Μονο εγω? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 138
    Banned
    Γιατί εβγαλα εγώ την ουρά μου απ'εξω; απλα όλα τα παραπάνω μονο τυχαία και αθώα δεν ειναι..Ασε τώρα..

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....μαροποζα, ο τομχετ ήταν ένα άτομο που όλη μέρα κατηγορούσε τους άλλους για τη μοναξιά του και όλα τα κακά της μοίρας του.
    Αυτό και μόνο εμένα με κάνει έξαλλη.
    Είναι όπως κάτι κακομοίρες εδώ μέσα που όλη μέρα κλαίγονται για τον γκόμενο που τις άφησε πριν καμία δεκαετία και όλη μέρα μιζεριάζουν για τους "κακούς" ανθρώπους.
    αν σου αρέσει η προσπάθεια ποιητικής διάθεσης του τομχετ, που να διάβαζες τη wird, θα την ερωτευόσουν.
    Την έχω κάνει θεό να ξανά γυρίσει, αλλά αρνείται με τα χάλια που έχει πλέον το φόρουμ
    Δεν ξερω αν δημιουργουσε προβληματα σε αλλα μελη (ουτε εχω διαβασει ολο το θεμα του ακομα),αλλα σιγουρα ειναι (ελπιζω να μην ειναι ακομα) ενας αρρωστος ψυχικα ανθρωπος για αυτο τα εβλεπε ετσι.Αν ηταν υγιης δε θα βρισκοταν καν εδω,οπως στο νοσοκομειο δεν πανε οσοι ειναι καλα,αλλα οσοι ειναι αρρωστοι.

Απο τη στιγμη που δεν κανει κακο σε αλλο,δε θα επρεπε να μας ενοχλει,χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να συμμεριστουμε τη σταση του.

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν ξερω αν δημιουργουσε προβληματα σε αλλα μελη (ουτε εχω διαβασει ολο το θεμα του ακομα),αλλα σιγουρα ειναι (ελπιζω να μην ειναι ακομα) ενας αρρωστος ψυχικα ανθρωπος για αυτο τα εβλεπε ετσι.Αν ηταν υγιης δε θα βρισκοταν καν εδω,οπως στο νοσοκομειο δεν πανε οσοι ειναι καλα,αλλα οσοι ειναι αρρωστοι.

Απο τη στιγμη που δεν κανει κακο σε αλλο,δε θα επρεπε να μας ενοχλει,χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να συμμεριστουμε τη σταση του.
    ...υπάρχουν τα άτομα που έχουν πραγματικό πρόβλημα και αυτά που βολεύονται ρίχνοντας όλο το βάρος της δυστυχίας του σε άλλους.
    Είμαι πολλά χρόνια εδώ και όπως έχω γράψει πάμπολες φορές, έχω γνωρίσει άτομα με βαριά ψυχικά νοσήματα να παλεύουν και να κερδίζουν τη ζωή τους.
    επίσης, το "έχω κατάθλιψη" έχει γίνει τόσο ευρύτερη έννοια που την χρησιμοποιεί όποιος θέλει.
    είναι διαφορετική η κλινική κατάθλιψη που δεν μπορεί να σηκωθεί ο άλλος από το κρεββάτι γιατί έχει ασθένεια και είναι άλλο, "με παράτησε ο γκόμενος, ή δεν με παίζουν οι φίλες μου".
    Εγώ στη δεύτερη περίπτωση βγάζω αύτρες.

Δεν ειναι προτυπο ο νηματοθετης,αλλα δεν ειναι απο τις περιπτωσεις που λες ''ειναι κακος ανθρωπος'' ή ''καλυτερα να σταματησει να γραφει εδω''.

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν ειναι προτυπο ο νηματοθετης,αλλα δεν ειναι απο τις περιπτωσεις που λες ''ειναι κακος ανθρωπος'' ή ''καλυτερα να σταματησει να γραφει εδω''.
    ..εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.
    σπάνια το λέω και μόνο για άτομα που μπαίνουν με σκοπό να παραπλανήσουν άλλους εδώ και να εκμεταλευτούν την αδυναμία τους.

Banned
    Να του στειλω πμ δεν μπορω νομιζω αφου εχει μπαναριστει. Ξερω οτι ο Μαγκ τον θαυμαζε κ οταν εβγαλε τα κειμενα του μου αρεσανε κ εμενα. Στο τελος- τελος εγω 1 σχολιο εκανα, απο εκει κ περα βγηκε η υστερια του αιωνα....
    Απο την αρχη στιγματιστηκα ως 2προφιλο, απο εκει κ περα υπονοηθηκε οτι ειμαι 1 καρο παλια μελη, αγορια κ κοριτσια, ειδικοι κ μη ειδικοι.....
    Οποτε τι να θεωρουμαι ο Τομχετ τι καποιος αλλος, η χολη παραμενει χολη..... κ επιστρεφεται επισης γιατι δεν με αγγιζει. Το μονο γελοιο της υποθεσης ειναι πως τα πραγματικα κ ενεργα 2προφιλα που βγαζουν ματι δεν τα βλεπει κανεις.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.
    σπάνια το λέω και μόνο για άτομα που μπαίνουν με σκοπό να παραπλανήσουν άλλους εδώ και να εκμεταλευτούν την αδυναμία τους.
    OK.
    Eφτασα σε μια σελιδα που του γραφεις κατι εσυ,και συμφωνω με αυτα που του χες πει παντως.

Banned
    Δεν είναι μπαναρισμενος ο τομχετ! Δεν είχε μόνιμο αποκλεισμό.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν είναι μπαναρισμενος ο τομχετ! Δεν είχε μόνιμο αποκλεισμό.
    Αυτο τωρα σημαινει οτι αμα του στειλει καποιος μπορει να το λαβει?Γιατι οκ, πες πως εγω η καποιος θελει να του απαντησει κατι.

Banned
    Ναι άνετα..δεν είναι μπαναρισμενος .

Το θεμα ειναι οτι δε νομιζω να το δει καθολου.Εκτος και αν χρησιμοποιει τακτικα το mail που εδωσε εδω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    ...Το μονο γελοιο της υποθεσης ειναι πως τα πραγματικα κ ενεργα 2προφιλα που βγαζουν ματι δεν τα βλεπει κανεις.

Κοίτα, βοήθα όσο μπορείς και για όσο το θέλεις, αν αυτό σε βοηθάει κι εσένα...
    διαφορετικά μην σπαταλιέσαι...
    Έχουμε ανατραφεί με τη νοοτροπία να βοηθάμε τόσο, που πολλές φορές είναι και σε βάρος μας,
    αλλά αυτό χρειάζεται να το αλλάξουμε. Δηλαδή πρώτα εμάς χρειάζεται να φροντίζουμε και τους άλλους
    αν έχουμε τη δυνατότητα...
    Ένα μέλος που εκτιμούσα ιδιαίτερα είχε γράψει κάποια στιγμή ότι, από ένα σημείο και μετά
    ο χώρος αντί να σου κάνει καλό σε βλάπτει... Διαπιστώνεις κι εσύ ότι εδώ μέσα υπάρχει
    κόσμος δύσκολος, γι' αυτό πάρε ό,τι έχεις να πάρεις και μετά σιγά-σιγά αποστασιοποιήσου.

Όπως πολύ σωστά έγραψες,
    μέλη παλιά που είναι τα ίδια πολυπρο, στιγματίζουν συνεχώς τον καθένα τάχα για τον ίδιο λόγο,
    ενώ από την άλλη έχουν σαν στόχο να ποστάρουν έτσι ώστε να σ' εκνευρίσουν ή να μειώσουν
    την άποψή σου και γενικά όσα γράφεις. Αν αυτό δεν σε επηρεάζει και δεν σε χαλάει καλώς, διαφορετικά
    ή πόσταρε εκεί που πραγματικά ο άλλος έχει ανάγκη από πληροφορίες και βοήθεια και
    μην εμπλέκεσαι σε στημένες διαμάχες ή κι αραίωσε τις επισκέψεις στο χώρο.
    Συγνώμη για τις υποδείξεις, αλλά επειδή είσαι ένα μέλος που αξίζει ήθελα να σου μιλήσω λίγο πιο ξεκάθαρα.
    Last edited by μαρκελα; 18-12-2014 at 19:22.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Ψ
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κοίτα, βοήθα όσο μπορείς μέλη για όσο το θέλεις, αν αυτό σε βοηθάει κι εσένα...
    διαφορετικά μην σπαταλιέσαι...
    Έχουμε ανατραφεί με τη νοοτροπία να βοηθάμε τόσο, που πολλές φορές είναι και σε βάρος μας,
    αλλά αυτό χρειάζεται να το αλλάξουμε. Δηλαδή πρώτα εμάς χρειάζεται να φροντίζουμε και τους άλλους
    αν έχουμε τη δυνατότητα...
    Ένα μέλος που εκτιμούσα ιδιαίτερα είχε γράψει κάποια στιγμή ότι, από ένα σημείο και μετά
    ο χώρος αντί να σου κάνει καλό σε βλάπτει... Διαπιστώνεις κι εσύ ότι εδώ μέσα υπάρχει
    κόσμος δύσκολος, γι' αυτό πάρε ό,τι έχεις να πάρεις και μετά σιγά-σιγά αποστασιοποιήσου.

Όπως πολύ σωστά έγραψες,
    μέλη παλιά που είναι τα ίδια πολυπρο, στιγματίζουν συνεχώς τον καθένα τάχα για τον ίδιο λόγο,
    ενώ από την άλλη έχουν σαν στόχο να ποστάρουν έτσι ώστε να σ' εκνευρίσουν ή να μειώσουν
    την άποψή σου και γενικά όσα γράφεις. Αν αυτό δεν σε επηρεάζει και δεν σε χαλάει καλώς, διαφορετικά
    ή πόσταρε εκεί που πραγματικά ο άλλος έχει ανάγκη από πληροφορίες και βοήθεια και
    μην εμπλέκεσαι σε στημένες διαμάχες ή κι αραίωσε τις επισκέψεις στο χώρο.
    Συγνώμη για τις υποδείξεις, αλλά επειδή είσαι ένα μέλος που αξίζει ήθελα να σου μιλήσω λίγο πιο ξεκάθαρα.
    Μαρκελα αυτο κανω....
    Οπως εχω πει η κακοηθεια κ η κατινια δεν εχουν θεραπεια, αντιθετα απο τις πιο βαριες ψυχικες νοσους, που εστω αν κ δε θεραπευονται τουλ. ρυθμιζονται. Βοηθαω (με την ουσιαστικη εννοια, οχι αυτην της επιδειξης) κ βοηθιεμαι. Το υπολοιπο της ιστοριας, δηλ τα απονερα, καταληγουν να ειναι απο διασκεδαστικα (οταν λυσσανε κ εναλασσονται τα νικ αλληλοσυγχαιροντας το 1 το αλλο) ως θλιβερα, αν αναλογιστει κανεις το μεγεθος της δυστυχιας που αποκαλυπτει η κακια τους. Αλλα οταν μια κατασταση κατανταει για γελια η για κλαμματα, προσωπικα προτιμουσα παντα τα γελια. Με οσους μιλαω ξερουν ποια ειμαι (κ προσωπικα ορισμενοι), απο εκει κ περα, οσοι αισθανονται "καπως" φιλικη συμβουλη, μην ασχολουνται μαζι μου, εφοσον κ εγω ποτε δεν τους εδωσα καποια αξια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Ψ

Μαρκελα αυτο κανω....
    Οπως εχω πει η κακοηθεια κ η κατινια δεν εχουν θεραπεια, αντιθετα απο τις πιο βαριες ψυχικες νοσους, που εστω αν κ δε θεραπευονται τουλ. ρυθμιζονται. Βοηθαω (με την ουσιαστικη εννοια, οχι αυτην της επιδειξης) κ βοηθιεμαι. Το υπολοιπο της ιστοριας, δηλ τα απονερα, καταληγουν να ειναι απο διασκεδαστικα (οταν λυσσανε κ εναλασσονται τα νικ αλληλοσυγχαιροντας το 1 το αλλο) ως θλιβερα, αν αναλογιστει κανεις το μεγεθος της δυστυχιας που αποκαλυπτει η κακια τους. Αλλα οταν μια κατασταση κατανταει για γελια η για κλαμματα, προσωπικα προτιμουσα παντα τα γελια. Με οσους μιλαω ξερουν ποια ειμαι (κ προσωπικα ορισμενοι), απο εκει κ περα, οσοι αισθανονται "καπως" φιλικη συμβουλη, μην ασχολουνται μαζι μου, εφοσον κ εγω ποτε δεν τους εδωσα καποια αξια.

Σίγουρα και πρόκειται για αστειότητες...
    Κι εγώ όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ είπα ότι πίσω από 2 προφιλ κρύβεται το ίδιο παλιό μέλος, γιατί το ύφος γραφής ήταν πανομοιότυπο.
    Απορούσα με τη ταυτότητα και τη σύμπτωση σκέψεων κι απόψεων.
    Κι αν παρακολουθήσει κανείς λίγο και τη διαδρομή θα δει ότι το ένα γράφει τις ξινίλες του κι έρχεται στο καπάκι το άλλο
    για να συμφωνήσει ή να επιβεβαιώσει στο ίδιο ξινό στιλάκι όμως.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Με αυτες τις υποκριτικες αηδιες αποφασισα να μην απαντησω στο πμ..Διοτι οκ μπορουμε να δωσουμε πρακτικα την βοηθεια μας καπου,μπορουμε να μιλησουμε ομορφα και ειλικρινα αλλα δεν μπορουμε και να δεχτουμε και την υποκρισια..ποτε ποτε ποτε ποτε!!νο νο νο νο!

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast