Results 31 to 45 of 80
Thread: ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΒΟΙΝΤ
-
27-06-2012, 18:16 #31
- Join Date
- Feb 2011
- Location
- Athens
- Posts
- 1,685
- 27-06-2012, 18:31 #32
- Join Date
- Jan 2012
- Location
- salonica
- Posts
- 1,049
27-06-2012, 18:32 #33
- Join Date
- Jul 2011
- Location
- Βουλγαρια
- Posts
- 4,156
27-06-2012, 18:45 #34
- Join Date
- Feb 2011
- Location
- Athens
- Posts
- 1,685
27-06-2012, 18:56 #35
- Join Date
- Feb 2011
- Location
- Athens
- Posts
- 1,685
λιλούκο ωραία τα στιχάκια..:-)
αναποφάσιστη δεν είμαι ιδιαίτερα..παίρνω αποφάσεις συνεχώς. Και από την πιο απλή μέχρι την πιο σημαντική, τελικά δεν υλοποιώ καμμία πλέον (παλιότερα δεν ήμουν έτσι).
Φοβάμαι λοιπόν να πάρω την απόφαση για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, εφόσον δεν υλοποιώ τελικά τίποτα...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
27-06-2012, 19:05 #36
- Join Date
- Jan 2012
- Location
- salonica
- Posts
- 1,049
Μα δε γίνεται βρε καρυ μου να το διαχωρίζεις αυτό..αν δεν είσαι αισθηματικός στη δουλειά σου...αν δε βάλεις πάθος, πως θα την κάνεις καλά?
Πως θα αισθανθείς δημιουργικός αρα ευτυχισμένος εάν σε αυτό που κάνεις σχεδόν όλη μέρα είσαι συναισθηματικά απών?
Ο εαυτό σου, η πάρτη σου και οι χαρές της είναι αυτό που αξίζει. Το σπίτι που επιστρέφεις μετά τη ζαχαροπλαστική είσ'εσύ. Και η σχέση και αργότερα η οικογένειά σου είσ'εσύ. Επειδή όλα αυτά είναι μέρος σου. Και δέν το εννοώ κτητικά, αλλά ξέρεις πως φέρουν κομμάτι της προσπάθειάς σου. Πώς να το πώ?, όχι δικό σου κομμάτι, μόνο κομμάτι του μόχθου σου. Που όμως όταν τα χάνει αυτά κάποιος δέν χάνεται και ο ίδιος, θρηνεί αλλά δέν χάνεται, ξαναρχίζει.
Και φυσικά θα βρίσκεσαι και με το συναίσθημα μέσα σε ό,τι κάνεις, άν όμως αυτό που έφτιαξες χαθεί, δέν θα χάσεις το είναι σου, ούτε την πηγή των συναισθημάτων σου.
(Σόρρυ που δέν εκφράζομαι σωστά, με τις σωστές λέξεις)διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
27-06-2012, 19:14 #37
- Join Date
- Jul 2011
- Location
- Βουλγαρια
- Posts
- 4,156
βρε Βοιντ, χεσε τους αλλους και αποδεξου τον εαυτο σου ετσι οπως εισαι, οποια δουλεια και να αρχισεις παλι ετσι θα νοιωθεις αν μειωνεις τον εαυτο σου
27-06-2012, 19:34 #38
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 4,566
void, μήπως τελικά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις είναι αυτό που
ευθύνεται και για την αρνητική διάθεση και για την αυτοϋποτίμηση;
Από τί ακριβώς πάσχεις; Τί θεραπεία ακολουθείς κι από πότε;Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
27-06-2012, 19:38 #39
- Join Date
- Jul 2011
- Location
- Βουλγαρια
- Posts
- 4,156
27-06-2012, 20:08 #40
- Join Date
- Apr 2012
- Posts
- 1,742
Void.....εγω με την καμμια δεν πιστευω πως εισαι κομπλεξικο ατομο,τουλαχιστον απο οσα εχω διαβασει εδω μεσα απο σενα... πιστευω απλα πως εχεις τις ανησυχιες ενος ανθρωπου που το συστημα δεν τον εχει αφομοιωσει και ρομποτοποιησει... οπως τους περισσοτερους.....
27-06-2012, 21:11 #41
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
βοιντ...πήγαινε γράψου στη σχολή ζαχαροπλαστικής...
Ούτε άχρηστη είσαι ούτε φυγοπονη: απλά δεν σου αρέσει η δουλειά σου και όσο περνά ο καιρός τόσο χειρότερο θα γίνεται.
Κάνε αυτό που σου αρέσει και ευτυχώς δεν χρειάζεται ούτε εξετάσεις να ξαναδώσεις ούτε να σπουδάζεις χρόνια.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να είμαστε ευτυχισμένοι στη δουλειά μας που καταλαμβάνει τη μισή μας ζωή.
Να σου πω επίσης πως ο πατέρας μιας κολλητής μου είναι ζαχαροπλάστης και το επάγγελμα είναι αρκετά καλοπληρωμένο....:)
27-06-2012, 21:54 #42
- Join Date
- Oct 2011
- Location
- athens
- Posts
- 153
Καλησπέρα Βόιντ και μπράβο για το θάρρος σου να μοιραστείς κάποιες αδυναμίες σου.Δεν νομίζω πως είσαι αδύναμος χαρακτήρας.Μάλλον στη φάση σου.Σε παρόμοια φάση μπορώ να πω πως βρίσκομαι και εγώ.
