Results 1 to 8 of 8
-
04-11-2012, 21:40 #1
Μερικες φορες βαριεμαι τους ανθρωπους
Το εχετε παθει;
Στην δουλεια, σχολη, φιλους το εχω παθει σε πολλες φασεις στην ζωη μου.
Τελευταια το επαθα με την δουλεια. Βαρεθηκα ολη μερα στην δουλεια να μιλαω για την δουλεια. Οταν κανω διαλειμα θελω να ξεφυγω. Οταν βγαινω με αυτους παλι για την δουλεια λεμε η το πολυ πολυ να συζητανε ποσο τσουλες ειναι οι γυναικες. Ολες τις βγαζουν τσουλες.Και καθε βραδυ που βγαινουμε ολο πινουμε. Εγω το δικαιολογισα οτι απλα δεν ειναι του στυλ μου η παρεα αυτη αλλα εγινε τοσο θεμα που τους γραφω που μου το ανεφερε στην αξιολογηση μου ο διευθυντης!! Μου φαινεται θα ψαχνω παλι για δουλεια...
- 04-11-2012, 21:46 #2
ΑΑΑ ναι βαρεθηκα και τον ανθρωπο που συναστραφομουν πιο πολυ τα τελευταια 2 χρονια. Οποτε βγαιναμε παλι πιναμε, τα σπαγαμε καναμε βλακειες μεχρι που κινδυνεψε η ζωη μου και εχω αποκοψει εντελως και απο αυτην. Που στο καλο θα γνωρισω σοβαρους ανθρωπους???
Τελευταια βγαινω με εναν φανταστικο ανθρωπο, συναδελφος μου και καλλιτεχνης αλλα εχω την εντυπωση οτι με γουσταρει η κοπελα και εγω ναι μεν μου αρεσει η παρεα της αλλα δεν ξερω εαν θελω σχεση. Το σκεφτομαι ομως να κανω κατι μιας και τουλαχιστων περναω υπεροχα μαζι της. Παμε θεατρο, συναυλιες σε κοινωνικες συγκεντρωσεις για πχ βοηθεια προς μεταναστες και αλλα...
04-11-2012, 22:04 #3
Καλησπέρα τι κάνεις ? πόσο χρονών είσαι καταρχήν ?
ξέρεις γενικά εμείς οι άνθρωποι αλλάζουμε και αυτά που πριν μας αρέσανε τώρα μπορεί να μην μας αρέσουνε... συν το ότι οτιδήποτε καλό πράγμα είναι όταν γίνεται συνέχεια ε στο τέλος το βαριέσε... οταν δηλαδη λες μιλουσατε για γυναικες συνεχεια κτλ λογικο ειναι μετα απο υπερβολικα πολλες συζητησεις να μην σε ενδιαφερει... να στο πω να το καταλαβεις και με ενα παραδειγμα πες οτι σου αρεσει να τρως παγωτο ωραία ? και αρχιζετε με τον φιλο σου να μιλατε για παγωτα να αυτό ειναι με βανίλια αυτό με σοκολάτα κτλ ε μετα απο 100-200ωρες ομιλίας αφου θα έχετε ήδη πεί όλα τα πράγματα απλά θα ανακυκλώνεται την συζήτηση πραγμα το οποίο είναι βαρετό...
επίσης όταν κάνεις παρέα με κάποιον συνέχεια και είσαστε πολλές ώρες την ημέρα μαζί (όπως λες είναι και συναδέλφοι σου αρα 8 ωρες την ημερα εισαστε μαζι στην δουλεια + ποσες ωρες εκτως δουλειας μιλατε κτλ ) ε λογικο ειναι να μπουχτισεις και να βαρεθεις....
οταν λες κινδυνεψε η ζωη σου τι εγινε δηλαδη ?
προσωπικα το εχω παθει πολλες φορες αυτο την μια φορα μονο δηλαδη μονο με ενα ατομο ειχαμε τελεια δυναμικη σαν ομαδα οποτε οταν βαριόμασταν εξελισομασταν η καναμε κατι αλλο κτλ... δεν ξέρω αν με καταλαβένεις....
και μια ασχετη συμβουλη που ισως ηδη την ξέρεις αλλα οι πρωην φιλοι σου δεν το ξερουνε χεχ η ζωη δεν ειναι μονο γυναικες και ποτο αυτα ειναι τα λιγότερα πραγματα που μπορεις να κανεις....
04-11-2012, 22:14 #4
....η ζωη δεν ειναι μονο γυναικες και ποτο αυτα ειναι τα λιγότερα πραγματα που μπορεις να κανεις....
συμφωνω απολυτα μαζι σου. αλλα δυστηχως ειναι τετοια η φυση της δουλειας (10-12 ωρες) και τετοια η πιεση λογω των ευθυνων που εχουν αλλοτροιωθει σαν προσωπικοτητες. το μετανοιωσα που παρατησα την δουλεια που ειχα στε ΔΕΚΟ που δουλευα 5-6 ωρες (βαρετη δουλεια ομως) ομως ταυτοχρονα διαβαζα για μεταπτυχιακο, πηγαινα εξω στα εξαρχεια εβλεπα κοσμο, τελειωνα την δουλεια πηγαινα για φαγητο, τρεξιμο, ποδηλατο σχολη και αλλα ...ηταν γεματη η ζωη μου ρε γαμμωτο.
τωρα ειμαι σε εναν χωρο εργασιας που ολοι το παιζουν στελεχοι (σε σημειο υπερβολης του στυλ δεν μιλαμε σε εργατες εμεις τα στελεχοι...) και εαν δεν ασχολουμαστε με την δουλεια απλα θαβουμε τον κοσμο και λεει ο καθενας τους με ποσες εχει παει και πως της αλλαξε τα φωτα.
Μαλλον καλα κανω και ψαχνω για αλλη δουλεια αλλα αυτην την φορα για εξω..
04-11-2012, 22:16 #5
(34 ειμαι,δεν θελω να αναφερω πως κινδυνεψα γιατι δεν με εκφραζει αυτο που εζησα και ο τροπος που συμπεριφερθηκα με αποτελεσμα να κινδυνεψε η ζωη μου)
04-11-2012, 23:48 #6
lol :)!!!!!!!!!!!!!!
05-11-2012, 16:50 #7
εισαι σε μια ηλικία που ενταξει εχεις το γνωθει σε αυτον... με την ενοια ξερεις τι ατομο εισαι τι σου αρεσει κτλ... αν μπορεσεις αλλαξε δουλεια και να ξερεις οταν κανεις ξεκινημα αν δεις οτι γινονται τα ιδια να εισαι αυστηρος απο την αρχη ωστε να μην σε παρουνε στο ψιλο.... τα κανουνε ολα αυτα γιατι βλεπουνε οτι τους περνει καταλαβες τι ενοω ? αν χρειαστεις τιποτα στιλε μυνημα δεν μπορω να το ψαχνω παλι αυτο τι θρεντ.... συγνωμη κιολας χεχ
05-11-2012, 17:12 #8
μπορει εσυ να εισαι ο πιο φυσιολογικος απο ολους που συναναστρεφεσαι και απλα να μην ταιριαζεις με αυτους,,μπορει να εισαι ανωτερος τους,,