Results 1 to 11 of 11
Thread: ε ναι
-
29-06-2012, 22:56 #1
ε ναι
μιας και μια κοπελα πριν ειπε οτι εχω σοβαρο προβλημα ε ναι λοιπον εχω. καταρχας οχι για μενα (εμενα με γραφω στα @@ πεφτω και απο τη ταρατσα της βουλης σε λαιβ μεταδοση) αλλα για τους γονεις μου καταρχας. τους εχω κανει δυστυχησμενους. και τη μανα και τον πατερα μου. ειδικα τη μανα μου. δεν ξερετε πως ειναι. να της λεω οτι η ζωη μου δεν εχει αξια και οτι ειτε ζωντανος ειτε νεκρος ημουν δεν θα ειχε καμια διαφορα αφου ειναι σαν να μην ανηκω στην κοινωνια. αλλες φορες ειμαι ετοιμος να τσακωθω και να αρχισω καυγα. ειχα τσακωθει και με αστυνομικο παλαιοτερα σε μικρη ηλικια. και ζηταω ζυγνωμη απο τους αστυνομικους βασικα γιατι δεν ειναι και πολλοι και εχουν δυσκολο εργο ειδικα εδω στην αθηνα. για την αθηνα μιλαω βασικα. δεν εχουμε ασφαλεια αστυνομευση κρατος αυτα ειναι ολα επιχειρησεις και ο καθενας με οτι μπορει κοιταει να επιβιωσει.
για μενα μια ειναι η αληθεια. ολοι θελουν να ζησουν και οσοι δεν θελουν μπορει να νιωθουν σαν εμενα στις χαμηλες μου φασεις οπως σημερα παρασκευν βραδυ μονος. βγηκα για λιγο εξω οι περισσοτεροι στα αμαξια τους ζευγαρια λιγα ο κοσμος διαλυεται μερα με τη μερα ο ανθρωπος καταστρευεται απο τον ιδιο του τον εαυτο. με τον ενα η με τον αλλο τροπο. απλα τωρα που ειναι αδυνατον να γινει κανονικος πολεμος υπαρχουν αλλα μεσα. νιωθω για λυπηση που εχω συμμετασχει εδω μεσα και εχω ζητησει βοηθεια και παρεα επειδη δεν ειχα. δεν βρηκα ετσι κι αλλιως.
- 29-06-2012, 23:31 #2
Ειναι γιατι τους αποπερνεις ολους twoweeks....δεν εισαι για λυπηση...εισαι εξαιρετικα εξυπνος και ποιητης!Οι πιο πολλοι εδω δεν ειναι ευτυχισμενοι...μη νομιζεις επειδη καποιος κανει πλακα ειναι και μεσα του καλα.......η ζωη δεν ειναι και το πιο ευχαριστο πραγμα για ολους.....
29-06-2012, 23:46 #3
και εγω σχιζο ειμαι αλλα μη τα βλεπεις ολα ετσι.
καταρχην εχεις ενα σωμα που σε υπακουει. μπορεις να βλεπεις χρωματα, να ακους μουσικη, να κινεις χερια και ποδια, να αισθανεσαι.
δε τα εχουν ολοι αυτα. φαντασου να ησουν τυφλος π.χ. ή κουφός ή μουγγός ή κουτσός κ.λ.π. .
Με αλτσχαϊμερ, με εγκεφαλικο, με παραλυση κ.λ.π.
χιλια δυο αλλα.
δε λεω ειναι μια πολυ σοβαρη αρρωστεια, απο τις πιο σοβαρες αλλα με λιγο κουραγιο και μαχητικοτητα μπορουμε να ζησουμε καλα μεχρι την επομενη μας ζωη.
τωρα για ζευγαρια που λες. τι να σου πω. βρες και εσυ μια κοπελα με το ιδιο προβλημα.
αφου γραφεις στο φορουμ λογικα σε πιανουν τα φαρμακα.
μην εισαι τοσο συναισθηματικος και επαναλαμβανεις τη στερεοτυπη μιζερια που δε παει πουθενα.
λιγη μαχητικοτητα δειξε και θα τα καταφερουμε ολα.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
30-06-2012, 23:40 #4
Exεις δικιο ρε φιλε,ειναι γαμημενη αρρωστεια και το πρωτο πραγμα που μπορουμε να κανουμε ειναι να συμφιλιωθουμε και να την αποδεχτουμε.Αποδεξου τη ζωη που εχεις και προσπαθησε να δινεις τον καλυτερο εαυτο σε ολα.
Απο τη στιγμη που γεννιεσαι υποφερεις..is a world of suffering..και απλα εχεις καποιες στιγμες ευτυχιας χαρας και μετα παλι απ την αρχη..ενα μαθημα ειναι ολα..και δεν σταματα μεχρι να πεθανεις.
Καθε δραση εχει και μια αντιδραση..μετα απο τον πονο..ερχεται η χαρα..ελα ντε που οι περισσοτερες στιγμες ειναι πονος..το ξερω δεν ειναι ευκολο παλευωντας με το θηριο..αλλα δεν ξερω κανενα ανθρωπινο ον να μην υποφερει πανω σ αυτον τον πλανητη.
01-07-2012, 01:05 #5
σακη πολλοι ειναι αυτοι που δεν υποφερουν στη ζωη και ζουν υπεροχα.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ πρεπει να το αποζητουσουμε και για μας τους ιδιους αυτο που τουσ κανει υπεροχη την ζωη.
Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 01-07-2012 at 01:48.
01-07-2012, 07:15 #6
01-07-2012, 12:16 #7
παιδια εχει φαει ban αυτος ο ανθρωπος, και να θελει δε μπορει να σας απαντησει. μεχρι να φτιαξει κι αλλο λογαριασμο.
01-07-2012, 12:19 #8
01-07-2012, 12:22 #9
ειναι παλιο μελος, πιο παλιο κι απο μενα, με πολλους λογαριασμους, που πλεον εχει χαθει το μετρημα (και το νοημα φυσικα).
01-07-2012, 16:39 #10
Iσως σε μερικους Δημητρη μπορει να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα handle with life αλλα και παλι ολοι τους εχουν περασει καποια μορφη δυστηχιας..δεν γινεται αλλιως..παντα παιζει το απροβλεπτο..σημερα εισαι αυριο δεν εισαι..οι περισσοτεροι παντως νομιζουν οτι ετσι ειναι η ζωη και αποκτωντας πραγματα κυριως υλικα θα την βελτιωσουν θα νιωσουν καπως ευτυχισμενοι..αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι...νιωθουν μια προσωρινη ευχαριστηση και παντα εχουν το αισθημα του ανικανοποιητου.
Βεβαια υπαρχουν και οι φωτεινες εξαιρεσεις που μεσα απο την δημιουργηκοτητα και τις αποφασεις ενος καθαρου μυαλου προχωρανε στη ζωη με περισσοτερη καλοτυχια..αλλα και παλι οπως ειπα παιζει το απροβλεπτο...κυκλους κανουμε εχωντας τα πανω μας και τα κατω μας...σκοπος ειναι τα ζησουμε ολα...αυτο ειναι το μυστηριο..
01-07-2012, 23:27 #11
ναι εμεις δεν ειμαστε αρρωστοι με τα λεφτα.εμας μας αρκει μια καλη σκεψη για να προχωρησουμε παρακατω.εμεις θελουμε να εχουμε λυμενο το θεμα ιδεατο.κυνηγαμε κατι πνευματικο που οι περισσοτεροι απο τους υγιεις δεν εχουν νοιαστει ποτε.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....