δεν γινεται αυτο!!!!!!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55

δεν γινεται αυτο!!!!!!!!!!

ρε παιδι μου να ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικα γινομαι ΚΟΥΡΕΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προχθες της μιλουσα για μιση ωρα ΜΙΣΗ ΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! δεν με βοηθας ΜΑΜΑ!!!! δεν με ΒΟΗΘΑΣ ΦΩΝΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕ!!!! "τι να κανω για να σε βοηθησω" με ρωταει!! "ΜΑΜΑ ξερεις τι εχω??", "δεν εισαι καλα", η απαντηση της. ΕΙΜΑΙ 2 χρονια, τα εκλεισα αυτο το μηνα, οδευω στον 3 ρε πουστη μου και η απαντηση της ειναι "δεν εισαι καλα.¨".. πας καλα ρε μαμα,αυτο εχω? "αυτο μουπαν στο ψυχιατρειο."... Ε την σαπιζεις στο ξυλο ή οχι???? Το θεμα βεβαιως δεν ειναι αυτο!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι!!! με ρωταει πως να σε βοηθησω και απαντω... "μαμα αυτο που εχω εχειριζες απο παλια!! και κυριως ειναι κατι σαν κληρονομικο... πραγμα που σημαινει πως εσυ και το παρελθον της οικογενειας εχουν πολλα αλυτα θεματα. μαμα θυμασαι μικρη που εκλαιγα και σουλεγα ΧΩΡΗΣΕ το μπαμπα??? "ναι, απανταει.", ωραια χαιρομαι της κανω. λοιπον θα με βοηθησεις ΜΑΜΑ οταν απευθυνθεις σε εναν ψυχολογο, να λυσεις τα δικα σου θεματα και αααν στην πορεια ο ψυχολογος σου πει πως θα με βοηθησεις ακουσε τον.... που σιγουρα θα σου πει.".... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ...????? "εγω θελω να πας εσυ σε ψυχιατρο και ψυχολογο, να πεινεις τα φαρμακα σου επειδη ετσι θελω εγω και δεν εισαι καλα. ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ." και μου γυρνανε τα λαμπακια λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! !!!!!!!! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ???, της λεω... "γιατι θελω να σε βοηθησω...." ... εεε σας παρακαλω γιατι ειναι πουναι σαλεμενο.... εχει προβλημα η γυναικα ή δεν εχει?????? και τωρα πριν λιγα λεπτα μου λεει να σου μιλησω???? αν ειναι να με συγχισεις ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΟΝΙΖΩ, τι θες??? "Παμε αυριο στο ψυχιατρο??" . "Γιατι θες να παρεις φαρμακα της λεω μπας και αποφυγω το ΚΑΚΟ....." και ερχεται η ******* η απαντηση.... "ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΣΕΝΑ....."......!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ αντεχω αλλο, αληθεια!!!

Senior Member
    οι οικογενεις δεν αντεχουν πανω απο εναν τρελο, δεν το ηξερες?

Μα η γυναικα αληθεια εχει ΤΡΕΛΑ θεματα!! της εξηγω ΞΑΝΑ ρε πουστη και αυτη αυτο που κραταλαβε ηταν οτι εγω της ειπα οτι αυτη εχει προβλημα και εκεινη χρειαζεται ψυχολογο...!!! και γυρναει και μου λεει "φορτωνεις τα προβληματα σου σεμενα...". ΜΙΛΑΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! εντο μεταξυ η μανα μου παντα με επιρεαζαι... και γυρναει τωρα και μου λεει "αμα φυγω απο το σπιτι θα ειναι καλυτερα?", τι εννοεις?? "να φυγω απο το σπιτι." και μεβαλε σε σκεψης οτι αυτο θελω... πωωωωωωωω μια ζωη με γεμιζει με προβληματα!!! τη μισω!!! λες και θελει να τη μισω, θελει να ειμαι δυστυχισμενη, θελει!!!!!!!

Senior Member
    σιγα μην το παραδεχτει απο την στιγμη που εχει σε ποιον να ριξει το φταιξιμο

αυτο παλι που μουπε με το να φυγει??? δηλαδη πως το βλεπεις εσυ?? γιατι εγω τωρα εβαλα σκεψεις στο μυαλο μου οτι εγω της δειχνω να καταλαβει οτι θελω να φυγει απο το σπιτι... μια ζωη ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!!!δεν ειναι καλα ρε πουστη μου!!παντα πιστευα οτι ηθελε ψυχολογο η μανα μου και παντα ελεγα οτι εγω θα καταληξω χαλια!! και ΝΑ!!!!! εχω τα θεματα μου το παραδεχομαι αλλα κι αυτη δεν ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!! σκεφτομαι τωρα οτι θα σκεφτεται εκεινη πως θελω εγω να φυγει απο το σπιτι.... Δεν ειμαι καλα ρε γαμωτο!!!! τη πειραζει που μιλαω ρε γαμωτο!! καιτο χειροτερο με σκοτωνει και με εξοργιζει που μου το λεει καταμουτρα... "θεσ γιατρο...". πως να αγαπας μετα τετοιον ανθρωπο?

Senior Member
    Βάζουμε συνέχεια ταμπελες στους εαυτούς μας,εσύ ποια νομίζεις ότι έχεις βάλει?από οτι βλέπω "παιδι θύμα".Υπάρχουν πολλές ιστορίες ανθρώπων κ απίστευτες κ φρικτές ,όμως υπάρχουν κ αστείρευτες δυνάμεις ανεξάρτητες απο τις συνθήκες.Μη ρίχνεις καλό μου ευθύνες σε μια μανα που όπως λες εχει πρόβλημα δες τι θα κάνεις μόνη σου κ αν μπορεις εσυ να βοηθήσεις ,πρεπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο καταστροφικό για την ποιότητα της ζωής μας απο το να βλέπουμε τον εαυτό μας σαν θύμα αλλα κ να επιτρέπουμε να μας χαρακτηρίζουν μ'αυτή τη λέξη.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    οι οικογενεις δεν αντεχουν πανω απο εναν τρελο, δεν το ηξερες?
    ... χμμ,... τελευταία έχεις αρχίσει να μ' αρέσεις πολύ... πόσων Μαΐων είσαι είπαμε;...:)...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... χμμ,... τελευταία έχεις αρχίσει να μ' αρέσεις πολύ... πόσων Μαΐων είσαι είπαμε;...:)...
    λιγοτερους απο σενα :Ρ

Senior Member
    γλυκια μου ροκ χαχαχαχα πετας κατι κ με πεθαίνεις χαχα

Senior Member
    "Μη ρίχνεις καλό μου ευθύνες σε μια μανα που όπως λες εχει πρόβλημα δες τι θα κάνεις μόνη σου κ αν μπορεις εσυ να βοηθήσεις".

... εξόν κι αν η ζημιά που θα σου κάνει η μαλακισμένη μάνα, γκουχ, είναι ανεπανόρθωτη... μη τρομάζω τη Σλέϊκερ, εύχομαι να μην είναι έτσι. Αλλά, ναι, υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο δυστυχώς...

θυμα επειδη εγω το θελω!!! ειναι πολλα τα θεματα προσωπικα αλλα θα το γυρησω στη γενικοτητα..!!! υπαρχουν οι σκληροι, οι μαλθακοι, οι "δεν με νοιαζει τιποτα" και αυτοι που αγαπουν πολυ την οικογενεια τους αλλα δεν το εκτιμαει κανεις!!! Παντως και οι θητες και τα θηματα ειναι φτεχτες και για το οτι οι ιδιοι επιτερππουν στον εαυτο τους νακαταντησει ειτε το ενα ειτε το αλλο αλλακαι επειδη οι ιδιοι επιτρεπουν να τους καταντησει ετσι ο αλλος!!! απλα συχαινομαι που καταντησα να μισω την οικογενεια μου!!! συχαινομαι ΕΜΕΝΑ, νιωθω αθλια εγω μεσα μου με αυτο το συναισθημα...

Senior Member
    "Μη ρίχνεις καλό μου ευθύνες σε μια μανα που όπως λες εχει πρόβλημα δες τι θα κάνεις μόνη σου κ αν μπορεις εσυ να βοηθήσεις".

... εξόν κι αν η ζημιά που θα σου κάνει η μαλακισμένη μάνα, γκουχ, είναι ανεπανόρθωτη... μη τρομάζω τη Σλέϊκερ, εύχομαι να μην είναι έτσι. Αλλά, ναι, υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο δυστυχώς...
    κοιτα βρε ροκ κ εγω δεν ειχα την καλυτερη μανα εχω αποθημενα να τη μαστιγώσω αλλα λέω κ το αλλο εγω δίκαια η δικια μου με παρατούσε για να τρεχει για τα σπα της της σλεικερ ειναι αρρωστη.

δεν μπορω να κατηγορησω μονο εκεινη!! κι ας μην περνει τις ευθυνες της, κι ας ριχνει ολες τις ενοχες της επανω μου με το "πηγαινε στο ψυχιατρο", δεν μπορω!!! βαθια μεσα της πιστευω ειναι μαυρισμενη και αυτη!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    λιγοτερους απο σενα :Ρ
    ... ναι χρυσό μου αγόρι, το ξέρω... πρέπει να απαντάς πάντα με σαφήνεια και να χαλάς το λογοπαίγνιο και τη... σασπένς;... δε σου ζητήσαμε να μας παντρευτείς κιόλα, έ;... να σιγοντάρεις στο... παιχνίδισμα των συλλαβώνε σου ζητήσαμε μικρέ μου Απρίλη, λολ...:)... Ηλιάννα, σ' αρέσω έ;... είμαι ιντριγκαδόρικο κορίτσι, να λέμε την αλήθεια, ναι...:)...

Senior Member

για το 99% απο τα προβληματα φταινε οι μανες βρε

Page 1 of 4 123 ... LastLast