Results 1 to 10 of 10
-
23-07-2012, 03:13 #1
είμαι εμπόδιο στη ζωή του πατέρα μου?
καλησπέρα....σήμερα έγινε κάτι που πραγματικά με έκανε να αναρωτηθώ αν όντως είμαι εμπόδιο στη ζωή του μπαμπά μου....η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια περίεργη σχέση μεταξύ μας....δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας μακριά από τον άλλο....δεν λέω ότι είναι απαραίτητα καλό αυτό αλλά έτσι είναι....λοιπόν ο μπαμπάς μου έχει μια σχέση εδώ κ 4 χρόνια περίπου....τη συγκεκριμένη γυναίκα την έχω γνωρίσει κ μάλιστα έχουμε (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) πολύ φιλικές σχέσεις....γενικά αγαπάει τον μπαμπά μου κ τον φροντίζει....εγώ μένω όπως ξέρετε μαζί με τον μπαμπά μου κ την υπερήλικη γιαγιά του....αυτή η γιαγιά λοιπόν έχει κάποιες ιδιοτροπίες για τις οποίες έχω μιλήσει σε άλλο θέμα...αλλά η κυριότερη είναι ότι τώρα τελευταία δεν μπορεί να μείνει ούτε 5 λεπτά μόνη της...έτσι πρέπει πάντα να είναι πάντα κάποιος μαζί της....αυτή την ευθύνη την έχει πάρει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ο μπαμπάς....βέβαια όταν θέλει να βγει κάθομαι εγώ μερικές ώρες μαζί της....αλλά υπάρχουν φορές που δεν δέχεται να κάτσει μαζί μου αλλά ζητάει τον μπαμπά.....μια από αυτές τις μέρες ήταν κ η σημερινή.....όλα αυτά που περιγράφω η σύντροφος του πατέρα μου τα ξέρει κ μάλιστα τα έχει βιώσει αφού έρχεται πολύ συχνά κ κοιμάται στο σπίτι μας κ βοηθάει με τη γιαγιά....ο μπαμπάς όταν δεν έρχεται εκείνη εδώ πάει εκείνος στο σπίτι της κ κάθετε αφού έχει βάλει τη γιαγιά για ύπνο....σήμερα όμως δεν μπόρεσε να πάει....από ότι μου είπε της είπε ότι έχει κ υποχρεώσεις κ ότι δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι σήμερα....κ εκείνη με πήρε τηλέφωνο αλλά εκείνη την ώρα έβλεπα ταινία με το σύντροφό μου στο σπίτι μου κ το είχα στο αθόρυβο κ δεν το άκουσα κ έτσι πήρε το σύντροφό μου τηλέφωνο κ άρχισε να ουρλιάζει κ να φωνάζει ότι εμείς δεν αφήνουμε τον μπαμπά να βγει έξω κ να ρωτάει γιατί δεν καθόμαστε να κοιτάξουμε εμείς τη γιαγιά κ κάτι τέτοια....ο μπαμπάς δεν μας είπε ότι ήθελε να φύγει αλλιώς εννοείται πως θα καθόμασταν κ κυρίως τώρα που ήμασταν κ δύο...επειδή όμως είχε γίνει κ κάτι με τη μάνα μου πιο πριν που κατέληξε σε καβγά κ με έδιωξε από το σπίτι της με πήρε το παράπονο κ άρχισα να κλαίω με είδε ο μπαμπάς με ρώτησε τι έγινε κ του είπα....την πήρε τηλέφωνο να τη ρωτήσει τι έγινε κ από ότι έμαθα τον χώρισε...στη συνέχεια έλαβα ένα μήνυμα το οποίο έλεγε ότι είπε στον μπαμπά να της μαζέψει τα πράγματα για να περάσει αύριο να τα πάρει κ ότι θέλει πίσω κ το πιστολάκι της....μόλις έφυγε ο σύντροφός μου της έστειλα ένα μήνυμα κ τη ρώτησα τι έκανα εγώ κ μου μιλάει έτσι κ ότι νιώθω πολύ αδικημένη κ ότι δεν έπρεπε να πάρει το σύντροφό μου τηλέφωνο....κ εκείνη μου απάντησε ότι εγώ βγήκα κερδισμένη κ ότι εκείνη είναι η αδικημένη κ ότι εγώ κ η γιαγιά δεν αφήνουμε τον μπαμπά να ζήσει κ να μην την ξαναενοχλήσω.......το συζήτησα μετά με τον μπαμπά κ μου είπε να μην στενοχωριέμαι κ πως δεν τον εμποδίζω σε τίποτα αλλά εγώ νιώθω πάρα πολύ άσχημα...ποια είναι η γνώμη σας????
- 23-07-2012, 04:14 #2
Δεν φταις εσυ Μινα.
Προφανως στην σχεση τους υπηρχαν προβληματα , και απλα το οτι ο πατερας σου σημερα δν πηγε ηταν η αφορμη.
Τωρα οσο για αυτο που σου ειπε , ηταν μεγαλη μαλακια της . Μην δινεις σημασια , αδικα σκας.
23-07-2012, 22:22 #3
Συμφωνώ...σαν αφορμή μου ακούγεται και εμένα...ο πατέρας σου τι λεει για όλα αυτά?
23-07-2012, 22:30 #4
ότι δεν φταίω εγώ κ ότι εκείνη δέχεται πιέσεις από την καταθλιπτική μητέρα της για να παντρευτεί κ τέτοια....κ ότι απλά εχτές κάποιος την μπρίζωσε κ αντέδρασε έτσι....εγώ του είπα πως ακόμα κ αν τα βρουν που το βλέπω πολύ πιθανό εγώ δεν θα της ξαναμιλήσω....με πλήγωσε πάρα πολύ όλο αυτό....εγώ τον λατρεύω τον μπαμπά μου κ θέλω να είναι καλά....σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι που να του απαγόρευε να ζήσει γιατί είναι κάτι που θέλω κ εγώ για τον εαυτό μου....
23-07-2012, 22:43 #5
Εντάξει μπορεί να έχει και αυτή τα προβλήματα της και απλά ήθελε κάπου να ξεσπάσει και έτυχε να είσαι εσύ αυτή...ξέρω οτι σε πείραξε αυτό αλλά αν ο μπαμπάς σου της έχει εμπιστοσύνη και θέλει να τα ξαναβρούν πρέπει και εσύ να αφήσεις στην άκρη το θυμό που αισθάνεσαι...δεν ξέρω την ηλικία τους αλλά σίγουρα από κάποια ηλικία και μετά τα όρια της υπομονής εξαντλούνται πιο γρήγορα...μπράβο πάντως που στέκεσαι στον μπαμπά σου και τον βοηθάς να φτιάξει τη ζωη του...ούτε τη δική σου ηλικία ξερω αλλά σίγουρα είναι μια πολύ ωριμη αντιμετώπιση από μερους σου...
23-07-2012, 23:11 #6
είμαι 20 χρονών....ο μπαμπάς μου είναι 45 κ αυτή είναι 42...μετά από αυτά που άκουσα πριν λίγο δεν υπάρχει πιθανότητα να την συγχωρέσω....μετά από κάτι που του έκανε η γιαγιά γύρισε κ μου είπε πως του έχουμε φάει τη ζωή....νιώθω πάρα πολύ άσχημα....νιώθω ότι δεν έχω κανέναν.....είμαι τελείως μόνη μου....δεν με θέλει κανένας....!!!!!
23-07-2012, 23:34 #7
κάτσε γιατι δεν κατάλαβα...ο μπαμπάς σου τα είπε αυτά? μην λες οτι δε σε θέλει κανένας...ο μπαμπάς πάντα θα σε αγαπάει απλά είναι σε μια δυσκολη στιγμή προσπάθησε να τον καταλάβεις...έχει και τη γιαγιά στο κεφάλι του που ολοι ξερουμε πόσο κουραστικοι και εκνευριστικοί μπορούν να γίνουν οι ανθρωποι σε αυτη την ηλικία...
ασε τα πράγματα να ηρεμήσουν και κανε μια κουβεντα με τον μπαμπά σου...μην είσαι και εσύ απόλυτη γιατι γινονται πιο δύσκολα τα πράγματα
23-07-2012, 23:40 #8
ναι ο μπαμπάς μου τα είπε αυτά....ναι το ξέρω πόσο εκνευριστικοί γίνονται οι άνθρωποι σε αυτή την ηλικία....το ζω καθημερινά κ μπορεί να σε στείλει στον άλλο κόσμο ή στην καλύτερη περίπτωση στο τρελάδικο.....το θέμα είναι ότι αυτά είναι λόγια αυτής....αυτά είπε κ εκείνη εχτές....κατάφερε να μας διαλύσει...!!!
23-07-2012, 23:44 #9
Δες το σαν ένα ξεσπασμα και προσπάθησε να καταλάβεις...πάνω σε στιγμές έντασης μπορεί να ειπωθούν πολλά που μπορεί να μην και αληθινά...μια γυναίκα 42 χρονών έχει πολύ μικρότερες αντοχές από εσένα που είσαι 20...έχει μεν την ωριμότητα αλλά δεν έχει την υπομονή...δώσε λίγο χρόνο και μην είσαι απόλυτη (οτι δεν προκειται να της ξαναμιλήσεις ή οτι δεν θα την συγχωρήσεις)...συζητήστε οι τρεις σας και θα δεις οτι θα βρεθεί λυση...
24-07-2012, 00:09 #10
προς το παρόν πρέπει να μιλήσει με τον μπαμπά.....μετά βλέπουμε....!!!!!ελπίζω να τελειώσει σύντομα αυτό το τσίρκο...!!!