Νιωθω ανησυχια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Νιωθω ανησυχια

Οπου και να παω νιωθω ανησυχια.Δηλαδη για πχ παω εξω για καφε, μετα απο λιγο θελω να σηκωθω να φυγω.Κατι με πιανει.Αυτο τωρα να ειναι απο τα φαρμακα ή απο την ψυχωση?Παιρνω zyprexa 20mg.
    Επισης θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την οψιμη ψυχωση,τι ειναι και προκαλειται απο τα αντιψυχωτικα?

Banned
    Νομιζω επειδη παιρνω και γω zyprexa γραφει στο χαρτι των χαπιων οτι ειναι παρενεργεια απο τα φαρμακα η ανησυχια.Μαλλον θα πρεπει να παρεις akineton.Ο γιατρος βεβεα ξερει καλυτερα.

οψιμη ειναι το κοματι της ψυχωσης που προκαλειται απο τα ιδια τα φαρμακα.η ανησυχια που νιωθεις ειναι και απο τα δυο.παιρνεις υψηλη δοση αντιψυχωτικου.το ακινετον μιχαλη που λεει ο φιλος ο λαβωμενος δεν ειναι για την ακαθισια ειναι για τα μαγκωματα.

Banned
    Οχι Δημητρη ειναι για τα κινιτικα οχι για τα μαγκωματα.

Senior Member
    το akineton ειναι νομιζω και για την ανησυχια..

εμενα παντως με χαζευει καπως..

ξερει κανεις κανενα αλλο καλυτερο ;
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    λοιπον λεει ο καθενασ το δικο του θα πω κ γω το δικο μου
    η ανυσηχια λεγεται ακαθισια κ ναι προκαλειται απο τα φαρμακα
    η οψιμη ψυχωση ειναι το εξησ η ψυχωση εχει δυο διαφορετικα συμπτωματα τα θετικα κ τα αρνητικα
    τα θετικα ειναι παραισθησεισ ψευδαισθησεισ κλπ
    τα αρνητικα ειναι η πτωση των γνωστικων λειτουργιων που προκαλειται κ απο τα φαρμακα κ απο την ψυχωση
    γι αυτο κ ακουτε να λενε αν ενα φαρμακο ειναι καλο για τα αρνητικα συμπτωματα γτ τα θετικα ολα λιγο πολυ απο τα παλια εωσ τα καινουρια την κανουν τη δουλεια
    αντιψυχωτικα φαρμακα που να μην προκαλουν πτωση των γνωστικων λειτουργειων εστω κ λιγο δεν υπαρχουν ακομα

Senior Member
    ωραια και μολις κοψεις τα φαρμακα και γινεις καλα απο την ψυχωση , τα αρνητικα παραμενουν??

Banned
    9 στους 10 δεν κοβουν τα φαρμακα.Μην τρεφεται ελπιδες....

ναι αλλα λαβωμενε τα ποσοστα σου ειναι για ελπιδες 9 στους 10.εγω που ειμαι πιο αισιοδοξος απο εσενα και παρολα αυτα λεω οτι χωρις να εχει καποτε υποτροπη το ατομο τα κοβουν 1 στους 100

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karol View Post
    ωραια και μολις κοψεις τα φαρμακα και γινεις καλα απο την ψυχωση , τα αρνητικα παραμενουν??
    έτσι είναι μετά οι δύσκολιεσ της ζωής φροντίζουν για να σ ξανάέρθουν όλα πίσω

ξεχασα να σου πω κατι μιχαλη που μου ειπε ο ψυχιατρος μου και νομιζω οτι ταιριαζει σε σενα.παιρνεις καθολου αντικαταθλιπτικο?νομιζω (οποτι μου ειπε ο ψυχ.)οτι μεγαλη δοση αντικαταθλιπτικου μαζι με αντιψυχωσικο προκαλει ανησυχια.εσυ παιρνεις αντικαταθλιπτικο.ισως πρεπει αν παιρνεις να πεις τον γιατρο σου να στο μειωσει λογω ανησυχιας.η μπορει να χρειαστει να παρεις λιγο αντικαταθλιπτικο αν δεν παιρνεις καθολου

Senior Member
    Δημητρη οντως παιρνω αντικαταθλιπτικο μαζι με το zyprexa.Συγκεκριμενα παιρνω entact 10 mg ημερησιως αλλα δεν νομιζω οτι μου κανει κακο οσον αφορα την ανησυχια.Συγκεκριμενα ο γιατρος μου ειπε οτι μου το δινει για το αγχος.Ξερω κι εγω τι γινεται...Ουτε οι ιδιοι οι γιατροι ξερουν ακριβως πως κια που δρουν τα φαρμακα,πειραματα κανουν.Μπλεξαμε και να δουμε πως θα ξεμπλεξουμε....

ναι ξερω 10 μγκρ δεν ειναι πολλα επειδη και εγω εντακτ παιρνω(θεωρητικα)