Xreiazomai epeigontws thn voh8eia sas! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Ξέρεις τα σχόλιά σου με προκαλούν τόσο που θα ήθελα να δω πως είσαι εμφανισιακά και αναστατώνεις τόσο τον γυναικείο πληθυσμό.Να δω αν το αξίζεις ρε παιδί μου.Τι είναι αυτό το τόσο ξεχωριστό που έχεις ή πιστεύεις ότι έχεις πάνω σου και σε προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες;Είχες ποτέ κάποια σταθερή σχέση;Μας λες απ\'τη μία ότι είσαι αγχώδης,δηλαδή μας εκθέτεις από μόνος σου ένα ψυχολογικό σου πρόβλημα και απ\'την άλλη θες να απαντήσουμε στην μία ερώτηση που έθεσες.Τότε γιατί αναφέρεις ότι είσαι αγχώδης;Τσάμπα δεν μας παιδεύεις να κάνουμε αναλύσεις;

Senior Member
    Καλε μου εναλλακτικε εφοσον \"τα άλλα δεν σε ενδιαφερουν\" μπορεις πολύ απλα να μην σταθεις σε αυτα, να τα προσπερασεις και να κρατησεις μονο τα σχολια που καναμε περι του προβληματος με τον ιδρώτα. Εσυ όμως το κάνεις θέμα που τολμήσαμε να αγγιξουμε και τα θέματα που μας εγραψες μεν, δεν τα τελειωσες ομως με ερωτηματικο αλλα με τελεια. Γιατι σε ενοχλει τόσο που τα θιξαμε? Πιστευω οτι αν οντως δεν σε ενδιεφερε καθολου αυτου δεν θα ειχες μυγιαστει..Αν μου επιτρεπεις την εκφραση. Ο καθενας εχει το δικαιωμα να λεει την αποψη του πανω σε ενα post που εχει γραφει...
    Περιμενουμε παντα τα νεα σου. Πως παει ο ιδρωτας? Καλυτερρεψε? Επιδεινωθηκε? Ποτε σου εμφανιστηκε αυτο το συμπτωμα?
    Φιλια

Senior Member
    Κι εγώ έχω την ίδια περιέργια με την kassi για την εμφάνιση του εναλλακτικού

Senior Member
    Πάντως όπως και να έχει εναλλακτικέ πιστεύω ότι θες να τραβάς την προσοχή των γυναικών.Το επιδιώκεις,το αποζητάς και το απολαμβάνεις.Το θέμα για εμένα είναι θα μπορούσες να έλξεις την προσοχή των γυναικών χωρίς να το επιδιώξεις;Άλλες ερωτήσεις που μου έρχονται είναι για πόσο χρονικό διάστημα την τραβάς την προσοχή;Ξέρεις εν μέρει ζήσαμε και αποζητήσαμε και εμείς την προσοχή των ανδρών.Αλλά τι γίνεται με αυτό που πραγματικά είμαστε;Θα κέρδιζε αυτό την προσοχή;Η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε πει σε μία συνεντευξή της ότι θα μπορούσα να είχα όποιον ήθελα.Και γιατί τότε δείχνει πάντα μελαγχολική και προβληματισμένη;Είμαι σίγουρη πως θα υπάρχει έστω και ένας που θα ήθελε και δεν θα μπορούσε να έχει.Έστω και ένας.Αυτός αρκεί να καταρρίψει τον μύθο.Λοιπόν μη με τρελαίνεις τώρα ότι είσαι Θεός και ότι όλες οι γυναίκες κόβουν την φλέβα τους για την πάρτη σου.Η συμπεριφορά σου και μόνο με προκαλεί και προδιαθέτει αρνητικά!!!Τέλος πάντων έδωσα την δική μου καυστική απάντηση στην \"πρόκλησή\" σου.Επί της ουσίας νομίζω πως εσύ ξέρεις πολύ καλά ποια μέθοδο να ακολουθήσεις για να σταματήσεις τον ιδρώτα.Το πόστ σου μοιάζει περισσότερο σαν μια διαφήμιση του εαυτού σου παρά σαν μια έκκληση για βοήθεια!

