δεν γινεται αυτο!!!!!!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    για το 99% απο τα προβληματα φταινε οι μανες βρε
    πες μου axl οτι κανεις πλακα!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by siaker View Post
    πες μου axl οτι κανεις πλακα!!!!
    οχι δεν κανω, ποσες μανες εκαναν σωστα παιδια?

ενταξει πλακα μου κανεις!!!!!

Senior Member
    "...κοιτα βρε ροκ κ εγω δεν ειχα την καλυτερη μανα εχω αποθημενα να τη μαστιγώσω αλλα λέω κ το αλλο εγω δίκαια η δικια μου με παρατούσε για να τρεχει για τα σπα της της σλεικερ ειναι αρρωστη."...

... κοίτα να δεις, που δε θέλω και να συμμετέχω κιόλα, αλλά... η δικιά σου ρε φιλενάδα γιατί ΔΕΝ είναι άρρωστη και είναι της Σλέϊκερ - και κάθε Σλέϊκερ - ;... δες το κι έτσι στην τελική... ώχ Θε μου, πείτε πως δε μπήκα στο θρεντ... εγώ δε θεωρώ υγιή τη "γονεϊκή αγάπη" έτσι κι αλλιώς, οπότε θα πάει μακριά η βαλίτσα... Σλέϊκερ γάμα τους τώρα που είναι νωρίς ακόμη και δες τί θα κάνεις... ξέρω τί σου λέω, εμένα η ψυχή μου καταστράφηκε - δυστυχώς - ανεπανόρθωτα... με το μυαλό που με σώζει ακόμη σου απαντάω, μη νομίζεις... ουφ, τί μπαίνω στα θρέντια γαμώ το κέρατό μου γαμώ;...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

μωρε εγω προσπαθω αλλα αυτη η μανα μου ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ!!!!!!!! Μια ζωη, μια ζωη της ελεγα δεν ειμαι καλα, δεν ειμαι ευτυχισμενη με το να πλακωνεσαι με τον αλλον, χωριστε το ********οοοοοοο!!!!! και τωρα μου τη λεει και απο πανω και θελει να με ελεγχει και απο πανω.... τι ειναι το θρέντια βρε rockelcasbah???

Senior Member
    Quote Originally Posted by siaker View Post
    μωρε εγω προσπαθω αλλα αυτη η μανα μου ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ!!!!!!!! Μια ζωη, μια ζωη της ελεγα δεν ειμαι καλα, δεν ειμαι ευτυχισμενη με το να πλακωνεσαι με τον αλλον, χωριστε το ********οοοοοοο!!!!! και τωρα μου τη λεει και απο πανω και θελει να με ελεγχει και απο πανω.... τι ειναι το θρέντια βρε rockelcasbah???
    Νηματα, θεματα στο φορουμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    "...κοιτα βρε ροκ κ εγω δεν ειχα την καλυτερη μανα εχω αποθημενα να τη μαστιγώσω αλλα λέω κ το αλλο εγω δίκαια η δικια μου με παρατούσε για να τρεχει για τα σπα της της σλεικερ ειναι αρρωστη."...

... κοίτα να δεις, που δε θέλω και να συμμετέχω κιόλα, αλλά... η δικιά σου ρε φιλενάδα γιατί ΔΕΝ είναι άρρωστη και είναι της Σλέϊκερ - και κάθε Σλέϊκερ - ;... δες το κι έτσι στην τελική... ώχ Θε μου, πείτε πως δε μπήκα στο θρεντ... εγώ δε θεωρώ υγιή τη "γονεϊκή αγάπη" έτσι κι αλλιώς, οπότε θα πάει μακριά η βαλίτσα... Σλέϊκερ γάμα τους τώρα που είναι νωρίς ακόμη και δες τί θα κάνεις... ξέρω τί σου λέω, εμένα η ψυχή μου καταστράφηκε - δυστυχώς - ανεπανόρθωτα... με το μυαλό που με σώζει ακόμη σου απαντάω, μη νομίζεις... ουφ, τί μπαίνω στα θρέντια γαμώ το κέρατό μου γαμώ;...
    γιατι βρε φιλεναδιτσα να μην μπεις σαυτον τον ωραιο κοπο να μας πεις την αποψη σου ,η μανα μου εχει ωραιοπάθεια κ αδιαφορια λες να της προτείνω να παει ψυχίατρο.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    ... 'θρεντ" ρε παιδί μου, το θέμα που βάζετε... χέστα τα θρέντια και μη κοπανιέσαι... θέλεις να φτάσεις 41 και να αναρωτιέσαι γιατί ΔΕΝ έτρεξε η μάνα σου όταν πρωτόπαθες κατάθλιψη στα 15, ή γιατί ΔΕΝ έβλεπε όταν ξεκίνησες να πίνεις σα νεροφίδα, ή γιατί ΔΕΝ κατάλαβε όταν δε μπορούσες να περπατήσεις - τα δικά μου λέω, το κατάλαβες έ; - ... χέστα σου λέω και ναι, δεν σε αγαπάει, και ναι σε έχει χεσμένη... κάνε πρώτα τη στροφή σου, φύγε, φτιάξε τη ζωή σου πριν σε καταστρέψουν ολοσχερώς και κάτσε αναρωτήσου γι' αυτά μετά από 20 χρόνια... αφού θα έχεις ξεφύγει όμως... άκου τί σου λέω... εγώ ΔΕ το έκανα... αναρωτιέμαι τώρα... ΑΦΟΥ καταστράφηκα.... ουφ!... κάτσε να βάλω κανά τραγούδι, με στεναχώρεσες...

http://www.youtube.com/watch?v=te_Nv3lMUnA
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

δεν ηθελα rockelcasbah ... χιλια συγγνωμη αν σουφερα ασχημες σκεψεις στο μυαλο!!! μακαρι να τα καταφερω,με τη γκαντεμια της μανας μου.. γιατι ειναι και σκατογκαντεμο!!! παρολα αυτα στους αλλους ρε συδεν θελω να την βριζω!! δε θελω να τα λεω αυτα γιατι ειναι σκληρα και δε θαθελα.. δεν ξερω αν μου κανει καλο.. τεσπα!!!! πολυ ωραιο τραγουδακι!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... 'θρεντ" ρε παιδί μου, το θέμα που βάζετε... χέστα τα θρέντια και μη κοπανιέσαι... θέλεις να φτάσεις 41 και να αναρωτιέσαι γιατί ΔΕΝ έτρεξε η μάνα σου όταν πρωτόπαθες κατάθλιψη στα 15, ή γιατί ΔΕΝ έβλεπε όταν ξεκίνησες να πίνεις σα νεροφίδα, ή γιατί ΔΕΝ κατάλαβε όταν δε μπορούσες να περπατήσεις - τα δικά μου λέω, το κατάλαβες έ; - ... χέστα σου λέω και ναι, δεν σε αγαπάει, και ναι σε έχει χεσμένη... κάνε πρώτα τη στροφή σου, φύγε, φτιάξε τη ζωή σου πριν σε καταστρέψουν ολοσχερώς και κάτσε αναρωτήσου γι' αυτά μετά από 20 χρόνια... αφού θα έχεις ξεφύγει όμως... άκου τί σου λέω... εγώ ΔΕ το έκανα... αναρωτιέμαι τώρα... ΑΦΟΥ καταστράφηκα.... ουφ!... κάτσε να βάλω κανά τραγούδι, με στεναχώρεσες...
    Να σου πω κατι βρε ροκ, ειναι παραξενος ο κοσμος, οχι πως δεν το ηξερες.

Η χειροτερη μανα που ξερω

Εχει αδιαφορησει για την υγιη αναπτυξη των παιδιων της, για την υγεια τους ψυχικη και σωματικη

Το ενα παιδι κατεστραμμενο ψυχικα και το αλλο σωματικα και συνεχιζει να αδιαφορει

Γιατι και καλα εχει ψυχολογικα προβληματα και η ιδια και ειναι αρρωστη

Αλλα για τα καινουρια της παιδια απο τον δευτερο γαμο νοιαζεται (και καλα οσο μπορει να νοιαζεται μια τετοια μανα)

Αλλα το ενα απο τα δυο κατεστραμμενα της παιδια την λατρευει

Το αλλο την σιχαινεται

Βγαλε ακρη

Δε βγαινει

εντιτ: Θυμηθηκα μια κυρια που ειχα γνωρισει καποτε, ετρεχε σε εθελοντισμους και σωματεια συνεχεια να προσφερει εθελοντικα στα παιδια. Των αλλων παντα. Τα δικα της παιδια το ενα ηταν στα ναρκωτικα, το αλλο στα ψυχοφαρμακα.

Senior Member
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

τι να πω.... ενα τελευταιο... για ολα φταινε τα γαμημενα τα λεφτα... μονο αυτο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Να σου πω κατι βρε ροκ, ειναι παραξενος ο κοσμος, οχι πως δεν το ηξερες.

Η χειροτερη μανα που ξερω

Εχει αδιαφορησει για την υγιη αναπτυξη των παιδιων της, για την υγεια τους ψυχικη και σωματικη

Το ενα παιδι κατεστραμμενο ψυχικα και το αλλο σωματικα και συνεχιζει να αδιαφορει

Γιατι και καλα εχει ψυχολογικα προβληματα και η ιδια και ειναι αρρωστη

Αλλα για τα καινουρια της παιδια απο τον δευτερο γαμο νοιαζεται (και καλα οσο μπορει να νοιαζεται μια τετοια μανα)

Αλλα το ενα απο τα δυο κατεστραμμενα της παιδια την λατρευει

Το αλλο την σιχαινεται

Βγαλε ακρη

Δε βγαινει

εντιτ: Θυμηθηκα μια κυρια που ειχα γνωρισει καποτε, ετρεχε σε εθελοντισμους και σωματεια συνεχεια να προσφερει εθελοντικα στα παιδια. Των αλλων παντα. Τα δικα της παιδια το ενα ηταν στα ναρκωτικα, το αλλο στα ψυχοφαρμακα.
    επειδη μισει τον πατερα τους

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ρε αχλ δεν υπαρχει επειδη ή αλλα για τετοια πραγματα. Καλυτερα να μη γεννανε παρα να αρρωσταινουν τα παιδια τους. Να βρεξει λιγο νιονιο τι ζηταω πολυ ειναι? Να βγουμε ολοι με τις λεκανες και τις κατσαρολες να γιομισουμε, μπας και σωθει εστω και ενας απο αυτους που επεται να γεννηθουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ρε αχλ δεν υπαρχει επειδη ή αλλα για τετοια πραγματα. Καλυτερα να μη γεννανε παρα να αρρωσταινουν τα παιδια τους. Να βρεξει λιγο νιονιο τι ζηταω πολυ ειναι? Να βγουμε ολοι με τις λεκανες και τις κατσαρολες να γιομισουμε, μπας και σωθει εστω και ενας απο αυτους που επεται να γεννηθουν.
    τι μου το λες εμενα, γυναικα ειμαι?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast