Results 1 to 15 of 28
Thread: σχέση με ναυτικό....!!!!!
-
26-06-2012, 16:53 #1
σχέση με ναυτικό....!!!!!
καλησπέρα....τα τελευταία 2μιση χρόνια περίπου έχω σχέση με έναν ναυτικό...βέβαια φέτος πήρε πτυχίο κ σε λίγο μπαρκάρει...οφείλω να ομολογήσω πως αυτά τα χρόνια ήταν τα καλύτερα της ζωής μου...πολλοί είναι αυτοί που με ρωτάνε πως αντέχεις τόσους μήνες....αυτό που τους λέω είναι ότι τον αγαπάω τόσο πολύ που ακόμα κ όταν λείπει είναι κοντά μου....μόνο το σώμα του λείπει...η ψυχή του,το μυαλό του είναι εδώ κοντά μου...κ αυτό φροντίζει να μου το δείχνει κάθε μέρα...για να καταφέρει να πάρει το πτυχίο του έπρεπε να κάτσει 2 χρόνια στη στεριά οπότε τον είχα εδώ κοντά μου...τώρα βέβαια πλησιάζει ο καιρός να φύγει...θυμάμαι πριν δύο χρόνια όταν ήταν να φύγει τι κλάμα είχα ρίξει αλλά τότε ήμασταν μαζί μόνο 4 μήνες...τώρα όμως...λογικά θα μπαρκάρει κοντά στα Χριστούγεννα μπορεί κ πιο νωρίς μπορεί κ πιο μετά...όταν θα είναι να φύγει θα κοντεύουμε 3 χρόνια μαζί....αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν όλο αυτό το συναίσθημα ότι μου λείπει κάθε μέρα κ περισσότερο,που όταν πάει σπίτι του οι ώρες μέχρι να τον ξαναδώ μου φαίνονται αιώνας έχει να κάνει με το γεγονός ότι πλησιάζει ο καιρός να φύγει?????
- 26-06-2012, 21:18 #2
εκ πειρας σου λεω οτι παντα θα νοιωθεις οτι κατι σου λειπει.ακομη και οταν θα ειναι εδω θα σκεφτεσαι οτι σε λιγους μηνες θα ξαναμπαρκαρει.
απο προσωπικη εμπειρια θα σε συμβουλευα να το σκεφτεις πολυ καλα πριν προχωρησεις στην δημιουργια οικογενειας.ειναι πολυ δυσκολο επαγγελμα και ειδικα γι αυτον που μενει πισω και περιμενει.πολυ ψυχοφθορο σε διαβεβαιω.
26-06-2012, 21:43 #3
ξέρω πως υπάρχουν δυσκολίες, ξέρω πως είναι μια απόφαση πολύ δύσκολη....αλλά είναι αυτό που θέλω...είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω πως μπορώ να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο κ έχω πολύ μεγάλη υποστήριξη....όσο για αυτόν που μένει πίσω, στην προκειμένη περίπτωση είμαι εγώ, γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ψυχοφθόρο αλλά πιστεύω πως μπορώ να το αντιμετωπίσω....απλά αυτές τις μέρες μου λείπει πολύ...αν κ τον βλέπω καθημερινά...!!!
05-11-2013, 18:23 #4
Γεια σας!ειμαι κοπελα ναυτικου,και θα ηθελα πολυ να συνομιλησω με αλλες κοπελες που γνωριζουν ποσο δυσκολη ειναι αυτη η δουλεια!
05-11-2013, 20:55 #5
Εαν αυτα που γραφεις, τα πιστευεις πραγματικα! αμα τα νιωθεις με ολη σου την καρδια, τωτες ο ανθρωπος σου, ειναι πολυ τυχερος! εχει βρει το απολυτο τερι της ζωης του!
