Results 1 to 11 of 11
Thread: Θέλω πολύ Θεσσαλονίκη
-
04-07-2012, 12:18 #1
Θέλω πολύ Θεσσαλονίκη
Γεια σας! Ειμαι 18 και φετος εδωσα πανελληνιες... ειμαι καπου στα 100 μορια παραπανω απο τη σχολη πολυτεχνειου στη θεσσαλονικη που θελω (4ο πεδιο δηλαδη) και φετος λενε ολοι οτι σε αυτο το πεδιο οι βασεις θα πεσουν... εγω ομως δε μπορω να ησυχασω... σκεφτομαι οτι θα τη χασω τη σχολη και ειλικρινα θα στεναχωρηθω πολυ γιατι εχω φιλους εκει,η κοπελα μου παει εκει...εννοω θεσσαλονικη... και ειμαι πολυ down ψυχολογικα για αυτο το λογο... αφηστε που δεν εχω υπομονη να περιμενω και αλλεσ εκτιμησεις για τη βαση... απλα ηθελα να ρωτησω... αλλοι που δινανε πανελληνιες και ηταν καπως στην ιδια φαση με μενα , να διαβαζουν συνεχεια εκτιμησεις για τις βασεις κτλπ , τι συμπερασμα εβγαλαν?? αυτα που ακουγονται για καθε πεδιο βγαινουν αληθινα τελικα?? μακαρι να βγαινουν γιατι θελω πολυ να παω θεσσαλονικη ... ειμαι σιγουρος οτι θα περασω αξεχαστα σε συνδιασμο και με μια σχολη που τη θελω πολυ!
- 04-07-2012, 12:23 #2
κοιταξε..το έχω ψάξει τόσο..στο 4 πεδίο σίγουρα θα πέσουν,αλλά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη λόγω οικονομικής κρίσης ίσως ανέβουν.
χαλάρωσε όμως γιατί εγώ για να πάω σε σχολή που μου αρέσει θα πάω στην άλλη άκρη της ελλάδος μακριά από τους φίλους μου και το αγόρι μου.
σε όποια πόλη και να πας θα κάνεις καινούριους φίλους χωρίς απαραίτητα να χάσεις τους παλιους..το βλέπω από τον αδερφό μου. επίσης θα περάσεις αξέχαστα όπου και να πας.No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
04-07-2012, 13:02 #3
Ξερεις τι ομως?? εχω γραψει παρα πολυ καλα και θα στεναχωρηθω πολυ αν δε περασω εκει που θελω εγω... τι εννοεις λογω οικονομικης κρισης?? οτι δηλαδη δε θα φυγουν τα παιδια απ τις πολεις τους ε?? εχεισ δικιο αλλα οπου και να μπεις διαβαζεις οτι στο 4ο ειδικα πεδιο θα πεσουν παντου... στα μεγαλα κεντρα 200-400 μορια και στην επαρχια παραπανω... αλλα πραγματικα δε ξερω τι να πιστεψω... απλα εχω κανει ονειρα για αυτη τη πολη καταλαβαινεις πως ειναι... και επισης ειναι και το πανεπιστημειο.. το αριστοτελειο εχει εστω καποια αναγνωριση και στο εξωτερικο... εστω μικρη! δε το περιμενα ουτε εγω σε καμια περιπτωση να βγαλω 18.000 μορια αλλα να που τα εβγαλα και αρχισα να φανταζομαι τη ζωη μου και να που υπαρχει αβεβαιοτητα ακομα και δεν ειμαι χαρουμενος... οσο για αυτο για τους φιλους μου που σου ειπα ειναι και οικονομικο ζητημα... στη θεσσαλονικη αν παω θα συγκατοικησω με φιλο μου οποτε τα εξοδα μειωνονται αισθητα
04-07-2012, 13:09 #4
παιδια καλα αποτελεσματα!! ευχομαι να πιασετε τη σχολη που θελετε και οι κοποι σας να ανταμοιφθουν! να ειστε σιγουροι οτι σε οποια πολη και να περασετε θα εχετε μια υπεροχη φοιτητικη ζωη :)
Will I ever be free?
04-07-2012, 13:16 #5
Ευχαριστουμε πολυ Lucy να σαι καλα!! Το ελπιζουμε
04-07-2012, 13:24 #6
lucy ευχαριστώ.:)
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
04-07-2012, 13:27 #7
νιφάδα εσυ που θες?? εισαι ευχαριστημενη?? εμενα αυτο ειναι που με προβληματιζει...το οτι αν δε παω θεσσαλονικη , ναι μεν θα ειμαι στην ιδια σχολη αλλα σε αλλη πολη, θα στεναχωρηθω γιατι τα χα φανταστει αλλιως τα πραγματα
04-07-2012, 13:37 #8
εγω μένω στη θεσσαλονίκη..κατα πάσα πιθανότητα περνάω στην κρήτη,στην πόλη από την οποία είμαι κιόλας..αλλά αν και την λατρεύω την κρήτη,δεν θέλω και τόσο..αλλιώς τα είχα φανταστει.
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
04-07-2012, 13:51 #9
Ε τοτε προφανως καταλαβαινεις τι εννοω... απο αποψη σχολης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... απο κει και περα τα εχω φανταστει εντελως διαφορετικα τα πραγματα οσων αφορα τη πολη... ειναι και η κοπελα μου στη μεση και καταλαβαινεις... δεν επελεξα τη σχολη με βαση τη πολη αλλα οσο να να θα στεναχωρηθω πολυ αν τη χασω γιατι με αυτα που ακουγα για τις βασεις οτι στο 4ο θα πεσουν και σε συνδιασμο με το οτι εγραψα πολυ καλα ημουν σιγουρος οτι θα την επιανα τη σχολη και μου ρθε ξαφνικο
14-07-2012, 21:54 #10
Όταν έδινα εγώ πανελλήνιες οι εκτιμήσεις ήταν άλλα αντάλλων. Και μιλάμε και για ισχυρές προβλέψεις του τύπου να αναμένουν πτώση 600 μόρια και αυτή τελικά να είναι 100. Εγώ πάντως δε σε βλέπω να πηγαίνεις Θεσ/νικη, εδώ θα μείνεις.
14-07-2012, 22:14 #11
οι εκτιμησεισ ειναι αλλα αντ αλλων παντα διαχρονικα!!!!!!!!!1