?????????????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14

Thread: ?????????????

?????????????

Οταν νομιζεις πως η ζωη σου ειναι αντιστοιχη με αυτη του πρωταγωνιστη της ταιννιας The Truman Show......????

Senior Member
    Κατα την γνωμη μου σε λαθος κατηγορια το εχεις βαλει...

που θα επρεπε δηλαδη?

Senior Member
    (σωστα το εβαλες εδω)

λοιπον αν νομιζεις οτι εισαι στο τρουμαν σοου ,, προσπαθησε να βρεις που ..τελειωνουν τα σκηνικα και το σεναριο,
    και βγες τελείως απ το καστ της ταινιας !!!!

Quote Originally Posted by path View Post
    (σωστα το εβαλες εδω)

λοιπον αν νομιζεις οτι εισαι στο τρουμαν σοου ,, προσπαθησε να βρεις που ..τελειωνουν τα σκηνικα και το σεναριο,
    και βγες τελείως απ το καστ της ταινιας !!!!

τι εννοεις???

Senior Member
    αποπροσωποποιηση το λενε αυτο ;
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    αποπροσωποποιηση το λενε αυτο ;
    maus εξαρταται. Στην αποπροσωποποιηση (και αποπραγματοποιηση που εμφανιζονται μαζι) νιωθεις οτι ολα γυρω σου ειναι ψευτικα και ξενα λες και βλεπεις θεατρικο ή εισαι μεσα σε ονειρο. Δεν μπορω να καταλαβω αν η siaker μιλαει για αυτο. Εγω τουλαχιστον οταν το περιεγραφα ελεγα οτι νιωθω οτι ολα ειναι ψευτικα ενω ξερω πως ολα ειναι αληθινα.

Η σιακερ μπορει να εννοει
    A. Oτι βρισκει κοινα σημεια με τους ηρωες της ταινιες
    Β. Οτι νομιζει οτι ζει μεσα στην ταινια
    Γ. Οτι η ζωη της ειναι απολυτα ελεγχομενη απο αλλους
    Δ. Ενα σωρο αλλα πραγματα.
    Θα μπορουσε να ειναι και αποπροσωποποιηση

Senior Member
    ενοω οτι ο ηθοποιος εκει κανει εναν αγωνα να ξεφυγει απ τον ''ρόλο'' που του φορτωσανε .
    κανει εναν αγωνα ,σκαβει τουνελ , μπλοκαρει το συστημα παρακολουθησης , μπαινει σε βαρκα αντιμετωπιζει θυελες ωσπου βρισκει την ακρη του σκηνικου και ανεβαινει μια σκαλα που τον οδηγει στην ελευθερια .

δεν μπορω να αντιλιφθω πως και τι εννοεις... αλλη ερωτηση... αλλο η ψυχωση αλλο η διπολικη διαταραχη?? μπορει να υπαρχουν και τα δυο μαζι?

Senior Member
    αυτα μου θυμιζουν πολυ την ταινειες City of Ember - Ναυαγος.

Το θεμα ειναι αυτο προς το συμφερον μας ή οχι.. ειμαι λιγο ασχετος....

Quote Originally Posted by path View Post
    ενοω οτι ο ηθοποιος εκει κανει εναν αγωνα να ξεφυγει απ τον ''ρόλο'' που του φορτωσανε .
    κανει εναν αγωνα ,σκαβει τουνελ , μπλοκαρει το συστημα παρακολουθησης , μπαινει σε βαρκα αντιμετωπιζει θυελες ωσπου βρισκει την ακρη του σκηνικου και ανεβαινει μια σκαλα που τον οδηγει στην ελευθερια .
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

για παραδειγμα εχθες που ειχα παει για μπανιο εγιναν καποια σκηνικα τα οποια μου εφεραν παλι σκεψεις στο μυαλο πως οσοι ηταν μεσα στα σκηνικα αυτα με κοροιδευαν, γνωριζαν για εμενα και με τα λογια τους με κοροιδευαν!!! για παραδειγμα η κοπελα που πηγαμε για μπανιο ελεγε στο κινητο που την πηραν τηλεφωνο "το εκανα και σημερα αυτο", ακομη καθως πηγαιναμε με τη συγκοινωνια σπιτια μας εγινε ενα σκηνικο με μια σχετικα παια κοπελα και το αγορι της που ηταν αρκετα αδυνατο η οποια κοπελα του φωναζε και ουρλιαζε σε αυτον που την πηρε τηλεφωνο οτι εχω σχεση, μαλακα, μη με ξαναπαρεις τηλεφωνο και μου φανηκε πολυ περιεργο και τρελο σκηνικο και ολοι κοιτουσαν εμενα και οχι τα ατομα αυτα. πολλες φορες εχω δει ατομα να με κοιτανε. ακομη τωρα που δε νιωθω καλα ολοι στη γειτωνια ειναι με κλειστα παντζουρια. οι γονεις μου με αναζητουν σε σγκεκριμενες στιγμες οπου εγω σκεφτομαι διαφορα. περιεργα σκηνικα, που το καταλαβαινω πως ειναι στιμενα.

Αλλη ερωτηση...Συγγνωμη αλλα θελω να καταλαβω επιτελους!!! Ειδα πολλα βιντεο οπου εξηγουσαντις διαφορες μεταξυ ιδεοψαχαναγκασμους και ψυχωσεις!!! Καταλαβα οτι στις ψυχωσεις εμπεριεχεται η διπολικη διαταραχη και η σχοζοφρενεια ενω στους ψυχαναγκασμους απλα καποια κολληματα-σκαλωμετα που τραβαει καποιος. Εγω που πιστευω πως ταατομα αποτο περιβαλλονμου με κοροιδευουν επειδη ειτε τους φερθηκα ασχημα, ειτε επειδη με το χαρακτηραμου εκανα λαθος πραξεις προς εκεινους... τι εχω????????????? δεν ακουω φωνες σε καμια περιπτωση και αυτο ανοικει στους ψυχαναγκασμους νομιζω.... παρακαλω πειτε μου τη γνωμη σας!!! Περιμενω και τηλεφωνο απο τα ιατρεια του δημου, μηπως και με δεχτει καποιος ψυχολογος απο εκει.. αν και δυσκολο γιατι περιμενει κοσμος απο πισω.. συν οτιοι συνεδριες μας αναγκαστικα δε θα ειναι καθε 15 μερες που εχω αναγκη..... παρακαλω πειτε μου τη γνωημ σας!!!! :)

Banned
    Θα σου εξηγησει ο γιατρος τι εχεις και τι δεν εχεις.Φωνες ακουν οι διπολικοι κατα την διαρκεια της ψυχωσης.Οι σχιζοφρενεις μονο στο τελικο σταδιο.Αυτα που εχεις μπορει να ναι καχυποψια και να αυτοτιμωρησε.Μπορει να ναι αρρωστο.Το πιο πανω μπορει να ναι μανιες καταδιωξης

Quote Originally Posted by labwmenos View Post
    Θα σου εξηγησει ο γιατρος τι εχεις και τι δεν εχεις.Φωνες ακουν οι διπολικοι κατα την διαρκεια της ψυχωσης.Οι σχιζοφρενεις μονο στο τελικο σταδιο.Αυτα που εχεις μπορει να ναι καχυποψια και να αυτοτιμωρησε.Μπορει να ναι αρρωστο.Το πιο πανω μπορει να ναι μανιες καταδιωξης

Λαβωμενος σε ευχαριστω για την απαντηση σου!!!