Πως να προσεγγίσω μια πολλή όμορφη κοπέλα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Πως να προσεγγίσω μια πολλή όμορφη κοπέλα

Γεια σας παιδιά. Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζω μια πολλή όμορφή κοπέλα τις ηλικίας μου, είμαι ρεαλιστής και γνωρίζω πως την ποθούν πολλοί, αυτή είναι καλό κορίτσι και όχι τόσο ψωνισμένη. Μαζί είμαστε στο Σχολείο στην ίδια τάξη, (βασικά ήμασταν) τώρα τελείωσα το Σχολείο.
    Σε κάποια μαθήματα καθόμασταν και δίπλα δίπλα, γελούσαμε ανταλλάζαμε κουβέντες, και γενικά έχουμε καλή σχέση (που μοιάζει φιλική), πρόσφατα περάσαμε και αρκετές ώρες εκτός σχολείο για βόλτα με ακόμη 1-2 άτομα, μιλούσαμε αλλά γνωρίζω πως ίσως αυτό να είναι κάτι φιλικό.
    Εγώ σαν άτομο είμαι αρκετά κοινωνικώς με πολλούς φίλους, δεν είμαι τόσο όμορφος όσο αυτή αλλά ούτε άσχημος, είμαι γυμνασμένος και γενικά είμαι κοντά στα γούστα της. Η κοπέλα αυτή ονομάζεται Γεωργία, και εδώ και 1,5 μήνα έχει χωρίσει, με μια σχέση σχεδόν 1 χρόνου. (Σε πρόσφατη συζήτηση μας, που έφερα με τρόπο κατάλαβα πως δεν την ενδιαφέρει πλέων).

Θέλω να την προσεγγίσω, είμαι ερωτευμένος μαζί της, αλλά είμαι πολλή ντροπαλός και δεν ξέρω αν είμαι στα γούστα της και φοβάμαι πολλή την απόρριψη, αλλά αυτό που νιώθω δεν αλλάζει, δεν ξέρω τη να κάνω, έχω απελπιστεί.

Senior Member
    Να μην φοβάσαι ποτέ την απόρριψη. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν σε θέλει κι αυτή.

Βγάλτην έξω για κανα ποτάκι και κάνε κίνηση!

Junior Member
    Η μόνη μου απορία, είναι αν ακόμη είναι ερωτευμένη με αυτόν, και ίσως να είναι ο λόγος που να με απορρίψει.

Senior Member
    Καλυτερα cret,ασε στην ακρη τους φοβους και τις αποριες.... και κανε κινηση...γιατι ενα τετοιο κοριτσι οπως το περιγραφεις δεν θα μεινει και για πολυ μονο του...
    βλεπωντας και κανοντας απο κει κι επειτα.... ολα μπορει να ειναι πιθανα..αλλα αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις ποτε....
    αντε και καλη τυχη.....

Quote Originally Posted by nflu View Post
    Καλυτερα cret,ασε στην ακρη τους φοβους και τις αποριες.... και κανε κινηση...γιατι ενα τετοιο κοριτσι οπως το περιγραφεις δεν θα μεινει και για πολυ μονο του...
    βλεπωντας και κανοντας απο κει κι επειτα.... ολα μπορει να ειναι πιθανα..αλλα αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις ποτε....
    αντε και καλη τυχη.....
    Συμφωνώ. Καλός χαρακτηρας και ωραία.... ακόμα και οι μαλάκες και οι παλιοχαρακτηρες τετοιες κοπέλες θέλουν. Οπότε αφου χωρισε οι προτασεις απο πιο τολμηρους σου θα της πέφτουν βροχή.
    Σε καμία περίπτωση μην υποτιμας τον εαυτο σου, ο πρωην και άλλοι που θα την πλησιασουν σιγουρα δεν ειναι καλύτεροι σου, απλά ειναι πιο τολμηροι και ξερουν να αυτοπαρουσιαζονται ως σπουδαιοι ακομα κι αν ειναι αχρηστοι. Στη σκεψη να την πλησιασεις, σου βρισκεις όλο και περισσότερα μειονεκτηματα αλλα και δικαιολογίες για να μην το κανεις, κι οσο το καθυστερεις η κατασταση αυτη της σκεψης όλο και χειροτερευει, αυτα ειναι από τα ασχημα παιχνιδια του μυαλού που εν προκειμενω πρεπει να προσεξεις.
    Ειναι θεμα προσέγγισης οπου να σαι απλα ο εαυτος σου και να της δωσεις το σαφες μηνμα..... Στο σημειο αυτο ας μιλησει κανεις άλλος, κατα προτιμηση άλλη, που ξερει περισσότερα μου, γιατι αμα ειναι κοπέλα που έχει πολλές προτάσεις το πως την προσεγγίζεις έχει μεγαλη σημασία.
    γιάννης

Senior Member
    Με απαλές κινήσεις κ όμορφα λογια τα όμορφα τρυφερα λόγια κ η επιμονη στο να της δείχνεις το ποσο την θελεις είναι ο δρόμος για το επιθυμητό !!!!!!!!
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