Απιστία?! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Γιαννη γιατί δεν λες ονομαστικά ποιο είναι αυτό το μέλος??? Δεν θεωρώ οτί είναι κακό να ξέρουμε για ποιον αναφέρεσαι. Φαίνεται οτί ήξερες πολλά για την προσωπική ζωή αυτού του μέλους ωστε να σε απογοητεύσει.. ο νοών νοείτω!! ονόματα δεν λέω, αυτή ξέρει!
    Εσύ Γιάννη δείχνεις να έχεις θιχτεί με τις απόψεις μας σας!! με τις απόψεις άλλων ίσως όχι!!και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ίσως να τα έχεις με τις γυναίκες, κάθε άλλο! ίσα ίσα το απόγευμα θα τηλεφωνήσω σε δυο κοπέλες, που γνωρισα πριν μερικές μέρες για να τους προτεινω για καφε, ελπίζω όλα να μου πάνε καλά. τι να πω? Αλλά δεν είσαι σε θέση και ούτε γνωρίζεις αν αυτά που λέει η κάθεμια τα εννοεί και τα εφαρμόζει και στην ζωή της. Και άλλωστε δεν βρίσκω κανέναν λόγο να πει κάποιος ψέματα εδω μέσα στο φόρουμ..
    Σε σχέση με άλλες εδώ είσαι αρκετά καλοπροαίρετη και αθώα στη σκέψη. Κουμάνταρε τα λόγια σου, παρα το ότι απευθυνεσαι χωρις κακια, γιατι θίγεις.

Ειπα να μην επανέλθω μετα το τελευταιο μηνυμα αλλά με προκαλείτε.

Απορω που ειναι η διευθυνση του φορουμ !!..
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σε σχέση με άλλες εδώ είσαι αρκετά καλοπροαίρετη και αθώα στη σκέψη. Κουμάνταρε τα λόγια σου, παρα το ότι απευθυνεσαι χωρις κακια, γιατι θίγεις.

Ειπα να μην επανέλθω μετα το τελευταιο μηνυμα αλλά με προκαλείτε.

Απορω που ειναι η διευθυνση του φορουμ !!..
    Απορώ γιατί τέτοια επίθεση Γιάννη. Δεν σε έχω θίξει ποτέ και σου έχω δείξει την εκτίμηση που σου έχω.. Άμα κάποια λόγια μου σε έθιξαν καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να προσβάλεις ή να επιτίθεσαι και να μου στείλεις με πμ το πρόβλημα που έχεις με μένα. Λυπάμαι που έφτασες να κάνεις κάτι τέτοιο και δεν είσαι σε θέση να με κρίνεις γιατί δεν γνωρίζεις τίποτα... Λυπάμαι! Απλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί σου όχι επειδή έγραψες ότι έγραψες αλλά επειδή έχοντας στο μυαλό σου αρνητική εικόνα για μένα δεν θα μετράει καν η προσπάθεια μου να σε βοηθήσω και επειδή δεν θα καταλάβεις ποτέ τις προθέσεις μου, τους σκοπούς μου και τα καλοπροαίρετα λόγια μου. Όλα θα πέφτουν στο κενό. Έχε όποια άποψη θες να έχεις για μένα..

Να είσαι καλά σου εύχομαι (πραγματικά) !
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το ότι η γυναίκα πολύ λίγο διεγείρεται οπτικά φαίνεται για κάποιες να ισχύει. Μου θυμίζει ένα περιστατικό εδω στο φορουμ πριν κανα χρονο, ένας τύπος που αναρτούσε πολύ ωραία τεκμηριωμένα μνμτα για τις σχέσεις και τον έρωτα, τετοια που ο γυναικειος πληθυσμος συμφωνουσε, κάποια από εδώ σαγηνεύτηκε από τα λόγια του, της κινήθηκε το έντονο ενδιαφέρον για το άτομο και έτσι τον γνωρισε από κοντά, την παραπλάνησε, έσπασε τα μούτρα της και στη συνέχεια η κοπελα αυτη αναρτούσε στο φόρουμ θέματα για να τον θίξει, ενώ έγιναν όλα με τη θέληση της επειδή φάνηκε ευκολόπιστη, επιπόλαιη και δελεάστικε. Και δυστυχώς απογοητεύτηκα που ήταν η συγκεκριμένη, τακτικό μέλος του φόρουμ, επιζητούσε περιστασιακες σχεσεις ενώ κατα τα λοιπα γραφει εδω συνεχεια για αληθινη αγάπη, πίστη και μόνιμες σχέσεις.

Βασικά οι απόψεις εδώ προέρχονται από 4-5 κοπέλες, που έχουν μετατρέψει τετοια θέματα σε γυναικοκουτσομπολιο, οι απόψεις στο χώρο αποτελούν τις δικές τους απόψεις, και επειδή βρίσκονται αρκετο καιρό στο χωρο και η αντιθετη με άποψη σπανίζει, τους εμπεδώθηκε ότι κατέχουν την αλήθεια και τη μεταλαμπαδεύουν. Ωστόσο, η ζωη τους όπως προκύπτει μέσα από το λόγο τους είναι άστατη, οι περιστασιακες σχέσεις που περιστρέφονται γυρω από το σεξ αποτελούν τον κανόνα στη ζωή τους ασχέτως αν μιλάνε για σχέσεις με σοβαρό σκοπό, αγάπες και διάρκεια. Όποιος στο χωρο πει κατι διαφορετικό έχει να κάνει μαζι τους, οι απόψεις παιρνανε από το δικό τους κουμάντο. Ο τροπος σκέψης τους μου θυμίζει κάτι 50χρονες χωρισμένες από αποτυχημένους γάμους. Δυστυχως είναι νεες κοπέλες, ελπίζω να μην καταλήξουν σε τετοια θέση.

Στα μηνμτα μου διαχωρίζω το τι αφορά το άτομο μου εν σχέσει με αυτά τα οποία μέμφομαι σε άλλους. Ας διαβαζετε πιο προσεκτικά τα μνμτα τα οποία αφορούν το άτομο μου παρα αυτα που απευθυνω σε άλλους μεμφόμενος συμπεριφορες και καταστασεις. Αυτα που γραφω ειναι αντικειμενικες διαπιστωσεις.

Με αυτόν τον απορριπτέο για σας χαρακτηρα και απόψεις, έχω προτάσεις, κοπέλες που μου ζητάνε γνωριμία, άμα ήθελα θα κοροίδευα πολλές, όμως θέλω σταθερή και μόνιμη σχέση με βαση τα δικα μου κριτηρια. Την μεγαλη εμπείρία θα τη βρείτε σ' αυτούς που αν ήταν στη θέση μου θα τα εφτιαχναν με όλες αυτες, θα τις κοροίδευαν κανονικά απλά για να τους κατεβαζουν το βρακί και θα ερχοσασταν εσείς εκ των υστέρων να δελεάζεσται για τη γοητεια και το δυναμισμό του. Ώριμος και ευστροφος για εσας ειναι αυτος που ξέρει να σας παραπλανα (ήδη ειπα ενα παραδειγμα).
    Εσάς τι να σας κάνω! και κουκλάρες να είστε δεν μου κάνετε! Οι πολλές εμπειρίες σε μια γυναίκα απωθούν τον άντρα που ψάχνει κάτι σοβαρό. Εσεις μου χαλάτε την καλή εικόνα που έχω για τις κοπέλες, τη λεπτοτητα και θηλυκότητα στο χαρακτηρα. Πως γινεται αυτες που καθημερινα γνωριζω να διαφερουν τοσο πολύ από εσας?

Ψες μιλούσα με το Βασίλη, κάποτε ήταν τακτικό μέλος στο φορουμ, δεν έχασε τίποτα που έφυγε, ευτυχισμένος που δεν έχει σχέση με το χώρο. Έχει κατέβει πολύ το επίπεδο του χωρου, το έχω ακούσει από πρώην μέλος που εγκατελειψε το χωρο πριν κανα χρόνο.

Δέχτηκα προσωπική επίθεση με τα μνμτα αυτα χωρις καμια αντίδραση από τη διαχειριση της ιστοσελίδας!
    Γιάννη μου, κατά καιρούς διαβάζω όσα γράφεις και βλέπω ότι έχεις αφενός ειλικρινή διάθεση να βοηθήσεις κι αφετέρου κάποιες ξεκάθαρες απόψεις, που μοιάζει να εφαρμόζεις και στη ζωή σου. Σε αυτές τις απόψεις επαναλαμβάνεις συχνά το θέμα της επιπολαιότητας των γυναικών που δελεάζονται από κάποιον με στοιχεία επιφανειακής γοητείας, αντί να επιζητούν σχέση με κάποιον που δεν τις εντυπωσιάζει άμεσα αλλά μπορεί να είναι πιο σοβαρός κι ειλικρινής. Δεν συμφωνώ πάντα με τα συμπεράσματα που βγάζεις και με το πώς ερμηνεύεις κάποια από τα γραφόμενα εδώ, όπως στο παραπάνω μήνυμα σου.

Γιατί καταρχήν βρε Γιάννη, για τον τύπο που αναφέρεις, πρώτον ο ‘γυναικείος πληθυσμός’ δεν θυμάμαι κατά πλειοψηφία να συμφωνούσε… το αντίθετο μάλιστα. Επιπλέον, τα κείμενα του τύπου αυτού στο φόρουμ, πώς τεκμηριώνουν τα περί ‘οπτικής διέγερσης’ που έγραψες σε αυτό το θέμα? Τον είχες δει? Και τέλος, δεν βρίσκω σωστό να αναφέρεις ένα περιστατικό προσωπικής γνωριμίας, συμπεραίνοντας μάλιστα ότι η κοπέλα που γοητεύτηκε επιζητά τελικώς περιστασιακές σχέσεις! Πού ξέρεις ποια ήταν η συμπεριφορά του κυρίου αυτού κατόπιν της γνωριμίας? Πώς από την κακή κατάληξη μιας γνωριμίας φτάνουμε σε συνολικά συμπεράσματα για το τι επιζητά η κοπέλα? Και γιατί ακριβώς πρέπει αυτό να αναφερθεί (και μάλιστα σαν κάτι μεμπτό) σε αυτό το θέμα?

Χωρίς παρεξήγηση, εδώ δεν είδα καμιά προσωπική επίθεση προς εσένα. Ναι συμφωνώ ότι πολλές φορές οι απόψεις παρουσιάζονται απότομα, με αγένεια και σαν να είναι η απόλυτη αλήθεια. Όμως κι εσύ αυτή τη στιγμή υποτιμάς ανθρώπους που έχουν διαφορετικές επιλογές ή απόψεις και βγάζεις συμπεράσματα για τη ζωή τους τώρα και στο μέλλον. Παρουσιάζεις δε την άποψή σου σαν κάτι που ισχύει γενικά, σαν εκπρόσωπος των αντρών που ψάχνουν κάτι ‘σοβαρό’!

Τέλος, αναφέρεσαι σε κάποιο μέλος που δεν γράφει πια εδώ κι είναι λες χαρούμενος που δεν έχει σχέση με το χώρο. Το μέλος αυτό, έγραφε αλήθεια με ευγένεια και σεβασμό στις απόψεις των άλλων? Αναρωτιέμαι…

Μαρίνα38, όπως επισημαίνεις, απόψεις παρουσιάζονται απότομα και με αγένεια. Συμπληρώνω, αυτες χωρις να αναφερονται ονομαστικά εμμέσως πλην σαφως θιγουν συγκεκριμενα ατομα που εχουν εμπλακει στο θεμα προκαλώντας την ιδιοσυγκρασία τους και γινονται εναυσμα για καυγάδες.
    Κατα τα λοιπά διαπιστωνω ότι επικοινωνούμε σε πολύ καλό επίπεδο!
    Όπως ειπα και σε άλλο μέλος θα θελα να τερματιστει αυτη η παρεξήγηση γιατι δεν ωφελα κανενα. Το υφος του μνμτος σου δείχνει καλή προαίρεση, επίπεδο και καθολου ειρωνικό ή επιθετικο χαρακτηρα.
    γιάννης

Page 3 of 3 FirstFirst 123