δεν γινεται αυτο!!!!!!!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Senior Member
    ... Λίλιουμ παιδί μου μπράβο... τα ίδια λέμε, πάνω - κάτω... με τη διαφορά πως ως μεγαλύτερη, αποκαλούσα τη Σιάκερ "Σλέϊκερ", λόγω πρεσβυωπίας...:)... μη χαλιέστε, παραμένω δυναμική και άτρωτη, λολ!... αλλά θα γκαγκανιάσω περιμένοντας τον Σίζαρ... θα μείνω εδώ, άμεμπτη, αλώβητη, ατάραχη... δε με νοιάζει αν είναι αδερφή, την αγάπη του θέλω... δε με νοιάζει το σύμπαν, το Μποζίδιο είναι δικό μου... δε με νοιάζει το φόρουμ, έχω το αγκαγκάνιαστο... δεν είμαι καλά, γι' αυτό γράφω στις 2 το ξημέρωμα - ενώ ξυπνάω στις 5 - ... χέστε τους γονείς σας, τραβάτε το δρόμο σας μπας και σωθεί ο κόσμος... άχ, ναι... από μουσική σήμερα δεν εχετε παράπονο... ό,τι νά 'ναι, λολ!...

http://www.youtube.com/watch?v=x4y6mDdwnVg
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    ..........

Senior Member
    Η μανα μου..ηταν υπευθυνη,για πολλα που καθορισαν την ζωη την δικη μου και της αδελφης μου...με πολυ αρνητικο και επιβαρυντικο τροπο.
    Την εχασα πριν τεσσερα χρονια...οταν ενας μεθυσμενος οδηγος περασε και την χτυπησε πεζη...καμμια μας δεν ηταν εκει..το μαθαμε ωρες αργοτερα,η αδελφη μου γιατι ηταν στην δουλεια κι εγω γιατι εμενα αλλου....
    πηγαμε στο θριασειο..οπου μας ανακοινωθηκε ο θανατος της και στην συνεχεια στον νεκροθαλαμο για αναγνωριση....πρωτη πηγα εγω...η αδελφη μου δεν ειχε κουραγιο...
    εκει την ειδα...σχεδον αγνωριστη απο το χτυπημα....επεσα πανω της και μου βγηκε μονο μια λεξη.....αγαπη μου....
    λιγο μετα βγηκα και φωναξα την αδελφη μου...μια τρελλη ιδεα μου χε γεννηθει πως μπορει να μην ηταν αυτη και να κανα λαθος....
    μπηκε και η αδελφη μου για αναγνωριση.....
    στο σπιτι μας απο παιδια.....τα λογια ,αγαπης δεν υπηρχαν...η εκδηλωση τρυφεροτητας εφερνε ντροπη και αμηχανια...με την αδελφη μου..δεν ειχαμε μοιραστει ποτε σκεψεις και συναισθηματα που να αφορουσαν την μανα μας.....τιποτα
    κι ομως ,οταν μπηκε μεσα στο θαλαμο και την ειδε...εκανε ακριβως οτι εγω....την ακκαλιασε και προς μεγαλη μου εκπληξη...ειπε ακριβως κι αυτη μια μονο λεξη....αγαπη μου......

κανεις δεν μας θυμωνει και δεν μας πληγωνει περισσοτερο απο τον ανθρωπο που πιο πολυ ποθουμε την αγαπη του...... κι η μανα..ειναι μια και μοναδικη και μονο οποιος την εχει χασει μπορει να το καταλαβει......
    γιαυτο εχω να πω μονο...πως δεν πρεπει να χανουμε χρονο...σε ανουσιους θυμους και ανουσιους καυγαδες.....χαμογελα..πες της πως την αγαπας...και κανε αυτο και μονο που εσυ θες......

Senior Member
    ... νομίζω πως κάτι μας έπιασε βραδυάτικο και ανοίγουμε πολύ το στόμα μας... την ψυχή μας εννοώ... είναι απίστευτα συγκλονιστικό όλο αυτό που περιγράφεις, κι αν το κάνω κείμενο, θα βρω κι άλλα να γράψω καθώς θα φαντάζομαι... εγώ δεν ήμουν δίπλα της όταν έπαθε έμφραγμα Φλου..., ούτε όταν έσπασε το πόδι της... γιατί με έμαθε να μισώ τον πατέρα μου - έναν υπέροχο άνθρωπο - ... γιατί μου κατσίκωσε στο σβέρκο μια κατάθλιψη κι έναν αλκοολισμό, που θα πρέπει να παλεύω μαζί τους μέχρι να πεθάνω... και κυρίως, γιατί δε με ήθελε από τότε που με είχε στην κοιλιά της... ένα καταπληκτικό παιδάκι... βαριά η ώρα Φλου... βαριά και τα τιμήματα... σε φιλώ και να προσέχεις...

http://www.youtube.com/watch?v=RANC1yUYCFQ

Υ.Γ. ... σήμερα δεν έχω σχέση με τ' αδέρφια μου... φαντάσου... είμαι ίδια με την "πετυχημένη" αδερφή μου... μου κατέστρεψε ΚΑΙ αυτό...
    Last edited by RockElCasbah; 06-07-2012 at 02:56.

Βάλτε τίτλο στο θέμα: "αμαρτίες γονέων πεδεύουσι τέκνα".
    Η μάνα είχε τα ψυχολογικά της, ποτέ όμως δεν πήγε σε ψυχολόγο μπας και βελτιωνοταν κάπως (αν είναι μιας κάποιας ηλικίας τώρα ξέχνα το), τα οποία ψυχολογικά απ ότι φαίνεται κληρονόμησε . Και στη συνέχεια τα έδωσε στην κόρη υπό τύπον ανατροφής, η οποία κόρη, μεσα από το ύφος που γραφει εδω, επίσης βασανίζεται από τέτοια.
    Κορίτσι, ας τη μαμα σου, τον εαυτο σου να δεις πως θα τον λυτρώσεις απ αυτα που του φορτωσανε. Προτεραιότητα στη ψυχολογική στήριξη να δώσεις σε σενα, που εισαι τωρα σε ηλικία που είσαι δεκτική σε αλλαγές, πριν ριζωσει μέσα σου η ζημιά και φτασεις καποτε εσύ να εχεις με τη δικια σου κόρη τα προβλήματα που έχεις σημερα με τη μάνα σου, γιατι κι μανα σου προφανως καποτε είχε τετοια με τη δικη της μανα. Φροντισε τον εαυτο σου γρηγορα με τον τροπο που σου λέμε, ένα καλό ψυχολόγο, συν φύγε από το σπίτι, μακριά από το χωρο που σε ανατροφοδοτεί με τα ψυχολογικά.
    γιάννης

Senior Member
    βρε παιδι μου αυτο με τους γονεις εχει εξαπλωθεί δεν καταλαβαίνω γιατί τοση αδιαφρία απο την μερια τους κ το ξαναλέω θαρρείς οτι το μόνο που θελανε ειναι να δούνε αν μπορούν να κάνουνε παιδια.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    βρε παιδι μου αυτο με τους γονεις εχει εξαπλωθεί δεν καταλαβαίνω γιατί τοση αδιαφρία απο την μερια τους κ το ξαναλέω θαρρείς οτι το μόνο που θελανε ειναι να δούνε αν μπορούν να κάνουνε παιδια.
    δεν είναι αδιαφορία, ίσα ίσα πιο παλιά δεν άφηναν τα παιδια ούτε λεπτό από τα μάτια τους, είναι λάθη. τα όποια ψυχολογικά τους τα έβγαζαν είτε μπρός είτε πάνω στα παιδιά, κι αυτο φανταζεσαι τι έπιδράσεις είχε στη ψυχοσύνθεση ενός παιδιού.
    γιάννης

Senior Member
    όλοι έχουν θέματα με τους γονείς τους αλλά όταν σου τη χαλάνε πρέπει να τους γράψεις κ να πας παρακάτω κ αν αυτό σημαίνει να πασ σε γιατρό θα πρέπει να πασ όχι για τη μάνα σου αλλά για σένα αύριο μεθαύριο θα βγεις έξω στη ζωή εκεί πως θα τα καταφέρεις πρέπει να τα χεις βρει με τον εαυτό σου αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by siaker View Post
    Μα η γυναικα αληθεια εχει ΤΡΕΛΑ θεματα!! της εξηγω ΞΑΝΑ ρε πουστη και αυτη αυτο που κραταλαβε ηταν οτι εγω της ειπα οτι αυτη εχει προβλημα και εκεινη χρειαζεται ψυχολογο...!!! και γυρναει και μου λεει "φορτωνεις τα προβληματα σου σεμενα...". ΜΙΛΑΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! εντο μεταξυ η μανα μου παντα με επιρεαζαι... και γυρναει τωρα και μου λεει "αμα φυγω απο το σπιτι θα ειναι καλυτερα?", τι εννοεις?? "να φυγω απο το σπιτι." και μεβαλε σε σκεψης οτι αυτο θελω... πωωωωωωωω μια ζωη με γεμιζει με προβληματα!!! τη μισω!!! λες και θελει να τη μισω, θελει να ειμαι δυστυχισμενη, θελει!!!!!!!

Siaker δεν νομίζω η μαμά σου να σε θέλει δυστυχισμένη, απλά ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΕΙΣΤΕ είτε γιατί δεν έμαθε σωστά τον ρόλο του γονέα, την τέχνη μάλλον του ρόλου του γονέα
    γιατί περί τέχνης πρόκειται, είτε γιατί είχε κι αυτή τα δικά της ψυχολογικά θέματα από μικρή που την καταστούν ανεπαρκή σαν γονέα αλλά όπως και αν έχει μην το
    ψάχνεις γιατί σε προχωρημένη ηλικία είναι δύσκολο ν' αλλάξεις έναν άνθρωπο. Προσπάθησε να βελτιώσεις την δική σου ζωή και αν οι συνθήκες το ευνοούν φύγε
    από το σπίτι.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    αν η μάνα σου σού πληρώνει ψυχολόγο ή ψυχίατρο γιατί να μην το εκμεταλλευτείς;
    αν πάει αυτή, θα πάει για να συζητήσει δικά της προβλήματα, για δικό της όφελος.
    αν πας εσύ, θα μπορείς να συζητήσεις όλα αυτά που σε απασχολούν για να ωφεληθείς εσύ!
    γιατί δεν το εκμεταλλεύεσαι; :)

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234