Τα παιδιά ίντιγκο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    σοβαρά τώρα κάσσυ από την μια ήσουν απλά μια \"παράξενη\" που ένοιωθε πως οι άλλοι πως δεν την καταλάβαιναν που έψαχνε απεγνωσμένα να δώσει μία εξήγηση σε αυτό. από την άλλη μόλις αυτή η εξήγηση απέκτησε επίθετα βλέπε ψυχαναγκαστική, οριακή και βάλε και δώσε την είδες αλλιώτικα. πάλι δεν σ\'άρεσε. έκανες μόκο όμως και πείστηκες και άρχισες να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σαν ψυχασθενή. βλέπεις όμως κι εσύ πως δεν σου βγαίνει γιατί το συνεχίζεις; [/quote]
    Με προβλημάτισες.Τι εννοείς;;;Τι δεν μου βγαίνει;Η ψυχασθένεια ή το ίντιγκο;;;Είσαι κρυστάλλινο αγάπη μου.Τις ταμπέλες μου τις έβαλαν άλλοι dear.Ποτέ εγώ.Εγώ απλά τις αποδέχτηκα.

Senior Member
    αν και ο υπαινιγμός μου ήταν σαφής όσο σαφής μπορεί να είναι ένας υπαινιγμός εσύ το βιολί σου. τι σημαίνει ρε σου δόθηκαν ταμπέλες και εσύ τις αποδέχτηκες; τι είσαι; έκθεμα στο μουσείο ή λαχανικό στο μανάβικο;
    μπαίνουμε στην τάξη για μάθημα
    στον πίνακα γραμμένο το θέμα \"τι είναι οι ταμπέλες, γιατί δίδονται και τι διάολο κάνουμε με αυτές\"
    οι ταμπέλες είναι μια συμπυκνωμένη γνώση. ένα σύνολο χαρακτηριστικών εσύ ονόμασέ τα συμπτώματα. χωρίς ταμπέλες ψυχιατρική και ψυχοθεραπεία δεν γίνεται. εξ αιτίας της μοναδικότητας του καθενός μας όμως αυτές οι ταμπέλες σημαίνουν κάτι μοναδικό για τον κάθε άνθρωπο και άρα χρησιμοποιούνται διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο αν και εκ πρώτης όψεως φαίνονται να σημαίνουν το ίδιο πράγμα. κι εδώ γίνεται το μπέρδεμα. εδώ την έχουμε πηδήξει κανονικά την έννοια της ταμπέλας και ως εκ τούτου τη χρησιμότητά της.
    λέμε μα πως είναι δυνατόν να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους; δεν το χωράει ο νους μας πως ακόμα και με μια ταμπέλα πάνω τους οι άνθρωποι εξακολουθούν και παραμένουν μοναδικοί και ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλο.

οι ταμπέλες δίδονται ώστε ο ασθενής/πελάτης/συνοδοιπόρος να νοιώσει ασφάλεια. αποκτώντας μια ταμπέλα αυτομάτως εντάσσεσαι σε μια ομάδα. νοιώθεις πως επί τέλους δεν είσαι ο μόνος τέτοιος. νοιώθεις πως επί τέλους ανήκεις κάπου και έτσι αποκτάς μεράκι για τη ψυχοθεραπεία. αντιμετωπίζεις τον ψυχοθεραπευτή σου ως αυθεντία αφού σε κατέταξε σε μια ομάδα και σου έδιωξε λίγο-πολύ το αίσθημα της μοναξιάς. άλλωστε γι\'αυτό πήγες εκεί. για να μάθεις τι έχεις.
    αυτό είναι το πρώτο. ο δεύτερος λόγος για τον οποίο δίδονται είναι γιατί όπως όλοι ξέρουμε η ταμπέλα αποθηκεύει και περιέχει σε ένα όνομα ένα σύνολο στοιχείων. καταλαβαίνουμε λοιπόν πως είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιείται η ταμπέλα που δηλώνει τα παραπάνω στοιχεία παρά να γίνεται συνεχώς η καταγραφή των στοιχείων. βέβαια, μπορεί να καταλήξει πανάκεια χωρίς να είναι αυτός όμως ο ρόλος της.

με τις ταμπέλες αποκτούμε μία γνώση. εσύ κάσσυ ενώ έψαχνες και ψάχνεις να βρεις επί τέλους γιατί έμεινες μόνη σου γιατί πλέον η απομόνωση κατέντησε ιδιαιτέρως ενοχλητική και μάλλον περισσότερο από ποτέ μόλις άκουσες πως δεν είσαι η μόνη και πως άδικα ένοιωθες μόνη τόσο καιρό [εδώ παίζει ανάλυση που δεν είναι της παρούσης]. ενοχλήθηκες δηλαδή ακόμα περισσότερο όταν έμαθες τι έχεις γιατί δεν το έχεις μόνο εσύ αλλά και γιατί να το έχεις εσύ. μάλλον κάποιο λάθος λες έχει γίνει. λες πως τις αποδέχεσαι αλλά προσπαθείς εναγωνίως να τις καταρρίψεις. με άλλα λόγια και να στο πω απλά οι ταμπέλες σου έχουν γαμήσει τη ψυχολογία. δεν είναι αυτός ο σκοπός τους. προσπάθησα να εξηγήσω παραπάνω τι είναι.

υγ:τα 50 ευρώ στη γραμματέα μου. μα τι διάολο συζητάτε με τους ψυχιάτρους σας;
    υγ.α:έχω να δηλώσω περήφανος για τον εαυτό μου και πως αγαπάω τη μαμά μου. Χοχο!
    υγ.β:εντάξει πέτυχα τίποτα; να βγάλω να καπνίσω το πούρο μου;;; :P:cool::D

Senior Member
    19.7 ε;Δεν το πήρες τσάμπα.Ομολογώ πως μια αντίφαση την έχω.Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;Νομίζω πως το μήνυμα μου είναι μια μάλλον προσωπική μου αναζήτηση.Γιατί ναι μεν θέλω να αποδεχθώ ότι μπορεί να είμαι ένα παιδί με κάτι ιδιαίτερο απ\'την άλλη προσπαθώ να είμαι επιφυλακτική γιατί όλα αυτά θα μπορούσαν να βγαίνουν από την τρέλα μου.Γι\'αυτό και αυτή η αντίφαση.Επιτέλους ανήκουμε κάπου ναι.Αλλά δυστυχώς ανήκουμε σε μια μειονότητα.Επίσης αμφίθυμα συναισθήματα εκφράζουν οι δύο τοποθετήσεις μου........Εγώ είμαι το κρυστάλλινο ρε!Δεν θα μου πάρεις τη θέση.

Senior Member
    Το θέμα μας είναι παρά ταύτα τα ίντιγκο και όχι η Κάσσυ!Επικεντρωθείτε και συγκεντρωθείτε.Περιμένω απαντήσεις..........

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Εγώ είμαι το κρυστάλλινο ρε!Δεν θα μου πάρεις τη θέση.
    just decide! ok? :D
    άλλωστε εσύ με είπες κρυστάλλινο!:P

όσο για τα ιντίγκο τι άλλο περιμένεις να μάθεις;
    κάτι που παρέκαμψες είναι πως αν το πιασα σωστά τα κρυστάλλινα είναι μεταξύ 0-7 ετών για τα ιντίγκο δεν νομίζω να έλεγε
    ενώ εσύ νομίζω πως κρίνεις περισσότερο με τα σημερινά δεδομένα! wrong?

Page 2 of 2 FirstFirst 12