Junior Member
    Γεια σας και παλι, ειμαι ξανα πισω μετα απο τοσο καιρο απουσιας. Σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχη σας στο προβλημα μου. Αλλα παρεξηγησατε τα λογια μου, με την φραση θελω να αρεσω σε ολα τα θυληκα του κοσμου δεν μιλουσα αντικειμενικα, αν ειναι δυνατον, απορω πως μερικοι το πηρατε στα σοβαρα. Κ με την φραση τπτ δν με γεμιζει ενοουσα τις αυξημενες απαιτησεις που εχω. Συγγνωμη λοιπον που νομιζα προς στιγμην οτι μιλαω με τα φιλαρακια μ κ μιλουσα πιο χυμα. Πηγα σε ψυχολογο, εκανα εξετασεις παθολογικες κ ολα οκ. Ειδικα ο ψυχολογος με εκανε απο το πρωτο ραντεβου να σταματησει ο ιδρωτας! Κ για να μην τα πολυλογω μου εμαθε να ειμαι λιγο περισσοτερο στ @@ μ ατομο (συγγνωμη για την εκφραση) κ να μην τα παιρνω ολα τοσο πολυ τοις μετρητοις. Αλλα μου ειπε κιολας οτι με την εμφανιση που εχω ειναι λογικο να νομιζω οτι με τεσταρει ο καθε ανθρωπος που συνανταω. Επισης, γιναμε πολυ καλοι φιλοι με τον ψυχολογο κ συχνα πυκνα παμε για καφε. Η προσωπικη μ ζωη, αν κ πολυ καλη, ποτε δεν ηθελα κατι μονιμο, (η μεγαλυτερη μ σχεση ηταν 10 μηνες) αλλα εδω κ 1 μηνα ειμαι μια κοπελα που απλα βαραω ταμειο γι αυτην. Ειμαι σιγουρος οτι δν υπαρχει πιο ομορφη γυναικα στον κοσμο(τροπος που λεγειν για να μην παρεξηγηθω παλι). Ιδρωτας τελος λοιπον, αγχος ελαχιστο μονο εκει που πρεπει, χαμογελο επιτυχιας στα χειλη, γεματος συναισθηματικα εχοντας διπλα μ την καλυτερη κ πιο ομορφη γυναικα του κοσμου, κ γενικως ολα κυλανε τοσο ομορφα... Σας ευχαριστω πολυ ολους σας. Κ σας ευχομαι οσο το δυνατον γρηγοροτερα να περασετε τα προβληματα σας. Κ μην στεναχωριεστε για τπτ. Για ολα υπαρχει μια γαμ*μενη λυση.

Junior Member
    Originally posted by kassi_21
    Πάντως όπως και να έχει εναλλακτικέ πιστεύω ότι θες να τραβάς την προσοχή των γυναικών.Το επιδιώκεις,το αποζητάς και το απολαμβάνεις.Το θέμα για εμένα είναι θα μπορούσες να έλξεις την προσοχή των γυναικών χωρίς να το επιδιώξεις;Άλλες ερωτήσεις που μου έρχονται είναι για πόσο χρονικό διάστημα την τραβάς την προσοχή;Ξέρεις εν μέρει ζήσαμε και αποζητήσαμε και εμείς την προσοχή των ανδρών.Αλλά τι γίνεται με αυτό που πραγματικά είμαστε;Θα κέρδιζε αυτό την προσοχή;Η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε πει σε μία συνεντευξή της ότι θα μπορούσα να είχα όποιον ήθελα.Και γιατί τότε δείχνει πάντα μελαγχολική και προβληματισμένη;Είμαι σίγουρη πως θα υπάρχει έστω και ένας που θα ήθελε και δεν θα μπορούσε να έχει.Έστω και ένας.Αυτός αρκεί να καταρρίψει τον μύθο.Λοιπόν μη με τρελαίνεις τώρα ότι είσαι Θεός και ότι όλες οι γυναίκες κόβουν την φλέβα τους για την πάρτη σου.Η συμπεριφορά σου και μόνο με προκαλεί και προδιαθέτει αρνητικά!!!Τέλος πάντων έδωσα την δική μου καυστική απάντηση στην \"πρόκλησή\" σου.Επί της ουσίας νομίζω πως εσύ ξέρεις πολύ καλά ποια μέθοδο να ακολουθήσεις για να σταματήσεις τον ιδρώτα.Το πόστ σου μοιάζει περισσότερο σαν μια διαφήμιση του εαυτού σου παρά σαν μια έκκληση για βοήθεια!
    Μαλλον με παρεξηγησες, μα γιατι να διαφημησω τον εαυτο μ, εφοσον εδω δν φαινεται ουτε καν το ονομα μου, ουτε καμμια φωτογραφια μου? Ειλικρινα δν σε καταλαβαινω.

Senior Member
    θα σου δωσω πολλες λυσεις :axe,rexona,fa,str8,nivea,old spice
    δοκιμασε ολο και καποιο θα σου κατσει
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Πιστευω το προβλημα σου με το αγχος πηδηξε στην εμμονη. Αν δεν απεξαρτηθεις απ\' αυτη τωρα, θα ειναι πιο δυσκολο μετα.

Senior Member
    Απο οτι καταλαβα πηγαινετε για καφε με τον ψυχολογο σου ενω κανεις θεραπεια μαζι του η εχετε σταματησει?
    Αν οχι, τοτε μπαινω σε σκεψεις διοτι η ψυχοθεραπευτικη σχεση αν και εχει μεσα της στοιχεια μια φιλικης σχεσης σε καμια περιπτωση δεν ειναι τετοια..Ειναι ενα διαφορετικο ειδος σχεσης..
    Το τελευταιο μηνυμα σου μου δινει μια αισθηση \"καθησυχαστικου σκοπου\".
    Να σου κανω αλλη μια ερωτηση? Θελεις περισσοτερο να καθησυχασεις εμας η τον ιδιο σου τον εαυτο?
    Χαιρομαι εν μερει για αυτα που ακουσα( και ιδιως για το προβλημα με τον ιδρωτα που βελτιωθηκε)...
    Να εισαι καλα, και καλη τυχη σε καθε σου προσπαθεια

Page 2 of 2 FirstFirst 12