Results 1 to 15 of 34
Thread: Απιστία?!
-
26-06-2012, 22:30 #1
Απιστία?!
Γεια σας ειμαι η Βελλα και θα ηθελα να μοιραστω με εσας το προβλημα που με απασχολει!
Ειμαι σε μια σχεση 5 χρονια με ενα και μοναδικο διαλειμμα περιπου 4 μηνων στο παρελθον.
Προσφατα βρεθηκα σε ενα φιλικο σπιτι οπου γινοταν παρτυ και εκει ηταν ενα παιδι που ειχαμε κανει μια πολυ μικρη σχεση μερικων εβδομαδωνοταν ειχα χωρισει με τον φιλο μου.
Το συγκεκριμενο ατομο παρολο που ημασταν πολυ λιγο μαζι και δεν ειχαμε κανει και πολλα πραγματα, για την ακριβια μονο αγκαλιες και φιλιά με εκανε και ξεχνουσε την θλιψη και τον πονο μου και ειχα αρχισει να τον ερωτευομαι αλλα τελικα χωρισαμε γιατι και εκεινος και εγω θελαμε τους πρωην μας, σε αυτο το παρτυ λοιπον καθως παιζαμε κατι σαν θαρρος η αληθεια (κοτζαμ γαιδουρια τεσπα) Φιληθηκαμε 2 φορες ηταν πολυ εντονες και οι δυο στιγμες και σε ολη την διαρκεια πριν και μετα τα 2 αυτα φιλια πειραζε ο ενας τον αλλο. Επειτα εγω ενιωσα απαισια και εφυγα. Εγω συνεχιζω να ειμαι με τον φιλο μου και εκεινος εχει μια σχεση καποιων μηνων. Η αληθεια ειναι πως τον σκεφτομαι αλλα πολυ περισσοτερο σκεφτομαι γιατι αφησα να συμβει. Παρολο που εγινε μεσα σε παιχνιδι και δεν το θεωρω απιστια πιστευω οτι τον προδωσα. Δεν του εχω μιλησει για το συμβαν του αγοριου μου και δεν θα το κανω γιατι ξερω πως θα τον πληγωσω. Προτειμω δλδ να μου πει εκεινος πως με βαρεθηκες και να με χωρησει και ασ πληγωθω (σαν αυτοτιμωρια) παρα να με χωρισει επειδη εμαθε πως τον προδωσα. Στο παρελθον δεν του εχω κανει ουτε την παραμικρη απιστια ή κατι αντιστοιχο ποτε και πιστευα πως δεν θα το εκανα ποτε αυτο ομως προεκυψε και δεν ξερω γιατι νιωθω ετσι! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ Η ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ! ΑΛΛΑΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ). ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΜΩς ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ!!
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !
ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΦΙΛΑΚΙΑ!
- 02-07-2012, 02:48 #2
Καταρχάς, μην αγχώνεσαι, δεν έκανες και τίποτα τρομερό.
Αυτό που θα σου πρότεινα να κάτσεις να σκεφτείς, είναι αν πραγματικά είσαι ερωτευμένη και θέλεις να είσαι με τον φίλο σου, ή αν είσαι μαζί του σαν μια λύση συνήθειας.
Επίσης, τα breaks δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Αφού χωρίσατε, γιατί τα ξαναβρήκατε? Τα προβλήματα που είχατε παλιότερα και οδήγησαν στον χωρισμό τα λύσατε? Ή τα κουκουλώσατε?
Σκέψου τι θες εσύ από τη ζωή σου και όλα τα άλλα θα φτιάξουν.
05-07-2012, 23:43 #3
Εσένα πως θα σου φαινόταν αν ο φίλος σου φιλιόταν με μια άλλη σε ένα παρτυ? Θα ήθελες να στο πει ή οχι? Αυτό να σκεφτείς...αν σε μια σχέση δεν υπάρχει ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη η σχέση έχει ημερομηνία λήξης...
06-07-2012, 12:34 #4
Όταν είσαι ερωτευμένος/η δεν μπορείς ούτε φιλί να δώσεις σε κάποιον άλλον/η..
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
06-07-2012, 12:53 #5
06-07-2012, 17:52 #6
τι παραμυθια ειναι αυτα ρε...εισαι ερωτευμενη ή αγαπασ καποιον και δινεισ φιλακια με αλλον..??? τι ειναι αυτα ρε..? μεγαλη γυναικα και μαλακιζεσαι..!!
αλλα φαινεται ποσο σοβαρη ειναι η σχεση σας απο τη στιγμη που χωριζετε και μετα τα ξαναβρισκετε...αυτα ειναι γελοια πραγματα......οχι χωριζουμε ενα 4μηνο και μετα παλι μαζι...αυτο συμβιβασμοσ ειναι....
06-07-2012, 20:03 #7
Ούτε τον αγαπάς ούτε ερωτευμένη είσαι. Τον συνήθισες και κάθεσαι μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Πιθανόν όμως να κάνει κι αυτός το ίδιο.
09-07-2012, 08:33 #8
βαλθήκατε να τους χωρήσετε??
τα έντονα φιλιά μπορει να ναι αποτελεσμα ενθουσιασμού και αισθηματος της στιγμης, λόγω του χαρακτηρα της Βελλα αναγωγής τους σε σκέψη περί απιστίας και λόγου χωρισμού, λόγου χωρισμού που έχει να κανει αποκλειστικά με την πράξη της αυτη καθαυτη και καθολου με τη σχεση της με το αγορι της, και τίποτα περισσότερο. Μικροί χωρισμοί σε μακροχρονιες σχέσεις είναι κάτι το φυσιολογικό.
Το αν θελει να τον χωρίσει εξαρτάται πως νοιωθει με τη σκεψη ότι χανει για πάντα τον φίλο της και ξεκινα κατι νέο. επίσης αν τα φιλιά αυτα είναι αποτελεσμα σχεσης που εχει ατονησει, χασει το ενδιαφερον της.
Το να ειναι καποιος/α με καποιον/α που πραγματικα αγαπάει και όμως κάποτε (ακομα κι αν φαινεται κατακριτεοι αυτο) λόγω έλξης, ενθουσιασμού κλπ να κανει απιστίες ή πράξεις που μπορει να ερμηνευονται ως απιστία δε σημαίνει οπωσδήποτε ότι βαρέθηκε τη σχεση του και ειναι στα πρόθυρα χωρισμού.γιάννης
09-07-2012, 13:04 #9
Γιάννη καλημέρα!
Να σε ρωτήσω κάτι? Πως είναι δυνατόν να ενθουσιάζεσαι με κάποιον άλλον/η όταν θες πραγματικά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου? Πως γίνεται? Για μένα πάντως δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει και αν ενθουσιαστώ με κάποιον άλλον τότε σίγουρα έχω πρόβλημα με τον άνθρωπό μου...Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
09-07-2012, 13:33 #10
Πάντα Χριστίνα και παντού στη ζωή μας θα υπάρχουν και θα συναντούμε όλο και καλύτερους του δικού μας ανθρώπου που απλά και μόνο η παρουσία τους θα μας ενθουσιάζει. Ναι, αυτο δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον άνθρωπο μας, είτε στο πως μας ικανοποιεί από τις διαφορες πλευρές μιας σχεσης είτε στο ότι τα φτιαξαμε κάποτε μαζι του χωρίς αυτος να είναι το τελειο που ειχαμε στο κεφαλι. Και να που συναναταμε στη ζωη μας αυτους/αυτες που ειναι πιο κοντα σ' αυτο το τελειο ή έχουν καποια χαρακτηριστικά που μας ελκύουν ιδιαίτερα πχ χαρακτηρα, ωραία εμφανιση, τροπους, υφος κλπ που τα βρισκουμε πολύ ελκυστικά στα οποία ο ανθρωπος μας υστερεί. Όλο αυτό σημαίνει ότι η σχέση μαζι του είναι ανυπόφορη ή δεν τον αγαπάμε και πρεπει σωνει και καλά να τον χωρίσουμε?
γιάννης
09-07-2012, 13:51 #11
Ναι όταν απατάς πρέπει να χωρίσεις για μένα ή να σκεφτείς να φτιάξεις τα πράγματα καλύτερα. Αν πάμε συμφωνα με την λογική σου τότε πάντα θα πρέπει να απατάμε ή να δίνουμε σημασία σε άλλους ωστε να ενθουσιαζόμαστε? Ίσα ίσα που οι πειρασμοί υπάρχουν για να επιβαβαιώνουν ή όχι αυτό που νιώθουμε για τον άλλον. Αν πέφτουμε σε πειρασμούς δεν υπολογίζουμε, δεν εκτιμάμε και δεν σεβόμαστε εμάς αλλά και την επιλογή μας (τον άνθρωπό μας).
Εσένα αν σου το έκανε αυτό η κοπέλα σου τι θα έκανες???Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
09-07-2012, 17:51 #12
Αυτό συμβαίνει μόνο όταν διατηρούμε μια σχέση συμβιβασμού, με κάποιον που δεν πολυγουστάρουμε αλλά, καλύτερα και από το τίποτα.
Αλλιώς, αν είμαστε ερωτευμένοι και μας καλύπτει ο σύντροφός μας, καθόλου δεν ενθουσιαζόμαστε εύκολα, ούτε είναι ο κόσμος γύρω μας γεμάτο από καλύτερους από το ταίρι μας. Αν ήταν έτσι, γιατί καθόμαστε με κάποιον που του λείπουν τόσο πολλά από αυτά που θέλουμε και δεν αρπάζουμε κάποιον από τους τόσους γύρω μας, που μας ελκύουν περισσότερο?
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τη λογική σου!
Οι περισσότεροι άνθρωποι, αρχίζουν να κοιτάνε αλλού και να ενθουσιάζονται με άλλους, όταν η σχέση τους έχει αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα. Κάποιοι, που το κάνουν συστηματικά, προφανώς βρίσκονται σε σχέσεις που δεν τους καλύπτουν, αλλά δεν αντέχουν να είναι μόνοι ή πιστεύουν ότι δεν θα βρουν εύκολα κάτι καλύτερο, οπότε προτιμάνε να συμβιβάζονται.
09-07-2012, 18:31 #13
- In this old house where every door is open
Πεστα βρε μαριαν.. ΠΑΝΤΑ καποιος θα ειναι πιο ωραιος, πιο γοητευτικος, πιο ψηλος, με πιο ωραια μυτη, πιο ωραια ματια, πιο πολλα πτυχια, πιο καλη δουλεια, πιο πολλα λεφτα, πιο εξυπνος, πιο χιουμοριστας, οποτε αν κανεις κοιταει μονο την επιφανεια, ή θα ειναι παντα μονος περιμενοντας αιωνια το ιδανικο, ή ανικανοποιητος στη σχεση του, αφου θα κανει επιφανειακες ή βασανιστικες σχεσεις. Δε νομιζω οτι καποια απο αυτες τις δυο εκδοχες ειναι η ιδανικη ή θεμιτη.
Το θεμα ειναι να ερωτευτεις εναν ανθρωπο, και τον ερωτευεσαι πραγματικα για την ψυχη του, η οποια καμια σχεση δεν εχει με γαλλικες μυτες και διδακτορικα απο το Χαρβαρντ. Αυτο δεν ειναι ερωτας καν, και για αυτο αν εισαι με τετοια κριτηρια και attitude στη σχεση δε σε νοιαζει να ξενοφιλησεις/πηδησεις απο "ενθουσιασμους" η να παρατησεις τον ανθρωπο σου γιατι το χωραφι του γειτονα ειναι πιο πρασινο.
Ετσι δυστυχως σκεφτεται και μια φιλη μου, απο οποιον γνωρισει παντα θα σκεφτει οτι υπαρχει καποιος πιο εξυπνος πιο ομορφος πιο γοητευτικος πιο μορφωμενος, για αυτο τους απορριπτει ολους, και ειναι 28 χρονων παρθενα, και θα μεινει για πολλα χρονια ακομα οπως το παει.Last edited by λιλιουμ; 09-07-2012 at 18:55.
09-07-2012, 18:42 #14
κατ αρχην ηρεμησε.
Δε μπορώ να σε κρίνω καθώς εισαι μεν σε μια σχεση που όλα πανε καλα΄(?) αλλα εριξες 1-2 φιλακια με τον πρωην σου που ενδεχομένως να το είχες και απωθημενο.
Τον πρωην τον σκεφτεσαι καθολου?περα απο τη φάση του φιλιού.Τον σκέφτεσαι?
09-07-2012, 22:23 #15