Results 1 to 7 of 7
Thread: ΓΕΙΑ ΣΑΣ
-
02-03-2007, 02:05 #1
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
σημερα γραφτηκα και θα ηθελα να σας πω το γιατι.βιωνω μια απιστευτη μοναξια μεσα στο πληθος.συναναστρεφομαι με πολυ κοσμο καθημερινα λογω της φυσης της δουλειας μου ομως με αυτους που ερχομαι πιο κοντα τα τελευταια 5-6 χρονια δεν τους νιωθω σαν φιλους ενω αυτοι μαλλον με θεωρουν.εχουμε διαφορετικες αξιες,διαφορετικα πιστευω και δεν δινουν το βαρος που θα ηθελα και δινω εγω σε μια φιλια.φυσικα δεν περιμενω να κανω φιλους μεσα απο το ιντερνετ αλλα να επικοινωνησω με αλλους ανθρωπους που απ'οτι εχω διαβασει μοιαζουν σε πολλα μ'εμενα.
ευχαριστω για την αναγνωση και τον χρονο που διαθεσατε για να με διαβασετε.
- 02-03-2007, 13:08 #2
Γειά σου MELI καλώς όρισες, το χειρότερο είδος μοναξιάς είναι να βρίσκεσαι με κόσμο και να νοιώθεις μόνος... το έχω βιώσει αρκετά αυτό το συναίσθημα, οι ανθρώπινες σχέσεις χαρακτηρίζονται απο επιφανειακό ενδιαφέρον, έτσι αρκετοί κλειστήκαμε...άλλοι εθελοτυφλούν και το δέχονται και άλλοι απλά υπομένουν τη μοναξιά...
03-03-2007, 11:55 #3
Αφροδιτη μου δεν θελω να ειναι οι αλλοι πανομοιοτυποι μου αλλα να εχουμε μια καλη επικοινωνια.το θεωρω πολυ δυσκολο αυτο το πραγμα την σημερον ημερα..πιστευω ομως οτι καποια στιγμη θα βρω φιλους που θα ταιριαζουμε αφου αυτο εχει συμβει στο παρελθον..δεν κανω καμια προσπαθεια να μην εχω φιλους,ειμαι πολυ ανοιχτος και δεκτικος σαν ανθρωπος.καλως σας βρηκα λοιπον..
03-03-2007, 23:56 #4
MELI μου δεν είσαι η μόνη που έχει αυτό το πρόβλημα.............;);)
Και εμένα οι επαγγελματικές δραστηριότητες είναι ανάλογης φύσεως..............Σίγουρα από ένα σημείο και έπειτα νιώθεις το όλο θέμα από γελοίο έως εκνευριστικό....το να είσαι δηλαδή κάθε μέρα με τόσα άτομα,να είσαι τόσο δραστήρια αλλά ουσιαστική ψυχική επαφή να μην έχεις με κανέναν........:(:(
Εκτός των άλλων αν είσαι και κοινωνικά γνωστή στον επαγγελματικό χώρο εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα στο να ανοιχτείς......πόσο μάλιστα δικτυακά που έχεις να κάνεις με γνωστούς-αγνώστους..............
Δεν είναι λοιπόν παράλογες οι όποιες σου ανησυχίες όπως καταλαβαίνεις.............αλλά δεν αποτελείς και την μοναδική εξαίρεση στο σύνδρομο της σύγχρονης επικοινωνιακής απομόνωσης................:(:(
04-03-2007, 01:40 #5
γεια σου και χαρά σου!
04-03-2007, 03:21 #6
Originally posted by olga_soul
MELI μου δεν είσαι η μόνη που έχει αυτό το πρόβλημα.............;);)
Και εμένα οι επαγγελματικές δραστηριότητες είναι ανάλογης φύσεως..............Σίγουρα από ένα σημείο και έπειτα νιώθεις το όλο θέμα από γελοίο έως εκνευριστικό....το να είσαι δηλαδή κάθε μέρα με τόσα άτομα,να είσαι τόσο δραστήρια αλλά ουσιαστική ψυχική επαφή να μην έχεις με κανέναν........:(:(
Εκτός των άλλων αν είσαι και κοινωνικά γνωστή στον επαγγελματικό χώρο εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα στο να ανοιχτείς......πόσο μάλιστα δικτυακά που έχεις να κάνεις με γνωστούς-αγνώστους..............
Δεν είναι λοιπόν παράλογες οι όποιες σου ανησυχίες όπως καταλαβαίνεις.............αλλά δεν αποτελείς και την μοναδική εξαίρεση στο σύνδρομο της σύγχρονης επικοινωνιακής απομόνωσης................:(:(
04-03-2007, 23:43 #7
Sorry MELI μου για το φύλο............:):) Με ψιλο-μπέρδεψε το όνομα.......Όπως και νά\'χει η ουσία της απάντησής μου παραμένει ακέραιη ........;)
Πώς να ξεπεράσω την μοναξιά;
12-07-2025, 14:15 in Σχέσεις και Επικοινωνία