Είχες διαπιστώσει στο παρελθόν την ενέργεια και την ώθηση που πήρες μέσα από μια σχέση σου?
Φυσικά θεωρώ σοβαρό λάθος να γίνεται μια σχέση με τέτοιο σκοπό, όμως νομίζω πως συνδέονται τα αισθηματικά και με τα εργασιακά και πολλά ακόμη.
Συχνά συμβαίνει να εστιάζουμε σε άλλα σημεία από τα πραγματικά υπαίτια.Last edited by zafeiris-deleted; 27-06-2012 at 22:16.
28-06-2012, 07:37 #43
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 7,366
Να στο επεξηγήσω!! εννοώ ότι όταν στη δουλεια σου έχεις επιτυχίες, νοιωθεις δλδ ότι πετυχες κατι, τα περί εγκαταλειψης της δουλειας σου και ενασχόλησης με ζαχαροπλαστικη δεν περνάνε από τη σκέψη σου. Όταν όμως γίνει κάτι που το θεωρεις αποτυχία, τοτε η σκεψη αυτη επανερχεται στην επιφανεια σαν η φυγη και λύση.
Συνηθισες τον ευατο σου να εστιαζετε στην αποτυχια και να υποτιμά την επιτυχία. Ισως στον επαγγελματικό σου χωρο οι άλλοι σου αποδίδουν μεγαλύτερη αξία και εκτίμηση απ ότι εσύ στον εαυτό σου αλλά ποτε δεν καθησες να ασχοληθεις μ αυτο αλλά ασχολείσαι μόνο στο βαθμο που απομονωνεις την αρνητική κριτική και σταση. Απόδειξη το ότι, ενας άχρηστος και αποτυχημένος στο δικό σου χωρο δεν εργάζεται 12 ωρες υπό πίεση όπως εσυ. Δημιούργησες με την πάροδο του χρονου και εμπέδωσες μια αρνητική προκατάληψη στη σχέση με τη δουλεια σου κι οτιδηποτε συμβει στη δουλεια φιλτράρετε μεσα απ αυτο, εξ ου και τα θεματα που καθε λιγο ανοιγεις.
Καλες οι σκεψεις που σου λενε τα άλλα μελη για διακοπες, να πας, όμως δεν λύνουν οι διακοπες τα προβληματα μας.
Ποσο σε καταλαβαινω για τη συναδελφο σου που ζηλεύεις, τα ιδια παθαινω κι εγω, χανομαστε από ντροπή και ζηλια από τα άτομα που πέτυχαν αυτα που θα θελαμε να πετυχουμε εμεις αλλά δεν τα καταφεραμε.
Οι αποφασεις ζωης που παιρνουμε σε περιόδους άσχημης ψυχολογιας εκ των υστέρων αποδεικνύονται ολέθριες. Αυτο λεει η εμπειρια. Συνεπώς δεν μπορείς να ακολουθήσεις την προτροπή της Θεοφανίας.Last edited by ioannis2; 28-06-2012 at 08:18.
γιάννης
28-06-2012, 10:30 #44
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 2,077
(δεν διαβασα ολα τα μηνυματα)
Μου τη δινει απιστευτα οταν καποιος κολλαει στον εαυτο του χαρτακια με χαρακτηρισμους..ισως γτ κι εγω αυτο εκανα παντα!!!
ειμαι αυτο, εκεινο, το αλλο!και ω! τι παραξενο ολα ειναι τουλαχιστον προβληματικα!
Δεν εισαι λεξεις αρνητικες,εισαι αυτο που νιωθεις!
Αυτες τις μερες νιωθεις προβληματισμενη...ξερεις κι εσυ τις αδυναμιες σου δεν χρειαζεται να σε γιαουρτωσεις,ουτε οι αναδρομες τετοιου τυπου χρησιμευουν σε κατι..αν ολοι οσοι δουλευουν το κανουν με χαρα και παθος θα ειμαστε ενας διαφορετικος κοσμος,δεν νομιζεις?:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
29-06-2012, 03:45 #45
- Join Date
- Sep 2005
- Posts
- 4,305
γεια σου καλη μου βοιντ!
απο τη μια με στενοχωρεις που σε διαβαζω να λες απο τοτε που μπηκε ο ιουνης δεν ειμαι καλα....
απο την αλλη διαβασα καπου παραπανω απιθανες ατακες σου κ γελασα!
χαλαρωσε λιγο....
ειναι καλοκαιρι οποτε ριξτο στη θαλασσα λιγο
αντε κ στα παγωτα!
τσουπ ν κ η σχολη ζαχαροπλαστικης! :)
πολυ μου αρεσε αυτο που ειπες πως μπας κ δεν τα καταφερεις!
σιγα παιδι μου γλυκα θα μαθεις να σκαρωνεις, οχι υποβρυχια!
προβες κανεις σε γλυκα? ή μπα?
αν ναι θελω γρανιτα φραουλα!
( καλα επειδη δεν παιζουν τωρα πολυ οι φραουλες, συμβιβαζομαι με λεμονι )
α κ που σαι η υπογραφη σου εντονως απαιτητικη! :Phttp://www.mazi.org.gr/
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....