money
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Thread: money

Senior Member

money

με αφορμη την μειωση του εβδομαδιαιου μου χαρτζιλικιου και δεδομενης της οικονομικης κρισης που μαστιζει ολους μας απο λιγο εως πολυ, θα ηθελα να σας ρωτησω ποσα ευρω χαλατε τη βδομαδα κατα μεσο ορο για προσωπικα εξοδα (δεν συνυπολογιζονται λογαριασμοι,ντυσιμο,διατρο φη,ψυχοθεραπεια).
    αναφερομαι καθαρα και μονο στα εξοδα του στυλ τσιγαρα,ποτα,διασκεδαση κλπ.

προσωπικα ενω επαιρνα 80 ευρω εβδομαδιαιως, πλεον παιρνω 70 και βγαινω περα τσιμα-τσιμα.
    τα περισσοτερα πανε στα τσιγαρα,γυρω στα 15 ευρω πανε στις κοκα-κολες (μεγας εθισμος και αυτος!) και τα ελαχιστα που απομενουν πανε σε καμια τυροπιτα κανα ετοιμο καφε κανα ντελιβερι.

σας φαινονται λιγα ή πολλα για τις μερες μας τα 70 ευρω?
    ποια εξοδα θα μπορουσα να περικοψω κατα τη γνωμη σας ωστε να μου μενουν και 5 δεκαρες στην ακρη?
    εσεις κατα μεσο ορο ποσα χαλατε εβδομαδιαιως αν επιτρεπεται ?

Senior Member
    χμμ..οκ ευκαιρία να κλαφτώ λιγουλάκι (μιας και δεν το κάνω καθόλου στα υπόλοιπα θέματα :-ρρ)
    Λοιπόν, από την εργασία μου αποκομίζω το υπέρογκο ποσό της τάξεως των 500 ευρώ.
    Το "παθητικό" μου ανέρχεται σε : 45 ευρώ το μήνα για κάρτα απεριορίστων διαδρομών
    75 ευρώ το μήνα για ενα αποταμιευτικό (ήθελα και αποταμίευση τρομάρα μου)
    95 ευρώ το μήνα για ένα δάνειο (πως αλλιώς θα πλήρωνα τα ταμεία μου??)
    28 ευρώ το κινητό = σύνολο 243 ευρώ..
    Αφαιρώντας λοιπόν από τα 500 αυτά τα 243 μας μένουν 257 ευρώ.
    Αυτά τα 257 ευρώ διαιρώντας τα με τέσσερις εβδομάδες που έχει ο μήνας μας κάνει : 64,25 ευρώ την εβδομάδα.
    Σε αυτά συμπεριλάμβανονται και τα έξοδα διατροφής, ένδυσης, διασκέδασης κλπ κλπ.
    Πως σου φαίνεται?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    0 (μηδεν). δεν εχω εξοδους, δεν εχω εξοδα. η θαλασσα ειναι δωρεαν.

Senior Member
    Θα μπορούσες να παίρνεις καφέ απο το σπίτι σου και όχι απ'εξω. Επίσης θα μπορούσες να παίρνεις να τρώς απο το σπίτι σου κατι, πχ τοστ(πιο υγιεινο κ πιο οικονομικό, το ιδιο κ για το καφε πιο οικονομικος).
    Θα μπορούσες να παίρνεις τις κοκα κόλα τις μίνι :P δε ξέρω αν τις εχεις δεί, τις είδα στο σούπερ μάρκετ, αν κ δε ξέρω αν θα σου αρκούσε τόσο μικρή ποσότητα, γιατί λες πως σου είναι εθισμος..
    Τώρα για τα τσιγάρα δε ξέρω γιατι δε καπνίζω καν.
    Πιστεύω πως αν κανεις αυτο με το καφε κ το να παιρνεις απο το σπίτι κατι να τρως κατι θα μειωθεί!
    Επίσης εγώ επειδή πίνω γενικά πολυ νερό και δε μπορω αν δε πιώ, ξόδευα καθε μέρα 1-2 μπουκαλάκια νερο (σιγα τα εξοδα θα μου πεις..) αλλά πήρα ένα μπουκαλάκι το οποίο μπορείς να το ξαναγεμίσεις πολλές φορές (είναι γνωστό, μη πω μάρκα, έχει και φίλτρο) , αν πίνεις κι εσυ μπορείς να το πάρεις, βοηθάει κ αυτο καπως.
    Για μένα τα 70€ είναι αρκετά, εγώ πχ εκτός απο τη βενζίνη που ξοδεύω για να παω στη σχολή μου (όταν έχω μαθημα) δε ξοδεύω κατι αλλο, τοστ ή να τρωω παίρνω απο το σπίτι ή τρωω στο σπίτι ή τρωω στη λέσχη της σχολής. Καφέ δε πίνω.. δε καπνίζω.
    και βγαίνω λιγο σπανια για ποτο ή για καφε αν τύχει δλδ.
    Γενικά πιστευω μπορείς να μειώσεις τα εξοδά σου, αρκει κ να θελεις, πχ η κοκα κολα..ενταξει δεν ειναι περιττή καπως?

