Results 31 to 34 of 34
Thread: Απιστία?!
-
11-07-2012, 11:46 #31
- 11-07-2012, 12:06 #32
Απορώ γιατί τέτοια επίθεση Γιάννη. Δεν σε έχω θίξει ποτέ και σου έχω δείξει την εκτίμηση που σου έχω.. Άμα κάποια λόγια μου σε έθιξαν καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να προσβάλεις ή να επιτίθεσαι και να μου στείλεις με πμ το πρόβλημα που έχεις με μένα. Λυπάμαι που έφτασες να κάνεις κάτι τέτοιο και δεν είσαι σε θέση να με κρίνεις γιατί δεν γνωρίζεις τίποτα... Λυπάμαι! Απλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί σου όχι επειδή έγραψες ότι έγραψες αλλά επειδή έχοντας στο μυαλό σου αρνητική εικόνα για μένα δεν θα μετράει καν η προσπάθεια μου να σε βοηθήσω και επειδή δεν θα καταλάβεις ποτέ τις προθέσεις μου, τους σκοπούς μου και τα καλοπροαίρετα λόγια μου. Όλα θα πέφτουν στο κενό. Έχε όποια άποψη θες να έχεις για μένα..
Να είσαι καλά σου εύχομαι (πραγματικά) !Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
11-07-2012, 13:41 #33
Γιάννη μου, κατά καιρούς διαβάζω όσα γράφεις και βλέπω ότι έχεις αφενός ειλικρινή διάθεση να βοηθήσεις κι αφετέρου κάποιες ξεκάθαρες απόψεις, που μοιάζει να εφαρμόζεις και στη ζωή σου. Σε αυτές τις απόψεις επαναλαμβάνεις συχνά το θέμα της επιπολαιότητας των γυναικών που δελεάζονται από κάποιον με στοιχεία επιφανειακής γοητείας, αντί να επιζητούν σχέση με κάποιον που δεν τις εντυπωσιάζει άμεσα αλλά μπορεί να είναι πιο σοβαρός κι ειλικρινής. Δεν συμφωνώ πάντα με τα συμπεράσματα που βγάζεις και με το πώς ερμηνεύεις κάποια από τα γραφόμενα εδώ, όπως στο παραπάνω μήνυμα σου.
Γιατί καταρχήν βρε Γιάννη, για τον τύπο που αναφέρεις, πρώτον ο ‘γυναικείος πληθυσμός’ δεν θυμάμαι κατά πλειοψηφία να συμφωνούσε… το αντίθετο μάλιστα. Επιπλέον, τα κείμενα του τύπου αυτού στο φόρουμ, πώς τεκμηριώνουν τα περί ‘οπτικής διέγερσης’ που έγραψες σε αυτό το θέμα? Τον είχες δει? Και τέλος, δεν βρίσκω σωστό να αναφέρεις ένα περιστατικό προσωπικής γνωριμίας, συμπεραίνοντας μάλιστα ότι η κοπέλα που γοητεύτηκε επιζητά τελικώς περιστασιακές σχέσεις! Πού ξέρεις ποια ήταν η συμπεριφορά του κυρίου αυτού κατόπιν της γνωριμίας? Πώς από την κακή κατάληξη μιας γνωριμίας φτάνουμε σε συνολικά συμπεράσματα για το τι επιζητά η κοπέλα? Και γιατί ακριβώς πρέπει αυτό να αναφερθεί (και μάλιστα σαν κάτι μεμπτό) σε αυτό το θέμα?
Χωρίς παρεξήγηση, εδώ δεν είδα καμιά προσωπική επίθεση προς εσένα. Ναι συμφωνώ ότι πολλές φορές οι απόψεις παρουσιάζονται απότομα, με αγένεια και σαν να είναι η απόλυτη αλήθεια. Όμως κι εσύ αυτή τη στιγμή υποτιμάς ανθρώπους που έχουν διαφορετικές επιλογές ή απόψεις και βγάζεις συμπεράσματα για τη ζωή τους τώρα και στο μέλλον. Παρουσιάζεις δε την άποψή σου σαν κάτι που ισχύει γενικά, σαν εκπρόσωπος των αντρών που ψάχνουν κάτι ‘σοβαρό’!
Τέλος, αναφέρεσαι σε κάποιο μέλος που δεν γράφει πια εδώ κι είναι λες χαρούμενος που δεν έχει σχέση με το χώρο. Το μέλος αυτό, έγραφε αλήθεια με ευγένεια και σεβασμό στις απόψεις των άλλων? Αναρωτιέμαι…
11-07-2012, 14:12 #34
Μαρίνα38, όπως επισημαίνεις, απόψεις παρουσιάζονται απότομα και με αγένεια. Συμπληρώνω, αυτες χωρις να αναφερονται ονομαστικά εμμέσως πλην σαφως θιγουν συγκεκριμενα ατομα που εχουν εμπλακει στο θεμα προκαλώντας την ιδιοσυγκρασία τους και γινονται εναυσμα για καυγάδες.
Κατα τα λοιπά διαπιστωνω ότι επικοινωνούμε σε πολύ καλό επίπεδο!
Όπως ειπα και σε άλλο μέλος θα θελα να τερματιστει αυτη η παρεξήγηση γιατι δεν ωφελα κανενα. Το υφος του μνμτος σου δείχνει καλή προαίρεση, επίπεδο και καθολου ειρωνικό ή επιθετικο χαρακτηρα.γιάννης