Ο λογος? ο λογος ειναι οτι τα οσα γραΦεις μου εχουν κανει μεγαλη εντυποση! ειναι τα αισθηματα που παντα ηθελα να εχει μια γυναικα για μενα! - το ιδιο φανταζομαι θα ειναι κι για τον αντρα σου , κι για αλλους ανδρες- αληθεια! "ζηλευω" ,ζηλευω με καλοσινη , γτ. ειναι ο αληθινος ερωτας αυτο που περιγραφεις! οταν εχεις αγωνια, οταν δεν βαριεσαι μαζι με τον ανθρωπο σου τωτες εισαι ερωτευμενος! -ερωτευμενη για σενα¨- , οταν θελεις να περασεις τα υπλοιπα σου χρονια μαζι του τωτες ειναι ο ερωτας ο θεος που εχει στειλει το βελος του στην καρδια σου! ετσι λοιπον θα εχετε μια υπεροχη ζωη! κι πιστεψε με, μπορει να λυπει καιρο απο διπλα σου αλλα τα πραματα εχουν αλλαξει,- γνωριζω γτ. εχω οικογενια μου ναυτικους, κι ο κολλητος μου ειναι ναυτικος- δεν ειναι οπως καπωτες που ταξιδευαν για χρονια! ουτε να αραζουν οπως πριν δεκαετιες σε διαφορα λιμανια της λατινικης αμερικης ,λιμανια γεματα πορνεια κι μαστουρες!! πλεον ενα βαπορι δεν κανει ουτε 5 μερες να μπει στην ντοκα του για να το ξεφορτοσουν, πλεον λογο της τεχνολογιας μεσα σε ωρες μπορει να εχει ξεφορτοσει ολο το βαπορι κι ο μπουκερης εχει βρει , μαλον απο πριν εχει κανονησει το επομενο φορτιο! κι οχι να περημενουν οπως παλια, ετσι λοιπον ο χρονος ειναι πολυ πιο λιγος που θα ταξιδευει, ασε που μπορεις πολυ ευκολα να παρεις το αροπλανο κι να πας να τον βρεις για λιγες μερες σε οποιο μερος του κοσμου ειναι, αφου τα λεφτα που θα περνει φτανουν κι περησευουν για τα οποια εξοδα.
Τελος θα σου ελεγα να κανεις το ονειρο σας αληθεια, δλδη να αλλαξετε στεφανια! αφου υπαρχουν αυτα τα αισθηματα μεσα σου ! καντα "συν"αισθηματα στην αγγαλια του αλλου σου μισου!!!
06-11-2013, 08:27 #6
Βρε giorgospanou, πάει ενάμιση χρόνος που έκλεισε το θέμα, δεν το πρόσεξες αυτό πριν γραψεις όλο αυτο το ωραιο κατεβατό? Μπορει να χουν βάλει ηδη στεφανι, μπορει να χουν χωρισει, μπορει να ναι σε μια απ τα ίδια. Μαλλο αν της πηγαινε κατι στραβα θα το ξεραμε επειδη ο λογος που την εφερε εδω και θα την ξαναφερνε ειναι για να πει τον πονο της εκτος κι αν βρηκε αλλου καλύτερα να το πει.
Αν πρόσεξες αυτό το υποτιθετε νέο μελος maria2013 επανανοιξε το θεμα (εμενα τρολ μου φαινεται και προσπαθεια να ανακινηθουν τα λιμναζοντα υδατα στο φορουμ αφου ολο το υποτιθεται προβλημα της περιγρεφεται σε μιας γραμμη προταση...).
Κατα τα λοιπα, ωραιο πραγμα να θες μια ωραια σχεση με αισθημα, ασε που οι κοπελες σημερα δεν κοιτανε τετοια. Το αισθημα μπορουμε να το προκαλεσουμε σε καποια, φτανει πρωτα να μας γεμίζει και να μας δωσει την ευκαιρια, να την νιωθουμε σαν το καταλληλο για εμας ατομο. Τοτε ειναι που βαζουμε ολο μας το ειναι στη σχεση και ετσι κανουμε τον αλλο ευτυχισμενο.γιάννης
06-11-2013, 11:03 #7
Ιωαννη καλημερα!δεν υποτιθεται,ειμαι νεο μελος.πατωντας χθες στο google "σχεση με ναυτικο" ανακαλυψα αυτο,κ απλα εγραψα μηπως το διαβασει καποια κοπελα που περναει κατι αντιστοιχο.και ετσι θα μπορεσουμε να ανταλλαξουμε μηνυματα.γ αυτο που λες οτι το προβλημα περιγραφεται κλπ κλπ....ΔΕΝ εχω προβλημα , απλα εγραψα για το λογο που προανεφερα.φυσικα και δεν ειμαι τρολλ ,αλλα σε δικαιολογω που το σκεφτηκες μιας και η λεξη αυτη ειναι της μοδας πλεον.επεσες εξω ομως.ευχαριστω που απαντησες και καλη σου μερα!!!
06-11-2013, 14:43 #8
maria2013, με τα οσα συμβαινουν αυτη η εντυπωση μου δοθηκε και ετσι να κανα λαθος. Μεσα απο την εμπειρια μου στο φορουμ σιγουρα εισαι ευπροσδεκτη να πεις τα δικα σου και σιγουρα θ ακουσεις κατι απ το οποιο θα βοηθηθεις.
γιάννης
06-11-2013, 18:46 #9
¨)¨), Γιαννη εχεις δικιο, δε το προσεξα, πανω στην κουραση μου, κι στην ιδεα μου να σπασω λιγο ο χρονο αο την δουλειαμου εγραψα με βισηνη το μυνημα αυτο.
Δυστυχως δε προσεξα -κι γενικα δε προσεχω - κακος βεβαια τις λεπτομεριες, κι το τι παιζει με το θεμα η με αυτον που περνα ενα θεμα, ετσι λοιπον εκανα την γκαφα αυτη, κι οπως σωστα - πολυ σωστα λες - επειδη ειναι σπανια, λογο της εποχης μας τετοια αισθηματα σε μια κοπελα προς καποιον που θ λυπει για καιρο απο διπλα της, ετσι λοιπον κι εγω ετρεξα να της ευχηθω το καλο!!
Γιαννη ειναι οπως τα λες τα πραματα σχετικα μ τα αισθηματα των ανθροπων κι των γυναικων, αλλα υπαρχουν εκει εξω αρκετες ακομα κοπελες που "αξιζουν" που αξιζουν παρα πολυ!! και παρα πολλα!! παρα πολλες θυσιες να κανεις για αυτες! υπαρχουν τετοιες κοπελες - αμα τις δεις πες μου να παω τρεχοντας !! χεχε¨)
07-11-2013, 08:52 #10
07-11-2013, 22:09 #11
07-11-2013, 23:37 #12
Καλησπερα ioannis2 !
Χαλαλησου¨) χεχε, αμα την η τις βρηκες , καλο ειναι να τη κρατησεις με νυχια κι με δοντια¨), γτ. δεν θα βρεις ευκολα ξανα! ααα! για πες, για πες μας κι μας την "ακρι" βρε συ¨) χεχε.
Προσωπικα ειχα δει μια, ειχα πετυχει μια φορα μια στο σχολειομου,χεχε, κι αλλη μια που ειχα την τιμη να καμω σχεση μαζι της στα 20 μου! δλδη πανω απο δεκαετια !!!
Φεγγαρακι μου λαμπρο!! ευχομαι να λαμπεις οπως λες ! οχι μονο 13 φορες το χρονο¨), καθε μερα ¨), δεν αμφιβαλω για το οτι μπορει να " λαμπεις" σαν κοπελα οπως αυτοχαραχτιριζεσαι¨), το θεμα ειναι να παρασυρεις κι αλλες κοπελες , να τις κανεις κι αυτες λαμπερες σαν εσενα αλλα οχι χαμενες στο δυαστημα ε ? χεχε
08-11-2013, 16:29 #13
Λοπον Γιωργο,πολυ σε παω :)
Θα βάλω τα δυνατά μου ,να δωσω τα φωτα μου και στις γυναικες που συναναστρεφομαι! Δυσκολακι βεβαια,μιας κι εχουν κλειστα τα πατζουρια...χαχα
10-11-2013, 17:19 #14
Εγω που ειμαι κοπελα αγροτη πιανομαι? Μην νομιζεται οτι επειδη δεν μπαρκαρει δεν λειπει κιολας απτο σπιτι... Ωρες ατελειωτες..Και αρκετες μερες δεν βρισκομαστε γιατι γυριζει αργα. Ειδικα το καλοκαιρι με τα ποτισματα... Αλλα δεν με πειραζει, ειναι αυτος που ειναι και τον αγαπησα γιαυτο που ειναι και θα τον στηριξω. Υπομονη κοριτσια! :D
12-11-2013, 19:57 #15
Φεγγαρακι κι Στελλα , απο αυτα πουγραφετε ,απο αυτα που συμπαιρενει κανεις ειναι οτι υπαρχουν εκει εξω ακομα πολλες κοπελες που αξιζουν! δεν ειναι φιλοφρονησεις αυτα που λεω, ειναι η γνωμη μου! μπραβω σας και τυχερα τα αγορια που σας χεροντε! ειλικρινα ! το λεω κι το ενοω!
Οσο κι να μας βασανιζουν οι εξουσιαστες, εσο κι να προσπαθουν να ξεφτυλισουν τις αξιες και τις ρχες που εχουμε σε αυτο τον μαρτυρικο τοπο ! υπαρχουνανδρες κι γυναικες που αντιστεκοντε! που γουσταρουν!!! να νιωθουν αισθηματα! , που γουσταρουν να ζουν! κι οχι να επιβιονουν!! αυτο δεν μπορει κανενας να μας το στερησει !! Κι αυτο ειναι ! αυτο παει να πει Ελευθερια! οπου ειναι κι το πιο σημαντικο πραμα στην ζωη!