ΧΩΡΙΣΜΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgoszik View Post
    ...
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ''ΠΡΗΖΩ''.
    ...
    Η κατάστασή σου δέν πρόκειται ν'αλλάξει από μόνη της, ούτε κάποιος τρίτος μπορεί να το κάνει αυτό. Θα το αλλάξεις μόνος σου "θές, δέ θές" αλλιώς είσαι τελειωμένος. Και'γώ απ'το Γενάρη μόνο την Μπουμπού μου θέλω κι ας μήν έχω να φάω αλλά δέν...
    Και η συναισθηματική λογική δέν θα το βάλει εύκολα κάτω.
    Χρειάζεται επιμονή γιά να ξεγελάσεις τη σκέψη, πρέπει να βρείς συστηματικά φίλους και ασχολίες με ενδιαφέρον όπως όταν ήταν πρίν την γνωρίσεις. Ή καινούργιες και καινούργιους. Και να αρχίσεις να φλερτάρεις δίχως να συγκρίνεις οποιαδήποτε με εκείνη. Όσο στραβά και να πηγαίνουν τα πράγματα να συνεχίζεις ώς άλλος εαυτός, ώς τρίτος που θέλει να σε πάει κόντρα και να σε τσατίσει. Όσο και να φαίνονται ανούσια όλ'αυτά, αυτά είναι η λύση
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ''ΠΡΗΖΩ''. ΣΥΓΝΩΜΗ. ΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΨΑ . ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ.ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ 3 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ 6.ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ
    ...γιώργο, ο λόγος που δακρυζεις και νιώθεις τόσο χάλια δεν έχει σχέση με το συναισθημα σου για την κοπέλα αλλά με τον εγωισμό σου.
    Δεν μπορείς να πιστέψεις πως έπεσες τόσο έξω για έναν άνθρωπο, τον εμπιστευτηκες και σου φέρθηκε έτσι.
    Όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο.
    Ούτε ηλίθιος είσαι αλλά ούτε και ήρθε το τέλος του κόσμου.
    Δεν μπορούσες να ξέρεις πόσο χαζογκόμενα είναι η κοπέλα ούτε να ξέρεις τη συναισθηματική της αστάθεια.
    Στην ερώτηση "γιατί να μέ φτάσει να το δω σοβαρά και να φερθεί έτσι" έχω να σου πω πως υπάρχουν εκατομμύρια ανασφαλείς γυναίκες που κάνουν τα πάντα ώστε να βεβαιωθούν πως κάποιος μπορεί να το τραβήξει ακόμη και σε γάμο και μετά ξεφουσκώνει το όποιο "συναισθημα" τους, ακριβώς γιατί πήραν αυτό που ήθελαν. Πήγε για άλλα λοιπόν αλλά προφανώς ο επόμενος ηταν λιγότερος γι αυτό προσπάθησε να το μαζέψει.
    Πάρε το χρόνο σου μέχρι να ηρεμήσεις και να το δεις λογικά όλο αυτό και να είσαι σίγουρος πως μετά από λίγο καιρό δεν θα τη θυμάσαι καν.

Senior Member
    Συμφωνώ με τη Θεοφανία.
    Και συμπληρώνω.
    Πολλές φορές τα βάζουμε με τον εαυτό μας, για το πόσο αφελείς είμασταν και πιστέψαμε κάποιον που μας κορόιδεψε.
    Δε χρειάζεται όμως να είναι κάποιος πιο έξυπνος από μας για να μας ξεγελάσει. Φτάνει μόνο να είναι πιο ανέντιμος.

Quote Originally Posted by carry View Post
    Η κατάστασή σου δέν πρόκειται ν'αλλάξει από μόνη της, ούτε κάποιος τρίτος μπορεί να το κάνει αυτό. Θα το αλλάξεις μόνος σου "θές, δέ θές" αλλιώς είσαι τελειωμένος. Και'γώ απ'το Γενάρη μόνο την Μπουμπού μου θέλω κι ας μήν έχω να φάω αλλά δέν...
    Και η συναισθηματική λογική δέν θα το βάλει εύκολα κάτω.
    Χρειάζεται επιμονή γιά να ξεγελάσεις τη σκέψη, πρέπει να βρείς συστηματικά φίλους και ασχολίες με ενδιαφέρον όπως όταν ήταν πρίν την γνωρίσεις. Ή καινούργιες και καινούργιους. Και να αρχίσεις να φλερτάρεις δίχως να συγκρίνεις οποιαδήποτε με εκείνη. Όσο στραβά και να πηγαίνουν τα πράγματα να συνεχίζεις ώς άλλος εαυτός, ώς τρίτος που θέλει να σε πάει κόντρα και να σε τσατίσει. Όσο και να φαίνονται ανούσια όλ'αυτά, αυτά είναι η λύση
    σε ευχαριστω πολυ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ .ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΡΕΛΙΤΣΑ.ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΩ Η ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ???? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ??

