίσω από τα λόγια τους με τον αρνητικο τροπο σκεψης με τον οποιο εμαθες να λειτουργεις και δεν τα βλεπεις και καπως αλλιως με τον τροπο που σου εισηγηθηκαμε?

Εγω λεω σε ζηλευουν για τη θεση που εχεις επειδη αυτοι δεν σπουδασαν γι αυτο επιζητουν καθε τι αδυνατο πάνω σου για να σε μειώσουν. Όπως σωστα σου πε κι αλλο μελος αν ήσουν τόσο άχρηστη στη δουλεια σου όσο εσυ θεωρεις τον εαυτο σου ο εργοδοτης σου μεχρι τωρα θα σε ειχε διωξει με την τοση πληθωρα δικηγορων και θα παιρνε άλλο, απλα εσυ λόγω του ευαλωτου χαρακτηρα που βγαζεις προς τα εξω μετατραπηκες με τον καιρο στο προσωπο επι του οποιου ξεσπα. Ξεσπα σ αυτο στο οποιο βγαζεις προς τα εξω ασχετως των πραγματικων σου ικανοτητων. Και γιατι εξακολουθεις να αναμοχλευεις τις μειωσεις του καθενος πχ της καθηγητριας χρονια πριν?, τις οποίες μειωσεις εσυ μεσα από τις επιτυχίες σου έχεις ήδη καταρρίψει, δες το και λίγο σ αυτο το φασμα σκέψης. Κι αν οι συνθηκες εργασιας και ο μισθος δεν ειναι και οτι καλύτερο μπορει να ειναι θεμα ελλειψης διεκδίκησης και όχι ικανοτητων. Επειδη αμα δε διεκδικας δε δειχνεις στον αλλο ουτε τις ικανοτητες σου και η ελλειψη των δυο αμα ο απεναντι σου ειναι και σκληρος του δινει εναυσμα.
    Δες λιγο τη διακριση που κανει η λιλιουμ αναμεσα στις τρεις μορφες χαρακτηρων και ειδικα την τριτη.

Γιατι δεν προσπαθεις να εμπεδωσεις στη σκεψη σου τα όσα με υπευθυνότητα σου λεμε εμεις εδω? Από την προηγουμενη φορα που σου συνεβηκε κατι μεχρι σημερα δεν εχω δει κατι να αλλάζει στον τροπο αντιδρασης σου. Όμως ξερεις τον τροπο, εχεις παρει αρκετα κι απο εμας κι απο αλλους. Το στοιχημα θα ειναι η επομενη φορα που σιγουρα θα υπάρξει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    λιλ μου θενκς..πάντα ξέρεις τι μου λες και στην κατάλληλη στιγμή :-)
    Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τόσο την ανάγκη να με επιβεβαιώνουν..απλώς δεν μπορώ να γράψω κάποιον όταν μου κάνει αρνητική κριτική με την έννοια ότι με στεναχωρεί εκείνη την ώρα και δυστυχώς δεν έχω πάντα την κατάλληλη απάντηση που χωρίς περισσό δράμα να τον βάλω στη θέση του..κάθομαι και χαλιέμαι μόνη μου σαν το πεντάχρονο που δεν το πάνε στις κούνιες. ίσως αυτό είναι που μου τη δίνει πιο πολύ από όλα..ότι ανέχομαι τη μαλακία που θα πετάξει ο καθένας..αλήθεια, γίνεται να είσαι τόσο σίγουρος για κάποιον ότι δε θα καταφέρει έναν στόχο σε βαθμό που να τον αποτρέψεις να τον κυνηγήσει;;; είναι αστείο αυτό. Εγώ δε θα το έλεγα ποτέ σε κάποιον αυτό.
    Με έχει αποδυναμώσει πολύ η συμπεριφορά του όλο αυτό το διάστημα που συνεργαζόμαστε...και η πλάκα ποια είναι; ότι όσο μου τα χώνει τόσο περισσότερες μαλακίες κάνω και τόσο περισσότερο εκείνος τσαντίζεται και με μειώνει.
    Του το είχα πει μάλιστα, μια φορά που του έκανα συζήτηση λέγοντας του ότι εστιάζει μόνο σε αυτά που υστερώ και όχι σε αυτά που προσφέρω τα οποία είναι πολλά. Του είχα πει ότι δε μπορώ να λειτουργήσω όταν με αδικούν και αυτός παρεξηγήθηκε. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη μαζί του, αν και έχω προσπαθήσει να συζητήσω.
    καλημερουδια βοιντ!
    οταν καλο μου καποιος εστιαζει μονο στα ασχημα κ δεν βλεπει τιποτα καλο,
    κ συ συνεχιζεις να χτυπιεσαι για να του δωσεις να καταλαβει, να δει,
    ειναι σαν να χτυπας ξανα κ ξανα το κεφαλι σου στον τοιχο!
    το μονο που καταφερενεις ειναι να ματωνεις!!!
    αυτο μου πηρε καιρο να το βαλω στην κεφαλα μου.
    ειδε κ επαθε η ψυχοθεραπευτρια μου!
    ειναι απο τα δυσκολακια βεβαια, δεν λεω!
    τα φιλια μου! :)
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick cave View Post

..3) Αν ούτε αυτό σε ικανοποιεί και θελεις να παραμείνεις στο αντικείμενο δουλειάς σου, βρες πράγματα μέσα στη φύση της δουλειάς που θα σου άρεσε να κάνεις. Αλλαξε προσανατολισμό, πάρε μιά εξειδίκευση, άλλαξε χώρο δουλειάς κ.λ.π.

αυτό ψάχνω, μήπως πάω σε κάποιο άλλο γραφείο και ηρεμήσω..αλλά φοβάμαι και πάλι. Νιώθω ότι δεν είμαι ερκετά ικανή.
    Καλημέρα μικρούλα Βόϊντ,
    από το να παραμένεις, χωρίς κάπως ν' αντιδράς και να βουλιάζεις καθημερινά στα υποθετικά σου σενάρια, που κι αυτός τροφοδοτεί
    συνέχεια για να του "κάθεσαι"- και δεν χρειάζεται να συγκρουστείς - αντικειμενικά τουλάχιστον ν' αρχίσεις έστω να του απευθύνεσαι..
    Πιστεύω, ότι καλύτερα θάταν απ' το να σε "αχρηστέψει" αυτός εντελώς, ν' αρχίσεις να ψάχνεσαι.. χωρίς φόβους - εξάλλου, οι φόβοι
    κι οι ανασφάλειές σου δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και το ξέρεις, γιατί ό,τι είσαι, τόχεις αποδείξει! - και τότε λοιπόν, αφού κοιτάξεις
    γι' αλλού.., ή υψώνεις ανάστημα και διεκδικείς.. ή προχωράς και άϊντε στο καλό.. και μέσω της διπλωματικής οδού δεν κλείνεις και τη πόρτα.. :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Παιδάκια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.
    Τις διάβασα με πολλή προσοχή και αποκόμισα σημαντικά πράγματα από αυτά που μου είπατε...αυτά τα οποία κρατάω πολύ καλά μέσα μου είναι:
    1) η μαγική λέξη ΣΤΟΧΟΣ, το κίνητρο για όλα...αυτό που δίνει νόημα στην καθημερινότητά μας.
    2)εντοπίζω τις δυναμίες στο επάγγελμά μου και προσπαθώ να τις διορθώσω.
    3) όταν δεν καταλαβαίνει ο εργοδότης και είναι κάφρος από μόνος του, τότε από οποιαδήποτε κόντρα χαμένος θα βγει ο υφιστάμενος και μόνο.
    4)"όταν κάποιος δε βλέπει τίποτα καλό και συ συνεχίζεις να χτυπιέσαι για να τον κάνεις να καταλάβει είναι σα να χτυπάς ξανά και ξανά το κεφάλι σου στον τοίχο..θα ματώσεις"
    5)πριν με αχρηστέψει πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.

Εκτιμώ όλες τις απόψεις που ακούστηκαν απλώς τα παρπάνω μου έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση.
    Γιάννη μου, σαφώς και λαμβάνω υπόψη τις απόψεις που έχουν εκφραστεί κατά καιρούς σε διάφορα θέματα που έχω ανοίξει. Φαίνεται να αναμασάω τα ίδια και τα ίδια, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω βελτιωθεί στον τρόπο χειρισμού κάποιων πραγμάτων κι ας μη φαίνεται μέσα από αυτά που γράφω...είναι που νιώθω άνετα στο φόρουμ να επαναλάβω κάτι που έχω πει στο παρελθόν αλλά και εμένα την ίδια με βοηθάει. Ελπίζω να μη γίνομαι κουραστική ή να φαίνεται ότι γράφω τις απόψεις που ακούγονται στα παλιά μου τα παπούτσια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλώς, είμαι άνθρωπος που δε μιλάω για τα προβλήματά μου σε άλλους ανθρώπους (φίλους, οικογένεια) τετ α τετ...οπότε τα μαζεύω πολύ μέσα μου και η ανωνυμία του διαδικτύου με βοηθάει να εκφράζομαι ελεύθερα.
    Φιλιά πολλά σε όλους παιδάκια, καλό σ/κ!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    ε μα... ρωτα κι εμας που ειμαστε ανικανοι να γινουμε δικηγοροι. Συνελθε τζουτζουκα. Η νοοτροπια ειναι το ΠΑΝ :)
    το μπολτ είναι βλακεία :-ρ
    το πλάγιο είναι σοφία :-)

καλά είσαι ξωτικάκι μου;;
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456