νιώθω πολύ αδικημένη.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    πριν το '98 ετρωγα....απο κει και περα τιποτα που να εχει κρεας....αα!δεν το ηξερα.....το αερος ειναι αυτο το ανοιχτοχρωμο?αυτο δεν μαρεσε καθολου....μου αρεσε το σαλαμι μπυρας πολυ....
    οχι, το σκουροχρωμο που κανει πολλα λεφτα
    http://www.miran.gr/html_sites/import/img0172.jpg

Senior Member
    Μου έχει τύχει περίπτωση όπου πατέρας επέπληττε και έθιγε -με απίστευτα αβάσιμους έως γελοίους- τρόπους όλα τα άτομα (κάποια εκ των οποίων αρκετά αξιόλογα) που περιστοιχίζαν την κόρη του.
    Ίσως ο απώτερος σκοπό του ήταν, με αυτή του τη συμπεριφορά, να «διώξει» όλα τα άτομα μακριά από αυτήν, οσάν ζηλόφθων εραστής (κι ως ένα βαθμό το είχε καταφέρει, πλην ελαχίστων 2-3 ατόμων που φαίνεται πως διέθεταν μεγάλα ποσά ψυχραιμίας). Αυτός ήταν και παραμένει ένα βαθύτατα κομπλεξικό, ισχυρών φαλλοκρατικών απόψεων άτομο (συμπεριφερόταν σε γυναίκα και την εν λόγω κόρη, λες κι ήταν τα δουλάκια του -δίνοντας ταυτόχρονα ένα πολύ άσχημο παράδειγμα στο γιο του). Ήταν ένα άτομο των απειλών, του παραλογισμού και της χειροδικίας.
    Ευτυχώς η κοπέλα φαίνεται να είναι ένα ισχυρό και πλέον ανεξάρτητο άτομο, αλλά αυτές οι εμπειρίες είναι ιδιαιτέρως στρεβλές.

Το ξέρω ότι σε ενοχλεί η άποψη που έχει σχηματίσει για σένα ο πατέρας της κοπέλας, απλά κράτα στο μυαλό σου ότι αυτή η άποψη δεν έχει ΚΑΜΙΑ λογική βάση.
    Και αν εκτιμάς τη φίλη σου, ας μην είναι ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ του πατέρα της να σε απομακρύνει. Κράτα τις αποστάσεις σου απ΄αυτόν - ήρεμα και καλά- αν μπορείς!
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    οχι, το σκουροχρωμο που κανει πολλα λεφτα
    χαχα!οχι axl...αν κανει πολλα λεφτα σιγουρα δεν το εχω φαει ποτε......:)
    Μινα συγνωμη κοριτσι που βγηκαμε εκτος θεματος............... :)

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ναι είναι απαράδεκτο να σε κρίνουν χωρίς να σε ξέρουν και είναι συχνό φαινόμενο. Αυτό είναι κάτι που όταν το βλέπω με κάνει και γελάω... μεχρί και μένα όταν με κρίνουν γελάω και αυτοσαρκάζομαι και μαζί τους κιολας... το έχω κάνει και εδω μέσα αυτό. Αλλά προφανώς κανένας δεν πρέπει να κατάλαβε οτί το θεώρησα ένα είδος παιχνιδιού... και όχι προσβολής :D

Αμά γνωρίζεις τι είσαι και τι αξίζεις τότε δεν σε πειράζει κανένος η γνώμη και κανένας γενικότερα... ;)

Συμφωνώ απόλυτα με την Χριστίνα...Από την στιγμή που ξέρεις εσένα και έχεις εμπιστοσύνη σε σένα μην επηρεάζεσαι από κανέναν....Δεν υπάρχει λόγος..Είναι δικαίωμα σου να συμπαθείς πλέον ή όχι τον πατέρα της φίλης σου όπως είναι και δικαίωμα του να έχει την όποια άποψη θέλει, λανθασμένη ή μη..Εσένα σ ενδιαφέρει να παραμείνει αλώβητη η σχέση μεταξύ εσένα και της φίλης σου..Το τι λέει ο πατέρας της απλά προσπέρασε το..Στην τελική αν σε απομακρύνει επειδή είσαι χαζή όπως λέει ο πατέρας της, η φίλη σου για μέχρι εκεί ήταν...Αν και αυτό που κάνει το να σας λέει αυτά που λέει για σας ο πατέρας της δεν είναι τόσο έξυπνο...Εκείνη εκτίθεται κατ εμέ...Θα μπορούσε να σας υπερασπιστεί και ότι λεγοταν τέτοιου είδους να έμενε μεταξύ εκείνης και του πατέρα της..

Senior Member
    Συμφωνώ με Ερη!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Συμφωνώ με Ερη!
    και εγω συμφωνω πως συμφωνειτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    και εγω συμφωνω πως συμφωνειτε
    Μαζί σου!!!!

Senior Member
    παιδιά καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας κ για τις συμβουλές σας...τώρα που κάθισα κ το σκέφτηκα καλύτερα ίσως ο πραγματικός λόγος που με πείραξε τόσο πολύ είναι ο φόβος μου μήπως χαλάσει η σχέση που έχω με τη φίλη μου....ελπίζω να μην αλλάξει κάτι αν κ από τη μεριά μου απλά πλέον κρατάω πισινές....όσο για αυτό το καθίκι εννοείται πως θα κρατήσω απόσταση κ μάλιστα όσο μεγαλύτερη γίνεται...όχι πως πριν είχαμε κ καμία επαφή...απλά τώρα ούτε καλημέρα στο δρόμο....!!!!!!εγώ δεν προσέβαλα κανέναν....!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mina@@ View Post
    παιδιά καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας κ για τις συμβουλές σας...τώρα που κάθισα κ το σκέφτηκα καλύτερα ίσως ο πραγματικός λόγος που με πείραξε τόσο πολύ είναι ο φόβος μου μήπως χαλάσει η σχέση που έχω με τη φίλη μου....ελπίζω να μην αλλάξει κάτι αν κ από τη μεριά μου απλά πλέον κρατάω πισινές....όσο για αυτό το καθίκι εννοείται πως θα κρατήσω απόσταση κ μάλιστα όσο μεγαλύτερη γίνεται...όχι πως πριν είχαμε κ καμία επαφή...απλά τώρα ούτε καλημέρα στο δρόμο....!!!!!!εγώ δεν προσέβαλα κανέναν....!!!!!
    Μπράβο σου κοριτσάκι μου! Πολύ σωστή σε βρίσκω. Και σε περίπτωση που η φίλη σου φανεί αδύναμη και ακολουθήσει τον πατέρα της, δεν θα φταίς εσύ. Απλά εύχομαι η φίλη σου να είναι διαφορετική! :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12