Είναι ψυχούλα.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Junior Member
    Άκυρο το παραπάνω μήνυμα, μπερδεύτηκα..

Remedy,

Όπως είπα και στο ξωτικό, έχετε δίκιο. Αυτό που είχα ανάγκη ήταν να ανοιχτώ, για να "τα ακούσω" ίσως, μήπως και πάρω μπροστά. Όσον αφορά τους υπολογισμούς... επέτρεψέ μου ότι δεν είχαν γίνει. ότε έτσι είχαμε (είχα?) νιώσει και έτσι πράξαμε. Δεν κάθισα να τα αναλύσω. Φυσικά και είχα γνώση της κατάστασης, αλλά και μια ελπίδα, μέσω πράξεων, ότι μπορεί να αλλάξουν αυτά που ενοχλούσαν.

Για γείτονες και συγγενείς ποτέ δεν πολυασχολήθηκα προσωπικά. Ήταν ικανοποίηση των γονιών κατά κύριο λόγο και όχι τόσο δική μου, αλλά δε με ενοχλούσε κιόλας.

Επίσης, ποτέ δεν ήθελα να περάσω την εικόνα του ατόμου που με εκμεταλεύτηκε η σύζυγος. Κάθε άλλο. Λάθος εκφράσεις μου ίσως έδωσαν λάθος εικόνα (σε μεγάλο κείμενο... που να ξαναελέγχεις...). Δεν νιώθω έτσι. Αυτό που δε θέλω είναι να την πληγώνω, την νοιάζομαι, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορώ να της δώσω την ευτυχία που της αξίζει, όπως ίσως κι εκείνη εμένα. Ακριβώς επειδή όμως δεν τη μισώ, δεν είμαι τσαντισμένος, δε μου είναι κι έυκολο να το λήξω έτσι απλά, αν και θα έπρεπε. Κι αυτό με τρομάζει, ενώ σε όλους τους τομείς της ζωής μου πάντα ήμουν αποφασιστικός, εδώ με πιάνω να υπαναχωρώ...

Και φυσικά δεν παρεξηγώ. Αλλιώς δε θα το δημοσίευα. :)

Senior Member
    ικαρε
    οι υπολογισμοι δεν γινονται παντα με τεφτερι...
    ενα πλανο μας για μια κοινη ζωη χωρις ερωτα και σεξουαλικη ικανοποιηση, ειναι ενας υπολογισμος για το οτι μποορυμε και χωρις ερωτα να ειμαστε ευτυχεις...
    αυτος ο υπολογισμος, σιγουρα εγινε, κι απ τις δυο μεριες
    και οχι, δεν χρησιμοποιησες καμια τραγικη εκφραση και φανηκε οτι εκτιμας την γυναικα σου,μην ανησυχεις..
    οι εκφρασεις περι "εγωιστριας αγαμητης" αφορουν περισσοτερο τις αποψεις που σε αγιοποιησαν γιατι επεσες θυμα της αναλγητης...
    δεν υπηρξε θυμα, η αν το θελεις διαφορετικα, εισασταν και οι δυο θυματα της αναγκης σας για ευτυχια.αλλα δεν ταιριαζατε, η ερωτικη χημεια η υπαρχει η δεν υπαρχει. δεν δημιουργειται...
    το μονο επιληψιμο κατα την γνωμη μου, ηταν το οτι χρειαστηκε να βρεις την επομενη για να δεις αυτο που ηταν ολοφανερο απ την πολυ αρχη....
    το ταιμιγκ ομως στις σχεσεις δεν ειναι παντα ιδανικο, ο καθενας κανει οτι αντεχει και μπορει κι οτι υποστηριζει και η προσωπικοτητα του...

στο δια ταυτα, επιμενω στην αρχικη μου αποψη. προχωρηστε ολοι με τις ζωες σας. παιδια-σκυλια δεν εχετε, ολα καλα...

