Results 46 to 50 of 50
Thread: Διπολικοι χωρις φαρμακα
-
12-03-2007, 19:39 #46
a, κατάλαβα!
είναι σαν αυτό που λέμε πλαστικό χρήμα, μα είναι όντως χρήμα.
πλαστική επικοινωνία όμως, αν είναι επικοινωνία, και δεν είναι απλός ναρκισισμός, είναι όντως επικοινωνία.
απόδειξη;
ότι επικοινωνία υπάρχει, αλλιώς δε θα υπήρχε το φόρουμ.
γενικά δε θα υπήρχαν φόρουμ αλλά λεκτικά πυροτεχνήματα.
και...
)
ευτυχώς που τα δέκα δάχτυλα είναι όλα στο πληκτρολόγιο, δε σκεβρώνουν και δεν τεμπελιάζουν.
πάνε σε όλα τα γράμματα χωρίς μονότονες κινήσεις ή επαναλαμβανόμενες
αυτά...
ανατρέξατε στην εγκυκλοπαίδεια της τι-ποτέ, λέκτορος πλυσίματος πιάτων και ποτηρίων και δή πικρών...
- 12-03-2007, 20:42 #47
το θεμα ειναι οτι η λεπτομερεια κανει την διαφορα κ πολλες φορες στις λιγες λεξεις ειναι η ουσια.Ο επιθετικος προσδιορισμος υπαρχει ακριβως για να διχωριζει αυτα που σε πρωτη ματια φανταζουν ιδια.Ενω στην ουσια διαφερουν κατα πολυ.Συνηθως το ζωντανο ειναι το ον(απο οπου κ αι η λεξη οντως) γιατι απο το ζωντανο πηγαζει το γεγονος,κατι που εχει υπαρξη,παλμο.
Προσωπικα τι-ποτε, προτιμω και επικροτω την υπαρξη των επιθετικων προσδιορισμων ακριβως γιατι αυτοι ειναι που προσδιοριζουν,ξεχωριζουν,ξ εσκαρτευουν,επαινουν η ριχνουν στα ταρταρα.Προσωπικα,προτιμω τα ζωντανα απο τα πλαστικα.Θα προτιμουσα να λεω οσα λεω κ ακουω αντι διαβαζω,να κουναω τις παλαμες η τους μυες της μουρης μου,παρα τα δεκα μου δαχτυλα.Να βλεπω ματια παρα γραμματα σε μια οθονη.Αλλα καλως η κακως τα ματια μου δεν ειναι ωριμα για να μπορουν να κοιτανε αλλα ματια...
υγ:τα πικρα ποτηρια δεν εχουν δυναμη αν η γλωσσα κ τα χειλη που το αγγιξαν δεν μπορουσαν να νιωσουν την πικρα.Κ τα χερια που ξερουν γλυκες στιγμες να χαριζουν ,απο πικρα δεν γνωριζουν.Μην στεναχωριεσαι λοιπον
12-03-2007, 23:26 #48
θενκς ομπλίβια...:-)
12-03-2007, 23:49 #49
Originally posted by Oblivia
Κασσι γλυκια μου....ΠΡΩΤΗ φορα μιλησα δικηγοριστικα. Τις αλλες φορες που τις ειδες;;;;;
13-03-2007, 18:16 #50
Κασσι μου,πουθενα το κακο.Απλα επειδη ειπες οτι\" ΠΑΛΙ μιλησα σαν δικηγορος\",απορησα με το \"ΠΑΛΙ\" που ειπες.
Λεω μηπως ειμαι μανιακη δικηγορος πριν καλα καλα πτυχιωθω,οχι τιποτε αλλο αλλα αν ειναι ετσι,θα πρεπει να κυκλοφορω με υποτιτλους απο κατω απο τον λαιμο μου οταν μιλαω δικηγοριστικα,για να με καταλαβαινει ο κοσμος.Κατι σαν ιντελεκτουελ λατερνα.Για να ξερω τι μου γινεται ,σε ρωτησα.Γιατι εγω,ΜΙΑ ΦΟΡΑ μιλησα ως δικηγορος και επειδη σε εχω κοψει να ακριβολογεις,το ΠΑΛΙ σου με ταραξε και ειδα αστερακια.Δικηγοριστικα βεβαιως βεβαιως!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια