Results 16 to 21 of 21
Thread: Αυτοέλεγχος
-
09-07-2012, 19:14 #16
Εγώ τους το έκρυβα αλλά τελικά το έμαθαν...όμως και πάλι δεν θέλω να τους λέω κάθε φορά που έχω την τάση απλά αυτή τη φορά είπα ότι δεν νιώθω καλά ψυχολογικά και θέλω παρέα, δεν μπορώ να την αντέξω μόνη μου αυτή την κατάσταση...και με την λέξη "πίστη" μου έδωσες μια ιδέα...καλή...όσο για το τι με απασχολεί είναι ότι βρίσκομαι σε μια μετέωρη κατάσταση, έχω πάει σε καινούρια γιατρό που λόγω του γεγονότος ότι είναι καινούρια μου προκαλεί φόβο κι άγχος συν κάποια άλλα πράγματα που μου έριξαν την αυτοπεποίθηση μου, δε θέλει και πολύ...δεν ξέρω αν κατάλαβες...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 09-07-2012, 19:21 #17
09-07-2012, 19:28 #18
Κύκνε, έχεις κανέναν φίλο που να τα συζητάτε αυτα? Πιστεύω ενας φίλος/η με κατανόηση ισως βοηθούσε.. δηλαδή να μιλάτε και να βγάλεις απο μέσα σου ότι σε έχει φέρει σε αυτή τη κατάσταση.
fragile..δε ξέρω ίσως δείχνω συγκροτημένη κ η ζωή μου δλδ αυτό δείχνει, αλλα οκ.. το πως νιώθω μέσα μου είναι αλλο θεμα.
09-07-2012, 19:31 #19
απο οτι καταλαβαινω εισαι σε μια μεταβατικη φαση, προκειται για ψυχιατρο η αλλης ειδικοτητας; εχεις αμφιβολιες για τις γνωσεις της; θα τη γνωρισεις σιγα σιγα τη γιατρο κ αν εχεις αμφιβολιες υπαρχουν πολλοι γιατροι.. μην το βαζεις κατω και μην πανικοβαλλεσαι, ο,τι κι αν ειναι θα λυθει βημα βημα! οσο για αυτα που σου ριχνουν την αυτοπεποιθηση, αναλογισου κατα ποσο αξιζουν αυτα μπροστα στην ψυχικη και σωματικη σου ακεραιοτητα..εχε πιστη στον εαυτο σου και θα τα καταφερεις! να σε ρωτησω και κατι, ποσο χρονων εισαι; το λεω γιατι αυτο για τους γονεις,ουι δικαιουνται να ξερουν μου το λεει ο ψυχιατρος μου επειδη ειμαι 22...ωστοσο το πιστευω οτι δικαιουνται να ξερουν τι προβληματα αντιμετωπιζω..πχ το γεγονος οτι χαρακωνομουν κι εγω το εκρυβα κ δεν τους το ειπε, αλλα επελεξε να πει καποια αλλα σημαντικοτερα...
Will I ever be free?
10-07-2012, 18:01 #20
10-07-2012, 18:06 #21
Πρόκειται για ψυχίατρο...όσον αφορά το πόσο αξίζουν αυτά που μου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση μπροστά στη σωματική και ψυχική μου ακεραιότητα έχεις δίκιο...σήμερα σκέφτηκα ότι υπάρχουν γύρω μου άνθρωποι που με συμπαθούν άρα κάτι αξίζω κι εγώ...κι όσον αφορά την πίστη με έκανες να σκεφτώ και την πίστη προς το Θεό εκτός από την πίστη στον εαυτό μου...
34 είμαι εγώ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....