Junior Member
    Θα σταθώ στο θέμα της χημείας, αφού αυτό το ένιωσα με την ύπαρξη της νέας γυναίκας. Και επίσης καλό είναι να αποσαφηνίσω ότι τα προβλήματα υπήρχαν πολύ πριν, μάλλον trigger point ήταν η εμφάνισή της, αίτιο κι όχι αφορμή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ικαρε
    οι υπολογισμοι δεν γινονται παντα με τεφτερι...
    ενα πλανο μας για μια κοινη ζωη χωρις ερωτα και σεξουαλικη ικανοποιηση, ειναι ενας υπολογισμος για το οτι μποορυμε και χωρις ερωτα να ειμαστε ευτυχεις...
    αυτος ο υπολογισμος, σιγουρα εγινε, κι απ τις δυο μεριες
    και οχι, δεν χρησιμοποιησες καμια τραγικη εκφραση και φανηκε οτι εκτιμας την γυναικα σου,μην ανησυχεις..
    οι εκφρασεις περι "εγωιστριας αγαμητης" αφορουν περισσοτερο τις αποψεις που σε αγιοποιησαν γιατι επεσες θυμα της αναλγητης...
    δεν υπηρξε θυμα, η αν το θελεις διαφορετικα, εισασταν και οι δυο θυματα της αναγκης σας για ευτυχια.αλλα δεν ταιριαζατε, η ερωτικη χημεια η υπαρχει η δεν υπαρχει. δεν δημιουργειται...
    το μονο επιληψιμο κατα την γνωμη μου, ηταν το οτι χρειαστηκε να βρεις την επομενη για να δεις αυτο που ηταν ολοφανερο απ την πολυ αρχη....
    το ταιμιγκ ομως στις σχεσεις δεν ειναι παντα ιδανικο, ο καθενας κανει οτι αντεχει και μπορει κι οτι υποστηριζει και η προσωπικοτητα του...

στο δια ταυτα, επιμενω στην αρχικη μου αποψη. προχωρηστε ολοι με τις ζωες σας. παιδια-σκυλια δεν εχετε, ολα καλα...
    εγω νομιζω πως δημιουργειται οταν υπαρχει θεληση, ειναι δυσκολο αλλα τα αισθηματα χειραγωγουνται, ειτε αρνητικα, ειτε θετικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εγω νομιζω πως δημιουργειται οταν υπαρχει θεληση, ειναι δυσκολο αλλα τα αισθηματα χειραγωγουνται, ειτε αρνητικα, ειτε θετικα
    αν μιλας για την χημεια που ανεφερα, δεν το πιστευω με τπτ, ουτε οτι χειραγωγειται, ουτε οτι καλλιεργειται ,ουτε οτι ανθιζει και πολλαπλασιαζεται. υπαρχει απ την πολυ αρχη, η καθολου..

Senior Member
    αν μιλας για την χημεια που ανεφερα, δεν το πιστευω με τπτ, ουτε οτι χειραγωγειται, ουτε οτι καλλιεργειται ,ουτε οτι ανθιζει και πολλαπλασιαζεται. υπαρχει απ την πολυ αρχη, η καθολου..
    η χημεια ειναι μεσα μας

Senior Member
    η χημεια ειναι μεσα μας
    σαφως, αλλα δεν βγαινει εξω μας, με τον καθενα. πρεπει να γινει το ρημαδι το "κλικ" ;)

Senior Member
    σαφως, αλλα δεν βγαινει εξω μας, με τον καθενα. πρεπει να γινει το ρημαδι το "κλικ" ;)
    βγαινει καμια φορα δυσκολα, μετα απο πολυ καιρο

Senior Member
    βγαινει καμια φορα δυσκολα, μετα απο πολυ καιρο
    ελπιζω να μην συγχεεις την χημεια με το ερωτικο ενδιαφερον που μπορει να μην υπαρχει στην αρχη και να προκυψει καποια στιγμη αργοτερα, αναμεσα σε φιλους π.χ. αλλο αυτο.
    εμενα δεν μου εχει συμβει ποτε να προκυψει χημεια στην πορεια ενω δεν υπηρχε απ την πρωτη μερα ,ουτε σε κανεναν που ξερω καλα.

Senior Member
    ελπιζω να μην συγχεεις την χημεια με το ερωτικο ενδιαφερον που μπορει να μην υπαρχει στην αρχη και να προκυψει καποια στιγμη αργοτερα, αναμεσα σε φιλους π.χ. αλλο αυτο.
    εμενα δεν μου εχει συμβει ποτε να προκυψει χημεια στην πορεια ενω δεν υπηρχε απ την πρωτη μερα ,ουτε σε κανεναν που ξερω καλα.
    η χημεια που λες ειναι αμοιβαιο ερωτικο ενδιαφερον

Senior Member
    η χημεια που λες ειναι αμοιβαιο ερωτικο ενδιαφερον
    οχι, η χημεια ειναι αλλο πραγμα.
    ερωτικο ενδιαφερον μπορει να σου προκυψει με πολλα ατομα στην ζωη σου . απλα οταν υπαρξει και χημεια ερωτικη , απογειωνεσαι ερωτικα.αλλιως προσπερνας

Senior Member
    οχι, η χημεια ειναι αλλο πραγμα.
    ερωτικο ενδιαφερον μπορει να σου προκυψει με πολλα ατομα στην ζωη σου . απλα οταν υπαρξει και χημεια ερωτικη , απογειωνεσαι ερωτικα.αλλιως προσπερνας
    ειναι χημικη επικοινωνια βρε Ρεμεντυ και μπορει να υπαρξει με πολλους του φυλου που σου αρεσει και ας μην σου αρεσουν εμφανισιακα

Senior Member
    Εγώ δε βλέπω καμία ψυχούλα και κανένα καλό παιδί. Βλέπω δύο ανθρώπους του βολέματος και του συμβιβασμού που έχουν αποφασίσει να στερηθούν τον έρωτα. Για ποιο λόγο ο καθένας, εσείς το ξέρετε.
    Για μένα είναι θλιβερό να μένει κάποιος σε μια σχέση από οίκτο. Δεν είναι αγάπη ο οίκτος. Είναι το πιο απαξιωτικό συναίσθημα. Και γι' αυτόν που τον προκαλεί για να διατηρήσει μια σχέση και γι' αυτόν που παραμένει στη σχέση επειδή λυπάται τον άλλον τον κακομοίρη, ο οποίος τι θ' απογίνει χωρίς αυτόν?

Senior Member
    Icare, εφόσον δεν τη θέλεις την πρώην, να την χωρίσεις τώρα και απότομα και μαχαίρι.

Επειδή εγώ βρέθηκα στην απέναντι μεριά από σένα, να ξέρεις ότι καλύτερα να σε σκοτώνουν με μαχαίρι στην καρδιά, παρά με κουτάλι. Όχι σιγά σιγά, όχι ατέλειωτες συζητήσεις τα ίδια και τα ίδια, μπαμ και κάτω. Πιο εύκολα το ξεπερνάει ο άλλος αν τον χωρίσεις μαχαίρι, παρά αν το πας λάου λαόυ, και καλά για να μην πληγωθεί πολύ. Γιατί τότε πληγώνεται ακόμα πιο πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εγώ δε βλέπω καμία ψυχούλα και κανένα καλό παιδί. Βλέπω δύο ανθρώπους του βολέματος και του συμβιβασμού που έχουν αποφασίσει να στερηθούν τον έρωτα. Για ποιο λόγο ο καθένας, εσείς το ξέρετε.
    Για μένα είναι θλιβερό να μένει κάποιος σε μια σχέση από οίκτο. Δεν είναι αγάπη ο οίκτος. Είναι το πιο απαξιωτικό συναίσθημα. Και γι' αυτόν που τον προκαλεί για να διατηρήσει μια σχέση και γι' αυτόν που παραμένει στη σχέση επειδή λυπάται τον άλλον τον κακομοίρη, ο οποίος τι θ' απογίνει χωρίς αυτόν?
    νομιζω...πως συμφωνω απολυτως.......

Page 2 of 2 FirstFirst 12