Senior Member
    Gothly, μπουκαλάκι με φίλτρο; Θα μ' ενδιέφερε, γιατί κι εγώ χρειάζεται να πίνω πολύ νερό!
    Πες την μάρκα δεν πειράζει ή στείλε μου πμ.. εκτός αν εννοείς τις κανάτες φίλτρου!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    μαρκελα http://www.waterbobble.com/bobble.ht...SID=U?c=10&p=9 αυτό λεω. εγώ το αγόρασα 11€ (όχι απο ιντερνετ, απο ενα μαγαζι το βρηκα στη τυχη). μπορείς να το γεμίσεις μέχρι 300 φορές.
    ναι με φίλτρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    μαρκελα http://www.waterbobble.com/bobble.ht...SID=U?c=10&p=9 αυτό λεω. εγώ το αγόρασα 11€ (όχι απο ιντερνετ, απο ενα μαγαζι το βρηκα στη τυχη). μπορείς να το γεμίσεις μέχρι 300 φορές.
    ναι με φίλτρο.
    Σ' ευχαριστώ πολύ! :) Ειλικρινά, δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.. πέρα απ' τις κανάτες φίλτρου,
    που το νερό τελικά από γεύση δεν μ' αρέσει.. Θα το ψάξω.. Νάσαι πάντα καλά!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    τίποτα :)
    πιστεύω είναι χρήσιμο, κ τα κορίτσια στη σχολή με κοροίδευαν επειδη ελεγαν είναι σαν μπιμπερό (με τη κακία θα πανε..:P)

Senior Member
    εγω την βγαζω με 15-20-30 αλλα ψωνιζω καμια φορα σουπερμαρκετ αλλα 3 καπνους με τα συναφη τους ειναι 15 ευρω

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Tην εβδομαδα το χειμωνα και με 0 ευρο εξοδα πολλες φορες, εκτος αν βαλεις τα 7 ευρο την εβδομαδα που βγαινει η συνδεση στο κινητο. Αλλα ειπες οχι λογαριασμοι?
    Το καλοκαιρι μιας και δεν πινω δεν καπνιζω και δεν γυρναω στα κλαμπς, πες θα παρω στην παραλια καναν χυμο 3 ευρο ή κανα παγωτο 2 ευρο ή καναπιτογυρο αλλα 2 ευρο και οχι καθε φορα, βαλε και να ψωνισω κανα αντηλιακο, κανα μανο, ε τπτ. Πες 20 την εβδομαδα χωρις λογαριασμους και βενζινες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    0 (μηδεν). δεν εχω εξοδους, δεν εχω εξοδα. η θαλασσα ειναι δωρεαν.
    ωραιος!!!:)
    ναι οντως μας στερησαν τα παντα, την θαλασσιτσα ομως και τον ηλιο δεν μπορουν και να θελουν!!!
    για μπυρακια ομως ποσα χαλας ανα βδομαδα? ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Γενικά πιστευω μπορείς να μειώσεις τα εξοδά σου, αρκει κ να θελεις, πχ η κοκα κολα..ενταξει δεν ειναι περιττή καπως?
    gothly τα μονα εξοδα που μπορω να περιορισω ειναι οι μαλακιουλες απο τον φουρνο (παγωτα , φρεντοτσινο ,τοστακι ,πατατακια κλπ )
    τσιγαρα και κοκα-κολες δεν μπορω να τις στερηθω με τιποτα!!!
    αποτελουν για μενα "μικροχαρές" της ζωης (δεν εχω και πολλες απο αυτες αλλωστε...) και ταυτοχρονα απολυτες εξαρτησεις!!!
    Last edited by fragile; 06-07-2012 at 21:16.

Banned
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    ωραιος!!!:)
    ναι οντως μας στερησαν τα παντα, την θαλασσιτσα ομως και τον ηλιο δεν μπορουν και να θελουν!!!
    για μπυρακια ομως ποσα χαλας ανα βδομαδα? ;)
    δε τα ψωνιζω εγω, γιατι δε τα πινω μονος μου. πινουν κι αλλοι στο σπιτι, απλα εγω του δινω και καταλαβαινει συνηθως το βραδυ να ξεραθω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    gothly τα μονα εξοδα που μπορω να περιορισω ειναι οι μαλακιουλες απο τον φουρνο(παγωτα,φρεντοτσινο,� �οστακι,πατατακια κλπ)
    τσιγαρα και κοκα-κολες δεν μπορω να τις στερηθω με τιποτα!!!
    αποτελουν για μενα "μικροχαρές" της ζωης (δεν εχω και πολλες απο αυτες αλλωστε...) και ταυτοχρονα απολυτες εξαρτησεις!!!
    με τοσα λεφτα την βγαζει οικογενεια με παιδια στην αναγκη, και η κοκα-κολα μπορει να την αλλαξεις με ιδιοτικης ετικετας η με σπιτικα φραπεδακια

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    χμμ..οκ ευκαιρία να κλαφτώ λιγουλάκι (μιας και δεν το κάνω καθόλου στα υπόλοιπα θέματα :-ρρ)
    Λοιπόν, από την εργασία μου αποκομίζω το υπέρογκο ποσό της τάξεως των 500 ευρώ.
    Το "παθητικό" μου ανέρχεται σε : 45 ευρώ το μήνα για κάρτα απεριορίστων διαδρομών
    75 ευρώ το μήνα για ενα αποταμιευτικό (ήθελα και αποταμίευση τρομάρα μου)
    95 ευρώ το μήνα για ένα δάνειο (πως αλλιώς θα πλήρωνα τα ταμεία μου??)
    28 ευρώ το κινητό = σύνολο 243 ευρώ..
    Αφαιρώντας λοιπόν από τα 500 αυτά τα 243 μας μένουν 257 ευρώ.
    Αυτά τα 257 ευρώ διαιρώντας τα με τέσσερις εβδομάδες που έχει ο μήνας μας κάνει : 64,25 ευρώ την εβδομάδα.
    Σε αυτά συμπεριλάμβανονται και τα έξοδα διατροφής, ένδυσης, διασκέδασης κλπ κλπ.
    Πως σου φαίνεται?
    εισαι πολυ καλη νοικοκυρα παντως

Page 1 of 3 123 LastLast