Απιστία?! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Συμφωνώ, το να ξενοκοιτάει κανείς είναι αποτέλεσμα είτε σχέσης συμβιβασμού ή ανθρωπου που έχει την απιστία στο αίμα του βρέξει χιονίσει. Και επίσης ζήτημα πως ελέγχει κανεις τα πάθη του πχ ευτυχισμένος/η παντρεμενος/η με τη/τον γυναικα/αντρα των ονείρων του/της βρίσκεται μπροστα του τοπ μοντέλο που τον/την προκαλεί σε σεξ.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ, το να ξενοκοιτάει κανείς είναι αποτέλεσμα είτε σχέσης συμβιβασμού ή ανθρωπου που έχει την απιστία στο αίμα του βρέξει χιονίσει. Και επίσης ζήτημα πως ελέγχει κανεις τα πάθη του πχ ευτυχισμένος/η παντρεμενος/η με τη/τον γυναικα/αντρα των ονείρων του/της βρίσκεται μπροστα του τοπ μοντέλο που τον/την προκαλεί σε σεξ.
    Όταν είσαι καλά με τον άνθρωπό σου τότε δεν μπορεί να υπάρξει κανένας Ρουβάς και καμία τοπ μοντελ που να σε προκαλέσει...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Άρα αν δεν είμαστε απόλυτα βεβαιοι για τον άλλο δεν προχωράμε σε σχέση, καλύτερα μόνοι, αλλιώς κάποτε θα έχουμε τα παρατράγουδα που περιγράφετε.
    γιάννης

Senior Member
    Γιάννη, προφανώς ή δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ ή είσαι πολύ μικρός. Γιατί μου φαίνονται πολύ εφηβικές αυτές οι θεωρίες.
    Καταρχήν, δεν είναι αρκετό να είναι κάποιος εμφανισιακά άψογος για να θέλουμε να πάμε στο κρεβάτι μαζί του, πόσο μάλλον να απατήσουμε τον σύντροφό μας μαζί του. Χρειάζονται πολλά άλλα, πολύ πιο σημαντικά.
    Αλλιώς φοβάμαι ότι είμαστε πολύ επιφανειακοί ή πολύ ξελιγωμένοι. Ή όπως είπαμε, ότι η σχέση έχει τελειώσει ερωτικά.
    Από την άλλη, δεν ξέρω σε τι χώρους κινείσαι, αν π.χ. είσαι φωτογράφος μόδας πάω πάσο, αλλά για μένα ο κόσμος δεν είναι γεμάτος κούκλους, το αντίθετο θα έλεγα. Δεν ξέρω πόσο συχνά βρισκόμαστε λοιπόν σε τέτοιους πειρασμούς, το να έχουμε μπροστά μας το τοπ μόντελ που μας παρακαλάει κιόλας. Που και σ' αυτή την περίπτωση, φτάνει συχνά να ανοίξει το στόμα του για να μην ξέρουμε κατά πού να τρέξουμε!
    Εκτός αν μιλάμε για ηλικίες 16-20 χρονών, όπου ναι, πολύ συχνά το πρώτο και βασικό κριτήριο μπορεί να είναι η εμφάνιση (πάλι όχι το μοναδικό), που έτσι κι αλλιώς ψαχνόμαστε ακόμη και πειραματιζόμαστε και καλά κάνουμε. Κάθε πράγμα στον καιρό του!
    Ας μην γενικεύουμε λοιπόν.

Μαρία, αυτο το εμφανισιακά αδιάφορο που υποστηρίζεις ελπίζω να το πιστεύεις και όχι να το λες χάριν της ωραίας συζήτησης εδώ κι αμα βγεις εκτος σπιτιου και δεις κάποιον να σου τρέξουν τα σάλια επειδή ειναι εμφανίσιμος, και μη μου πεις δεν σου έχει συμβει ποτε αυτο, χωρις να ξερεις καν τι άνθρωπος είναι, απλά με τη θέαση!! Έχω λόγους να διερωτούμε γιατι ρίχνεις τοσο χαμηλά την εμφάνιση.
    Και ποιος σου είπε ότι θα έκανα σχέση και θα πλάγιαζα με κάποιαν που δεν έχω από πριν ερωτευτει και αγαπήσει σαν άνθρωπο και σαν χαρακτηρα και με την οποια να έχω την άριστη συνδεση και επικοινωνία?? αυτη ειναι η φιλοσοφία μου, φανταζομαι συμφωνουν και άλλοι μαζι μου στο χωρο.
    Θεση μου, είμαι εναντια στην απιστία, γι αυτο ο άνθρωπος φροντίζει να κάνει τη σωστη επιλογη κι αμα την κανει οι πειρασμοί εξαφανίζονται. Φανταζομαι καταδικάζεις κάτι παντρεμενους ή σε υποτίθεται σχέση που αρεσκονται πίσω από την πλάτη της καλής τους στην απιστία επειδή έχουν το ύφος να σαγηνεύουν.
    Αυτο με τα μοντέλα θεωρητικά το βάζω, από άποψη ο πειρασμός στο μέγιστο βαθμό. Τι θα έκανες? αν δεν παραδινόσουν τουλάχιστον θα το σκεφτόσουν!!
    γιάννης

Senior Member
    Συμφωνά απόλυτα με Μαριαν και έχω την ίδια άποψη καθώς και τις ίδιες απορίες!
    Γιάννη να σου απαντήσω στην ερώτηση και εγώ. Κατηγορηματικά όχι... ούτε θα παραδινόμουν και ούτε θα το σκεφτόμουν! Όταν ερωτεύομαι και είμαι με κάποιον είμαι ολοκληρωμένη και δεν τα έχω ανάγκη. Ακόμα και πρόβλημα να έχω στην σχέση δεν το κάνω, ασχολούμαι κυρίως με το να τα λύσω..
    Δεν μπορώ να καταλάβω όμως την τοποθετησή σου. Λες δυο διαφορετικά πράγματα και με έχεις μπερδέψει...

Μαρία, αυτο το εμφανισιακά αδιάφορο που υποστηρίζεις ελπίζω να το πιστεύεις και όχι να το λες χάριν της ωραίας συζήτησης εδώ κι αμα βγεις εκτος σπιτιου και δεις κάποιον να σου τρέξουν τα σάλια επειδή ειναι εμφανίσιμος, και μη μου πεις δεν σου έχει συμβει ποτε αυτο, χωρις να ξερεις καν τι άνθρωπος είναι, απλά με τη θέαση!! Έχω λόγους να διερωτούμε γιατι ρίχνεις τοσο χαμηλά την εμφάνιση.
    Και ποιος σου είπε ότι θα έκανα σχέση και θα πλάγιαζα με κάποιαν που δεν έχω από πριν ερωτευτει και αγαπήσει σαν άνθρωπο και σαν χαρακτηρα και με την οποια να έχω την άριστη συνδεση και επικοινωνία?? αυτη ειναι η φιλοσοφία μου, φανταζομαι συμφωνουν και άλλοι μαζι μου στο χωρο.
    Θεση μου, είμαι εναντια στην απιστία, γι αυτο ο άνθρωπος φροντίζει να κάνει τη σωστη επιλογη κι αμα την κανει οι πειρασμοί εξαφανίζονται. Φανταζομαι καταδικάζεις κάτι παντρεμενους ή σε υποτίθεται σχέση που αρεσκονται πίσω από την πλάτη της καλής τους στην απιστία επειδή έχουν το ύφος να σαγηνεύουν.
    Αυτο με τα μοντέλα θεωρητικά το βάζω, από άποψη ο πειρασμός στο μέγιστο βαθμό. Τι θα έκανες? αν δεν παραδινόσουν τουλάχιστον θα το σκεφτόσουν!!

...χαχαχα!
    όχι ρε γιάννη.
    απ όσο μπορώ να ξέρω από πάρα πολλές γυναίκες που έχω γνωρίσει αυτό δε συμβαίνει ούτε σε υπόγειο να την έχει κλείσει την άλλη..:Ρ
    Πραγματικά δεν ξέρεις καθόλου τις γυναίκες.

