AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Junior Member
    Quote Originally Posted by katerinanina View Post
    εχετε ολοι τα δικια σας! τωρα ειμαι 23 και αν δε κανω πραγματα νομιζω θα μου μεινουν απωθημενα που καποια στιγμη στη πορεια θα βγουν και τοτε η θα τον πληγωσω ακομη περισσοτερο η θα υποφερω... ειμαι πολυ μπερδεμενη, δε μπορω να χωρισω, αλλα ταυτοχρονα θελω να ζησω και κατι διαφορετικο! Μου φαινεται θα εχει πολυ πονο η συνεχεια δυστυχως οτι κι αν γινει...:(
    φυσικάαα είσαι πολύ νέα και πρέπει να χαρείς την ζωή σου αλλιώς θα σου μείνουν σίγουρα απωθημένα τα οποία θα σε βασανίζουν σε όλη σου την ζωή και ίσως κάποια μέρα αποδειχθούν μοιραία και σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις! πρέπει να σκεφτείς δεν πας και για γάμο βρε κοπελιά!!! λες ότι το σεξ είναι μια απλή διαδικασία πια για σένα και είσαι 23 μετα δηλαδή τι θα κάνεις?? σκέψου και προστάτεψε τον εαυτό σου! ζήτα και την βοήθεια δικών σου ανθρώπων που εμπιστεύσαι!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by katerinanina View Post
    εχετε ολοι τα δικια σας! τωρα ειμαι 23 και αν δε κανω πραγματα νομιζω θα μου μεινουν απωθημενα που καποια στιγμη στη πορεια θα βγουν και τοτε η θα τον πληγωσω ακομη περισσοτερο η θα υποφερω... ειμαι πολυ μπερδεμενη, δε μπορω να χωρισω, αλλα ταυτοχρονα θελω να ζησω και κατι διαφορετικο! Μου φαινεται θα εχει πολυ πονο η συνεχεια δυστυχως οτι κι αν γινει...:(
    φυσικά και πρέπει να κάνεις καινούργια πράγματα είσαι νέα βρε κοπελιά! ζήσε την ζωή σου!!! πρέπει να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου!! μίλα στον φίλο σου πες του τι νιώθεις αν αξίζει θα σε βοηθήσει! αλλιώς πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου! αν δν κάνεις αυτά που θες θα σου μείνουν απωθημένα σέ όλη σου την ζωή που μπορεί κάποτε να αποβούν μοιρέα και να σε οδηγήσουν σε ακραίες αποφάσεις! είπες πως το σεξ τώρα πια για σένα είναι μια απλή διαδικασία και είσαι μόνό 23 ετών? αργότερα δηλαδή τι θα γίνει??? βγες έξω κάνε φίλους φλέρταρε και νιώσε γυναίκα αν δν κάνεις καινούργια πράγματα τώρα πότε θα τα κάνεις??!!!

Senior Member
    Κατερινα επρεπε να εχεις φυγει ηδη απο αυτη την σχεση.
    Δυο χρονια εχεις χασει το ενδιαφερον σου και νιωθεις την αναγκη να φλερταρεις με αλλους.
    Δεν καταλαβαινω γιατι παραμενεις εκει.
    Τι ειναι αυτο που σε κραταει?
    Τι πιστευεις οτι θα χασεις αν χωρισεις?

Ο betelgeuse έχει εν μέρει δίκιο...από οτι κατάλαβα το μόνο που σε κρατάει είναι οτι ειναι καλό παιδί οπως λες και σου έχει σταθεί, αλλά αυτό σε μια σχέση δε φτάνει...μάλλον η σχέση σας έχει κάνει τον κύκλο της...

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    το εντονο σε κάποιο χρόνο θα γίνει κ αυτό βαρετό κ θα μεγαλώσεις κ θα φας τα μούτρα σου φορές που θα ωριμάσεις κ πλέον θα σ φτανει που ο άλλος σε στηρίζει κ τότε θα ψάχνεις αλλά που θα βρεις δε ξέρω
    συμφωνω απολυτα

Junior Member
    πιστευω πως τα καλα παιδια δε πρεπει να τα αφηνουμε.. (αποψη μου)
    γιατι ειπες επισης οτι καποτε τρελαινοσουν για το σεξ αλλα τωρα για σενα ειναι μια απλη διαδικασια...
    με τον επομενο δηλαδη δε θα γινει το ιδιο νομιζεις?
    και μπορει να πεσεις σε κακο χαρακτηρα να κακοπερνας κιολλας.. αλλα μπορει να σου τυχει κελεπουρι.. ποτε δεν ξερεις..

λες οτι τον λατρευεις αλλα φαινεται πως οχι... δειχνεις να τον βαρεθηκες.. δε σε κατηγορω.. ουτε σε κρινω..
    στην τελικη κανε οτι νιωθεις και οτι γουσταρεις γιατι πολυ απλα προκειται για την δικη σου ζωη..
    φροντισε ομως να μη πληγωνεις τους αλλους ανθρωπους γυρω σου, φροντισε να σε θυμουνται με ομορφη αναμνηση..
    δε θα θελες να μιλανε ασχημα για εσενα και τις πραξεις σου..

Junior Member
    και επισης, πιστευω οτι και σε αυτον θα αξιζει μια κοπελα που να τον αγαπησει οποτε αστον αφου δε νιωθεις αγαπη για εκεινον..
    και θα βρεθει μια που να τον κανει ευτυχισμενο καποια στιγμη...

Page 2 of 2 FirstFirst 12