Νιωθω να εχω χασει την ορεξη για ζωη...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Νιωθω να εχω χασει την ορεξη για ζωη...

Δεν ηξερα που να ποσταρω και το ποσταρα εδω στα γενικα. Ειμαι 28 χρονων... Απεξω φαινομαι μια χαρα παιδι αλλα μεσα μου ειμαι νεκρος... Με εχουν νεκρωσει οσα περναω... Πανω που παιρνω τα πανω μου ξαναπεφτω... Ειμαι Φοβερα απογοητευμενος απο μενα. Στερηθηκα τη σεξουαλικη απολαυση, εκτος απο πρακτικη και στρατο δεν εχω δουλεψει σχεδον ποτε μου. Εχω μονο ενα πτυχιο... Ειχα μονο μια κοπελα και τις εβγαλα ολες μου τις ανασφαλειες και τα απωθημενα.... Την χωρισα για να την προστατευσω απο εναν εκκολαπτομενο καταθλιπτικο και γιατι συνηθως ειχα εκρηξεις θυμου. Εχω αμφιβολιες για την σεξουαλικοτητα μου... Και ξερω πως ολα αυτα θελουν υπομονη αλλα δεν εχω αλλη ρε παιδια...δεν ξερω απο που να ξεκινησω... Ολα μου πανε στραβα... Εχω τρομερο αγχος... Φοβαμαι για το μελλον και κλαιω για τα νιατα μου που πεταξα και την ανεμελια που ποτε δεν εζησα.... Σημερα στα καλα καθουμενα απο το πουθενα καθως οδηγουσα με πιασανε ακραια νευρα και κλαματα... Μετα ειχα μια συναντηση με ενα ατομο που με εκνευριζει.... Και επαθα και λουμπαγκο που το 70 τοις εκατο οφειλεται στην κακη ψυχολογια μου... Εχω χασει καθε ορεξη για ζωη αλλα ο μεγαλυτερος μου φοβος ειναι ο χρονος... Φοβαμαι οτι εχασα τα καλυτερα κι οτι απο δω και περα οτι και να κανω θα το αρωμα "τελευταιος και καταιδρωμενος".... Ολο χτυπιεμαι μεσα μου... Με μισω βαθια... Και τον μαλακα τον πατερα μου που το μοναδικο που μου κληρονομησε ειναι γαμημενη ψυχολογια!!!!! Αυτος ο σκατοκοσμος δεν ειναι για μενα... Αληθεια θελω να πεθανω να ξεμπερδευω... Δεν την θελω τεοια ζωη... Δεν μου εχει μεινει κι αρκετη αλλωστε... Σκατα ολα ρε γαμωτο θελω να κλαψω... :(

Senior Member
    λες οτι φοβασαι πως εχασες τα καλυτερα δλδ?τι θα ηθελες να ειχες κανει στα τοσα χρονια που δεν το εχεις κανει?

Senior Member
    κατι παρομοιο συμβαινει και με μενα φιλε...ειμαι κατα κατι μικροτεροσ σου αλλα και γω αυτο φοβαμαι...οτι θα χασω και γω ετσι τσαμπα και για μαλακιεσ τα καλυτερα μου χρονια.....ηδη τα χανω ειμαι τοσο μονοσ...πλεον δεν μ λειπει η σαρκικη απολαυση, δεν μ λειπει το να κανω σεξ...μ λειπει ο ερωτασ και η συντροφικοτητα.......μια γυναικεια αγκαλια...εγω και που σπουδαζω μονο οτι ειναι τα καλυτερα χρονια αυτα των σπουδων δεν εχω δει...οτι χειροτερο το βιωνω τωρα.....γνκ ρε πουστη μου και καλο να κανω.....σε κακο μου βγαινει...παντα ζημιωμενοσ εγω βεβαια....τι να πεισ....ζω ισα ισα για να ζω....και στ τελοσ νοιωθω και οτι ταλαιπωρω και τσ υπολοιπουσ με τν υπαρξη μου...:(

Senior Member
    χαλαρωστε παιδια...ακομα ειστε πιτσιρικια...εχετε ολη την ζωη μπροστα σας... και καλα θα ρθουν κι ακομη πιο ασχημα....και μετα παλι καλα...κι αυτο γινεται συνεχεια...στο τελος γινεται τοσο συνηθειο...που ουτε καν το καταλαβαινεις.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    χαλαρωστε παιδια...ακομα ειστε πιτσιρικια...εχετε ολη την ζωη μπροστα σας... και καλα θα ρθουν κι ακομη πιο ασχημα....και μετα παλι καλα...κι αυτο γινεται συνεχεια...στο τελος γινεται τοσο συνηθειο...που ουτε καν το καταλαβαινεις.....
    αν ερχονταν τα κακα μαζι και με κανα δυο καλα καθε τοσο τοτε ναι....μια χαρα χαλαροι θα ημασταν...οταν η ζωη σου ομωσ επιδιωκεισ να ειναι ωραια και οι συγκηριεσ σε ανταμοιβουν με συνεχεισ ηττεσ τοτε...??τοτε υπαρχει θεματακι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    κατι παρομοιο συμβαινει και με μενα φιλε...ειμαι κατα κατι μικροτεροσ σου αλλα και γω αυτο φοβαμαι...οτι θα χασω και γω ετσι τσαμπα και για μαλακιεσ τα καλυτερα μου χρονια.....ηδη τα χανω ειμαι τοσο μονοσ...πλεον δεν μ λειπει η σαρκικη απολαυση, δεν μ λειπει το να κανω σεξ...μ λειπει ο ερωτασ και η συντροφικοτητα.......μια γυναικεια αγκαλια...εγω και που σπουδαζω μονο οτι ειναι τα καλυτερα χρονια αυτα των σπουδων δεν εχω δει...οτι χειροτερο το βιωνω τωρα.....γνκ ρε πουστη μου και καλο να κανω.....σε κακο μου βγαινει...παντα ζημιωμενοσ εγω βεβαια....τι να πεισ....ζω ισα ισα για να ζω....και στ τελοσ νοιωθω και οτι ταλαιπωρω και τσ υπολοιπουσ με τν υπαρξη μου...:(
    Τοτε ανοιξε δικο σου θεμα...σορρυ που στο λεω... αλλα εδω ειναι φορουμ υποστηριξης οχι να κλαιμε τη μοιρα μας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnwstos View Post
    λες οτι φοβασαι πως εχασες τα καλυτερα δλδ?τι θα ηθελες να ειχες κανει στα τοσα χρονια που δεν το εχεις κανει?
    Θα ηθελα να:

Ειχα πιο μεγαλη εμπειρια απο δουλεια και απ την κοινωνια
    Να ειμαι πιο κοινωνικος ΚΑΙ προσχαρος με τους ανθρωπους
    Να εχω να θυμαμαι πιο πολλα ευχαριστα παρα δυσαρεστα
    Να ειχα πιο πολλες ερωτικες αλλα και συναισθηματικες σχεσεις
    Να ειχα χαρει πιο πολυ τις στιγμες που προοριζονται για διασκεδαση... Οι πιο πολλες καλοκαιρινες-χριστουγεννιατικες κτλ διακοπες παντα χαρακτηριζονται ειτε απο πληρη απουσια ειτε απο αφραγκια διοτι λιγο η τεμπελια μου λιγο τα ψυχολογικα μου προβληματα δεν με αφηναν να βρω μια ψωροδουλεια να βαζω στην ακρη ενα χαρτζηλικι εστω για αυτες τις στιγμες...μιλαμε για τον απολυτο Loser...
    Να ημουν πιο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ γενικως

Senior Member
    Για μενα παντως αν συνεχιστει αυτο λιγο καιρο ακομα, μονο ο ΘΑΝΑΤΟΣ θα αποτελει λυση.... γιατι ζωη μιση δεν εχει και πολυ νοημα

Senior Member
    Δεν θελω να γκρινιαξω.... αλλα θα γκρινιαξω....

Αμα θελει κανεις να μοιραστει μαζι μου τροπους αυτοκτονιας ανωδυνους ας το κανει

Senior Member
    jimmaster μου,
    τον ψυχικό πόνο θες ν' αντιμετωπίσεις και σωστά επιλέγεις να γκρινιάζεις! Φώναξε κιόλας αν αυτό σε βοηθάει!
    Μέσα σου να ξέρεις έχεις όλη την δύναμη για να δώσεις διέξοδο.., στηρίξου όμως και κάπου για να τα καταφέρεις καλύτερα!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    jimmaster μου,
    τον ψυχικό πόνο θες ν' αντιμετωπίσεις και σωστά επιλέγεις να γκρινιάζεις! Φώναξε κιόλας αν αυτό σε βοηθάει!
    Μέσα σου να ξέρεις έχεις όλη την δύναμη για να δώσεις διέξοδο.., στηρίξου όμως και κάπου για να τα καταφέρεις καλύτερα!
    Το ξερω οτι την εχω ομως υπαρχουν στιγμες που χανω το ηθικο μου.... οπως τωρα...τα εχω σιχαθει ολα.... θελω να αλλαξουν ολα... με εχει κουρασει πολυ ο εαυτος μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Το ξερω οτι την εχω ομως υπαρχουν στιγμες που χανω το ηθικο μου.... οπως τωρα...τα εχω σιχαθει ολα.... θελω να αλλαξουν ολα... με εχει κουρασει πολυ ο εαυτος μου
    ο εαυτός σου, το μόνο που θέλει είναι να τον αγαπήσεις και να τον φροντίσεις όπως του αξίζει! πίστεψε το αυτό.. κι όλα θ' αλλάξουν αν οι αποτυχίες σου ή και των άλλων τα λάθη
    αντί να σε καταβάλουν, αποτελέσουν την εμπειρία σου για τις επόμενες επιτυχίες που θάρθουν, αρκεί να μην το βάζεις κάτω και να συνεχίζεις την προσπάθεια.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Δεν θελω να γκρινιαξω.... αλλα θα γκρινιαξω....

Αμα θελει κανεις να μοιραστει μαζι μου τροπους αυτοκτονιας ανωδυνους ας το κανει
    Εγω ξερω μερικους αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να σου πω.....για τον απλουστατο λογο.οτι αυτο που θελεις πραγματικα δεν ειναι να πεθανεις,αλλα να γινεις ευτυχισμενος......
    λοιπον τζιμ.....παψε να τα περνεις ολα τοσο σοβαρα......και να τα αναλυεις τοσο πολυ......κι αρχισε να ζεις.....ποτε δεν ειναι αργα...ποσο μαλλον οταν εισαι τοσο μικρουλης.....