Γιώργο καλησπέρα! Πιστεύω πως έχεις δύο επιλογές...
    1)αν όλα αυτά που σου είχε δώσει κι εκείνη ήταν τόσα πολλά, ήταν ο "άνθρωπος σου", λες ότι μπορεί να της έχεις ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και στο μέλλον (το καλύτερο θα ήταν με μια περίοδο ψησίματος για να δει κι η ίδια αν σε θέλει πραγματικά) και θες να τα ξαναβρείς μαζί της........πρέπει να σκεφτείς εσύ αν αξίζει.
    2) Να το πάρεις απόφαση ότι θα χωρίσεις. Να αντέξεις να περάσεις κάποιο καιρό με τα παράπονα, τα κομμάτια τα ζόρια όλα αυτά (που λέγονται αλλιώς πένθος για τον χωρισμό) να κάνει τον κύκλο του, να το ξεπεράσεις, να γνωρίσεις την επόμενη κοπέλα...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ .ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΡΕΛΙΤΣΑ.ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΩ Η ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ???? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ??
    ....είναι ξεκάθαρο γιώργο.
    Σε θεωρεί εύκολη περίπτωση και βάζει τη φίλη να βολιδοσκοπεί τις διαθέσεις σου ώστε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να σε ξανα προσεγγίσει: όταν θα είσαι ήρεμος και έτοιμος για ψήσιμο δηλαδή.
    Προτείνω την επόμενη φορά που θα σε πάρει η φίλη να της πεις πως προς το παρόν δεν θες καμία σχέση με το περιβάλλον της πρώην και πως όταν είσαι έτοιμος θα επικοινωνήσεις εσύ: δηλαδή ποτέ...:Ρ

Senior Member
    η κοπελα κ οι φιλες της ποσο χρονων ειναι??

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....είναι ξεκάθαρο γιώργο.
    Σε θεωρεί εύκολη περίπτωση και βάζει τη φίλη να βολιδοσκοπεί τις διαθέσεις σου ώστε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να σε ξανα προσεγγίσει: όταν θα είσαι ήρεμος και έτοιμος για ψήσιμο δηλαδή.
    Προτείνω την επόμενη φορά που θα σε πάρει η φίλη να της πεις πως προς το παρόν δεν θες καμία σχέση με το περιβάλλον της πρώην και πως όταν είσαι έτοιμος θα επικοινωνήσεις εσύ: δηλαδή ποτέ...:Ρ

ETSI TO SKEFTOMAI KAI EGW

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    η κοπελα κ οι φιλες της ποσο χρονων ειναι??
    Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ 38 ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ Κ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ 30 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. Η ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΥΠΟΨΙΝ ΕΙΝΑΙ 23.

Senior Member
    το οτι η πρωην σου ειναι 23 μου λεει πολλα παντως για την ανωριμη συμπεριφορα της... οχι οτι τη δικαιολογω,αλλα σε αυτη την ηλικια ειναι συνηθως τα μυαλα πανω απο το κεφαλι.. κ πιστευω κατα βαθος το ηξερες αυτο,αλλα επειδη τη γουσταρες δεν ηθελες να το πιστεψεις...
    κ η κοπελα πιστευω σε γουσταρει, αλλα δεν ειναι ετοιμη για κατι πιο σοβαρο, ισως το ελεγε γιατι ηξερε οτι αυτο ηθελες να ακουσεις... θελει χρονο να φαει κ αυτη τις "σφαλιαρες" της να συνελθει.... οι αλλες προφανως παιρνουν απο ενδιαφερον τηλ. επειδη μαλλον σε συμπαθουν κ ξερουν τι παιχτηκε... μην βιαζεσαι να παντρευτεις... καλυτερα να χαρεις τα νιατα κ την ελευθερια σου

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    το οτι η πρωην σου ειναι 23 μου λεει πολλα παντως για την ανωριμη συμπεριφορα της... οχι οτι τη δικαιολογω,αλλα σε αυτη την ηλικια ειναι συνηθως τα μυαλα πανω απο το κεφαλι.. κ πιστευω κατα βαθος το ηξερες αυτο,αλλα επειδη τη γουσταρες δεν ηθελες να το πιστεψεις...
    κ η κοπελα πιστευω σε γουσταρει, αλλα δεν ειναι ετοιμη για κατι πιο σοβαρο, ισως το ελεγε γιατι ηξερε οτι αυτο ηθελες να ακουσεις... θελει χρονο να φαει κ αυτη τις "σφαλιαρες" της να συνελθει.... οι αλλες προφανως παιρνουν απο ενδιαφερον τηλ. επειδη μαλλον σε συμπαθουν κ ξερουν τι παιχτηκε... μην βιαζεσαι να παντρευτεις... καλυτερα να χαρεις τα νιατα κ την ελευθερια σου