Banned
    Ωωω τι βλέπω, άλλο ένα θέμα για την απιστία… το αγαπημένο μου! Έχω διαφωνήσει άπειρες φορές με φίλους και γνωστούς γιατί δεν τη θεωρώ από μόνη της το πλέον σημαντικό ζήτημα σε μια σχέση.

Λοιπόν, στο ερώτημα του Γιάννη: εγώ θα το σκεφτόμουν :p (Εντάξει ας μην κολλήσουμε στο ‘εμφανίσιμος’, ας πούμε ελκυστικός στα δικά μας μάτια) Η επιθυμία ανανεώνει, η φαντασίωση δεν κοστίζει και τέλος ο αυτοέλεγχος τονώνει την αυτοπεποίθηση! (ουάου, κατάφερα κι αντιστάθηκα στον σούπερ-τέλειο υποψήφιο!... :p)

Πέρα από αστεία, το να μην απιστήσω εξαρτάται από δύο παράγοντες: το τι νιώθω / τι μου βγαίνει με τον συγκεκριμένο σύντροφο και το τι έχω συμφωνήσει μαζί του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...χαχαχα!
    όχι ρε γιάννη.
    απ όσο μπορώ να ξέρω από πάρα πολλές γυναίκες που έχω γνωρίσει αυτό δε συμβαίνει ούτε σε υπόγειο να την έχει κλείσει την άλλη..:Ρ
    Πραγματικά δεν ξέρεις καθόλου τις γυναίκες.
    Πραγματικά όμως δεν γνωριζει μάλλον. Συνήθως ακούω για τους άντρες να τρέχουν τα σάλια..

Senior Member
    Πίστεψε με Γιάννη μου, ποτέ δεν μου έχουν τρέξει τα σάλια για κάποιον, παρόλο που μικρότερη κι εγώ είχα σαν πρώτο κριτήριο την εμφάνιση. Και είναι αλήθεια, ότι όποιος μιλάει έτσι, δεν ξέρει καθόλου τις γυναίκες. Γιατί, η γυναίκα σε αντίθεση με τον άντρα, πολύ λίγο διαγείρεται οπτικά. Οπότε, για να φτάνει να της τρέχουν τα σάλια, θα πρέπει να είναι πολύ στερημένη.
    Έχοντας λοιπόν σχέσεις και με πολύ ωραίους άντρες, πολύ γρήγορα απομυθοποίησα την ομορφιά -όχι την γοητεία. Γιατί, μετά από τον πρώτο ενθουσιασμό, η ομορφιά από μόνη της δεν σε κρατάει δίπλα σε κάποιον, έτσι κι αλλιώς τη συνηθίζεις, χρειάζονται και άλλα πράγματα πολύ πιο βασικά για μένα, όπως είναι η ευστροφία και το χιούμορ, η καλλιέργεια, γενικά πιο "εγκεφαλικές" ικανότητες.
    Ταυτόχρονα παρατήρησα ότι αυτά τα πράγματα, έλειπαν σε μεγάλο βαθμό από τους πολύ ωραίους άντρες, ίσως γιατί στηριζόμενοι στην ομορφιά τους τα αμέλησαν ή δεν χρειάστηκε να τα αναπτύξουν. Αυτό όμως σε βάθος χρόνου αποδεικνύεται μεγάλο μειονέκτημα.
    Βεβαίως, δεν μπορώ να πω ότι δεν μ' ενδιαφέρει η εμφάνιση κάποιου, ποτέ δεν με γοήτεψε κάποιος κακάσχημος, βρωμερός, χοντρός κλπ. Φυσικά έχω κάποια κριτήρια, δεν μου αρέσει ο καθένας, αλλά μπροστά στο τέλειο κορμί, προτιμώ ένα έξυπνο μυαλό. Και, πίστεψε με, το δεύτερο είναι πολύ πιο δυσεύρετο.

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Πραγματικά όμως δεν γνωριζει μάλλον. Συνήθως ακούω για τους άντρες να τρέχουν τα σάλια..

...ακόμη και αν υπάρχουν τέτοιοι άντρες δε νομίζω πως αφορούν μια γυναίκα ολοκληρωμένη που ξέρει τι θέλει και είναι έτοιμη για σχέση.
    Ευτυχώς σπάνια έχω συναντήσει τέτοια άτομα και δεν ανήκαν ούτε καν στον κύκλο μου, πόσο μάλλον να κάνω και σχέση μαζί τους..:Ρ

Senior Member
    ...ακόμη και αν υπάρχουν τέτοιοι άντρες δε νομίζω πως αφορούν μια γυναίκα ολοκληρωμένη που ξέρει τι θέλει και είναι έτοιμη για σχέση.
    Εννοείται!
    Ευτυχώς σπάνια έχω συναντήσει τέτοια άτομα και δεν ανήκαν ούτε καν στον κύκλο μου, πόσο μάλλον να κάνω και σχέση μαζί τους..:Ρ
    Λόγω δουλειάς έχω συναντήσει πολλούς τέτοιους αλλά έχω επιλέξει να μην κάνω τέτοια άτομα παρέα.. "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος εισαι" Το πιστεύω!

Το ότι η γυναίκα πολύ λίγο διεγείρεται οπτικά φαίνεται για κάποιες να ισχύει. Μου θυμίζει ένα περιστατικό εδω στο φορουμ πριν κανα χρονο, ένας τύπος που αναρτούσε πολύ ωραία τεκμηριωμένα μνμτα για τις σχέσεις και τον έρωτα, τετοια που ο γυναικειος πληθυσμος συμφωνουσε, κάποια από εδώ σαγηνεύτηκε από τα λόγια του, της κινήθηκε το έντονο ενδιαφέρον για το άτομο και έτσι τον γνωρισε από κοντά, την παραπλάνησε, έσπασε τα μούτρα της και στη συνέχεια η κοπελα αυτη αναρτούσε στο φόρουμ θέματα για να τον θίξει, ενώ έγιναν όλα με τη θέληση της επειδή φάνηκε ευκολόπιστη, επιπόλαιη και δελεάστικε. Και δυστυχώς απογοητεύτηκα που ήταν η συγκεκριμένη, τακτικό μέλος του φόρουμ, επιζητούσε περιστασιακες σχεσεις ενώ κατα τα λοιπα γραφει εδω συνεχεια για αληθινη αγάπη, πίστη και μόνιμες σχέσεις.

Βασικά οι απόψεις εδώ προέρχονται από 4-5 κοπέλες, που έχουν μετατρέψει τετοια θέματα σε γυναικοκουτσομπολιο, οι απόψεις στο χώρο αποτελούν τις δικές τους απόψεις, και επειδή βρίσκονται αρκετο καιρό στο χωρο και η αντιθετη με άποψη σπανίζει, τους εμπεδώθηκε ότι κατέχουν την αλήθεια και τη μεταλαμπαδεύουν. Ωστόσο, η ζωη τους όπως προκύπτει μέσα από το λόγο τους είναι άστατη, οι περιστασιακες σχέσεις που περιστρέφονται γυρω από το σεξ αποτελούν τον κανόνα στη ζωή τους ασχέτως αν μιλάνε για σχέσεις με σοβαρό σκοπό, αγάπες και διάρκεια. Όποιος στο χωρο πει κατι διαφορετικό έχει να κάνει μαζι τους, οι απόψεις παιρνανε από το δικό τους κουμάντο. Ο τροπος σκέψης τους μου θυμίζει κάτι 50χρονες χωρισμένες από αποτυχημένους γάμους. Δυστυχως είναι νεες κοπέλες, ελπίζω να μην καταλήξουν σε τετοια θέση.

Στα μηνμτα μου διαχωρίζω το τι αφορά το άτομο μου εν σχέσει με αυτά τα οποία μέμφομαι σε άλλους. Ας διαβαζετε πιο προσεκτικά τα μνμτα τα οποία αφορούν το άτομο μου παρα αυτα που απευθυνω σε άλλους μεμφόμενος συμπεριφορες και καταστασεις. Αυτα που γραφω ειναι αντικειμενικες διαπιστωσεις.

Με αυτόν τον απορριπτέο για σας χαρακτηρα και απόψεις, έχω προτάσεις, κοπέλες που μου ζητάνε γνωριμία, άμα ήθελα θα κοροίδευα πολλές, όμως θέλω σταθερή και μόνιμη σχέση με βαση τα δικα μου κριτηρια. Την μεγαλη εμπείρία θα τη βρείτε σ' αυτούς που αν ήταν στη θέση μου θα τα εφτιαχναν με όλες αυτες, θα τις κοροίδευαν κανονικά απλά για να τους κατεβαζουν το βρακί και θα ερχοσασταν εσείς εκ των υστέρων να δελεάζεσται για τη γοητεια και το δυναμισμό του. Ώριμος και ευστροφος για εσας ειναι αυτος που ξέρει να σας παραπλανα (ήδη ειπα ενα παραδειγμα).
    Εσάς τι να σας κάνω! και κουκλάρες να είστε δεν μου κάνετε! Οι πολλές εμπειρίες σε μια γυναίκα απωθούν τον άντρα που ψάχνει κάτι σοβαρό. Εσεις μου χαλάτε την καλή εικόνα που έχω για τις κοπέλες, τη λεπτοτητα και θηλυκότητα στο χαρακτηρα. Πως γινεται αυτες που καθημερινα γνωριζω να διαφερουν τοσο πολύ από εσας?

Ψες μιλούσα με το Βασίλη, κάποτε ήταν τακτικό μέλος στο φορουμ, δεν έχασε τίποτα που έφυγε, ευτυχισμένος που δεν έχει σχέση με το χώρο. Έχει κατέβει πολύ το επίπεδο του χωρου, το έχω ακούσει από πρώην μέλος που εγκατελειψε το χωρο πριν κανα χρόνο.

Δέχτηκα προσωπική επίθεση με τα μνμτα αυτα χωρις καμια αντίδραση από τη διαχειριση της ιστοσελίδας!
    γιάννης

Senior Member
    Γιαννη γιατί δεν λες ονομαστικά ποιο είναι αυτό το μέλος??? Δεν θεωρώ οτί είναι κακό να ξέρουμε για ποιον αναφέρεσαι. Φαίνεται οτί ήξερες πολλά για την προσωπική ζωή αυτού του μέλους ωστε να σε απογοητεύσει..
    Εσύ Γιάννη δείχνεις να έχεις θιχτεί με τις απόψεις μας και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ίσως να τα έχεις με τις γυναίκες, τι να πω? Αλλά δεν είσαι σε θέση και ούτε γνωρίζεις αν αυτά που λέει η κάθεμια τα εννοεί και τα εφαρμόζει και στην ζωή της. Και άλλωστε δεν βρίσκω κανέναν λόγο να πει κάποιος ψέματα εδω μέσα στο φόρουμ..

Senior Member
    Το ότι η γυναίκα πολύ λίγο διεγείρεται οπτικά φαίνεται για κάποιες να ισχύει. Μου θυμίζει ένα περιστατικό εδω στο φορουμ πριν κανα χρονο, ένας τύπος που αναρτούσε πολύ ωραία τεκμηριωμένα μνμτα για τις σχέσεις και τον έρωτα, τετοια που ο γυναικειος πληθυσμος συμφωνουσε, κάποια από εδώ σαγηνεύτηκε από τα λόγια του, της κινήθηκε το έντονο ενδιαφέρον για το άτομο και έτσι τον γνωρισε από κοντά, την παραπλάνησε, έσπασε τα μούτρα της και στη συνέχεια η κοπελα αυτη αναρτούσε στο φόρουμ θέματα για να τον θίξει, ενώ έγιναν όλα με τη θέληση της επειδή φάνηκε ευκολόπιστη, επιπόλαιη και δελεάστικε. Και δυστυχώς απογοητεύτηκα που ήταν η συγκεκριμένη, τακτικό μέλος του φόρουμ, επιζητούσε περιστασιακες σχεσεις ενώ κατα τα λοιπα γραφει εδω συνεχεια για αληθινη αγάπη, πίστη και μόνιμες σχέσεις.
    το να μην εισαι ικανος για μονιμη σχεση δεν σημαινει πως δεν την θελεις

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast