μελλοντικοί στόχοι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

μελλοντικοί στόχοι

ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα, γιατι ειναι πολυ σημαντικο να θετουμε στοχους και να προσπαθουμε να τους υλοποιησουμε.
    ειναι πολυ σημαντικο να μην μας παιρνει εντελως απο κατω οσο δυσκολα κι αν ειναι τα πραγματα.
    προσωπικα ανεκαθεν ειχα πολλους και υψηλους στοχους στη ζωη μου.
    μην με ρωτησετε ποσους απο αυτους υλοποιησα γιατι δεν θελω να αρχισω παλι το μοιρολοι :P

λοιπον αρχιζω...

να μειωσω τα εξοδα μου (στο μετρο του δυνατου)
    να βρω μια δουλεια απο το σπιτι (του στυλ δακτυλογραφισεις)
    να κανω ενεργειες προς την κοινωνικοποιηση μου
    να κερδισω το πρωτο βραβειο σε εναν διαγωνισμο λογοτεχιας (αυτο δεν ειναι ακριβως στοχος...μαλλον επιθυμια ειναι αλλα καλο ειναι να οραματιζομαστε κατι που θελουμε πραγματικα, οσο λιγες κι αν ειναι οι πιθανοτητες να γινει πραγματικοτητα)

περιμενω να δω την δικη σας στοχοθεσια :)

υ.γ.αυτο το θρεντ θα το διαβαζω ανα διαστηματα για να ριχνω κανα βρισιδι στον εαυτο μου οταν βρισκομαι στην πληρη αδρανεια :PpP

Banned
    ο μοναδικος στοχος αυτη τη περιοδο, ειναι να μετακομισω λιγο παραεξω απ'την Αθηνα, σε ενα σπιτι με δυο δωματια που χουν οι γονεις ακριβως απεναντι απ'τη θαλασσα. βαριεμαι βεβαια εκει γιατι ουτε ιντερνε δεν εχει ακομα, ενω δε ξερω πως θα τους πεισω να μου το δωσουν, οταν δε μπορω να το συντηρω ολομοναχος, και δε γνωριζω καν να μαγειρευω. αμα εβρισκα και μια δουλεια εκει στη γειτονια κατι θα γινοταν, αλλα ακομα απολαμβανουμε τη θαλασσα μπας και χασουμε κανα κιλο και γινουμε πιο μοντελινα απ'οτι ειμαστε.

Senior Member
    Μόνο ενα στόχο έχω εδώ και περίπου 2 χρόνια και θα τον έχω κ για τα υπόλοιπα 2. Να περνάω τα μαθήματα της σχολής μου (οσο σκατα κ αν ειναι η ζωή μου ή όσο τελεια) με τουλάχιστον 5! Δε με πειράζει καθόλου το 5, αρκει να περνάω όλα τα μαθήματα. Μέχρι στιγμής έτσι γίνεται, τα περνάω. Ελπίζω να γίνει έτσι κ τα υπόλοιπα 2 χρ. εφόσον θα προσπαθώ κ θα διαβαζω όπως μεχρι στιγμης.
    Αλλους στόχους τόσο σημαντικούς δεν έχω είναι πολυ μελλοντικοί, του τύπου όταν παρω πτυχίο να φύγω οπως και δήποτε απο το σπίτι βρίσκοντας δουλεια γιατι θα τρελαθω. αλλα δε μπορω να λεω τόσο μελλοντικά με αγχώνουν πολύ. ούτε μπορώ να λεω πολλους στόχους, γιατί δε κάνω τίποτα, οπότε ας βάλω εναν κ ας κανω αυτό μόνο.

Senior Member
    Οι στοχοι μου θα ελεγα μοιαζουν πολυ με τους δικου σου Gothly...Nα περναω οσα μαθηματα μπορω στην εξεταστικη , για οσο χρονικο διαστημα ειμαι καλα τουλαχιστον. Δε θελω να πιεζω τον εαυτο μου για κατι που δε μπορει να κανει σε περιοδους που ειμαι down και δε μπορω να ανταπεξελθω..αλλα οταν ειμαι high θελω να βαζω το 100% και να αποδιδω. Επισης στοχος μου ειναι ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ και να μην αφηνω τις μαυρες μερες να με κυριευουν, οδηγωντας με σε σκοτεινα μονοπατια αυτοκαταστροφης..
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ο μοναδικος στοχος αυτη τη περιοδο, ειναι να μετακομισω λιγο παραεξω απ'την Αθηνα, σε ενα σπιτι με δυο δωματια που χουν οι γονεις ακριβως απεναντι απ'τη θαλασσα. βαριεμαι βεβαια εκει γιατι ουτε ιντερνε δεν εχει ακομα, ενω δε ξερω πως θα τους πεισω να μου το δωσουν, οταν δε μπορω να το συντηρω ολομοναχος, και δε γνωριζω καν να μαγειρευω. αμα εβρισκα και μια δουλεια εκει στη γειτονια κατι θα γινοταν, αλλα ακομα απολαμβανουμε τη θαλασσα μπας και χασουμε κανα κιλο και γινουμε πιο μοντελινα απ'οτι ειμαστε.
    Καλή τύχη με αυτό το στόχο. Επειδή κι εγώ θα ήθελα διακαώς να μένω κάπου ολομόναχος, σε νιώθω απόλυτα. Μια καλή ιδέα ώστε να τους πείσεις ίσως θα ήταν να μάθεις μερικές συνταγές για να σε βλέπουν ένα διάστημα ότι ξέρεις πράγματι να μαγειρεύεις. Και σιγά, τι συντήρηση θέλει ένα σπίτι; Πολύ κακό για το τίποτα... Ακόμα και όταν χαλάει κάτι, τεχνίτες φωνάζουμε.

Senior Member
    Ο μοναδικος στοχος αυτη την περιοδο ειναι να δουλεψω ενα διμηνο Σεπτεμβριο-Οκτωβριο..(τοσο ειναι η συμβαση) σε μια δημοτικη επιχειρηση 5 χιλιομετρα απο το σπιτι μου με σκοπο αυτα τα λεφτα να τα κρατησω καβατζα για να δω κανα φιλαρακι μου το χειμωνα συνδιαζωντας το με ταξιδακι.

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Καλή τύχη με αυτό το στόχο. Επειδή κι εγώ θα ήθελα διακαώς να μένω κάπου ολομόναχος, σε νιώθω απόλυτα. Μια καλή ιδέα ώστε να τους πείσεις ίσως θα ήταν να μάθεις μερικές συνταγές για να σε βλέπουν ένα διάστημα ότι ξέρεις πράγματι να μαγειρεύεις. Και σιγά, τι συντήρηση θέλει ένα σπίτι; Πολύ κακό για το τίποτα... Ακόμα και όταν χαλάει κάτι, τεχνίτες φωνάζουμε.
    ευχαριστω αλλα δεν ειναι μονο η μαγειρικη το προβλημα. ειναι οτι δε με εμπιστευονται και ειμαι μονος και χωρις δουλεια. αν ειχα τουλαχιστον δουλεια θα υπηρχαν και λεφτα να πληρωνω φαγητο απ'εξω, και τους λογαριασμους του ρευματος και του νερου που τσιγκουνευονται.

Banned
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    οποτε μολις βρηκες τον στοχο σου:πεισε τους οτι αξιζεις την εμπιστοσυνη τους. Βαλε το σκοπο, πρωι και βραδυ. Σε λιγους μηνες θα μενεις μονος, γκαραντυ.
    το θεμα δεν ειναι στα λογια Ξωτικό, ειναι το acta non verba που λεγες και χτες. θελει να δει ο γονιος οτι το παιδι του προχωραει, βρισκει και δουλεια, εχει και παρεα, και ειναι ενταξει, τα καταφερνει και χωρις αυτον. στο ελλαδισταν ομως ουτε παρεα εχουμε, ουτε φυσικα δουλεια. ειδικα καλοκαιριατικα, μονο οι μαλακες δουλευουν.

Banned
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    βασικα αυτοι οι δευτεροι, δουλευουν παντα και παντου.
    Σαφως δεν ειναι ευκολο, αν ηταν δεν θα το ειχαν απαιτηση απο σενα. Εχε μοναχα το νου σου μη το θεωρεις πιο δυσκολο απο οτι οντως ειναι για σενα.
    Δεν σε εχω κοψει για τουβλο, γλυκολογο δεν ειναι,το ξερεις. Εχεις θεματα , κι εγω αναθεματα , αλλα, αλλα , αλλα. Αν οντως το θες διακαως, νιωσε το ρε παιδι μου να σε καιει και τρααααααβα μπροοοοος
    Επισης, υπευθυνος μπορεις να δειξεις κι αλλιως. Πχ , ρωτα καθε μερα, μαδερ, νταντι κουλ, μπορω σε κατι να φανω χρησιμος; μπορω να βοηθησω;
    Αρχησε απο αυτο και θα δειειειειεις :)
    αν και δε λειτουργουμε ετσι εδω περα, το κανω ηδη αυτο που λες, συνηθως ειμαι ο κουβαλητης και το γομαρι που φορτωνεται. αν κι ο καθενας κανει οτι θελει στη ζωη του και δε δινουμε αναφορα, για να μου αφησουν το σπιτι ολοκληρο εκει και μετα τις διακοπες του καλοκαιριου, θα πρεπει να δουν οτι ειμαι αλλου κι εχω τα δικα μου. αν ειχα δουλεια ή οικογενεια να τρεχω γι'αυτη θα ηταν ενταξει. τωρα τρεχω για τη δικια τους οικογενεια (αφου αναγκαστικα ανηκω σ'αυτη και δεν εκανα ακομα δικια μου), κι αφου το βλεπουν ετσι δε προκειται να μου χαρισουν τπτ οση καλη συμπεριφορα κι αν δειξω. γι'αυτο πιστευω οτι καλο ειναι τα παιδια να φευγουν νωρις απ'το πατρικο, να μαθαινουν μονα, να κανουν και τη ζωουλα τους. στο ελλαδισταν ειμαστε ολοι καθυστερονια.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Καινουριος στοχος και επιτελους κατι ευχαριστο στα επαγγελματικα, στο τελος του καλοκαιριου να συνεργαστω με τον θειο!!!!! Γιες!!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα, φινγκερς κροσντ!! Παραταμε επιτελους αυτο που σπουδασαμε και μετασπουδασαμε! Γιες γιες!!