να μην με εβαζε σε αυτο το τρυπακι τοτε.εγω ειμαι 28 και μονο σοβαρες σχεσεις κανω.αν ηθελε να παιξει ας μου το ελεγε οτι γουσταρε μονο πηδημα και τπτ παραπανω.αυτη με εβαλε στο τρυπακι, αυτη γνωρισε τους δικους μου, αυτη ηρθε στη πατριδα μου, αυτη μου γνωρισε την οικογενεια της, αυτη εκανε ονειρα μαζι μου. μην μου την δικαιολογεις τωρα.και τι ανωριμα και χαζα. μια χαρα της εκοβε να παιξει σε διπλο ταμπλο, να κοροιδευει και να μας μπλεξει ολους.και επειδη ειμασταν 1.5 χρονο μαζι δεν δικαιολογειται γιατι εκανε και αλλα πολλα τα οποια δεν τα εχω αναφερει.μας εχει τεντωσει στο ψεμα ολους. και οταν με δικη μου πρωτοβουλια ζητησα να βρεθουμε ολοι μαζι να δουμε ποιος ελεγε ψεματα αυτην δεν πατησε.

Junior Member
    Η εύκολη απάντηση είναι ξέχασε την, σου φέρθηκε σκάρτα, το έχουν κάνει πολλές κτλ. Ποιος το λέει όμως ότι είναι εύκολο να γίνει κι όλας? Επειδή έχω περάσει από παρόμοιο στάδιο, μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω σχεδόν απόλυτα.
    Το να σκεφτόμαστε πως είναι δυνατόν να μας απάτησε, γιατί το έκανε και μας πρόδωσε, πως μπορεί άλλα να λέει και άλλα να κάνει είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και ανθρώπινο. Σημαίνει ότι έχουμε αγαπήσει, ερωτευτεί και ότι είμαστε τρωτοί σε τέτοια συναισθήματα. Κάθε τέτοιος χωρισμός πρέπει να κάνει τον κύκλο του για να τον ξεπεράσεις και να προχωρήσεις.
    Και θα πιεις, και θα γίνεις χάλια, και θα κάνεις πράγματα που ίσως μετανοιώσεις, αλλα είμαι σίγουρος ότι με τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου κάποια στιγμή θα το ξεπεράσεις και θα συνεχίσεις. Απλά θέλει χρόνο και το πόσο θα χρειαστεί διαφέρει στον καθένα. Καλό κουράγιο και θα περιμένουμε ενημέρωση όταν τα πράγματα είναι καλύτερα ;)

Quote Originally Posted by Giannis27 View Post
    Η εύκολη απάντηση είναι ξέχασε την, σου φέρθηκε σκάρτα, το έχουν κάνει πολλές κτλ. Ποιος το λέει όμως ότι είναι εύκολο να γίνει κι όλας? Επειδή έχω περάσει από παρόμοιο στάδιο, μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω σχεδόν απόλυτα.
    Το να σκεφτόμαστε πως είναι δυνατόν να μας απάτησε, γιατί το έκανε και μας πρόδωσε, πως μπορεί άλλα να λέει και άλλα να κάνει είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και ανθρώπινο. Σημαίνει ότι έχουμε αγαπήσει, ερωτευτεί και ότι είμαστε τρωτοί σε τέτοια συναισθήματα. Κάθε τέτοιος χωρισμός πρέπει να κάνει τον κύκλο του για να τον ξεπεράσεις και να προχωρήσεις.
    Και θα πιεις, και θα γίνεις χάλια, και θα κάνεις πράγματα που ίσως μετανοιώσεις, αλλα είμαι σίγουρος ότι με τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου κάποια στιγμή θα το ξεπεράσεις και θα συνεχίσεις. Απλά θέλει χρόνο και το πόσο θα χρειαστεί διαφέρει στον καθένα. Καλό κουράγιο και θα περιμένουμε ενημέρωση όταν τα πράγματα είναι καλύτερα ;)
    σε ευχαριστω πολυ γιαννη27. με τις φιλες της που μου μιλανε η με παιρνουν τηλεφωνο τι να κανω? τι γνωμη εχεις? να κοψω η να ειμαι χαλαρος και υπερανω?

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ γιαννη27. με τις φιλες της που μου μιλανε η με παιρνουν τηλεφωνο τι να κανω? τι γνωμη εχεις? να κοψω η να ειμαι χαλαρος και υπερανω?
    φλερταρε ελευθερα, θα φυγουν μονες χχαχαχαχα

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast