Results 1 to 15 of 35
-
06-07-2012, 00:45 #1
περιγράψτε ένα τυπικό σας 24-ωρο!
πως περναει η μερα σας? (ή και η νυχτα σας :P) ?
εργαζομενοι και μη, πως γεμιζετε δημιουργικά ή μη τον χρονο σας?
αναφερετε χομπι, δραστηριοτητες, ο,τιδηποτε.
ας κανω την αρχη...η μερα μου ξεκιναει συνηθως μεσημερι (ανεργη γαρ), το πρωτο που κανω ειναι να πιω τον καφε μου και να καπνισω τσιγαρα.
στη συνεχεια καποιες δουλιτσες σπιτιου.
οι δραστηριοτητες ομως που με ευχαριστουν περισσοτερο, ειναι το σερφαρισμα στο ιντερνετ, η μουσικη και οποτε εχω αναλαμπες το γραψιμο ποιηματων και πεζων κειμενων.
εσεις? :)
- 06-07-2012, 00:47 #2
τα ιδια, μονο που τον καφε τον πινω μεχρι να πεσω για υπνο και δεν γραφω ποιηματα :Ρ
και δουλειες του σπιτιου δεν κανω, μονο οταν εχω κεφια
06-07-2012, 00:57 #3
θα περιγραψω οσο πιο αναλυτικα γινεται τη μιζερη ζωη του KENO:
ξυπναω, ανοιγω παραθυρο να μπει φως, παω κατουραω πλενομαι, παιρνω τα χαπια μου, φτιαχνω καφε/φραπε, αναλογα την εποχη μπορει να κατσω εξω στον ηλιο ή στο σαλονι, τσεκαρω μεηλζ και τι παιζει γενικα στο ιντερνε, ισως βαλω κατι να κατεβαινει και φυγω αν υπαρχει δουλεια, ισως κατσω να τσαταρω ή να ποσταρω καμια μαλακια, ακουγωντας ταυτοχρονα και μουσικη. αργοτερα μεσημεριανο, μετα παραλια μεχρι το απογευμα να δυσει ο ηλιος, οποτε επιστρεφουμε παλι σπιτι, κανουμε ενα ντουζακι να φυγουν τ'αλατια απο πανω μας, φοραμε καθαρα ρουχαλακια και ειτε βλεπουμε το ταινιακι που κατεβασαμε, ειτε κανουμε κατι αλλο μεχρι να φαμε βραδυνο, να πιουμε τις μπυριτσες μας, και να πεσουμε ξεροι για υπνο.
06-07-2012, 01:49 #4
α!πολύ ωραια γιατί εχω κ αυπνίες.ξυπναω γυρω στις 9-10 πάω μπανιο ξερεις...το ματι το σκέφτεται να δει την πραγματικότητα ,καθε πρωι ντουζακι αλλιώς δε λεει δεν ξυπνάω ,δοντια κτλ,φραπε κ αναλογος τις ορεξεις μου τσιμπαω το κατιτις συνήθως μαρμελαδα.Δουλίτσες με μουσικη, ιντερνετ , μπλαμπλα στο τηλ.έρχεται μεσημέρι τα κλασσικα ανάπαυση μετα το φαγητό η αραχτη στη βεραντα,απογευμα γυμναστικουλα ισως καπου εξω για καφε(εδω ειναι κ το προβλημα της αυπνιας μου)ιντερνετ ξανα κ βραδακι βραδακι νανι η όπως τωρα παλεύω να κοιμηθω,αυτα τα παραξενα .....
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
06-07-2012, 02:52 #5
06-07-2012, 03:07 #6
06-07-2012, 03:25 #7
06-07-2012, 03:33 #8
το ειπα αυτο ισως επειδη η δικη μου ζωη μου φαινεται πιο μιζερη απο τη δικη σου.
εγω π.χ. λογω αγοραφοβιας ειμαι ολη μερα στο σπιτι και δεν πινω μπυρακια γιατι εχω τους γονεις μου μπαστακες να ελεγχουν τη ζωη μου.
εσυ και τα μπυρακια σου πινεις και για μπανακια πας.
αλλα οκ μπορω να καταλαβω πως νιωθεις και συ πικρα και μοναξια.
δεν κανουμε αλλωστε και διαγωνισμο ποιος την εχει πιο μεγαλη (την μιζερια...) :P
ο καθενας εχει τα δικα του...
06-07-2012, 06:11 #9
Το τελευτιαο διαστημα το τυπικο μου 24ωρο οριζεται ως εξης. Αναλογα παντα με το τι βαρδια δουλευω, ξεκιναει με ενα ντουζ ,δοντια και τα της τουαλετας. Πρωινο , ρουχα , εμπρος καλα μου ακουστικα , εμπρος καλα μου ποδια και βουρ για τη σταση του λεωφορειου. Μια μικρη σταση να παρω καφε και συνεχεια στη σταση. 8 ωρες δουλεια γυρναω σπιτι. Ξανα ενα ντουζ μαγειρευω τρωω και την πεφτω για καμια ωριτσα. Το απογευμα αν δεν εχω μαθημα ιδιαιτερα ,θα κατσω να διαβασω καμια ωρα , επειτα αφιερωνω ενα 20λεπτο σε πληρη ισυχια για τον εαυτο μου. Αφου τελιωσω καθομαι στον υπολογιστη οπου η θα παιξω κανα γκεημ , ηα θα δω καμια ταινια , ανιμε. Η καμια σειρα . Στα ενδιαμεσα καμια δουλεια εαν χρειαζεται και τελος. Ξανα ενα ντουζ και υπνος.
06-07-2012, 12:30 #10
Ξυπνάω κατά τις 10 πλένω τα δόντια μου θα πίνω τον καφέ μου χωρίς τσιγάρο το έκοψα 1,5 χρόνο δεν νοιώθω στέρηση όπως νόμιζα αν με τραβήξει που και που κάνω τράκα απο τον μπαμπά μου η την νύφη μου παίρνω το πρωινό σερφάρω λίγο στο ιντερνετ τις δουλειές στο σπίτι μεσημεριανό το απόγευμα πάμε στο χωριό μας θα χαζέψω τα έργα το βράδυ η έξω καμοιά βόλτα με καλή παρέα .
06-07-2012, 13:02 #11
Δραμα!!!!!!!!!!!
Κοινως δεν δουλευω και επειδη δεν δουλευω δεν εχω τι να κανω ολη μερα.
Ξυπναω , πινω κανα καφε χαζευω ιντερνετ, παω βολτιτσα με τον σκυλο,διαβαζω κανα βιβλιο,κλαιω την μοιρα μου, κανω καμμια δουλεια στο σπιτι, περιμενω να γυρισει ο φιλος μου στο σπιτι, και παλι εχω απλετο χρονο που δεν ξερω πως να τον γεμισω.Μια με δυο φορες την εβδομαδα παω τοξοβολια και βγαινω μια φορα την εβδομαδα περιπου.
Αυτα.
Περιμενω εναγωνιως να ερθει ο σεπτεμβρης να μπω σε ενα προγραμμα, μπας και σταματησω να κλαιω την μοιρα μου.
06-07-2012, 13:07 #12
Εγώ άμα γραψω το πρόγραμμά μου θα βαρεθείτε..
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
06-07-2012, 13:14 #13
γιατι εσυ με τους γονεις δε μπορεις να πιεις μπυρακια και να πας θαλασσα ? ειναι κατι το κακο κι απαγορευμενο ? κι εμενα μπαστακες ειναι, μη νομιζεις μενω μονος και κανω οτι θελω, 24ωρες το 24ωρο πανω στο κεφαλι μου τους εχω, κι απ'τη πολλη καταπιεση καταντησα δυσλειτουργικος. καλοκαιριατικα ομως προσπαθω να κανω στην ακρη τα ψυχολογικα και να διασκεδασω οσο μπορω. μακαρι να ειχα παρεα να ξεκουβαλουσα τελειως, αλλα δυστυχως δεν εχω.
06-07-2012, 14:16 #14
Μεχρι χθές που είχα σχολή πηγαινα αρκετες ώρες στη σχολη καθημερινα εκτός απο σ/κ, γυρνουσα εμπαινα στο ιντερνετ διαβαζα λιγο.. εκανα κ μπανιο κ συνηθως κοιμωμουν αργα πολυ.
και όταν είχα σχέση τον έβλεπα τα σ/κ (τωρα οχι).
Απο σήμερα που δεν εχω τίποτα μιας κ τελειωσε κ η εξεταστικη, θα είμαι κοινως "μαμ, κακά και νάνι" . Θα δώ καμια ταινια (μονο κωμωδια) αν εχω ορεξη. θα κάνω διαδρομο γιατι δε παω κ πουθενα να κουνηθω..
αυτα! Σκεφτόμουν να παω ολο το καλοκαιρι θαλασσα αλλα θα είναι κ οι γονείς μου εκεί.. κ οι πιθανότητες να βουτηξω απο τη ταρατσα αυξάνονται. Οποτε θα κατσω εδω που ειναι καλυτερα.
06-07-2012, 15:44 #15
εννοουσα οτι δεν μπορω να παω στη θαλασσα λογω της αγοραφοβιας οποτε στερουμαι αυτη τη χαρα και οτι δεν μπορω να πινω μπυρες, γιατι επειδη ειμαι ολη μερα σπιτι (λογω της αγοραφοβιας) αναγκαστικα σπιτι πινω (τις ελαχιστες φορες που πινω) οποτε με καταλαβαινουν και μετα γινεται το ελα να δεις! οποτε στερουμαι και αυτη τη χαρα.
μαμ κακα και νανι fragile και πολυ σου ειναι.
κωλοζωη....
σορρυ αλλα σημερα ειμαι στις πολυ μαυρες μου (παραδοξως!!!χαχαχαααα)