Διπολικοι χωρις φαρμακα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Senior Member
    Η γνώμη μου προς το παρόν είναι ότι εμείς οι διπολικοί πρέπει να παίρνουμε τα χάπια για να κρατάμε ισορροπία στη διάθεση μας.Επιμένω όμως πως είναι απαραίτητο να αναζητήσουμε καλό γιατρό.Κάποιον που να νιώθουμε άνετα μαζί του και που θα αισθανόμαστε ότι μας καταλαβαίνει, έτσι ώστε να μας δίνει και την κατάλληλη αγωγή όταν πέφτουμε.

Deleted by request
    τι διαολο..
    σταναχωριεμαι εδω μεσα τοσο... ρε γαμωτο

Senior Member
    Παιδιά δώστε στοιχεία για την διπολικότητα,γιατί δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από την κατάθλιψη και να την καταλάβω ως ασθένεια.Όχι πως έχω καταλάβει την δική μου.Ο ψυχίατρος πώς βοηθάει σε ένα τόσο καθαρά βιολογικό πρόβλημα;Πες σκατά ματά ο ιδεοψυχαναγκασμός ότι βγήκε από καταπίεση και έλλειψη επικοινωνίας-κάτι λένε για τη δομή του εγκεφάλου των ιδεοψυχαναγκαστικών,που δεν με χαροποιεί-η διπολική πώς ξεπετάχτηκε;Τι είναι αυτό που την πυροδότησε;Ξέρει κανείς;Φάρμακα,αχ φάρμακα!!Πόσο σπάζομαι που τα έχω ανάγκη.Άλλαξα τα χάπια και είδα αλλαγή και στην διάθεσή μου.Δεν έχω όρεξη να τσακωθώ(παροδικό είναι μη φοβάστε),είμαι λίγο πιο πεισματάρα στην αισιοδοξία μου και δεν έχω αυτές τις εμμονές να εκδικηθώ αυτούς που με πλήγωσαν...Γιατί να μην μπορούσα να είμαι έτσι και χωρίς αυτά;Γιατί να περνάω την ζωή μου αναλλώνοντάς την σε κάτι ανούσιο ενώ πολύ βαθιά μέσα μου γνωρίζω ότι δεν θα βγάλω άκρη;Θέλω να πιστεύω πάντως πως όλα όσα βίωσα δεν ήταν τόσο άχρηστα!!!Κάπου χρησίμευαν................Ίσως να φταίει ότι βρήκα φίλους και δεν αισθάνομαι πια τόσο μόνη και χωρίς σκοπό.Αλλά τα χάπια ρε πούστη.Μία αλλαγή μόνο τι κάνει.Θα κρατήσει όμως;Όταν πρωτοπήρα τα αναφρανίλ είδα τη ζωή μου αλλιώς αλλά μετά από ένα σημείο και για τρία ακόμα χρόνια όλα έμειναν στάσιμα.

Deleted by request
    αυτα τα γαμημενα χαπια...
    δεν μπορω να βαλω την εικονα στο μυαλο μου
    με τρομαζει η ιδεα.
    χιλιες φορες ετσι οπως ειμαι,παρα με τα σκατα τους
    ελατε να κανουμε πραγματα μαζι...να γινουμε εξωστερφεις
    να μας αρεσει η μερα...
    ολοι χρειαζομαστε παρεα που να μη χρειαζεται να μιλας για να καταλαβει,κι εδω μεσα,θεωρω πως την βρισκουμε..

Στο διαολο ολοι τους..
    χιλιες φορες να μην καταφερω τιποτα μονος μου
    χιλιες φορες...

Σαν τοτε που μας τρομαζε
    το ησυχο φεγγαρι
    σαν τοτε που ματωναμε μαζι
    μονοι σ\'εναν αγνωστο
    νεκρο πλανητη
    ερωτευμενοι σχιζοφρενεις
    σχιζοφρενεις
    σχιζοφρενεις

Senior Member
    Originally posted by bizbikis
    μπα...

ΤΡΩΤΕ ΣΚΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΥΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.

[ένα σύνθημα του τοίχου υπό διαφορετική ανάγνωση]

Junior Member
    Ποιά είναι τα συμπτώματα που δίνετε εσείς για το διπολικό σύνδρομο??
    θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας.

Senior Member
    άκου καλλίτερα πως το εκφράζουν οι ειδικοί
    http://www.e-psychology.gr/index.php?option=com_content&task=view&id= 15&Itemid=99999999

υγ:γιατί θέλεις να μάθεις;

Senior Member
    αυτα τα γαμημενα χαπια...
    δεν μπορω να βαλω την εικονα στο μυαλο μου
    με τρομαζει η ιδεα.
    ελατε να κανουμε πραγματα μαζι...να γινουμε εξωστερφεις
    να μας αρεσει η μερα...
    ολοι χρειαζομαστε παρεα που να μη χρειαζεται να μιλας για να καταλαβει,κι εδω μεσα,θεωρω πως την βρισκουμε..

Στο διαολο ολοι τους..
    χιλιες φορες να μην καταφερω τιποτα μονος μου
    χιλιες φορες...

Σαν τοτε που μας τρομαζε
    το ησυχο φεγγαρι
    σαν τοτε που ματωναμε μαζι
    μονοι σ\'εναν αγνωστο
    νεκρο πλανητη
    ερωτευμενοι σχιζοφρενεις
    σχιζοφρενεις
    σχιζοφρενεις
    Ρε Μπιζμπίκη τι μελαγχολία ειν\'τούτη;Σιγά τα αίματα.Κοίτα όσο γι\'αυτό το περί επικοινωνίας χμμμ,ναι το αντιμετωπίζω αλλά δεν μπορώ να είμαι κολλημένη σε έναν υπολογιστή για να βρω την φίλη μου,τον φίλο μου ,τον γκόμενό μου γι\'αυτό λέω πουλάει καμιά κατανόηση εκεί έξω το μαγαζί;Παιδιά σκατά δε λέτε τίποτα με κάνουν τα φάρμακα.Αφού μου τα άλλαξε η λεγάμενη και ξύπνησα στις 4 και είχα ραντεβού 5 για μ.μ μιλάμε πάντα.Την παίρνω να της το ακυρώσω.Μα μου σου του η δικιά σου μη χάσει τα φράγκα.Και να μου αρχίζει κάτι παπαριές περί πολιτικής του ιατρείου ότι τα ραντεβού που ακυρώνονται τελευταία στιγμή χρεώνονται και εγώ να προσπαθώ να συγκρατηθώ.Πάρε τόσα κι άλλα τόσα κυρά μου.Και μα είμαι στο δρόμο και μα προέχει η ψυχική σου υγεία,μου το γύρισε στο μελό.Δεν το περίμενα να δείξει τέτοια ενόχληση και να γίνει τόσο πιεστική.Λες και θα με έχανε από πελάτισσα.Πω σπάστηκα σε λέω.Και να της εξηγώ το χάπι που μας έδωσες κυρά μου το πήραμε όπως μας το είπες αλλά κουτουλούσαμε παρ\'ότι \"μόνο\" 10% των ασθενών παρουσιάζει υπνηλία.Παπάρια μάντολες.Όλα τα ίδια κάνουν.Το παίρνω κι η δικιά σου μία και βράδυ και το ξημερώνω μέχρι τ\'άλλο πρωί.Κοιμόμουν μετά μέχρι τις 16:00.εγώ φταίω μανίτσα;Τελικά παίζει να κάνει και μία ελαφρά διέγερση.Χάλια.Είμαι στον κόσμο μου.Τελικά λέει δεν μου το χρέωσε γιατί θα με δει αύριο.Αύριο θα με δει.Γενικά θα με ξαναδεί;Μου ενδιαφέρθηκε ξαφνικά για την ψυχική μου υγεία.Εσυγχίσθη πάλι.Μας τα πρήζουν οι γύρω μας τα πρήζουν κι οι ψυχίατροι...Δεν ήρθα.Ε,και;Θα καθίσεις άνετα στο γραφειάκι σου,δεν θα σου κάνω τα αυτιά να βουήζουν,θα μιλήσεις με τον γκόμενο κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.Ή πλάκα ποια είναι;Η ειλικρίνειά μου.Μόλις ξυπνάω ειδικά δεν είναι να μου μιλήσεις.Θα βγει το υποσυνείδητο φάτσα φόρα κι άντε να το μαζέψω μετά.Της πετάω ένα δεν μπορώ να έρθω γιατί κοιμόμουν μέχρι τώρα και προτιμώ να κάνω άλλες δουλειές και να μην έρθω στην επίσκεψή μου.Καλή η δικιά σου.Ο Φρόυντ σηκώνει ψηλά τα χέρια!!Αδέλφια ψυχασθενείς unite!!!!

Deleted by request
    οτι εχεις
    κρατα το για σενα
    ολα τα υπολοιπα
    αστα επανω μου

να με συμπαθατε δεσποινις

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Την παίρνω να της το ακυρώσω.Μα μου σου του η δικιά σου μη χάσει τα φράγκα.Και να μου αρχίζει κάτι παπαριές περί πολιτικής του ιατρείου ότι τα ραντεβού που ακυρώνονται τελευταία στιγμή χρεώνονται και εγώ να προσπαθώ να συγκρατηθώ.
    μαλακίες λέει να της πεις και πως διαβάζει πολύ γιάλομ.

υγ:δεν το περίμενα να το ακούσω ΚΑΙ αυτό στην ελλάδα. πολύ πεταμένη η δικιά σου να της πεις. και να τραβήξει τα βυζιά της.
    υγ.α:μην μου πεις μόνο πως της τα έδωσες! αν ναι, είσαι για ξύλο...

Senior Member
    οτι εχεις
    κρατα το για σενα
    ολα τα υπολοιπα
    αστα επανω μου

να με συμπαθατε δεσποινις
    η δεσποινίς σε συμπαθάει, ο διάλογος δεν βλέπω να το κάνει αλλά ξέρω ότι έχω να το κρατάω για μένα. πολύ επικοινωνιακό μιλάμε αυτό αλλά ξέρω να το αφήσω πάνω σου.

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    Την παίρνω να της το ακυρώσω.Μα μου σου του η δικιά σου μη χάσει τα φράγκα.Και να μου αρχίζει κάτι παπαριές περί πολιτικής του ιατρείου ότι τα ραντεβού που ακυρώνονται τελευταία στιγμή χρεώνονται και εγώ να προσπαθώ να συγκρατηθώ.

υγ:δεν το περίμενα να το ακούσω ΚΑΙ αυτό στην ελλάδα. πολύ πεταμένη η δικιά σου να της πεις. και να τραβήξει τα βυζιά της.
    κι ομως δυστυχως ραψωδε μου το συστημα αυτο το εφαρμοζουν πολλοι ειδικοι εν ελλαδι.τουλαχιστον οι αναλυταδες(κατα κοσμον ψυχαναλυτες) το εφαρμοζουν ολοι τους!και οχι μονο αυτο αλλα δεν δεχονται μια αραιου τυπου θεραπεια αλλα σε υποχρεωνουν να πηγαινεις και να τους τα ακουμπας 1 με 2 φορες τη βδομαδα η και συχνοτερα(για τους ψυχαναλυτες μιλαω,οχι γενικα)

Senior Member

ΤΡΩΤΕ ΣΚΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΥΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.

[ένα σύνθημα του τοίχου υπό διαφορετική ανάγνωση]
    απιστευτο ετσι......
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member

τελικα κασσυ μου..την τα ακουμπησεσ?? ετσι απο περιεργεια....

μωρε θα επρεπε να τουσ λεμε πωσ το να πληρωνωνται ειναι αδικημα κατα τον ορκο του ιπποκρατη στον οποιο ορκιστηκαν μια και ο καλοσ μου... ειχε διαταξει οι γιατροι να δινουν την βοηθεια τουσ σε οσουσ το χρειαζονται χωρισ πληρωμη..και μονο αν εχει την καλη διαθεση να του δωσει κατι ο ασθενησ..τοτε ο γιατροσ να το δεχτει.....
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    σόρρυ παιδιά, ευτυχώς μιλάω ελεύθερα γιατί δεν είμαι ούτε ψυχολόγος ούτε ψυχίατρος.
    όμως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο άλλος την ώρα που κάνει δουλειά, δεν έχει όρεξη να πάρει τηλέφωνο τον/την γκόμενα. εκείνη την ώρα ίσως κι εκείνοι να δουλεύουν. επιπλέον, άμα εσύ του έχεις κλείσει ραντεβού, οφείλεις να το σεβαστείς, εκτός κι αν, όταν πας εκεί, σ\'αφήνει να περιμένεις με τις ώρες, γιατί έχει άλλον βάλει κι εσύ περιμένεις. τότε ναι, δεν πρέπει να τον πληρώσεις. αν όμως ο τύπος σέβεται τα ραντεβού του;
    δεν πρέπει να τα σέβεσαι κι εσύ;
    πάντως κάσσι, όσο και να μη συμφωνούμε, γράφεις υπέροχα! έχει πολύ πλάκα, εσύ είσαι για να γράφεις σε περιοδικά! φοβερό το χιούμορ, η μαγκιά, τι να σου πω!
    α, και κάτι άλλο!
    σκέψου, όπως κ να\'χει το πράμα, ότι ενδέχεται η ψυχίατρός σου όντως να ενδιαφέρεται για σένα. \'βόηθα με να σε βοηθώ ν\'ανεβούμε το βουνό\', λέει μια παροιμία... νομίζεις ότι οι ψυχίατροι έχουν λύσεις στο τσεπάκι και τις βγάζουν ανάλογα με τα φράγκα; όχι, φτωχοί τω πνεύματι σαν κι εμάς είναι. πρέπει να συνεργαστούμε μαζί τους για να βρούμε λύσεις για μας...
    ο δικός μου ψυχίατρος, τα ίδια. ξέρω ότι αν ακυρώσω κάτι έτσι στην ψυχρα, με πιέζει να πάω την επομένη αν μπορεί, για να μη χαθεί το ραντεβού. αν χαθεί το ραντεβού, το πληρώνω.
    λέτε να είναι κακός και να του πω σαν αυτό το ... καθαρματάκι το ραψωδό (ψιτ, μην το πάρεις στα σοβαρά, αστέεία το λέω), να πάει να τραβήξει τα βυζιά του;
    ε, ακούστε κι αυτό τώρα:
    αυτη την περίοδο δεν έχω λεφτά. εντάξει, γνωριζόμαστε 5 χρόνια περίπου.
    ωστόσο, τώρα, και για 3 μήνες που έχω μεγάλο ζόρι, πηγαίνω κάθε βδομάδα χωρίς να τον πληρώνω. πώς σας φαίνεται;
    και χωρίς κανένα χαρτί. και ιδιωτικά. και του ζήτησα να τα πληρώσω μετά το καλοκαίρι. δέχτηκε και του είπα μήπως θέλει να του κάνω κανένα χαρτί και μου είπε δεν γίνεται θέμα.
    αυτό, να το καταθέσω. καλή του ώρα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast