Διπολικοι χωρις φαρμακα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Senior Member
    σωστος ο δικος σου τι-ποτακι μου!
    σιγουρα υπαρχουν και σε αυτο το χωρο οι στιγνοι επαγγελματιες και οι επαγγελματιες-ΑΝΘΡΩΠΟΙ.εγω μετα απο μια περιπετιωδη αναζητηση ειδικου εδω και μια δεκαετια κατέληξα σε μια γιατρο που απ\'οσες ενδειξεις εχω μεχρι στιγμης εχω καταλαβει οτι ειναι και Ανθρωπος...

Senior Member
    να διευκρινίσω μιλάμε για 1-2 φορές και όχι επανειλημμένως. τεσπα, ο καθένας το επάγγελμά του το διοργανώνει και το ορίζει πέρα από τη δεοντολογία όπως θέλει αυτός.

και για να συνεχίσω να είμαι τέρας. τι-ποτέ κάνεις ψυχανάλυση χρόνια δεν ξέρω σε τι συχνότητα πάντως κάνεις χρόνια. δεν είναι δα και τόσο σπουδαίο αυτό που έκανε. φυσικά είναι το σωστό και ως τέτοιο σπουδαίο. αλλά αρχίζουμε να βλέπουμε καθετί σωστό σαν σπάνιο, σαν εξωανθρώπινο και αυτό δεν μου κάθεται καλά.

Senior Member
    Επειδή ξέρουν ότι οι ασθενείς εξαρτούνται από αυτούς χρεώνουν το ακυροθέν ραντεβού και το πληρώνεις στην επόμενη επίσκεψη ,γιατί ξέρουν ότι σίγουρα θα ξαναπάς...δεν σε συμφέρει να ψάχνεις από την αρχή για νέο ψυχίατρο...
    Εγώ όσες φορές πήγα σε ιδιώτη δεν έμεινα ευχαριστημένος....Η \"εξέταση\" ήταν ολιγόλεπτη και φυσικά τα ψυχοφάρμακα είναι πανάκριβα...
    \'Ετσι πηγαίνω στο ΙΚΑ μόνο και μόνο για την συνταγογράφηση.Γενικά η ψυχική υγεία είναι χαλια...

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    [ΤΡΩΤΕ ΣΚΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΥΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.
    [ένα σύνθημα του τοίχου υπό διαφορετική ανάγνωση]

[align=center]ΤΡΩΤΕ ΜΥΓΕΣ, ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ[/align]

Senior Member
    και για να συνεχίσω να είμαι τέρας. τι-ποτέ κάνεις ψυχανάλυση χρόνια δεν ξέρω σε τι συχνότητα πάντως κάνεις χρόνια. δεν είναι δα και τόσο σπουδαίο αυτό που έκανε. φυσικά είναι το σωστό και ως τέτοιο σπουδαίο. αλλά αρχίζουμε να βλέπουμε καθετί σωστό σαν σπάνιο, σαν εξωανθρώπινο και αυτό δεν μου κάθεται καλά.
    γλυκό μου τέρας, ναι, έχεις δίκιο. δεν πρέπει να βλέπουμε το σωστό σαν σπουδαίο και εξαιρετικό. εξωανθρώπινο.
    ούτε όμως να θεωρούμε το προσωπικό οικονομικό κίνητρο ως μοναδική αντίδραση ενός επαγγελματία. να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά...
    δύσκολο ; εχ, ναι...
    φιλιά σε όλη την παρέα

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    Originally posted by bizbikis
    οτι εχεις
    κρατα το για σενα
    ολα τα υπολοιπα
    αστα επανω μου

να με συμπαθατε δεσποινις
    η δεσποινίς σε συμπαθάει, ο διάλογος δεν βλέπω να το κάνει αλλά ξέρω ότι έχω να το κρατάω για μένα. πολύ επικοινωνιακό μιλάμε αυτό αλλά ξέρω να το αφήσω πάνω σου.
    Βασίλη με υπερασπίστηκες άψογα.Έλα νεαρέ σε συμπαθάω γι\'αυτό και σου λέω ασ\'τα αίματα.Εκεί εσύ έχεις φάει τα λυσσακά σου να χαρακώνεσαι και περιμένεις να το διαβάσω και να μείνω απαθής;Ε,όχι ρε Μπιζμπίκη να με συγχωράς.......

Senior Member
    Όχι δεν της τα ακούμπησα.Δεν δέχτηκε λέει γιατί μια φορά έγινε και ευτυχώς επειδή βρήκε άλλη ώρα μες στην ΙΔΙΑ εβδομάδα της τα ακούμπησα σήμερα!!!!!Μαλακίες ξεμαλακίες εμένα σήμερα η δικιά σου με έπεισε ότι θα πρέπει να είμαι πιο συνεπής.Κοίτα λίγο εκβιαστικό της το έκοψα το σκηνικό.Η φάση είναι ότι στην αρχή ξεπετάχτηκε το τσούρδεστο,μια ψυχολόγα του από κάτω ιατρείου με το οποίο συνεργάζονται και μου είπε.Ναι.Για ποιον λόγο να της πω ότι δε θα έρθετε;Της λέω δεν μπορώ.Θα μιλήσω με την ίδια να της εξηγήσω.Ξέρετε,μου συνεχίζει,πληθυντικός πάντα στο 21 χρονο,η πολιτική του ιατρείου μας επειδή συνεργαζόμαστε είναι αυτή και αυτή.Το είπε με υφάκι και σπάστηκα λες και θα έχανε τα Ευρά και δεν θα πήγαινε Βέρτη!!!!Αϊ ξυρίσου μωρή!!!!Με πήρε στο καπάκι και η δικιά μου.Αυτή βέβαια τη συμπαθώ και όσο να\'ναι ε,συμφώνησα εν τέλει σήμερα μαζί της.Παιδιά τον παλιό τον παρακαλούσα να τον δω δύο φορές τον μήνα.Αυτή κάθε εβδομάδα και τσουπ.Αλλά εμένα μου αρέσει αυτό καλύτερα.Παίρνω πιο συχνά θαλπωρή.Βέβαια για αυτούς που δεν τα έχουνε να τα ακουμπάνε είναι ένα μείον....και δύο....Γιάλομ ε;Διάβασα μόνο ένα του βιβλίο με τις ιστορίες των ασθενών.Εκεί όπου παρ\'ότι ψυχίατρος αντιπαθούσε τις χοντρουλές.Άντε μετά να σου λύσει το κόμπλεξ αυτός γιατί είσαι υπέρβαρη.Είσαι σκατά θα σου λέει και θα το εννοεί!!!!

Senior Member
    Originally posted by τι-ποτέ
    σόρρυ παιδιά, ευτυχώς μιλάω ελεύθερα γιατί δεν είμαι ούτε ψυχολόγος ούτε ψυχίατρος.
    όμως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο άλλος την ώρα που κάνει δουλειά, δεν έχει όρεξη να πάρει τηλέφωνο τον/την γκόμενα. εκείνη την ώρα ίσως κι εκείνοι να δουλεύουν. επιπλέον, άμα εσύ του έχεις κλείσει ραντεβού, οφείλεις να το σεβαστείς, εκτός κι αν, όταν πας εκεί, σ\'αφήνει να περιμένεις με τις ώρες, γιατί έχει άλλον βάλει κι εσύ περιμένεις. τότε ναι, δεν πρέπει να τον πληρώσεις. αν όμως ο τύπος σέβεται τα ραντεβού του;
    δεν πρέπει να τα σέβεσαι κι εσύ;
    πάντως κάσσι, όσο και να μη συμφωνούμε, γράφεις υπέροχα! έχει πολύ πλάκα, εσύ είσαι για να γράφεις σε περιοδικά! φοβερό το χιούμορ, η μαγκιά, τι να σου πω!
    α, και κάτι άλλο!
    σκέψου, όπως κ να\'χει το πράμα, ότι ενδέχεται η ψυχίατρός σου όντως να ενδιαφέρεται για σένα. \'βόηθα με να σε βοηθώ ν\'ανεβούμε το βουνό\', λέει μια παροιμία... νομίζεις ότι οι ψυχίατροι έχουν λύσεις στο τσεπάκι και τις βγάζουν ανάλογα με τα φράγκα; όχι, φτωχοί τω πνεύματι σαν κι εμάς είναι. πρέπει να συνεργαστούμε μαζί τους για να βρούμε λύσεις για μας...
    ο δικός μου ψυχίατρος, τα ίδια. ξέρω ότι αν ακυρώσω κάτι έτσι στην ψυχρα, με πιέζει να πάω την επομένη αν μπορεί, για να μη χαθεί το ραντεβού. αν χαθεί το ραντεβού, το πληρώνω.
    λέτε να είναι κακός και να του πω σαν αυτό το ... καθαρματάκι το ραψωδό (ψιτ, μην το πάρεις στα σοβαρά, αστέεία το λέω), να πάει να τραβήξει τα βυζιά του;
    ε, ακούστε κι αυτό τώρα:
    αυτη την περίοδο δεν έχω λεφτά. εντάξει, γνωριζόμαστε 5 χρόνια περίπου.
    ωστόσο, τώρα, και για 3 μήνες που έχω μεγάλο ζόρι, πηγαίνω κάθε βδομάδα χωρίς να τον πληρώνω. πώς σας φαίνεται;
    και χωρίς κανένα χαρτί. και ιδιωτικά. και του ζήτησα να τα πληρώσω μετά το καλοκαίρι. δέχτηκε και του είπα μήπως θέλει να του κάνω κανένα χαρτί και μου είπε δεν γίνεται θέμα.
    αυτό, να το καταθέσω. καλή του ώρα.
    Μήπως είχαμε τον ίδιο;Μαλάκα όσο και να του έχω σούρει του Γιωργάκη που με άφησε σύξυλη,τον εκτιμώ αφάνταστα αυτόν τον άνθρωπο.Μου άφησε ένα τεράστιο ανεκπλήρωτο κενό.Ακόμα του χρωστάω μία συνεδρία(σε &#8364.Και λυπάμαι γιατί του είχα πει ότι οι ψυχίατροι είναι σαν τις πουτάνες μόνο που αντί για έρωτα πουλάνε παρηγοριά.(Σκηρός ο λόγος μου ε;Αλλά όταν κάτι το αισθάνομαι δεν μπορώ να μην το πω.Κοίτα στο να γράφω καλή είμαι.Στο να τα λέω,εγώ έμαθα στη ζωή μου να είμαι πολύ προσεκτική στα λόγια μου και φυσικά αν σε είχα από κοντά επειδή ούτε θα ήθελα να τσακωθώ,ούτε να σε πληγώσω θα ήμουν πολύ προσεκτική.Εδώ μάλλον ξεσπάω.Το ίδιο και στην ψυχίατρο.Καμία σχέση με το τι είμαι έξω.Ευχαριστώ που μου λες ότι έχω χιούμορ.Το παλεύω.Και στον εαυτό μου κάνω πλάκα.)Λοιπόν συνεχίζω.Του είχα πει ότι σκατά ανθρωπιστικό είναι το επάγγελμα όταν μας τα ρουφάτε για να μας πουλήσετε παρηγοριά.\"Cold comfort for change\".Μου είχε πει ότι εμένα με ενδιαφέρει η επικοινωνία αλλιώς αν ήθελα να βγάλω λεφτά θα έκανα κάτι άλλο.Και ο μπαγάσας ίσως να το εννοούσε.Παρ\'ότι του έχω σούρει τα εξ\'αμάξης και έχω φύγει 2 μήνες τώρα δεν μου έστειλε για τα χρωστούμενα.Τεσπα,πάμε παρακάτω.Η ζωή συνεχίζεται αλλά ο ψυχίατρος ήταν μέντοράς μου.Μιλούσαμε και καταλαβαινόμασταν.Αφού είχα πει αν παντρευτώ θα ήθελα να παντρευτώ ψυχίατρο..Να\'ναι καλά όπου κι αν είναι.Σνιφ,σνιφ!!!Έλα,έλα μη νομίζεις πως είμαι καμιά τσαμπουκαλού που τα σπάει όλα χωρίς λόγο και αιτία.Έχω συναίσθηση και για την πλευρά του άλλου,απλά μου την βιδώνει ο άσχημος τρόπος.Αν μου το πεις με ωραίο και όχι με εκβιαστικό θα λειτουργήσω πιο ήρεμα.....

Deleted by request
    κασσι μου,η πλαστικη επικοινωνια κρυβει ανελπιδα συναισθηματα..
    δεν ξεχωριζω το καλο..

κανεις δεν φταιει

καλη σας ημερα

Member
    Θα σας ξενερωσω λεγοντας σας οτι συμφωνια τετοιου τυπου ειναι καθολα θεμητη και νομικη βασιμη συμφωνα κ με τον αστικο μας κωδικα και απτεται του επαγγελματισμου του εκαστοτε ειδικου.Αρκει βεβαια να ισχυει κ το αντιστροφο,δλδ σε περιπτωση μη εγκαιρης ακυρωσης ραντεβου απο την πλευρα του ειδικου,να ωφειλει ο επαγγελματιας το αντιστοιχο ποσο στον πελατη(αρα η επομενη επισκεψη να ειναι φριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι!!)

αυτα τα ολιγα απο δικηγορο του μπι.

Senior Member
    Τς τς Ομπλίβια γράφεις πάλι στα δικηγορικά!Α,ρε lawyer!

Senior Member
    Κατά ομολογία της ψυχιάτρου μου η ονομαζόμενη καλώς από εσένα πλαστική επικοινωνία κρύβει πολλές παρεξηγήσεις μιας και μου εξήγησε πως το 92%μιας επικοινωνίας βασίζεται στην γλώσσα του σώματος.Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζονται απόψεις αλλάζει και την ερμηνεία τους από τον δέκτη!!!Οπότε το σιγά τα αίματα δεν στο είπα τόσο ειρωνικά όσο ρε μάγκα κοίτα τη ζωή σου να τη ζήσεις γιατί θέλω το καλό σου.

Member
    Κασσι γλυκια μου....ΠΡΩΤΗ φορα μιλησα δικηγοριστικα. Τις αλλες φορες που τις ειδες;;;;;

Senior Member
    τι είναι η πλαστική επικοινωνία μωρέ; θα αρχίσω να τραγουδάω αγάπη από νάυλον σε λίγο...

Member
    πλαστικη επικοινωνια:λειτουργει οπως η πλαστικη κουκλα για αντρες.
    =προσφερει ευχαριστηση που ομως ειναι κατα καποιον τροπο ψευτικη.
    =ο ρολος του χεριου ειναι απαραιτητος(στην επικοινωνια συγκεκριμενα μεσω του υπολογιστη χρειαζονται και τα δεκα δαχτυλα,σε αντιθεση με αλλης μορφης πλαστικουρες)
    =το απεναντι μελος δεν χαμπαριζει Χριστο(στην μια περιπτωση η κουκλα,στην αλλη οποιος ειναι πισω απο τον υπολογιστη κ διαβαζει ενα πλαστικο μηνυμα)
    =δεν σπαει αλλα στερευει
    =ειναι εστια μικροβιων κ αλλων δυσαρεστων συνεπειων
    =την βρισκεις πολυ πιο ευκολα απο οτι το ζωντανο του ειδους της(κουκλας η επικοινωνιας)
    =συμβαλει στην παταξη της ηχορυπανσης(ζωντανο σεξ εχει αποτελεσμα τα ωωωωωωωω,ναιαιαιαιαιαιαια� �αι κλπ ενω η ζωντανη επικοινωνια τα ουουουουουουουστ ρεεεεεεεεεεεεεε,μπιιιιιιι� �ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ κλπ)
    = γενικα ειναι χιλιες φορες ευκολοτερη και χιλιες φορες πιο κενη απο την ζωντανη βερζιον.

Για εξτρα αναλυση απευθυνθειτε στην κυρια κυρια Ομπλιβια,λεκτορα του Πανεπιστημιου Μασαχουχεστης:P

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast