Results 1 to 10 of 10
Thread: Απατεωνες -Χαραμοφαηδες??
-
30-05-2014, 20:39 #1
- Join Date
- May 2013
- Posts
- 526
Απατεωνες -Χαραμοφαηδες??
Καλησπερα σας παιδια. Μου ετυχε κατι αυτες τις μερες και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν αυτο που κανου στα σεμηναρια ΚΕΚ της πολης μου κατα ποσο ειναι νομιμο και αν μπορω να το καταγγειλω..Με πηραν ενα πρωι τηλεφωνο απο καποια κεκ και μου λενε γεια σας θα πρεπει να ερθετε απο τα κεκ για να βαλετε υπογραφες σε κατι σεμιναρια. Μενω αγαλμα εγω για λιγο τους λεω ποια σεμηναρια για θυμηστε μου γιατι δεν θυμαμαι να παρακολουθησα καποια τελευταια.. Και μου λεει ε κοιταξτε ηταν να γινουν κατι σεμηναρια αλλα λογο χαμηλης προελευσης ατομων δεν εγιναν ποτε αλλα αν δεν ερθετε να βαλετε υπογραφη δεν θα παρετε την βεβαιωση παρακολουθησης...(πουλαει και τρελα λεω απο μεσα μου) Στην συναιχεια ρωταω εγω τη σεμηναρια ηταν αυτα εποδοτουμενα? μου λεει ναι,αλλα δεν μου ειπε ποτε οτι θα παρω και λεφτα εφοσον ειναι επιδοτουμενα απλα μου ειχε πει οτι θα παρω βεβαιωση παρακολουθησης (σπουδαιο πραγμα...) τελως παντων μου ηρθαν πολλες ιδεεσ στο μυαλο διοτι ξερω οτι οταν καποιο ΚΕΚ κανει καποιο προγραμα με σεμηναρια περνει χορηγηση απο το ΕΣΠΑ και για τους ιδιους και για αυτους που το παρακολουθουν... και πιστευω οτι με ενα εικονικο προγραμα θελουν να κανουν μια αρπαχτη και να τσεποσουν 5-10 φραγγα... Φυσικα δεν πηγα να βαλω καμια υπογραφη για κατι που δν εκανα ποτε. Εσεις τι προτεινετε τι πιστευετε τι συμβουλευετε?
- 30-05-2014, 21:17 #2
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 2,987
Απο την στιγμη που δεν το παρακουληθησες μην βαλεις καμμια υπογραφη. Μαλλον παιζει αυτο που λες εσυ , οτι θελουν να τα τσεπωσουν
. Αν σε ξαναπαρουν τηλεφωνο πες τους οτι υπογραφη θα βαλεις μονο αν σου δωσουν βεβαιωση οτι το σεμιναριο ΔΕΝ υλοποιηθηκε .
30-05-2014, 21:38 #3
- Join Date
- Jul 2013
- Location
- αθηνα
- Posts
- 16,720
Ο Ωνασης ειχε πει ' προσεχε που βαζεις την υπογραφη σου κ το απαυτο σου΄' . Δεν καταλαβα ποτε το δευτερο .......
30-05-2014, 21:44 #4
- Join Date
- May 2013
- Posts
- 526
betelguese και αν βαλουν αυτοι για μενα υπογραφη και ασ μη τους νοιαζει αν θα παρω η δν παρω βεβαιωση αρκει να παρουν αυτο που θελουν τοτε τι γινεται πως θα το μαθω η θα ειναι τοσο διακριτικοι που δεν θα το μαθω ποτε?
30-05-2014, 21:58 #5
- Join Date
- Oct 2013
- Posts
- 2,264
Τη δικιά σου υπογραφή ρε φίλε πως να την βάλουν;
Η υπογραφή κάθε ανθρώπου είναι μοναδική-αλλιως την βάζεις εσύ αλλιώς την βάζουν εκείνοι....
Μην πάει το μυαλό σου αμεσως στο κακό,ούτε καν τους ρώτησες γιατί να βάλεις υπογραφή για κάτι που δεν έκανες....μήπως εχεις μπερδευτεί κάπου και δεν θυμασαι καλά;;
30-05-2014, 22:39 #6
- Join Date
- May 2011
- Posts
- 619
Εισαγγελέα δεν έχετε στο χωριό σου;
30-05-2014, 22:43 #7
- Join Date
- May 2013
- Posts
- 526
Τι να μπερδευτω καλε ντιανα εξησωση λυνω η το κυπριακο? ελληνικα καταλαβαινεις? απο αυτους τους κουτοπονηρους ολα τα περιμενω αν δουν λεφτα και την μανα τους πουλανε
με τετιο ελεγκτικο μηχανισμο το ξερουν κ οι ιδιοι οτι δν προκειτε κανεις να τα τσεκαρει
30-05-2014, 22:48 #8
- Join Date
- May 2013
- Posts
- 526
ελαφι τι αλλο εχεις στο χωιριο σ εκτος απο ελαφια? απο χωριο ισως εισαι εσυ ισως εισαι και τιφλος γιατι ειπα οτι μενω σε πολη αλλα πιος ξερει τι βασανα τραβας κ βλεπεις οτι θελεις κ αν νομιζεις οτι εχεις χιουμορ γελανε οι φωτογραφιες...Τζαμπα μαγκας εισαι το παιζεις και εξυπνος
31-05-2014, 00:45 #9
- Join Date
- Apr 2012
- Location
- greece
- Posts
- 415
Οχι δε θα πας να βαλεις καμια υπογραφη. Η υπογραφη μπαινει μονο ΑΦΟΥ ολοκληρωθουν τα σεμιναρια.
Εκτος αν εχεις καταθεσει τα χαρτια σου παλιοτερα, και σου ζητησαν να πας να υπογραψεις για τα σεμιναρια που ΘΑ ξεκινησουν τον Αυγουστο.
Αλλα για να συμβαινει αυτο, πρεπει πρωτα να εχεις κανει αιτηση για συμμετοχη στο καινουριο 5μηνο, και να εχεις ειδοποιηθει οτι εγινες δεκτος.
Αφου σου μιλησαν για περσινο 5μηνο, το οποιο δεν εχεις πραγματοποιησει, ουτε κατα διανοια δε θα υπογραψεις κατι...
Ουτως η αλλως οι διαδικασιες των περσινων 5μηνων εχουν ολοκληρωθει, εχουν μπει υπογραφες, εχουν ληξει οι ''συμβασεις'', εχουν γινει οι πληρωμες.
31-05-2014, 02:04 #10
- Join Date
- Mar 2013
- Posts
- 1,820
Οπωσδηποτε δεν υπογραφεις ο,τιδηποτε μπορει να θελουνε να στην φερουνε κ να χρησιμοποιοησουν την υπογραφη σου για καποιο σκοπο
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή