Results 1 to 8 of 8
Thread: Tι μου συμβαίνει..??
-
18-01-2006, 23:38 #1
Tι μου συμβαίνει..??
Καλησπέρα εγώ είμαι 18χρονών..
Δε μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει,συνέχεια η διάθεση μου αλλάζει..
Βέβαια το πρόβλημά μου είναι ότι είμαι 18χρονών και δεν έχω ζήσει τίποτα μέχρι τώρα δε ζητάω τις υπερβολές που ακούω από αλλα παιδιά αλλά ζητάω απλά πράγματα,όπως μια φίλη,μια παρέα να βγώ έξω μια πρωτοχρονιά,΄τα απογεύματα όπως όλοι,ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα ούτε μια..Είμαι πραγματικά αντικοινωνικό άτομο.Σπάνια βγαίνω έξω.Δεν είναι ότι εχώ κάποιο πρόβλημα στην εμφάνιση αντιθέτως,τουλάχιστον σε αυτό δεν έχω παράπονο...
Αλλά Ντρέπομαι να κάνω πολλά πράγματα..Δε ξέρω πως να φερθώ,δεν έχω να πω κάτι με τον άλλο αφού δεν κάνω πράγματα.
Βέβαια στο σχολείο φαίνομουν τελείως διαφορετικός άνθρωπος.Εκεί ήμουν η πιο χαμογελαστή ότι και να γινόταν αλλά όταν γυρνούσα σπίτι η διάθεσή μου έπεφτε και γινόμουν χάλια.
Η μητέρα μου πάντα με καταλαβαινει όταν δεν είμαι καλά γι\'αυτό ίσως προσποιούμαι ότι είμαι μια χαρά,για να μη τη στενοχωρώ.
Δε ξέρω αν αυτά που είπα αποτελούν πρόβλημα ή είναι ιδέα μου αλλά...τα συμπερασματα δικά σας..
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας πάντως..
- 19-01-2006, 02:01 #2
Ναστια, γεια! Δεν έχεις ούτε ένα φίλο από το σχολείο? Μου κάνει εντύπωση αυτό. Σίγουρα δεν είναι φυσιλογικό να μην έχεις παρέες για να βγεις. Δε ξέρω τι άλλο να σου πω.
19-01-2006, 13:33 #3
Στο σχολείο είχα καλές παρέες-εκεί ήμουν τελείως διαφορετική.
Απλά δε τις κράταγα και για εκτός σχολείου.
Ίσως να φταίει που οι καλύτεροι μου φίλοι ήταν αγόρια όταν ήμουν μικρότερη.Δε ξέρω...
20-01-2006, 17:38 #4
Ναστια μου καλως ηρθες!Πιστευω πρωτα απο ολα οτι πρεπει να βρεις καποια πραγματα που σου αρεσουν και να ασχοληθεις μαζι τους.Ισως να νιωθεις οτι δεν υπαρχει κατι που να σε γεμιζει απολυτα,ομως αν ψαξεις καλυτερα ολο και κατι θα υπαρχει που θα σου τραβαει το ενδιαφερον.Οσον αφορα τις παρεες,υπαρχει και η περιπτωση να μην ετυχε να ταιριαζεις με καποια απο τις φιλες που ειχες,για να μπορεσει μια φιλια να διατηρηθει και εκτος σχολειου.Μην κλεινεσαι μεσα γιατι αυτο θα σε κανει να νιωθεις χειροτερα μετα.Πιστεψε στον ευατο σου και θα τα καταφερεις!!
21-01-2006, 11:43 #5
Γλυκειά μου Νάστια,
ο κάθε άνθρωπος είναι μια μοναδική προσωπικότητα και ανάλογα διαμορφώνει και χαρακτήρα, συνήθειες, παρέες. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι μέσα στη τρελλή χαρά, ούτε έχουμε όλοι τους φίλους να μας περιτριγυρίζουν, ουτε υπήρξαμε όλοι η ψυχη της σχολικής παρέας.
Κάποιοι είναι περισσότερο ή λιγότερο κοινωνικοί, κάποιοι είμαστε μοναχικοί.
Εσένα βέβαια σε ανησυχεί γιατί διαπιστώνεις ότι \"αλλαξες\" διάθεση. Οτι ησουν διαφορετική στο σχολείο και το σπουδαιότερο ειναι ότι δεν σου αρέσει η κατάσταση έτσι όπως είναι τώρα. Δεν σου αρέσει ο εαυτός σου.
Πάρε χαρτί και μολυβι και γράψε το ονομά σου. Δίπλα βάλε ένα επίθετο που νομίζεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο. και απο κάτω κάνε μια λίστα με το πως θα ήθελες να είσαι. Να εκφράζεσαι μόνο θετικά πχ \"ηρεμη\" , όχι \"να μην είμαι αγχωμένη\".
Δίπλα σε κάθε \"θέλω\" σου γράψε τους τρόπους που μπορεις να το καταφέρεις αυτό το θέλω. Θα δεις ότι σιγα σιγα πάνω στο χαρτι θα αναπτύσσεις τον χαρακτήρα σου, θα επεξεργάζεσαι τις επιθυμίες σου και στο τέλος θα έχεις μπροστά σου την εικόνα που θα ήθελες για σένα.
Γράψε σε ένα καθαρό χαρτι τα κατασταλαγμένα θέλω σου. Ο εγκέφαλός σου θα αρχίσει να τα επεξεργάζεται και να σου δημιουργει εκείνες τις καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν σε αυτό που θέλεις. Ανα πάσα στιγμή μπορεις να αλλάξεις τη λίστα σου με άλλα θέλω, άλλες επιθυμίες.
Το να μην έχουμε παρέες δεν είναι πάντα απομόνωση και αντικοινωνικότητα, μπορεί αν είναι μια φάση εσωτερικής αναζήτησης που χαράσσουμε πορεία για το μελλον, μια φάση που είμαστε εκλεκτικοί, διαλεκτικοί , απαιτητικοί προς εμάς και τους άλλους. Τα ώριμα παιδιά μπορεί να περνάνε αυτή τη φάση στα 18 , τα λιγότερο ώριμα την περάσαμε κάπου μετά τα 40. :cool::cool:
Η συζήτηση με ψυχολόγο θα σε βοηθήσει πολύ να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά, να βάλεις προτεραιότητες και επιθυμίες.
Πάρε βαθειά ανάσα και κολύμπα στη ζωή με τις ευαισθησίες , τις παραξενιές και τα θέλω σου. Είσαι εξάλλου μοναδική δεν μπορεις να μοιάζεις με κανέναν άλλον!
Είσαι στην αφετηρία για ένα συναρπαστικό ταξίδι : Να ταξιδέψεις προς τα \"εσω\" για να συναντήσεις τον καλύτερο εαυτό σου!
Καλή δύναμη!
05-07-2007, 00:19 #6
.....τωρα πως ειναι τα πραγματα;εχουν βελτιωθει η παραμενουν τα ιδια;
10-01-2008, 03:39 #7
geia su
tpt de su symvenei...epikoinonise mazi mu na pame gia kafe na perasume teleia..hehheehe :) [email protected]
10-01-2008, 08:15 #8
καλως το το γαμπρο....
:P
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία