format
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Thread: format

Senior Member

format

Ποιος μπορει να μου πει, πως μπορω να κανω format το pc μου? εχω τα windows 7 (σπασμενα) δεν ειχα καποιο προβλημα, απλα επειδη παιζω ενα παιχνιδι και μου βγαζει συνεχεια errors και την τελευταια φορα με format εφτιαξε...

Senior Member
    Γνωρίζεις πως όταν θα κάνεις format θα χάσεις όλα όσο περιέχει ο δίσκος σου, έ?

Πρέπει πρώτα να αποθηκεύσεις όσα σου είναι απαραίτητα κάπου έξω από τον υπολογιστή σου.

##

Γιά να κάνεις format βάζεις το dvd με τα εφτάρια και κάνεις επανεκκίνηση.
    Όταν θα ξεκινήσει θα σε ρωτήσει κάποια στιγμή τι θέλεις να κάνεις και θα επιλέξεις Εγκατάσταση από την αρχή.
    Αυτό, μεταξύ άλλων θα κάνει και format
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Ναι το γνωριζω,εχω εναν εξωτερικο δισκο για τα τραγουδια κλπ. απλα βαζω το cd κανω restart το pc και τα ξανα περναω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Ποιος μπορει να μου πει, πως μπορω να κανω format το pc μου? εχω τα windows 7 (σπασμενα) δεν ειχα καποιο προβλημα, απλα επειδη παιζω ενα παιχνιδι και μου βγαζει συνεχεια errors και την τελευταια φορα με format εφτιαξε...
    να κανεις φορματ επειδη σου βγαζει λαθη το παιχνιδι? εχω να κανω φορματ 3-4 χρονια η καταθμιση ειναι απο βιστα και ειναι 3η εγκατασταση χωρις φορματ

Senior Member
    Περναω την ωρα μου,με το συγκεκριμενο παιχνιδι και την προηγουμενη φορα με format ειχε φτιαξει, γτ δεν μπορουσα να μπω.

Senior Member
    Περναω την ωρα μου,με το συγκεκριμενο παιχνιδι και την προηγουμενη φορα με format ειχε φτιαξει, γτ δεν μπορουσα να μπω.
    δεν λες και τι λαθη σου βγαζει

Senior Member
    συγκεκριμενα Lineage2, και μου βγαζει οτι μου λειπει καποιο αρχειο ενω πριν κανω restart το pc, επαιζα κανονικα, δοκιμασα να ξανα περασω το παιχνιδι και παλι το ιδιο.

Senior Member
    συγκεκριμενα Lineage2, και μου βγαζει οτι μου λειπει καποιο αρχειο ενω πριν κανω restart το pc, επαιζα κανονικα, δοκιμασα να ξανα περασω το παιχνιδι και παλι το ιδιο.
    μαλλον κατι στο παιχνιδι φταιει, μπορει να εχασε καποια βιβλιοθηκη