seroquel xr 300 τι γνωριζεται?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by siaker View Post
    Karol ειλικρινα τα λογια σου μου δινουν πολυ δυναμη!!! σε ευχαριστω για τη γνωμη σου!!!! αν επιτεπεται και θες να μου πεις τι εχει το αγορι σου ακριβως και εσυ γιατι πας σε ψυχιατρο?? αν δεν θες να απαντησεις το καταλαβαινω και ζητω συγγνωμη!!!!!!
    Μην ζητας συγνωμη, απλα ετσι οπως τα περιγραφεις δεν μου φενονται για συμπτωματα συνδρομης , αντε να ητανε κατι εντελως περαστικο...Κανε την καλη και πηγαινε σε ψυχολογο-ψυχοθεραπευτρια και σηζητησε το ακριβως τι νιωθεις γιατι πολυ πιθανον αδικα να παιρνεις τετοια φαρμακα!!!!

Senior Member
    και ναι, οσον αφορα τα φαρμακα για να λεμε και του στραβου το δικαιο ειναι φουλ απο τοξικα και χημικα Φαντασου απλα τι περιεχει ενα τοσο δα χαπακι και σ αλλαζει ολοκληρη την λειτουργεια του εγγεφαλου...!!!!! Anyway, καλυτερη λυση για εμενα , ψυχολογος (καλη ομως)

αυτο φοβαμαι οτι τα περνω αδικως και εχω μελετησει για τα σεροκουελ και με αυτα που διαβασα ειχα ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! ειναι αθλιο το τι σου κανουν!! Απο την αλλη λεω σε ρυ καρολ πως ισως τα χρειαζομαι τελικα.... ΕΙμαι πολυ μπερδεμενη!!!! Σευχαριστω για τη γνωμη σου!! ελπιζω να βρω καποιον που να με νιωσει και να τον νιωσω να βρω την ιθακη μου επιτελους και το ιδιο ευχομαι για οποιον υποφερει με το δικο του τροπο!! σεβασμος σε ολους και πιστη και προσπαθεια και χαμογελο!!!

Senior Member
    ολοι τραβαμε τα ζορια μας ....περαστικα ειναι ολα!!!! να σαι σιγουρη

Senior Member
    τα seroquel είναι αντιψυχωσικά. τα δίνουν κυρίως στις ψυχώσεις, αλλά και σε άλλες ψυχικές ασθένειες, όπως πχ στη διπολική σε φάση μανίας. μπορεί να τα δίνουν [σε μικρότερες δόσεις] και σε κατάθλιψη και ιψδ.
    900 μγ τη μέρα δεν είναι μικρή δόση πάντως.
    ίσως να σου τα δίνουν για να υποχωρήσουν οι ιδέες παρακολούθησης που λες ότι είχες. τις έχεις ακόμα; τις έχεις σε λιγότερο βαθμό από παλιά;
    όσον αφορά το αν είναι επικίνδυνα φάρμακα ή όχι, δεν νομίζω τελικά ότι είναι και τόσο επικίνδυνα. υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από τα ψυχοφάρμακα.
    τα αντιψυχωσικά δεν είναι φάρμακα χωρίς παρενέργειες, δεν τα παίρνει κανείς για πλάκα, αλλά αν του θεραπεύουν τα συμπτώματα της ψύχωσης ή της διπολικής, είναι πολύ μεγάλο το κέρδος σε σχέση με το κόστος.
    γι' αυτό και πολλοί ασθενείς τα παίρνουν τελικά τα φάρμακα.
    η ψυχοθεραπεία δεν αρκεί για όλες τις ψυχικές ασθένειες.
    για ελαφριές νευρώσεις, πχ κατάθλιψη, άγχος, ναι είναι καλή. αλλά οι ψυχώσεις, η διπολική, οι βαριές καταθλίψεις χρειάζονται και φάρμακα.

πάντως καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου τί ακριβώς έχεις, αυτός είναι ο κατάλληλος να σε ενημερώσει. κ νομίζω ότι έχεις κάθε δικαίωμα να ξέρεις από τι πάσχεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12