Results 46 to 53 of 53
-
15-07-2012, 15:45 #46
Καλησπέρα,
θα κάνω μια παρέμβαση με αφορμή αυτό το θέμα. Το μέλος Αναζήτηση έθεσε ένα θέμα προς συζήτηση και παρατηρώ ότι εξελίσσεται σε chat. Είναι κάτι που συμβαίνει τελευταία συχνά -χωρια κάποια πιο ελεύθερα θέματα. Είναι κάτι όμως που δεν επιτρέπεται από τους όρους χρήσης, μάλιστα αναγράφεται και στην κεντρική σελίδα πια για να το γνωρίζουν τα νέα μέλη. Έχει ξαναγίνει αναφορά σε αυτό το φαινόμενο. Λύση δεν είναι να κλειδώνονται τα θέματα που παίρνουν την μορφή chat αλλά να συμμετέχουμε εντός όρων χρήσης. Παρακαλώ δείξτε σεβασμό στον θεματοθέτη και στους υπόλοιπους που κάτι έχουν να πουν σε αυτό (και στα άλλα θέματα).
- 15-07-2012, 18:02 #47
16-07-2012, 02:52 #48
Ας μου εξηγήσει έννα μέλος, έστω, με λογικά επιχειρήματα, ΤΟ ΓΙΑΤΙ κυλούσε τόσο καλά η ανταλλαγή απόψεων και ξαφνικά πέσαμε τόσο χαμηλά ??
Εθεσα ένα θέμα προς σύζτηση και ανταλλαγή απόψεων, έχοντας στο μυαλό μου μια νεαρή μου φίλη κι έναν ακόμα στόχο: να δει και να κρίνει από μόνη της πώς βλέπει / αντιμετωπίζει η ευρύτερη κοινωνία μας το σεξ μέσω διαδικτύου.
Πώς ξέρετε ότι διαλέγω τυχαία τις έρευνές που αναρτώ ?? Θέλει κάποιος από εσάς να μου γράψει και να ρωτήσει με πμ το όνομα μου, τις σπουδές μου και με ποιούς ακριβώς συνεργάζομαι ??
ΓΙΑΤΙ θεωρείτε κόκκινο πανί τη φράση μου "βοηθός ψυχολόγου" -που εγώ την είπα ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ενώ εσείς την έχετε κάνει μαστίχα ??
Παρακαλώ και από εδώ τον webmaster να κλειδώσει ή να διαγράψει αυτήν τη στήλη, που ας μην ξεχνάμε ανήκει στο επίσημο site των ελλήνων ψυχολογων.
Ευχαριστώ.Last edited by Αναζητηση; 16-07-2012 at 03:24.
16-07-2012, 13:39 #49
΄Δεν είναι διόλου κακό να ζητήσεις ημιαπασχόληση από τον ψυχαναλυτή σου. Ιδίως αν 'εχεις τελειώσει σπουδές ψυχολογίας,΄σπατάλησες μήνες για να γράψεις τη διατρβή σου για το δίπλωμα ψυχολογίας και εργάσεσαι δίπλα σε κλίνικο ψυχολογο να πάρεις άδεια εξασκήσης για συμβουλευτικός ψυχολόγος.
Πολλά μπορεί ο άνθωπος, αρκεί να έχει θέληση!!!!!!!
Και όσο γι' αυτός που μου προτείνουν να διευκρινίσω με ομοδικό πμ το φύλο μου, βρίσκω προτιμότερο να προσθέσω εδω ότι είμαι γένους θηλυκού. Ετσι λένε τα επίσημα χαρτιά μου και η μέχρι τώρα ζωή μου... τώρα εσείς πώς θα "μεταφράσετε" ΄τη συγκεκριμένη φράση μου, θα φανεί παρακάτω.
16-07-2012, 13:50 #50
16-07-2012, 16:44 #51
16-07-2012, 22:20 #52
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Aφού το εξειδικεύεις στα άτομα με κινητικά προβλήματα
θα έλεγα ότι η περί ης ο λόγος κοπέλα
έπεσε θύμα έλλειψης πληροφόρησης
ενώ θα μπορούσε να ξέρει απ' την αρχή ότι
ούτε στο internet ούτε σε real life δημιουργούνται
σχέσεις ανθρώπων χωρίς αναπηρία
με ανθρώπους με μη αυτοεξυπηρετούμενη αναπηρία
γιατί δεν υπάρχει μεγάλη δυνατότητα ενεργητικότητας.
Αλλά υπάρχει και η εξής αντίθετη άποψη
που αναιρεί το προηγούμενο:
"Συμφωνώ ότι η σωματική ικανότητα,
είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για να κάνεις πολλά πράγματα.
Αλλά όχι για τα πάντα.
Υπάρχουν άνθρωποι με παράλυση στα κάτω άκρα που τρέχουν κατοστάρι
πιο γρήγορα από έναv άνθρωπο χωρίς πρόβλημα στα πόδια.
Δεν το κάνουν αυτό όλοι οι ανάπηροι. Γιατί;
Μήπως παίζει ρόλο και η θέληση για ζωή;".
Μήπως τελικά εκεί είναι το θέμα;
Ξέφυγα λίγο, αλλά όλα σχετικά είναι.
18-07-2012, 01:04 #53
Αυτό ακριβώς ήθελα ν' αποφύγω, την ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ του θέματος, ως προς την αναπηρία. Γιατί η αναπηρία είναι μια κατάσταση ζωής, η οποία συχνά κινείται και παγιδευεται μέσα στην ά γ ν ο ι α γονιών, περίγυρου, κοινωνίας.
Θέλησα, ίσως όντως κάπως "ανακριτικά" να θέσω ερωτήσεις, πυ δε θα καθοδηγούνται από καμία εξιδείκυση / ενδιαφέρον / και πιθανή προκα τάλήψη.
Θέλω να πιστεύω ότι, μέσα από τη στήλη αυτή, δώσαμε τη δυνατότητα στη νεαρή μου φίλη να σκεφτεί ως άνθρωπος, γυναίκα, προσωπικότητα, αλλά και ως σύγχρονος πολίτης σε καάσταση αναπηρίας -σε σύγκριση με το κοινωνικό γίγνεσθαι, ων μη "αναπήρων".
Ευχαριστώ.Last edited by Αναζητηση; 18-07-2012 at 14:15.