ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΩ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 104
    Member

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΩ?

Kαλημέρα σε όλους σας,είμαι καινούργια και θα ήθελα τη γνώμη σας (κυρίως απο τους άντρες),
    ήμουν με ένα παιδί 2 μήνες περίπου και βρεθήκαμε...μετά απο καιρό,όμως μόνο μια φορά,ενώ μέχρι να ξαναβρεθούμε μιλούσαμε με sms ,τηλ , e-mail απο τότε που έγινε η συνάντησή μας...δεν έχει επικοινωνήσει ούτε και εγώ κόψαμε,ενώ δεν τσακωθήκαμε ίσα ίσα .
    Θέλω να τον πλησιάσω αλλά να μην είναι πολύ μπαμ,δεν θέλω να στείλω sms,τηλ
    .Σκέφτομαι να συναντηθούμε "τυχαία"όπως θα πηγαίνει στη δουλεία του και έχω μετά τον τρόπο να συναντηθούμε ή να του στείλω κάποια βιβλία ανώνυμα και μετά από λίγες μέρες να στείλω "πώς σου φάνηκαν τα βιβλία?"
    Δεν ξέρω τα στέκια του δυστυχώς.
    τι λέτε βρε παιδιά??

Senior Member
    Εγω θα σου προτεινα να τον ξεχασεις και να συναντησεις εμενα.

Member
    το θέμα μου δεν είναι να συναντήσω κάποιον,(ακόμα και αν ήταν αυτό δεν θα το έκανα από εδώ μέσα)αλλά αυτόν.

Senior Member
    Oποια γυναικα δεν με θελει σημαινει οτι αδιαφορει για μενα. Εγω τοτε γιατι να ενδιαφερθω για σενα?

Senior Member
    τάσο είσαι απίθανος!

Senior Member
    taso i kopela milaei sovara.auto pou les zouzou to exo kanei kai ego na pigeno na tin arazo exo apo tin douleia tis kai dithen perasa tixea i mexri na pigeno kai stin paralia pou kanei mpanio.ama kaneis ena dio tetoia kai deis oti den travaei i o tipos den se thelei i exei brei allin.episis ena biblio ine kai auto mia lisi.alla prospathise na matheis tin apantisi stin erotisi pou zitas gia na min basanizesai.

Senior Member
    Eγω να δεις ποσο σοβαρα μιλαω...

Senior Member
    Αμάν βρε Τάσο......ειλικρινά θα μπορέσεις επιτέλους σε αυτό το forum που μπήκες να συμμετέχεις ενεργά χωρίς να θέλεις όλος ο κόσμος να στρέφει την προσοχή του γύρω από εσένα???:(:( Έλεος πια!!!!!!!

Αν το μόνο υπαρξιακό σου είναι να βρεις γυναίκα για σχέση τότε κάντο με άλλον τρόπο και όχι να παίζεις με τον πόνο των ατόμων που επιθυμούν άλλου είδους επικοινωνία!!!

Έχω βαρεθεί να βλέπω ανάμεσα στις απαντήσεις των υπόλοιπων παιδιών εδώ , τις άσχετες με το εκάστοτε θέμα παρενθέσεις σου ότι θέλεις γυναίκα!!! Ωραία το καταλάβαμε ...... και για ακόμα μια φορά σου λέω να σεβαστείς όλους μας εδώ όταν μιλάμε για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που θέτει ένα καινούργιο ή παλαιό μέλος!!!

Στην προκειμένη περίπτωση η zouzou έθεσε μιαν ερώτηση που δεν απευθύνονταν σε εσένα προσωπικά αλλά ήθελε μιαν αντικειμενική γνώμη στο πρόβλημά της. Με τα σχόλια που της έκανες ειρωνεύεσαι τα όσα ήθελε να πας πει ανοίγοντας την καρδιά της.......
    Αντί να ψάχνεις για γυναίκα ...ψάξε καλύτερα τους λόγους που τις απωθείς με τη στάση σου.

ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΙΑ!!......

Senior Member
    Το υπαρξιακο μου προβλημα δεν ειναι το να βρω γυναικα, αλλα οι υποκριτικοι τροποι που απαιτειται να ακολουθησει κανεις για να βρει γυναικα...

Senior Member
    Originally posted by Tασος
    Το υπαρξιακο μου προβλημα δεν ειναι το να βρω γυναικα, αλλα οι υποκριτικοι τροποι που απαιτειται να ακολουθησει κανεις για να βρει γυναικα...
    pali den kolaei auto me to thema .giati auti ine kopela kai thelei ena agori.episis to ti tropous briskei o kathenas gia na plisiasei mia gineka ine prosopiki tou ipothesi den epireazei esena.an ego px thelo na gino skilaki ine magkia mou.to ti kerdizei o kathenas apo ola auta einai kati pou den mporeis na to ksereis.kai edo irthame na boithisoume oxi na krinoume tous tropous tou kathena.

Senior Member
    Ρε prov, αυτα τα greeklish σου ειναι πολυ κουραστικα. Παντως το να γινεις σκυλακι δεν ειναι και πολυ μαγκια. Μαλλον εισαι απο αυτους που χαλανε την πιατσα.

Οσο για σενα, olga... Tι να μου πει μια βολεμενη θειτσα?

Senior Member
    και το να την βρισκω μην πω πως δεν μου λεει τιποτα.αν εσυ τωρα ζεις για να μην χαλασεις την πιατσα τοτε τασο τι να σου πω.οταν 8α βρεις εσυ κοπελα τοτε ενα ειναι το σιγουρο.8α κολησεις τοσο πολυ που μετα να δουμε τι 8α λες.

Member
    παιδια αν μπορειτε μη μου καταστρεφεται το θεμα,ξερω δεν φταιτε εσεις αλλα ο Τασος,πειτε μου τη γνωμη σας και αν θελεις Τασο ανοιξε αλλο θεμα.

να κανω μια δυο φορες αυτο που ελεγα και ειπε και ο provlimatikos και να δω αν εχει ανταποκριση μου φαινεται καλο και μετα πρατω αναλογα?τι λετε?

Senior Member
    εγω οπως σου ειπα ζουζου κανε αυτο ποθ νιω8εις οτι 8ες να κανεις ωστε να εισαι σιγουρη οτι εχεις εξαντλησει τις δυνατοτητες και οχι μετα να εχει τυψεις και να λες.και αμα εκανα αυτο και ειμασταν μαζι.οποτε ιτε βιβλιο λεγεται αυτο είτε εντελως τυχαία να πας απο την δουλειά του για μενα καντο.καλυτερα να προσπα8ησεις και να χασεις αλλα να ξερεις οτι δοκιμασες παρα να μην δοκιμασεις.δεν το 8εωρω ουτε ντροπη.και εγω εχω κανει παρα πολα πραγματα και παρα πολες εκπληξεις.τα υπολοιπα δεν τα λεω εδω γιατι 8α εχω τον τασο να γελαει.

Member
    Για τα βιβλία δεν ξέρω,νομίζω είναι πολύ μπαμ,
    αλλά μάλλον μια τυχαία συνάντηση θα την έχουμε.;)

και έγω πιο μικρή είχα κάνει διάφορα,τώρα όχι τόσο.

Page 1 of 7 123 ... LastLast