Αυτοέλεγχος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    κατα τη γνωμη μου καλα εκανες..ετσι θα ξερει, για να μπορει να κατανοησει στο ελαχιστο τι περνας για να μπορεσει να σου σταθει κιολας. κι επισης γονεις ειναι, δικαιουνται να ξερουν οπως λεει κι ο ψυχιατρος μου...δεν ξερω τι σε απασχολει βρε κυκνε αλλα μην το βαζεις κατω, ολα καλα θα πανε, με λιγη υπομονη και πιστη! θα περασει η δυσκολη φαση, δεν ειναι αναγκη να μπλεκεις και τους αυτοτραυματισμους μεσα κ να δυσκολευεις κι αλλο τη ζωη σου..και φυσικα δεν ειναι αναγκη να το περνας μονη σου! κι εγω αυτο το λαθος εκανα, αλλα φτανει, γιαυτο υπαρχουν οι γονεις και οι φιλοι για τις δυσκολες ωρες..
    Εγώ τους το έκρυβα αλλά τελικά το έμαθαν...όμως και πάλι δεν θέλω να τους λέω κάθε φορά που έχω την τάση απλά αυτή τη φορά είπα ότι δεν νιώθω καλά ψυχολογικά και θέλω παρέα, δεν μπορώ να την αντέξω μόνη μου αυτή την κατάσταση...και με την λέξη "πίστη" μου έδωσες μια ιδέα...καλή...όσο για το τι με απασχολεί είναι ότι βρίσκομαι σε μια μετέωρη κατάσταση, έχω πάει σε καινούρια γιατρό που λόγω του γεγονότος ότι είναι καινούρια μου προκαλεί φόβο κι άγχος συν κάποια άλλα πράγματα που μου έριξαν την αυτοπεποίθηση μου, δε θέλει και πολύ...δεν ξέρω αν κατάλαβες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    αφου ενιωθες καλα το πρωι, αυτο σημαινει οτι σιγουρα θα ξανανιωσεις καλα.
    μετα απο μια ωρα?
    αυριο?
    δεν ξερω.
    παντως απο προσωπικη πειρα κανενα αρνητικο συναισθημα δεν κραταει για παντα
    Το θέμα μ' εμένα είναι ότι όταν ταραχτώ πολύ αργώ πολύ να επανέλθω στην προηγούμενη μου καλή κατάσταση, καταλαβαίνεις τί εννοώ; Τώρα ας πούμε θα πάρει μέρες για να συνέλθω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κύκνε, έχεις κανέναν φίλο που να τα συζητάτε αυτα? Πιστεύω ενας φίλος/η με κατανόηση ισως βοηθούσε.. δηλαδή να μιλάτε και να βγάλεις απο μέσα σου ότι σε έχει φέρει σε αυτή τη κατάσταση.

fragile..δε ξέρω ίσως δείχνω συγκροτημένη κ η ζωή μου δλδ αυτό δείχνει, αλλα οκ.. το πως νιώθω μέσα μου είναι αλλο θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ τους το έκρυβα αλλά τελικά το έμαθαν...όμως και πάλι δεν θέλω να τους λέω κάθε φορά που έχω την τάση απλά αυτή τη φορά είπα ότι δεν νιώθω καλά ψυχολογικά και θέλω παρέα, δεν μπορώ να την αντέξω μόνη μου αυτή την κατάσταση...και με την λέξη "πίστη" μου έδωσες μια ιδέα...καλή...όσο για το τι με απασχολεί είναι ότι βρίσκομαι σε μια μετέωρη κατάσταση, έχω πάει σε καινούρια γιατρό που λόγω του γεγονότος ότι είναι καινούρια μου προκαλεί φόβο κι άγχος συν κάποια άλλα πράγματα που μου έριξαν την αυτοπεποίθηση μου, δε θέλει και πολύ...δεν ξέρω αν κατάλαβες...
    απο οτι καταλαβαινω εισαι σε μια μεταβατικη φαση, προκειται για ψυχιατρο η αλλης ειδικοτητας; εχεις αμφιβολιες για τις γνωσεις της; θα τη γνωρισεις σιγα σιγα τη γιατρο κ αν εχεις αμφιβολιες υπαρχουν πολλοι γιατροι.. μην το βαζεις κατω και μην πανικοβαλλεσαι, ο,τι κι αν ειναι θα λυθει βημα βημα! οσο για αυτα που σου ριχνουν την αυτοπεποιθηση, αναλογισου κατα ποσο αξιζουν αυτα μπροστα στην ψυχικη και σωματικη σου ακεραιοτητα..εχε πιστη στον εαυτο σου και θα τα καταφερεις! να σε ρωτησω και κατι, ποσο χρονων εισαι; το λεω γιατι αυτο για τους γονεις,ουι δικαιουνται να ξερουν μου το λεει ο ψυχιατρος μου επειδη ειμαι 22...ωστοσο το πιστευω οτι δικαιουνται να ξερουν τι προβληματα αντιμετωπιζω..πχ το γεγονος οτι χαρακωνομουν κι εγω το εκρυβα κ δεν τους το ειπε, αλλα επελεξε να πει καποια αλλα σημαντικοτερα...
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Κύκνε, έχεις κανέναν φίλο που να τα συζητάτε αυτα? Πιστεύω ενας φίλος/η με κατανόηση ισως βοηθούσε.. δηλαδή να μιλάτε και να βγάλεις απο μέσα σου ότι σε έχει φέρει σε αυτή τη κατάσταση.

fragile..δε ξέρω ίσως δείχνω συγκροτημένη κ η ζωή μου δλδ αυτό δείχνει, αλλα οκ.. το πως νιώθω μέσα μου είναι αλλο θεμα.
    Έχω, απλά δεν μπορώ να ανοιχτώ πλήρως, φοβάμαι ότι δεν θα καταλάβει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    απο οτι καταλαβαινω εισαι σε μια μεταβατικη φαση, προκειται για ψυχιατρο η αλλης ειδικοτητας; εχεις αμφιβολιες για τις γνωσεις της; θα τη γνωρισεις σιγα σιγα τη γιατρο κ αν εχεις αμφιβολιες υπαρχουν πολλοι γιατροι.. μην το βαζεις κατω και μην πανικοβαλλεσαι, ο,τι κι αν ειναι θα λυθει βημα βημα! οσο για αυτα που σου ριχνουν την αυτοπεποιθηση, αναλογισου κατα ποσο αξιζουν αυτα μπροστα στην ψυχικη και σωματικη σου ακεραιοτητα..εχε πιστη στον εαυτο σου και θα τα καταφερεις! να σε ρωτησω και κατι, ποσο χρονων εισαι; το λεω γιατι αυτο για τους γονεις,ουι δικαιουνται να ξερουν μου το λεει ο ψυχιατρος μου επειδη ειμαι 22...ωστοσο το πιστευω οτι δικαιουνται να ξερουν τι προβληματα αντιμετωπιζω..πχ το γεγονος οτι χαρακωνομουν κι εγω το εκρυβα κ δεν τους το ειπε, αλλα επελεξε να πει καποια αλλα σημαντικοτερα...
    Πρόκειται για ψυχίατρο...όσον αφορά το πόσο αξίζουν αυτά που μου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση μπροστά στη σωματική και ψυχική μου ακεραιότητα έχεις δίκιο...σήμερα σκέφτηκα ότι υπάρχουν γύρω μου άνθρωποι που με συμπαθούν άρα κάτι αξίζω κι εγώ...κι όσον αφορά την πίστη με έκανες να σκεφτώ και την πίστη προς το Θεό εκτός από την πίστη στον εαυτό μου...
    34 είμαι εγώ...

Page 2 of 2 FirstFirst 12